Cum să obțineți un grant de stat pentru o fermă

Guvernul federal oferă diferite tipuri de granturi și împrumuturi pentru fermieri prin intermediul Departamentului Agriculturii al Statelor Unite (USDA). Pentru a începe o fermă, este necesară o investiție mare, iar guvernul recunoaște că fermele mici au nevoie de sprijin financiar pentru a se putea stabili. Împrumuturile sunt utile pentru a acoperi costurile inițiale, dar ele trebuie returnate și, probabil, costurile cu dobânzile pot fi la fel de mari ca și principalul. Puteți obține o subvenție de stat pentru o fermă prin explorarea oportunităților disponibile la USDA și trimiterea de cereri pentru programele la care puteți aplica.

pași

Metoda 1
Investigați programele de subvenționare de stat

Imagine intitulată Obțineți un grant guvernamental pentru o fermă Pasul 1
1
Căutați oportunități pentru granturi de stat vizitând USDA. Site-ul web, usda.gov, explică diverse programe de granturi și oferă detalii despre cerințele și procesele de aplicare.
 • Imagine intitulată Obțineți un grant guvernamental pentru o fermă Pasul 2
  2
  Explorați oportunitățile din statul dvs. De exemplu, Texas acordă granturi prin intermediul programului "Tânăr Fermier" și New York are mai multe subvenții pentru fermierii și producătorii care caută certificări ecologice.
 • Sunați la Departamentul Agriculturii sau accesați site-ul web pentru a obține mai multe informații. Dacă locuiți într-o zonă rurală sau tribală, puteți obține, de asemenea, subvenții de la guvernul regional.
 • Imagine intitulată Obțineți un grant guvernamental pentru o fermă Pasul 3
  3
  Pregătiți informațiile necesare pentru solicitările dvs. Multe subvenții sunt pentru fermele mici și pentru a fi calificate ca o fermă mică trebuie să producă mai puțin de 2.500.000 dolari anual.
 • Determinați dacă ferma dvs. este clasificată în mod diferit. De exemplu, o fermă cu resurse limitate este o fermă care are un venit al gospodăriei sub limita sărăciei. Gospodăriile de pensionare sunt gestionate de persoane care se clasifică ca pensionari. Fermele de locuit sunt operate de persoane care nu au alte profesii primare.
 • Metoda 2
  Alegeți subvenția potrivită

  Imagine intitulată Obțineți un grant guvernamental pentru o fermă Pasul 4
  1
  Începeți ferma prin solicitarea de subvenții pentru noii fermieri și dezvoltarea fermelor. Puteți primi până la 250 000 USD pentru a acoperi costurile de instruire, educație și asistență tehnică necesare pentru a începe o fermă.
  • Contactați biroul local, regional sau tribal pentru a accesa banii acordați prin acest program. Institutul Național al Agriculturii și Agriculturii din SUA (USDA) împarte banii între guvernele statului și organizațiile nonprofit pentru această inițiativă.


 • Imagine intitulată Obțineți un grant guvernamental pentru o fermă Pasul 5
  2
  Solicitați o subvenție pentru locuințe pentru ferme. Biroul de Dezvoltare Rurală al USDA oferă granturi agricultorilor care doresc să construiască, să remodeleze sau să mențină locuințe pentru lucrătorii pe care îi angajează.
 • Imagine intitulată Obțineți un grant guvernamental pentru o fermă Pasul 6
  3
  Califică pentru stimularea calității mediului. Această subvenție vă poate acorda până la 20.000 de dolari și este acordată fermierilor care trec la culturi ecologice. În plus față de primirea a până la 20.000 de dolari pe an, ferma dvs. se poate califica și pentru 80.000 de dolari pe o perioadă de 6 ani.
 • Certificați-vă ca fermier organic pentru a vă califica pentru această subvenție. Obțineți standardele serviciului de marketing agricol USDA.
 • Imagine intitulată Obțineți un grant guvernamental pentru o fermă Pasul 7
  4
  Se aplică programului de cercetare pentru întreprinderile mici. Fermele sunt considerate întreprinderi mici în scopul acestei subvenții, care dă bani companiilor care se angajează în cercetare, care pot rezolva problemele științifice agricole.
 • Imagine intitulată Obțineți un grant guvernamental pentru o fermă Pasul 8
  5
  Căutați noi oportunități sau propuneri de finanțare. Subvenții suplimentare se fac atunci când fondurile sunt disponibile pentru a ajuta în zonele de combatere a dăunătorilor, conservarea apei și energie.
 • Verificați site-ul USDA sau grants.gov pentru a căuta oportunități care sunt disponibile în anumiți ani sau comunități.
 • sfaturi

  • Obțineți o pre-calificare pentru aceste granturi contactând USDA sau guvernul dvs. de stat. Fiecare grant va avea un proces diferit de aplicare, iar administratorii acestor fonduri în fiecare agenție guvernamentală vă pot ajuta să înțelegeți eligibilitatea și alte cerințe.
  • Luați în considerare căutarea de subvenții de la organizații și fundații non-profit, altele decât cele guvernamentale. Fundația pentru cercetare agricolă ecologică și Fondul de educație Quaker pentru fermierii simpli oferă acest tip de finanțare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați ouăCum să cumpărați ouă
  Cum să alegi ouăleCum să alegi ouăle
  Cum se califică pentru MedicaidCum se califică pentru Medicaid
  Cum sa cresti organicCum sa cresti organic
  Cum să obțineți bani pentru colegiuCum să obțineți bani pentru colegiu
  Cum să obțineți un certificat de profesor în TexasCum să obțineți un certificat de profesor în Texas
  Cum să plătiți pentru școala de dreptCum să plătiți pentru școala de drept
  Cum să plătiți pentru studii în școala medicalăCum să plătiți pentru studii în școala medicală
  Cum de a cumpăra o casă cu un credit răuCum de a cumpăra o casă cu un credit rău
  Cum să angajezi un scriitor de granturiCum să angajezi un scriitor de granturi
  » » Cum să obțineți un grant de stat pentru o fermă

  © 2011—2020 ertare.com