Cum să obțineți un card de credit fără credit

Multe persoane au în mod obișnuit nevoie de carduri de credit pentru utilizări moderne, dar unii clienți din mai multe piețe se confruntă cu obstacole în asigurarea primului card de credit din cauza lipsei de credite. O persoană mai tânără sau oricine altcineva fără istoric de credit poate fi respinsă prin numeroase aplicații de carduri de credit, fără prea mult succes, atrăgând chiar cele mai importante acorduri de carduri sau linii de credit. Pentru cei care au probleme cu lipsa istoriei de credit specifice, acești pași pot ajuta la găsirea solicitantului de credit pe calea către un rezultat reușit.

pași

1
Cunoaște-ți scorul de credit sau rangul și de ce există. Există motive diferite pentru un credit sub-par. Lipsa istoriei de credit poate duce la un scor de credit slab, dar poate fi, de asemenea, conturi ilegale, facturi neplătite sau alte istorii de credit.
 • 2
  Evaluați ofertele speciale de carduri de credit. Dacă aveți probleme cu solicitările standard de carduri de credit, atunci puteți găsi o ușurare pe anumite oferte de cărți adaptate situației dvs. speciale.
 • Găsiți oferte de studenți pentru carduri de credit. Elevii sunt printre cei care, de obicei, nu au o istorie de credit solidă. Furnizorii specializați oferă oferte unice pentru cei din școală pentru a ajuta acești indivizi să aibă acces la credit. Accesul include întotdeauna ratele dobânzii pentru ofertele cărților de student pentru a vă asigura că sunt corecte cu împrumutatul.
 • Căutați oferte militare pentru carduri. Membrii serviciului pot accesa, uneori, credite prin oferte pentru carduri pe baza statutului lor militar.
 • 3
  Luați în considerare obținerea creditului "soft". Magazinul de carduri de credit este, de obicei, mai ușor de obținut decât un card de credit complet de la un creditor mai mare. Utilizarea cardurilor de credit pentru a stabili un rating de credit poate fi o modalitate eficientă de a evita respingerea creditelor care se bazează pe lipsa istoriei de creditare.


 • 4
  Du-te la bancă. Banca dvs. existentă poate avea oferte care se bazează pe istoricul dvs. păstrând bani în bancă. Acesta poate fi un alt mod de a evita respingerea cărților de credit.
 • 5
  Utilizați un acord cu cardul de credit securizat. Un card securizat este un card în care creditul prelungit se bazează pe un activ susținut. Acest bun poate fi orice, de la o casă la o mașină sau alt vehicul, sau orice altceva care îndeplinește criteriile unui creditor.
 • 6
  Încearcă un acord de co-debitor. Acordul de co-semnatar este unul în care un alt individ își pune creditul proprie în pericol pentru cineva care are probleme de creditare.
 • Asigurați-vă că împrumutatul și co-semnatarul înțeleg toate aspectele contractului cu cardul de credit. Co-semnarea pentru creditare poate fi complicată deoarece, în cazul în care debitorul nu reușește sau nu plătește, co-semnatarul va fi responsabil.
 • avertismente

  • Fiți atenți întotdeauna în contractele de credit costisitoare care se bazează pe un scor scăzut de credit sau lipsa istoriei de credit. Mulți creditori se adresează acestor debitori, dar la costuri extreme, cum ar fi ratele ridicate ale dobânzii pentru plățile avansate, pe care le justifică ca o modalitate de a-și acoperi riscurile. Cu toate acestea, multe dintre aceste acorduri nu sunt corecte cu clientul, astfel încât nu vă opriți nici o opțiune de creditare care nu este ușor de înțeles sau care pare exorbitant de costisitoare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPalCum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPal
  Cum să adăugați o carte de credit într-un cont UberCum să adăugați o carte de credit într-un cont Uber
  Cum se calculează plățile prin carduri de credit în ExcelCum se calculează plățile prin carduri de credit în Excel
  Modificarea opțiunilor de auto-umplere pe un iPhoneModificarea opțiunilor de auto-umplere pe un iPhone
  Cum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de creditCum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de credit
  Cum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de creditCum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de credit
  Cum să contactați agențiile de raportare a creditelorCum să contactați agențiile de raportare a creditelor
  Cum să scapi de datoriile cărților de creditCum să scapi de datoriile cărților de credit
  Cum să eliminați datoriile fără venituri suplimentareCum să eliminați datoriile fără venituri suplimentare
  Cum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de creditCum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de credit
  » » Cum să obțineți un card de credit fără credit

  © 2011—2020 ertare.com