Cum să obțineți un grant Pell

Pell Grant este un ban destinat educației pe care nu trebuie să-l rambursezi. Incredibil! Cum obții o bursă Pell? Tot ce trebuie să faceți este să vă depuneți cererea gratuită de ajutor federal pentru studenți (FAFSA), dar pentru a vă asigura că primiți cât mai mulți bani posibil, citiți următoarele informații.

pași

Partea 1
Calificați-vă pentru ajutor

Imagine intitulată Obțineți granturi pentru Pell Pasul 1
1
Înregistrează-te ca student la universitate. Odată ce ați terminat liceul sau ați luat examenul de dezvoltare generală a educației (GED) și sunteți acceptat într-o școală sau universitate profesională, vă puteți înscrie ca student. Bursele Pell sunt în primul rând pentru studenții, dar unii (în special cei din programele de predare) se califică pentru o bursă la nivel de masterat.
 • Nu contează dacă ești student cu normă întreagă, cu fracțiune de normă sau mai puțin timp. Deși suma de bani scade atunci când aveți mai puțin ore de credit, puteți încă să vă calificați.
 • Image cu titlul Get Pell Grants Pasul 2
  2
  Bărbații trebuie să se înregistreze la sistemul de servicii selectiv (Sistemul selectiv de servicii). Acest proces face parte din ceea ce oamenii americani trebuie să facă atunci când cresc. Trebuie să vă înregistrați pentru serviciul selectiv când aveți între 18 și 25 de ani. Dacă doriți să primiți ajutor federal, trebuie să o faceți chiar acum! Aveți nevoie doar de numărul dvs. de securitate socială (SSN).
 • Pe lângă tot ce se află în curs de actualizare, vă puteți înregistra și online. Deși femeile sunt acum mai mult decât binevenite în pozițiile de luptă, sunt încă scutite de la înregistrare. Pe de altă parte, imigranții legali nu sunt, prin urmare, trebuie să se înregistreze.
 • Image cu titlul Get Pell Grants Pasul 3
  3
  Arătați că sunteți cetățean (sau rezident legal). Pentru a finaliza aplicația gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți (FAFSA), trebuie să dovediți că sunteți cetățean american sau calificat. Veți avea nevoie de un număr de securitate social valabil, dacă nu sunteți inițial din Insulele Marshall, Palau sau Micronezia.
 • Dacă nu sunteți cetățean american, veți avea nevoie de o carte verde, de un raport de intrare și de ieșire, de un statut imigrant maltratat Sau o viză T (sau unul dintre părinții dvs. are o viză T-1).
 • Imaginea intitulată Get Pell Grants Pasul 4
  4
  Faceți cunoștință cu cerințele economice. Când prezentați FAFSA, reprezentanții guvernului vă vor calcula contribuția de familie anticipată (EFC, pentru acronimul său în limba engleză). Acest total rezultă din scăderea costului anual al studiului și din alte considerente (situație dependentă, printre altele). Dacă totalul dvs. este mai mare de $ 5.081 (din 2013 până în 2014), nu vă calificați pentru un grant Pell.
 • Cei care fac un total de mai puțin de 24.000 de dolari vor avea un EFC de 0. Pentru mai multe informații despre EFC și modul în care este calculat, revizuiți ghidurile de formulare de pe site-ul departamentului de educație.
 • Nu veți ști niciodată cu adevărat ce înseamnă EFC până când îl încercați. Deci, credeți că venitul dvs. sau cele ale familiei dvs. sunt foarte mari, în orice caz, înscrieți-vă. Nu va fi nici o problema. În general, familiile care ating 50.000 $ sau mai mult nu se califică.
 • Partea 2
  Completați documentația

  Imaginea intitulată
  1
  Acționează repede. Atâta timp cât îndepliniți termenul de asistență financiară la școala dvs., veți primi o bursă completă Pell. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să le obțineți cât mai repede posibil. Puteți completa FAFSA (prin urmare, vă înscrieți pentru Pell Grant) de la 1 ianuarie a fiecărui an. Cu cât ești mai apropiat de acea dată, cu atât mai bine pentru tine.
  • Pe de altă parte, celelalte împrumuturi ele sunt date în ordine de sosire. Când primiți scrisoarea de aprobare de la instituția dvs., ei vă pot oferi alte credite, ale căror probabilități cresc dacă acționezi rapid.
 • Imaginea intitulată Get Pell Grants Pasul 6
  2
  Adunați documentele importante. Veți avea nevoie de cartea dvs. de securitate socială, de informațiile fiscale și, dacă este posibil, de dovada plății. Dacă totuși trebuie să raportați impozite anul viitor, puteți furniza informațiile dvs. fiscale pe baza celor din anul trecut și ar trebui să o actualizați mai târziu.
 • Dacă nu sunteți cetățean american, veți avea nevoie de informații pentru a finaliza FAFSA, cum ar fi cartea dvs. verde.
 • Imagine intitulată Get Pell Grants Pasul 7
  3
  Creați un număr de identificare personal sau PIN. Acesta este "pinul federal de ajutor pentru studenți". Poți să-l cumperi aici. Acesta va fi numărul dvs. pentru restul carierei universitare. Chiar și așa, trebuie să vă prezentați FAFSA anual, utilizând întotdeauna același PIN.
 • Dacă sunteți dependent, părinții dvs. vor avea de asemenea nevoie de un știft.
 • Imaginea intitulată Get Pell Grants Pasul 8


