Cum se obține o viză dependentă

Aveți o viză H-1B în Statele Unite? Dacă sunteți un lucrător cu statut juridic non-imigrant, puteți solicita o viză dependentă pentru copiii dvs. și soțul / soția dvs. pentru a vă alătura în timpul valabilității vizei. O viză dependentă, numită și o viză H-4, poate fi solicitată în orice moment după aprobarea cererii de viză H-1B. Citiți următorul articol pentru a cunoaște procesul de solicitare a vizelor dependente din afara Statelor Unite și pentru a solicita o prelungire din partea Statelor Unite.

pași

Metoda 1
Obțineți o viză dependentă din străinătate

Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză dependentă Pasul 1
1
Verificați starea vizei dvs. Pentru a avea dreptul de a aplica pentru o viza H-4, în numele persoanelor aflate în întreținerea dumneavoastră, cererea dumneavoastră pentru o viză H-1B trebuie să fie aprobate de către serviciile Cetățenie și Imigrare (USCIS, pentru acronimul în limba engleză). Nu trebuie să aveți încă o viză în posesia dvs., dar solicitarea dvs. trebuie să fie activă.
 • Dacă nu ați solicitat o viză H-1B, faceți acest lucru la Consulatul SUA. UU. în țara de origine. Consulatul îți va procesa cererea.
 • Dacă vă și soțul / soția solicitați o viză H-1B împreună, depunerea cererilor simultan, de obicei, face procesul mai convenabil.
 • Odată ce depuneți cererea, puteți continua procesul de solicitare a unei vize H4.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză dependentă Pasul 2
  2
  Au documentele pregătite. Pentru a aplica pentru viza H-4, veți avea nevoie de următoarele documente:
 • O copie a formularului de aprobare a vizelor H-1B (formularul I-797).
 • O căsătorie sau un certificat de naștere care arată relația dintre deținătorul vizei H-1B, copilul dvs. sau soțul / soția.
 • Pașaportul valabil al soțului / soției sau al copilului care nu expiră timp de șase luni de la data aprobării.
 • O fotografie de mărimea pașaportului (în culori și nu în alb și negru).
 • Un formular completat de viză non-imigrant (DS-160).
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză dependentă Pasul 3
  3


  Trimiteți cererea dvs. la un consulat american. UU. în țara de origine. Furnizați documentele menționate mai sus și orice alte documente suplimentare solicitate de consulatul specific din țara dvs. de origine. Timpii de procesare pentru a aplica viza H-4 variază - cereți consulatului cât timp trebuie să așteptați ca cererea să fie aprobată.
 • Metoda 2
  Solicitați o extensie sau o schimbare a statutului non-imigrant din SUA UU.

  Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză dependentă Pasul 4
  1
  Formular complet I-539. Dacă, copiii dumneavoastră și soțul dumneavoastră sunt deja în Statele Unite pe o viză de student sau de muncă, nu aveți nevoie de viză pentru un dependent aveți nevoie de o extensie sau de a schimba starea temporara, astfel încât întreaga familie poate rămâne Junta în Statele Unite. Solicitați o extensie sau o schimbare a statutului dacă sunteți deja în mod legal în Statele Unite și aveți un motiv să vă prelungiți șederea.
  • Veți solicita o extensie sau o modificare a stării dacă ați venit în SUA folosind un tip de viză și trebuie să vă schimbați statutul în altul (de exemplu, dacă ați avut inițial o viză de student, dar ați găsit un loc de muncă în SUA).
  • Dacă aveți un computer cu acces la Internet, vizitați https://uscis.gov/portal/site/uscis, faceți clic pe "Formulare" (formulare) și mergeți la formularul I-539. Lista este organizată numeric. Faceți clic pe coloana din stânga din secțiunea I-539. De aici, puteți alege să descărcați aplicația sau să primiți răspunsuri la întrebări legate de procesul de aplicare.
  • De asemenea, puteți solicita formularul prin poștă sau telefonic, contactând USCIS.
  • Pregătiți-vă pentru plata taxei de depunere a cererii. Acesta va fi un minim de $ 290 dolari SUA.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru o viză dependentă de pas 5
  2
  Trimiteți formularul la biroul electronic USCIS sau prin poștă. Puteți îndeplini toate cerințele necesare pentru a utiliza sistemul de aplicații electronice al USCIS. Toți solicitanții pot trimite o solicitare la o locație de prezentare.
 • sfaturi

  • Dacă soțul / soția dorește să lucreze în Statele Unite, o viză H-4 nu îl va face un candidat la un loc de muncă. El sau ea va trebui să solicite o viză H-1B separat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a alege o destinație de călătorieCum de a alege o destinație de călătorie
  Cum să imigrați în IrlandaCum să imigrați în Irlanda
  Cum să vă mutați în SpaniaCum să vă mutați în Spania
  Cum să vă mutați în AustraliaCum să vă mutați în Australia
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum să vă mutați în GermaniaCum să vă mutați în Germania
  Cum se obține cetățenia francezăCum se obține cetățenia franceză
  Cum se obține dubla cetățenieCum se obține dubla cetățenie
  Cum se obține o viză turistică pentru FranțaCum se obține o viză turistică pentru Franța
  Cum se obține o viză australianăCum se obține o viză australiană
  » » Cum se obține o viză dependentă

  © 2011—2020 ertare.com