Cum să obțineți un credit ipotecar

Când doriți să cumpărați o casă, ceea ce trebuie să faceți înainte de a intra în contact cu un agent imobiliar sau de a angaja un serviciu în mișcare, obține un credit ipotecar. O ipotecă este un împrumut pentru locuință și, de obicei, este achiziționată de o bancă, uniune de credit sau altă instituție financiară. Obțineți un credit ipotecar care vă revizuiește situația financiară, căutând împrumutul potrivit și solicitând cel care vă ajută să deveniți proprietar.

pași

Metoda 1
Verifică-ți finanțele

Imagine intitulată Obțineți un pas de ipotecă Pasul 1
1
Obțineți o copie a raportului de credit și a punctajului dvs. Creditorii care vă gândesc să vă ofere o ipotecă vă vor analiza raportul de credit înainte de a lua o decizie, deci asigurați-vă că este corect.
 • Pregătiți-vă să oferiți o explicație despre orice problemă care apare în istoricul dvs. de credit. De exemplu, dacă o problemă neașteptată de sănătate a dus la factura medicală pe care încă o plătiți, creditorul ar putea fi compasiune.
 • Imagine intitulată Obțineți un Ipotecă Pasul 2
  2
  Decideți ce vă puteți permite. Creditorii (vă vor da suma de bani pe care se simt confortabilă, dar nu intrați în mai multe datorii pe care le puteți plăti în mod rezonabil.
 • Evaluați-vă veniturile și cheltuielile. Acest lucru ar trebui să vă dau o idee despre ceea ce vă este disponibil în plata unei ipoteci în fiecare lună.
 • Faceți un buget pentru costurile suplimentare de cumpărare a unei case proprii în afara împrumutului ipotecar. Acestea includ asigurarea de origine, impozitele pe proprietate și datoriile de la Asociația proprietarilor de locuințe (HOA) pentru care sunteți responsabil.
 • Imagine intitulată Obțineți un credit ipotecar Pasul 3
  3
  Colectați toată documentația și informațiile financiare. Aceasta vă va pregăti pentru procesul de solicitare a creditului ipotecar.
 • Tipăriți extrasele de cont, rezumatele investițiilor, încasările salariale și declarațiile fiscale. Va trebui să verificați toate sursele de venit și să explicați cum veți efectua plata inițială și costurile de închidere.
 • Metoda 2
  Cumpărați un credit ipotecar

  Imaginea intitulată Ia un Ipotecă Pasul 4
  1
  Decideți dacă doriți să utilizați un broker de credit ipotecar sau mergeți direct la un creditor direct. Un creditor direct este banca în sine sau instituție financiară cu bani de împrumutat pentru o casă. Un broker de credit ipotecar vă poate lua informațiile și căuta oferte de la diferiți creditori.
 • Imaginea intitulată Obțineți un credit ipotecar Pasul 5
  2
  Utilizați serviciile unui broker dacă aveți cerințe financiare speciale care fac dificilă abordarea unui creditor direct. De exemplu, dacă aveți o insolvabilitate sau o blocare a istoriei dvs. de credit sau dacă nu puteți obține o plată în avans substanțială, este posibil ca un broker să găsească împrumuturi ipotecare potențiale.
 • Imagine cu titlul Ia un pas ipotecar Pasul 6
  3
  Evaluați fiecare companie ipotecară. O rată scăzută a dobânzii este importantă, dar doriți să știți și ce fel de costuri de închidere veți obține, cât de mulți bani veți putea împrumuta și ce vor fi condițiile de rambursare.
 • Imagine intitulată Obțineți un credit ipotecar Pasul 7
  4
  Adresați-vă despre taxe și comisioane. Ele pot fi greu de înțeles.
 • Imagine intitulată Obțineți un credit ipotecar Pasul 8
  5
  Aflați ce costuri non-negociabile vor fi incluse, cum ar fi evaluarea casei pe care doriți să o cumpărați, taxele de inspecție a casei și costurile de transfer ale titlului casei.


 • Imagine intitulată Obțineți un pas ipotecar Pasul 9
  6
  Negociază costurile și comisioanele comisioanelor, cum ar fi taxele de aplicare și de origine.
 • Imaginea intitulată Ia un pas ipotecar 10
  7
  Rămâi cu un creditor respectabil. Întrebați despre reputație pentru a vă asigura că creditorul este recomandat de alți profesioniști și stabil financiar.
 • Imagine intitulată Obțineți un pas pentru ipotecă 11
  8
  Obțineți o precalificare. O scrisoare de precalificare vă va da lumina verde pentru a începe căutarea unei case. Cele mai multe calificări sunt valabile timp de 90 de zile.
 • Metoda 3
  Solicitați o ipotecă

  Imagine intitulată Obțineți un pas de ipotecă 12
  1
  Oferă informații despre dvs., despre persoana care vă solicită și despre istoricul dvs. financiar.
 • Imagine intitulată Obțineți un pas ipotecar 13
  2
  Utilizați informațiile financiare pe care le-ați colectat deja pentru a vă sprijini ceea ce scrieți în cererea dvs. Veți avea nevoie de copii ale declarațiilor de cont, de declarații fiscale, de chitanțe salariale etc.
 • Imaginea intitulată Ia Ipoteca Pasul 14
  3
  Răspundeți la întrebările pe care creditorul dvs. le poate avea despre divorțuri, contracte de închiriere, venituri din investiții și datorii sau cheltuieli.
 • Imagine intitulată Obțineți un pas pentru ipotecă 15
  4
  Creditorul dvs. va avea casa pe care doriți să o cumpărați la prețuri. Acest lucru va ajuta creditorul să decidă dacă valoarea casei este echivalentă cu împrumutul pe care îl solicitați.
 • Imagine cu titlul Ia un pas ipotecar Pasul 16
  5
  Lucrează repede Timpul are o importanță vitală atunci când solicitați o ipotecă, ceea ce înseamnă că trebuie să furnizați imediat informațiile necesare. Dacă așteptați prea mult, împrumutul nu va fi aprobat.
 • avertismente

  • Rezistați nevoii de a lua datorii suplimentare în timp ce solicitați o ipotecă. Un creditor nu va dori să vă vadă cumpărați o mașină nouă sau deschizând noi linii de credit în timp ce vă pregătiți să cumpărați o casă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un credit ipotecar în SpaniaCum să obțineți un credit ipotecar în Spania
  Cum de a cumpăra o casă cu un credit răuCum de a cumpăra o casă cu un credit rău
  Cum să contactați agențiile de raportare a creditelorCum să contactați agențiile de raportare a creditelor
  Cum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casăCum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casă
  Cum de a alege un creditor ipotecarCum de a alege un creditor ipotecar
  Cum să eliminați un nume dintr-un credit ipotecarCum să eliminați un nume dintr-un credit ipotecar
  Cum să eliminați un nume dintr-o ipotecă fără a cere o refinanțareCum să eliminați un nume dintr-o ipotecă fără a cere o refinanțare
  Cum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de creditCum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de credit
  Cum să găsești un creditor ipotecarCum să găsești un creditor ipotecar
  Cum să evitați taxele financiare pe cardurile de creditCum să evitați taxele financiare pe cardurile de credit
  » » Cum să obțineți un credit ipotecar

  © 2011—2020 ertare.com