Cum să obțineți o licență imobiliară în Virginia

Piața imobiliară a înregistrat în ultimii ani unele suferințe dramatice și coborâșuri și, pe măsură ce își continuă procesul de redresare cu restul economiei, prețurile imobiliare și ratele ipotecare încep să se stabilizeze. Sectorul imobiliar din Virginia este la fel de divers ca statul, cu case de coastă, ferme rurale și zgârie-nori din Washington, D.C. care alcătuiesc piața. Vânzătorii interesați în obținerea unei licențe imobiliare au multe oportunități în Virginia. Obțineți o licență imobiliară în Virginia, luând clasele necesare, trecând examenul imobiliar și continuând educația în domeniu.

pași

Metoda 1
Pregătirea pentru examenul imobiliar din Virginia

Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 1
1
Respectă cerințele minime de vârstă. Pentru a obține o licență imobiliară în Virginia, trebuie să aveți cel puțin 18 ani.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 2
  2
  Luați niște cursuri generale la școală. Numai o diplomă de liceu este necesară, dar mulți agenți imobiliari din Virginia au absolvit colegiu sau au luat niște cursuri la acest nivel.
 • Concentrează-te pe clasele de afaceri, marketing și comunicare. Acest lucru vă va oferi abilitățile necesare pentru a fi un bun agent imobiliar.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliare în Virginia Pasul 3
  3
  Respectă cerințele educaționale pre-licențiere. Va trebui să luați 60 de ore de clasă în practicile imobiliare care sunt obligatorii.
 • Alegeți o companie imobiliară din zona dvs. pentru a vă lua cursurile. Companii precum Long și Foster și Century 21 oferă cursurile necesare prin programe care ajută oamenii să devină agenți imobiliari. Aflați când încep în zona dvs. și înscrieți-vă.
 • Respectă cerințele educaționale în școlile publice sau private. Unele colegii comunitare din Virginia oferă cursurile imobile necesare și le puteți lua și prin programe online și instituții private.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 4
  4
  Trimiteți o solicitare de a lua examenul imobiliar. Trebuie să vă finalizați cursul înainte de a lua examenul.
 • Metoda 2
  Ia examenul Virginia Real Estate

  Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 5
  1
  Aplicați la Departamentul de Reglementare Profesională și Ocupațională din Virginia, 9960 Mayland Drive, Suite 400, Richmond, VA 23233. Sunați (804) 367-8526 sau vizitați site-ul dpor.virginia.gov.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență de imobiliare în Virginia Pasul 6
  2
  Așteptați informații despre examenul PSI, care este compania care supraveghează examenul Virginia Real Estate. Veți primi o dată pentru test și un loc alocat pentru examen.


 • Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 7
  3
  Luați examenul imobiliar Virginia la data și locul programate. Vor fi două secțiuni, un test național privind proprietățile imobiliare și un test Virginia. Veți avea nevoie de grade pe ambele.
 • Luați numai secțiunea Virginia dacă aveți o licență imobiliară valabilă din alt stat.
 • Așteptați aproximativ 120 de întrebări, cărora trebuie să le răspundeți în aproximativ 2,5 ore. Puteți obține materialele de studiu de la Departamentul de Reglementare Profesională și Ocupațională sau PSI. Există, de asemenea, cursuri de revizuire disponibile din școli și agenții imobiliare dacă doriți pregătire suplimentară după orele dvs. de curs.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 8
  4
  Primiți notele de trecere de la PSI. Compania vă va trimite o notificare aprobată prin poștă.
 • Metoda 3
  Ține-ți licența imobiliară în Virginia

  Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 9
  1
  Completați o cerere de licență după ce primiți notele de trecere. Aveți până la 1 an de la data examenului dvs. pentru a solicita licența.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 10
  2
  Luați 30 de ore de învățământ necesare după obținerea licenței. Înainte de a vă reînnoi licența imobiliară în Virginia, trebuie să faceți 30 de ore de lucru la clasă pe teren.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 11
  3
  Alegeți o zonă de specialitate. Statul Virginia solicită specialiștilor în domeniul imobiliar licențiați să se specializeze în domeniul imobiliar rezidențial, în domeniul imobiliar comercial sau în administrarea proprietății.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență imobiliară în Virginia Pasul 12
  4
  Luați 15 ore de învățământ după obținerea licenței în specialitatea pe care o alegeți. Celelalte 15 ore pot fi dedicate oricărei zone tematice aprobate de consiliul de administrație Virginia din domeniul imobiliar.
 • sfaturi

  • Luați legătura cu Consiliul de administrație din Virginia dacă aveți o licență în alt stat. Trebuie doar să luați parte la examen. Mulți agenți din Maryland, Pennsylvania și Washington, D.C. preferă să dețină o licență din Virginia, deoarece zona metropolitană Washington, D.C. Se referă la multe state.
  • Înscrieți-vă la un broker sau la o agenție locală de îndată ce decideți să vă urmați o carieră în domeniul imobiliar din Virginia. Nu numai că veți avea ajutorul unei agenții în pregătire și al examenului, dar veți avea, de asemenea, un loc de lucru când veți obține licența.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a cumpăra o armă de foc în VirginiaCum de a cumpăra o armă de foc în Virginia
  Cum să citez o carte electronică (Kindle)Cum să citez o carte electronică (Kindle)
  Cum să accesați sistemul de învățământ superior din EcuadorCum să accesați sistemul de învățământ superior din Ecuador
  Cum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiuneCum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiune
  Cum să devii un agronomCum să devii un agronom
  Cum să devii inginer de mediuCum să devii inginer de mediu
  Cum să devii un optometristCum să devii un optometrist
  Cum să găsiți o agenție imobiliară unde să lucrațiCum să găsiți o agenție imobiliară unde să lucrați
  Cum de a deveni o asistenta medicala profesionala in statul VirginiaCum de a deveni o asistenta medicala profesionala in statul Virginia
  Cum se obține un doctorat în economieCum se obține un doctorat în economie
  » » Cum să obțineți o licență imobiliară în Virginia

  © 2011—2020 ertare.com