Cum se obține un ordin de plată

Ordinele de plată sunt utilizate în locul cecurilor sau numerarului atunci când trebuie efectuată o plată. Spre deosebire de cecuri, ordinele de plată nu sunt niciodată inaccesibile, ceea ce le face o opțiune mai bună pentru ambele părți atunci când sunt necesare plăți mari pentru chirie sau articole scumpe. Comenzile de plată sunt, de asemenea, o opțiune convenabilă pentru persoanele care nu au cecuri și preferă să nu plătească în numerar. Acest articol conține informații despre modul de obținere a unui ordin de plată, precum și despre completarea acestuia și trimiterea lui către destinatar.

pași

Metoda 1
Obțineți un ordin de plată

Imagine intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 1
1
Determinați suma pentru ordinul dvs. de plată. Multe instituții vă vor cere să plătiți în numerar. În unele cazuri, este posibil să plătiți folosind un card de credit sau de debit.
 • Imagine intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 2
  2
  Du-te la banca ta. Dacă aveți un cont bancar, cea mai ușoară modalitate de a obține un ordin de plată este accesarea casierului pentru a solicita unul.
 • Unele bănci pot percepe o comisionă. Cu toate acestea, multe unități oferă serviciul gratuit.
 • Unele unități oferă cecuri de casier, care sunt similare cu banii. Indiferent de forma de plată, trebuie să vă asigurați că destinatarul acceptă un cec de casă înainte de a cumpăra unul.
 • Băncile oferă avantajul de a păstra o evidență a tranzacțiilor dvs. și acest lucru este util în cazul pierderii ordinului de plată.
 • Imagine intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 3
  3
  Verificați unitățile locale. Farmacii, magazine alimentare și locuri precum Wal-Mart oferă comenzi de plată care percep o anumită comision. Este o chestiune de a vizita unele dintre ele pentru a vedea care oferă cel mai mic cost pentru acest serviciu.
 • Unele unități au o limită a valorii ordinului de plată. Dacă există un plafon, pur și simplu cumpărați mai mult de un singur ordin de plată până când colectați suma totală pe care trebuie să o plătiți.
 • Imagine intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 4
  4
  Încercați oficiul poștal. Ordinele de plată emise de Serviciul Postal al Statelor Unite sunt de obicei înlocuite în caz de pierdere, furt sau deteriorare. Următoarele beneficii se aplică, de asemenea, ordinelor de plată emise de USPS:
 • Acestea pot fi achiziționate utilizând carduri de debit.
 • Ele pot fi puse în aplicare în 29 de țări.
 • Imagine intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 5
  5
  Luați în considerare, de asemenea, cumpărarea unui ordin de plată online. Dacă preferați să nu cumpărați un ordin de plată fizic, un vânzător online poate fi o opțiune convenabilă. Cu toate acestea, companiile online percep taxe mai mari decât instituțiile locale. O companie de top de internet dedicată ordinelor de plată este Payko, care limitează achizițiile zilnice de comenzi de bani pentru nu mai mult de 200 de dolari.
 • Imagine intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 6
  6
  Încercați o companie orientată spre a trimite bani. Western Union, uniunile de credit și alte locuri care gestionează banii, de obicei emit ordine de plată.
 • Metoda 2
  Completarea unui ordin de plată

  Imagine intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 7
  1
  Verificați dacă suma este corectă. Verificați dacă unitatea care a emis ordinul de plată a tipărit suma corectă pe o chitanță. Examinați datele pentru a vă asigura că sunt în regulă înainte de finalizarea tranzacției.
 • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 8
  2
  Determinați unde să efectuați umplerea. Poate doriți să completați comanda în aceeași unitate unde ați obținut-o sau să o luați cu dvs. pe un alt site.
 • Dacă luați ordinul de plată dintr-o unitate într-un alt loc, luați-l cu dvs. într-un loc sigur și când ajungeți acasă, plasați comanda într-un loc în care nu veți lipsi.


 • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 9
  3
  Completați secțiunea din "beneficiar". Primul spațiu gol va fi spus "Plătiți-vă la ordinul" sau "beneficiar". Aici scrieți numele persoanei sau companiei căreia îi plătiți.
 • Utilizați cerneala indelebilă la completarea formularului.
 • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 10
  4
  Completați informațiile dvs. personale Unele ordine de plată vor avea un spațiu pentru a vă scrie numele și adresa, precum și informații suplimentare. Dacă doriți să finalizați acest lucru, faceți-o folosind cerneală albastră sau neagră.
 • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 11
  5
  Completați informațiile despre tranzacție. Este posibil să doriți să adăugați detalii despre natura tranzacției, cum ar fi numele articolului pentru care plătiți.
 • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 12
  6
  Semnează ordinul de plată. Dacă există un spațiu pentru a semna ordinul de plată, puteți face acest lucru, cu toate acestea, ordinul de plată poate fi debitat chiar și fără semnătura.
 • Metoda 3
  Efectuați o plată cu ordinul de plată

  Imagine intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 13
  1
  În primul rând, obțineți o copie. Întrucât ordinele de plată sunt adesea folosite pentru a plăti persoane pe care nu le cunoașteți foarte bine, este bine să păstrați o evidență personală a ordinului de plată în cazul apariției unei probleme. Faceți o copie a ordinului de plată și depuneți-o în evidența dvs. financiară. Salvați-l cu chitanța inclusă în ordinul de plată.
 • Imagine intitulată Obțineți un ordin de plată Pas 14
  2
  Dă-o în persoană. Cea mai bună modalitate de a plăti cu un ordin de plată este să-i dai direct destinatarului. Acest lucru elimină posibilitatea pierderii sau manipulării de către o terță parte.
 • Imagine intitulată Obțineți o comandă de bani Pasul 15
  3
  Trimiteți-l prin poștă într-un plic. Dacă trimiteți o comandă de bani, în loc de un plic normal de corespondență, asigurați-vă că utilizați un plic de siguranță. Împachetați ordinea într-un pachet discret, împiedicați o altă persoană să fie curioasă și să încerce să manipuleze ordinul de plată.
 • sfaturi

  • În unele unități, ele completează informațiile dvs. și ale destinatarului, în loc să o faceți.
  • Asigurați-vă că scrieți corect numele destinatarului, altfel nu veți putea să taxați dacă numele nu corespunde contului dvs. bancar.

  avertismente

  • Completați cu atenție comanda de plată - dacă faceți o greșeală și trebuie să o anulați, va exista o taxă suplimentară pentru a cumpăra un nou formular.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți anula o plată PayPalCum puteți anula o plată PayPal
  Cum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de creditCum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de credit
  Cum să cumpărați online utilizând un card de debitCum să cumpărați online utilizând un card de debit
  Cum se împarte o rată UberCum se împarte o rată Uber
  Cum să plătiți facturile onlineCum să plătiți facturile online
  Cum să plătiți online fără un card de credit sau cu PaypalCum să plătiți online fără un card de credit sau cu Paypal
  Cum se scrie un contract de platăCum se scrie un contract de plată
  Cum să închiriezi o mașină fără un card de creditCum să închiriezi o mașină fără un card de credit
  Cum se calculează plata anuală a unui împrumutCum se calculează plata anuală a unui împrumut
  Cum se obține cecul unui casierCum se obține cecul unui casier
  » » Cum se obține un ordin de plată

  © 2011—2020 ertare.com