Cum să obțineți o copie a W2 de la IRS

În Statele Unite, un formular IRS W-2, de asemenea cunoscut sub numele de "Declarația salariilor și impozitelor" Acesta este furnizat de către un angajator unui angajat, astfel încât acesta să poată completa cu exactitate declarația fiscală. IRS păstrează copii ale declarațiilor dvs. fiscale complete, inclusiv formularele W-2, din ultimii 7 până la 10 ani de depunere. Aceste declarații nu sunt disponibile până la 1 an după ce au fost trimise. Solicitarea de informații despre telefonul W-2 este gratuită - cu toate acestea, primirea unui exemplar costă 57 USD pe an fiscal. Trebuie să completați un formular IRS oficial și să solicitați o copie a declarației fiscale complete pentru a primi dvs. W-2. Acest articol vă va spune cum să obțineți o copie a formularului IR-W-2.

pași

Imaginea intitulată Obțineți o copie a W 2 dvs. din IRS Pasul 1
1
Vizitați site-ul IRS.Gov și căutați formularul 4506. De asemenea, puteți apela 800-829-3676 pentru a solicita trimiterea acestui formular.
  • Imaginea intitulată Obțineți o copie a W 2 din IRS Pasul 2
    2
    Completați formularul 4506 scriind lizibil și cu cerneală neagră sau utilizând o mașină de scris. IRS va respinge formularele ilizibile.
  • Scrieți informațiile personale, inclusiv numele, numărul de securitate socială, numele soțului și numărul de securitate socială, adresa anterioară și adresa curentă. Informația despre soț este necesară numai dacă ați depus împreună acest declarație fiscală.
  • Scrieți numele oricărei terțe părți care cere ca declarația fiscală să vă fie trimisă. Întreaga declarație fiscală va fi trimisă dacă o solicitați, nu doar W-2. Declarațiile fiscale sunt uneori solicitate de companiile ipotecare sau băncile.
  • Introduceți tipul de declarație fiscală pe care o solicitați și data de încheiere a fiecărei instrucțiuni pe care o solicitați. Formularul 1040 este o declarație fiscală individuală, formularul 1120 este pentru o corporație, iar formularul 941 este declarația fiscală a angajatorului. Puteți solicita până la 8 ani de declarații fiscale pe acest formular. Trebuie să completați un alt formular 4506 pentru a solicita declarații suplimentare.
  • Imaginea intitulată Obțineți o copie a dvs. W 2 de la IRS Pasul 3
    3
    Scrieți un cec sau o comandă de bani către Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite. Trebuie să includeți o plată de 57 USD pentru fiecare declarație fiscală solicitată.
  • De exemplu, dacă ați solicitat 8 ani de declarații fiscale, trebuie să includeți suma de 456 USD sau formularul va fi respins. Dacă Departamentul de Trezorerie nu poate găsi formularele fiscale, banii vor fi rambursați.
  • Imaginea intitulată Obțineți o copie a dvs. W 2 de la IRS Pasul 4


    4
    Semnați și introduceți formularul. Dacă declarațiile au fost depuse în comun, trebuie să includeți și semnătura soțului / soției.
  • Imaginea intitulată Obțineți o copie a W 2 de la pasul IRS 5
    5
    Găsiți adresa corespunzătoare a Departamentului Trezoreriei pe a doua pagină a formularului. Fiecare stat face parte dintr-un birou regional care procesează formularele și declarațiile fiscale de afaceri și individuale sunt procesate la o altă adresă. Direcționați plicul spre "Serviciul Fiscal Internațional".
  • Imaginea intitulată Obțineți o copie a dvs. W 2 de la IRS Pasul 6
    6
    Trimiteți formularul 4506 cu poșta corespunzătoare. Luați o copie a formularului și a cecului sau ordinului de plată pentru înregistrările dvs. înainte de a le trimite. Este posibil să dureze până la 60 de zile pentru a primi declarația dvs. fiscală împreună cu copia lui W-2.
  • sfaturi

    • Dacă nu primiți W-2 de la angajator până la data de 14 februarie, puteți apela IRS la 1-800-829-1040 pentru a obține informațiile prin telefon. Trebuie să aveți la dispoziție o estimare a salariilor și impozitelor dvs. și a datelor de angajare, adresa angajatorului, numărul de telefon și informațiile dvs. de contact personale pentru a primi informațiile.
    • Confirmați că aveți nevoie de o copie a W-2, în locul informațiilor fiscale generale pentru acel an. Dacă informațiile pe care le solicitați sunt generale, puteți solicita o transcriere a declarației fiscale cu formularul 4506-T. IRS oferă în mod normal această transcriere gratuit.
    • Dacă vă lipsesc un W-2 pentru declarația fiscală din anul curent, adresați-vă mai întâi angajatorului dumneavoastră să solicite o copie.
    • Dacă taxele dvs. au fost completate de un consultant fiscal sau de un contabil, acesta vă poate oferi o copie pentru mai puțin de 57 USD.

    Lucruri de care ai nevoie

    • Verificați sau schimbați banii
    • pe
    • Formularul 4506
    • timbre
    Distribuiți pe rețelele sociale:

    înrudit
    Cum să divorțezi în CaliforniaCum să divorțezi în California
    Cum să te divorțezi în ArkansasCum să te divorțezi în Arkansas
    Cum să obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în CaliforniaCum să obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California
    Cum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simpluCum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simplu
    Cum să deduceți impozitele în întreprinderile miciCum să deduceți impozitele în întreprinderile mici
    Cum să raportați furtul de identitateCum să raportați furtul de identitate
    Cum puteți determina statutul de returnare fiscalăCum puteți determina statutul de returnare fiscală
    Cum să găsiți formulare pentru declararea impozitelor la venitul federal pe internetCum să găsiți formulare pentru declararea impozitelor la venitul federal pe internet
    Cum se găsește un număr federal de identificare fiscalăCum se găsește un număr federal de identificare fiscală
    Cum de a cerceta companii non-profitCum de a cerceta companii non-profit
    » » Cum să obțineți o copie a W2 de la IRS

    © 2011—2020 ertare.com