Cum de a obține o licență de dealer pentru a vinde mașini

Vânzarea mașinii vechi este un proces foarte simplu: o puteți oferi online sau într-o revistă și așteptați ca cumpărătorul să vă contacteze. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți o vânzare de autoturisme, trebuie să obțineți o licență de dealer. Acest proces poate fi lung, deci este esențial să vă angajați cu tot timpul și efortul necesar pentru a face lucrurile bine. Cerințele vor varia de la stat la stat, deci este important să faceți puțină cercetare înainte de a începe.

pași

Partea 1
Faceți anchetele inițiale

Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 1
1
Aflați când este necesară o licență. Înainte de a începe să faceți întrebări privind obținerea unei licențe, trebuie să știți cu exactitate în ce cazuri este necesară o licență de operare. Dacă doriți doar să vă vindeți mașina veche, nu aveți nevoie de una. Cu toate acestea, dacă intenționați să vindeți autoturisme ca un tip de afacere, aveți nevoie de ea. Rețineți că, dacă nu aveți o licență, este ilegal să faceți următoarele:
 • vindeți mai mult decât un anumit număr de vehicule înregistrate în numele dvs. în orice perioadă de 12 luni,
 • vindeți orice tip de vehicul care nu este înregistrat în numele dvs. -
 • Cumpărați și vindeți orice tip de vehicul în scopul de a câștiga bani.
 • Dacă aveți întrebări referitoare la starea dvs., contactați biroul local al Departamentului de Autovehicule (DMV).
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 2
  2
  Recunoașteți diferitele tipuri de licențe. În funcție de tipul de mașini pe care intenționați să le vindeți, există diferite tipuri de licențe pentru care puteți solicita. Acest lucru ar putea afecta cerințele pentru obținerea unei licențe, deci ar trebui să vă asigurați că aveți o idee clară asupra naturii afacerii dvs.
 • Există licențe pentru licențiați cu ridicata dacă doriți să vindeți produse numai altor dealeri.
 • Există licențe pentru dealerii de automobile (nu comercianții cu amănuntul) dacă doriți să ajutați clienții dvs. cu amănuntul să cumpere autoturisme de la alți dealeri.
 • Există, de asemenea, licențe independente pentru dealerii care vând vehicule noi și pentru cei care vând vehicule uzate.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 3
  3
  Contactați autoritatea relevantă din statul dvs. Fiecare stat are anumite cerințe pentru persoanele care doresc să deschidă un dealer de mașini, așa că ar trebui să vă familiarizați cu cerințele statului dvs. dacă doriți să faceți lucrurile cum trebuie. Acestea pot varia semnificativ, astfel încât nu există comenzi rapide în ceea ce privește cercetarea regulilor și procedurilor de solicitare a unei licențe în statul dvs.
 • De exemplu, dacă solicitați o licență în Pennsylvania, trebuie să completați cel puțin cinci aplicații diferite. Cu toate acestea, dacă solicitați o licență în Dakota de Nord, va trebui să trimiteți unul.
 • Începeți prin revizuirea site-ului DMV, unde puteți accesa cu ușurință informațiile fiecărui stat.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 4
  4
  Obțineți toate formularele necesare pentru a vă trimite cererea. Odată ce ați accesat formularele corecte, le puteți descărca și începe procesul de citire a acestora și planificarea răspunsurilor la toate întrebările. Înainte de a începe să completați formularul, trebuie să aveți o înțelegere solidă a dealerului pe care l-ați propus.
 • În funcție de licență pe care le va aplica, formularele impun prezentarea de informații detaliate cu privire la diverse aspecte ale afacerii, cum ar fi dimensiunea lotului, linii telefonice, cerințele legate de birouri, orele de lucru și sistemul de arhivare.
 • Utilizați formularele ca modalitate de a contribui la elaborarea unui plan de afaceri care să răspundă punctelor cheie.
 • Partea 2
  Faceți cunoștință cu cerințele pentru a obține o licență

  Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 5
  1
  Trimiteți-vă o verificare de fond. Înainte de a vă depune prea mult efort pentru procesul de solicitare a licenței dvs., este o idee bună să aveți toată încrederea că veți trece verificarea de fond pe care o vor solicita mai multe state și companii de legătură. Aceste teste încearcă să determine nu numai dacă aveți o istorie de credit solidă, ci și că nu există în trecut trecutul dvs. de crimă care ar putea fi o problemă.
  • Verificarea nu numai că revine crimelor anterioare, dar caută exemple despre ceea ce consideră DMV ca fiind "imoralitate", care este un indicator că o persoană nu ar putea să opereze pe un comerciant etic.
  • În California, este posibil să trimiteți o cerere sumară în primă instanță. Contactați biroul DMV din zona dvs. înainte de a continua cu cererea completă dacă credeți că este posibil să aveți probleme cu trecerea verificării de fond.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 6
  2
  Pregătiți a plan de afaceri. Scrierea unui plan de afaceri este vitală pentru fiecare companie. Dacă doriți să deschideți un dealer pentru vânzarea de autoturisme, este esențial să aveți un plan de afaceri clar și bine conceput. Amintiți-vă că veți avea nevoie de aceasta pentru a vă arăta creditorilor sau autorităților de licențiere că sunteți serios, că sunteți angajat în proiectul dvs. și că aveți un instinct comercial bun.
 • Planul dvs. de afaceri ar trebui să vă exprime viziunea, obiectivele și obiectivele companiei.
 • Acest lucru ar trebui să fie rezultatul unei investigații detaliate a pieței, care să vă susțină strategia de afaceri.
 • Asigurați-vă că includeți o mulțime de informații financiare despre costurile și câștigurile planificate.
 • Pentru început, puteți căuta planuri de afaceri de bază pentru reprezentanțele auto.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde autoturisme Pasul 7
  3
  Solicitați o licență de afaceri. Înainte de a începe o afacere de orice fel, trebuie să obțină o licență de afaceri. Vizitați site-ul web al Agenției SUA Small Business Administration, în cazul în care puteți avea acces la informații cu privire la normele și regulamentele, precum și pe teme variind de la modul de a numi afacerea dvs. pentru modul de a obține finanțare.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 8


  4
  Cereți a politică de precauție. În general, puteți obține un citat de la companiile de garanție gratuit sau contra unei mici taxe. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să aveți o bună istorie de credit și documentele financiare trebuie să fie în ordine. În cazul în care cotația este favorabilă, puteți solicita o politică de obligațiuni prin intermediul formularelor utilizate de compania de garanții. De asemenea, trebuie să furnizați informații despre compania dvs. și să specificați valoarea politicii de obligațiuni de care aveți nevoie, precum și să semnați un contract de plată a creditului.
 • În funcție de locația dvs. și circumstanțele dumneavoastră, puteți trimite bani, un certificat de depozit la DMV sau contul pașaport pentru DMV, mai degrabă decât o politică de precauție.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 9
  5
  Asigurați-vă că aveți un loc pentru afacerea dvs. cu amănuntul. Un aspect esențial al procesului de aplicare este obținerea unei locații pentru afacerea dvs. cu amănuntul. Trebuie să prezentați o copie a contractului de închiriere semnată în mod corespunzător sau o dovadă că sunteți proprietarul acestuia. De asemenea, există mai multe cerințe legate de sediu, care vor varia în funcție de locația dvs. Locația dvs. trebuie să respecte toate codurile de construcție relevante și ordonanțele de zonare și utilizare a terenurilor, în funcție de tipul de comerciant pe care îl aveți în vedere.
 • În general, trebuie să afișați un semn în afara imobilului sau clădirii, care trebuie să indice în mod clar numele și natura afacerii.
 • De asemenea, trebuie să aveți un sistem de telecomunicații și un număr de telefon operațional.
 • Trebuie să aveți suficient spațiu pentru a efectua toate operațiunile administrative și financiare.
 • Ar trebui probabil să includeți fotografii ale locației în aplicația dvs.
 • Trebuie să vă pregătiți să primiți aprobarea proprietății de către inspectorul DMV.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde autoturisme Pasul 10
  6
  Alegeți numele firmei dvs. (DBA, pentru acronimul său în limba engleză). Un nume de companie este orice nume diferit de al tău. De exemplu, dacă numele dvs. este Sally Rose și doriți să vă numiți distribuitorul "Dealerul Sally Rose", nu utilizați un nume de companie. Cu toate acestea, dacă îl numiți în alt mod, utilizați unul. De exemplu, "Magazinul de mașini". "7 Street Cars", sau orice altă denumire care nu este numele dvs. real, constituie un nume de companie.
 • Trebuie să înregistrați un nume fictiv pentru a obține o declarație de nume fictiv, care poate dura câteva săptămâni.
 • Este obligatorie prezentarea acestei declarații împreună cu cererea dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 11
  7
  Determinați dacă trebuie să prezentați documentele de încorporare. În unele cazuri, vi se va solicita să prezentați mai multe documente constituționale împreună cu cererea dumneavoastră. În general, acest lucru va fi cazul numai dacă vă depuneți cererea în numele unei societăți, al unei societăți cu răspundere limitată sau al unui parteneriat limitat. Dacă aveți întrebări, contactați un consilier de la biroul DMV din zona dvs., care vă poate oferi informații specifice despre cazul dumneavoastră.
 • Documentele pe care vi se va cere să le prezentați includ actele constitutive, minutele corporative sau alte documente care identifică acționarii, administratorii și funcons.
 • Partea 3
  Trimiteți cererea

