Cum să obțineți un card American Platinum

Cardul American Express Platinum vă oferă beneficii mai mari decât cardurile American Express Green și Gold. Beneficiile includ un sistem bonus pentru acumularea de puncte, 4 bilete gratuite sau bilete de avion pentru dvs. și un companion pe an, acces la clubul aeroportului și un serviciu de concierge Platinum deschis 24 de ore pe zi pentru a vă ajuta la călătorii și la cumpărături de cadouri. Cardul Platinum este popular cu călători frecvenți și călători către destinații de lux. În timp ce compania a oferit inițial această carte de debit clienților americani existenți cu un cont de cel puțin 2 ani, clienții noi pot completa acum aplicația pentru o carte Platinum online.

pași

Imagine intitulată Obțineți un card American Platinum Platinum Pasul 1
1
Obțineți raportul de credit și scorul dvs. de credit. Pentru a avea mai multe premii, înainte de a aplica pentru cardul American Express Platinum, trebuie să aveți un scor de credit mai mare de 720.
 • Imagine intitulată Începeți un depozit Thrift Step 2
  2
  Aveți un cont curent de taxare pe care îl aveți în ordine.
 • Plătiți soldurile restante până când datorați mai puțin de 30% din creditul disponibil.
 • Plătiți întotdeauna facturile la timp pentru ca ratingul dvs. de credit să se îmbunătățească și astfel este mai probabil să vă aprobați solicitarea pentru cardul de debit.
 • Confruntați toate erorile din raportul dvs. de credit care pot reduce scorul dvs. de credit.
 • Imaginea intitulată Solicit Sponsors Step 2


  3
  Accesați site-ul Web American Express pentru a începe să completați cererea. Alegeți opțiunea cardului Platinum și faceți clic pe "Aplicați acum "("Completați aplicația acum" în engleză).
 • Dacă aveți deja un cont pe pagina American Express, introduceți-l. Dacă sunteți un client nou, alegeți opțiunea de a crea un cont nou.
 • Introduceți numele dvs. pe măsură ce doriți să apară pe cardul de debit.
 • Introduceți-vă numele, adresa de e-mail, adresa dvs. de domiciliu, numărul dvs. de securitate socială (Numărul de securitate socială în limba engleză) și data nașterii dvs. în spațiile corespunzătoare din secțiunea de date cu caracter personal. Furnizați orice alte informații solicitate de cardul Platinum.
 • Completați secțiunea de lucru cu numele companiei dvs., orașul, statul și numărul de telefon al acestuia.
 • Continuați la secțiunea Informații financiare. Introduceți venitul total anual al gospodăriei dvs. și alegeți sursa de venit din meniul drop-down. Bifați casetele pentru a indica dacă aveți un cont de verificare și un cont de economii sau de pe piața monetară.
 • Indicați dacă doriți să solicitați alte carduri American Express Platinum și completați informațiile solicitate pentru deținătorii suplimentari ai cartelei.
 • Imaginea intitulată Solicit Sponsors Pasul 4
  4
  Examinați informațiile și trimiteți solicitarea. Este posibil ca American Express să răspundă cu decizia dvs. în 60 de secunde. Ar trebui să primiți o notificare prin poștă în 10 zile.
 • sfaturi

  • Căutați oferte speciale care nu percep taxa de membru de un an sau în care un număr mare de puncte suplimentare sunt creditate pe noul card American Express Platinum.
  • Calculați că, pentru a finaliza aplicația cardului de debit, veți avea nevoie de 15 până la 20 de minute.

  avertismente

  • Trebuie să aveți peste 21 de ani pentru a vă solicita cardul American Express Platinum. Titularii suplimentari ai cartelei trebuie să aibă peste 18 ani.
  • Cardul American Express Platinum este un card gratuit, nu un card de credit. În fiecare lună trebuie să anulați întregul sold.
  • Trebuie să completați întreaga aplicație American Express Platinum într-o singură sesiune online. Dacă părăsiți aplicația sau închideți browserul dvs., expirați din motive de securitate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo atrapar a Pikachu en Pokémon Platino, Diamante y PerlaCómo atrapar a Pikachu en Pokémon Platino, Diamante y Perla
  Cum sa prindem Uxie, Mesprit si Azelf in Pokemon Diamond, Pearl si Platinum EditionCum sa prindem Uxie, Mesprit si Azelf in Pokemon Diamond, Pearl si Platinum Edition
  Cum se creează un cont PayPalCum se creează un cont PayPal
  Cum de a învinge Liga Pokémon în Pokemon PlatinumCum de a învinge Liga Pokémon în Pokemon Platinum
  Cum să evolueze Eevee în cele 7 forme în Pokemon PlatinumCum să evolueze Eevee în cele 7 forme în Pokemon Platinum
  Cum să evoluați în LickitungCum să evoluați în Lickitung
  Cum să evoluați la MagnetonCum să evoluați la Magneton
  Cum să faci bani cu cardul de debit PayPalCum să faci bani cu cardul de debit PayPal
  Cum să vă transformați PorygonulCum să vă transformați Porygonul
  Cum se instalează aplicația Pixlr Express pe AndroidCum se instalează aplicația Pixlr Express pe Android
  » » Cum să obțineți un card American Platinum

  © 2011—2020 ertare.com