  4
  Vizitați site-ul FAFA. Introduceți codul PIN și completați formularul. Va dura aproximativ 30 de minute și este destul de simplu. Puteți completa fizic formularul, dar face-l online este mult mai rapid.
 • Ei vă pun întrebări personale (cum ar fi adresa dvs.), despre posibilitățile dvs. financiare și, mai târziu, părinții dvs. vor răspunde, de asemenea, la câteva întrebări, nu neconfortabil.
 • Puteți completa FAFSA dacă nu ați fost încă acceptat în nicio instituție. Puteți menționa până la 10 școli pe formular.
 • Imaginea intitulată Get Pell Grants Pasul 9
  5
  Așteptați până ajunge la rapoartele privind ajutorul pentru studenți (SAR). Va dura doar câteva zile pentru a primi SAR. De fapt, puteți să o verificați on-line doar dacă vă uitați la FAFSA. Odată ce primiți SAR, veți ști cât de mult vă va oferi ajutorul.
 • În această parte, vă vor informa despre EFC. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să plătiți pentru el. Cel puțin nu pentru moment, care servește doar pentru a calcula ajutorul pe care îl veți primi.
 • Imaginea intitulată Get Pell Grants Pasul 10
  6
  Primiți scrisoarea de aprobare din partea școlilor. Cei care vă acceptă vă vor informa despre beneficiul pentru care vă calificați (dacă le-ați menționat în FAFSA). Cel mai probabil, fiecare este diferit. Toate școlile pe care le-ați numit la FAFSA au fost notificate cu informațiile dvs. și, prin urmare, vă va felicita în consecință. Dacă vă acceptă în mai mult de unu, comparați-le una cu cealaltă.
 • Dacă te califici pentru bursa Pell, o vei primi de la toate școlile. Fiecare student primește suma pentru care se califică. Cu toate acestea, școlile mai ieftine pot oferi burse mai mici.
 • Imaginea intitulată Get Pell Grants Pasul 11
  7
  Lăsați școala să se ocupe de proces. După ce te-ai înscris într-o anumită școală, ajutorul te va veni. În general, școala poate să vă elibereze un cec, să aloce fondurile în contul dvs. de student sau să combine ambele modalități o dată pe trimestru.
 • În mod oficial, poate fi furnizată suma de maximum 5.635 dolari (2013-2014). Evident, o veți primi de la o singură școală.
 • Partea 3
  Stați în formă

  Image cu titlul Get Pell Grants Pasul 12
  1
  Menținerea notelor ridicate și înregistrarea curată. Deși toți studenții care se califică "primesc o bursă completă", există câteva excepții. Guvernul este interesat să știe că vei fi constanta, deci dacă începi să te înfurii în școală, ei ar putea să te considere o cauză pierdută și să anulezi ajutorul tău. Pe măsură ce obțineți note mai bune, veți avea o șansă mai bună de a primi alte burse - este o chestiune de bun simț!
  • Dacă primiți o condamnare penală ca student, starea dumneavoastră se va schimba. Nu înseamnă că nu puteți primi nici un ajutor, dar rețineți că va fi mai dificil. Totul depinde de fiecare situație.
 • Image cu titlul Get Pell Grants Pasul 13
  2
  Aceasta durează șase ani. Veți fi eligibil pentru Pell Grant doar pentru 12 semestre sau șase ani. Nu trebuie să fie ani consecutivi, dar sunt limitați. Veți primi o notificare atunci când vă apropiați de limita de timp.
 • Imaginea intitulată Obțineți granturi Pell 14
  3
  Raportați în fiecare an Pentru a primi împrumuturi și burse, trebuie să prezentați FAFSA anual. Aceasta se datorează faptului că informațiile dvs. fiscale se pot schimba și trebuie raportate. Deci, utilizați același PIN, trebuie să faceți raportul.
 • Acționează repede. În timp ce bursele Pell nu sunt acordate în conformitate cu un ordin de primire, cel mai bine este să vă înregistrați cât mai repede posibil. Cu cât postulezi mai repede, cu atât mai mult vei primi alte burse
 • sfaturi

  • Luați inițiativă cu privire la acest subiect. Cu cât evaluezi mai mult situația, cu atât vei fi mai pregătită.
  • Dacă aveți mai puțin de 25 de ani, veți avea nevoie de informațiile fiscale ale părinților dvs. (cu excepția cazului în care nu aveți un tutore legal)
  • De asemenea, puteți să completați FAFSA în versiunea PDF (Notă: FAFSA PDF trebuie să fie depus un proces echitabil) sau cerere prin apelarea 1-800-4 fizică, Central Federal Student Aid (1-800-433-3243) sau la 319-337-5665. Dacă aveți o dizabilitate auditivă, sunați la linia TTY la 1-800-730-8913.

  avertismente

  • Dacă ați comis o infracțiune de orice fel, trebuie să o explicați, dar nu înseamnă că veți fi în mod necesar descalificat.
  • Aceasta necesită aprobarea unui program de învățământ superior, cum ar fi instituțiile de învățământ superior.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți bani pentru colegiuCum să obțineți bani pentru colegiu
  Cum să devii chirurgCum să devii chirurg
  Cum să devii pediatruCum să devii pediatru
  Cum să devii profesor de școală primară în FloridaCum să devii profesor de școală primară în Florida
  Cum să alegi calea potrivităCum să alegi calea potrivită
  Cum să alegi o universitateCum să alegi o universitate
  Cum să studiezi ingineria în ArgentinaCum să studiezi ingineria în Argentina
  Cum să studiezi la universitate fără să ai baniCum să studiezi la universitate fără să ai bani
  Cum să finanțezi universitatea fără un fond de economii pentru universitateCum să finanțezi universitatea fără un fond de economii pentru universitate
  Cum să intri într-o universitate Ivy LeagueCum să intri într-o universitate Ivy League
  » » Cum să obțineți un grant Pell

  © 2011—2020 ertare.com