  Imagine intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 12
  1
  Adunați toate documentele. Odată ce ați îndeplinit toate cerințele, trebuie să vă adunați toate documentele și să vă asigurați că nu ați uitat nimic. Este foarte probabil ca biroul dvs. de stat DMV să vă ofere o listă de verificare, astfel încât să fiți sigur că nu ați uitat nimic înainte de a vă depune cererea.
  • Nu pierdeți această verificare, ceea ce vă poate economisi timp și bani pe termen lung.
  • Puteți descărca anumite liste de verificare online, dar asigurați-vă că informațiile sunt specifice locației dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 13
  2
  Completați formularele. După ce aveți toate informațiile necesare și documente suplimentare, trebuie să completați formularele de cerere originale. Poate fi mai ușor să faceți acest lucru după ce ați îndeplinit celelalte cerințe, deoarece acest proces vă va ajuta să obțineți o imagine mai clară a afacerii dvs. Învățarea pe care o realizați prin strângerea tuturor acestor informații suplimentare vă va ajuta să demistificați câteva dintre întrebările din cerere, ceea ce poate fi de neînțeles dacă încercați să le adresați imediat.
 • Rețineți că anumite formulare trebuie să fie legalizate de un notar sau să solicite plata unei taxe. Asigurați-vă că ați verificat acest lucru și că respectați celelalte cerințe pentru a evita pierderea timpului.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență de vânzare cu amănuntul pentru a vinde mașini Pasul 14
  3
  Acum trebuie doar să așteptăm. Odată ce ați trimis toate documentele, trebuie doar să așteptați. Din păcate, nu există o cantitate fixă ​​de timp pentru procesarea cererii dvs., care poate varia de la stat la altul. În California, procesarea poate dura până la 120 de zile, deci ar trebui să fii pregătit să aștepți.
 • sfaturi

  • California este singurul stat care necesită a lua o clasă de 6 ore înainte de a obține licența și de a deschide dealer-ul.
  • Unele state au legi stricte care interzic persoanelor fizice să aibă un dealeru.
  • Trebuie să aveți o licență de conducere valabilă pentru a obține o licență de dealer.

  avertismente

  • În plus față de plata chiriei imobilului, obținerea unei polițe de obligațiuni și asigurarea va fi cea mai scumpă parte a deschiderii unei dealeri.
  • Rețineți că există alte organizații de licențiere care vă promit că puteți vinde mașini în statul dvs., dar că vă oferă doar o licență în statul dvs. Aceasta este o crimă care vă poate provoca probleme serioase.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  Cum să cumpărați o armă de foc în TexasCum să cumpărați o armă de foc în Texas
  Cum de a cumpăra o armă de foc în MichiganCum de a cumpăra o armă de foc în Michigan
  Cum să trimiteți o armă de foc prin poștăCum să trimiteți o armă de foc prin poștă
  Cum să obțineți o licență pentru distribuția de armeCum să obțineți o licență pentru distribuția de arme
  Cum să obțineți o licență pentru armele de foc în MassachusettsCum să obțineți o licență pentru armele de foc în Massachusetts
  Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în GeorgiaCum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia
  Cum să obțineți o licență medicală pentru marijuanaCum să obțineți o licență medicală pentru marijuana
  Cum să deschid un tutunger în SpaniaCum să deschid un tutunger în Spania
  Cum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiuneCum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiune
  » » Cum de a obține o licență de dealer pentru a vinde mașini

  © 2011—2020 ertare.com