Cum să obțineți un card rezident permanent pentru Statele Unite (carte verde) dacă sunteți student internațional

De multe ori studenții străini care studiază în Statele Unite nu sunt interesați să se întoarcă în țara lor de origine după ce își termină studiile. Dacă aceasta este situația dvs., atunci examinați următoarele modalități prin care puteți obține un card rezident permanent (cunoscut și ca carte verde).

pași

Metoda 1
Obțineți sponsorizarea de la un angajator

Imaginea intitulată Obțineți cartea verde ca student internațional Pasul 1
1
Solicitați un loc de muncă care să poată sponsoriza obținerea unui card de ședere permanentă pentru studenții străini: Există multe companii care pot face acest lucru. Cu toate acestea, acest proces poate fi costisitor, deoarece companiile vă pot sponsoriza numai dacă pot dovedi că nu pot găsi un cetățean american care să fie calificat în mod egal pentru această slujbă. Deși este dificil să se obțină un card rezident permanent, prin sponsorizare la locul de muncă, nu este imposibil. Dacă aveți experiență în domenii de mare cerere, cum ar fi inginerie sau medicina si nu sunt multe calificat pentru astfel de americani de lucru, atunci aveți o șansă mai mare de a obține o sponsorizare.

Metoda 2
Casarte

Imaginea intitulată Obțineți cartea verde ca student internațional Pasul 2
1
Discutați cu cetățeanul american cu care vă aflați într-o relație și aproape de a vă căsători. Aceasta este probabil cea mai ușoară modalitate de a obține o Card permanent rezident.
 • Deși această metodă este ușor, poate avea multe pericole. Acestea vă vor pune mai multe întrebări, cum ar fi modul în care s-au întâlnit, detalii intime despre viața lor, dacă au copii, dacă familia soțului dvs. știe despre dvs. etc.
 • Cel mai important lucru pe care trebuie să-l subliniezi aici este să ai o căsătorie adevărată și să te căsătorești cu un cetățean american dacă îl iubești. În caz contrar, vă puteți confrunta cu consecințe juridice grave.
 • Întotdeauna consultați un avocat cu reputație înainte de a completa toate documentele de imigrare.
 • Imaginea intitulată Obțineți o carte verde ca student internațional Pasul 3
  2
  Căsătorește-te.
 • Imaginea intitulată Obțineți o carte verde ca student internațional Pasul 4


  3
  Prezentați documentele astfel încât soțul / soția să vă poată sponsoriza să obțineți un permis de ședere permanent ca familie.
 • Metoda 3
  Intră în Loteria cu privire la variantele Visa pentru Diversitate

  Imaginea intitulată Obțineți o carte verde ca student internațional Pas 5
  1
  Intră în Loteria cu privire la variantele de diversitate: Dacă câștigați această loterie, vi se va elibera un card rezident permanent pentru Statele Unite și veți putea lucra și locuiți acolo. Cu toate acestea, nu există nici o garanție de câștig. La urma urmei, este pur și simplu o loterie și șansele dvs. de a câștiga pot fi minime. Dar merită încercat.

  Metoda 4
  Obțineți o poziție în forțele armate ale Statelor Unite

  Imagine intitulată Obțineți o carte verde ca student internațional Pasul 6
  1
  Serviți în forțele armate ale Statelor Unite: în general, cetățenii non-SUA nu pot să se alăture armatei, Marina, Marine Corps și a Forțelor Aeriene, dacă nu aveți un permis de ședere permanentă sau de permis de muncă. Cu toate acestea, vă puteți alătura, de asemenea, forțelor armate dacă aveți o carieră considerată a fi în mare cerere, cum ar fi medici, asistente medicale și psihologi. Consultați-vă cu angajatorii pentru Forțele Armate ale universității, pentru a obține mai multe informații despre acest lucru. Dacă vă alăturați Forțelor Armate, trebuie să angajați un avocat care să vă ajute în procesul de obținere a Cardului permanent rezident.

  avertismente

  • Este foarte important să consultați un avocat de renume atunci când solicitați o Card permanent rezident sau când completați orice formular de imigrare. Procesul de imigrare este complicat și poate duce la consecințe grave dacă se descoperă că ai mințit într-un fel. Prin urmare, trebuie să angajați un avocat. În timp ce avocații pot fi scumpi, ei merită fiecare penny pe care îl taxează (dacă luați în considerare costul eșecului).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un card Starbucks GoldCum să obțineți un card Starbucks Gold
  Cum să obțineți un brand de skateboard pentru a vă sponsorizaCum să obțineți un brand de skateboard pentru a vă sponsoriza
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum să imigrați în IrlandaCum să imigrați în Irlanda
  Cum să vă mutați în AustraliaCum să vă mutați în Australia
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum se obține cetățenia francezăCum se obține cetățenia franceză
  Cum se obține dubla cetățenieCum se obține dubla cetățenie
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați din Ungaria din Statele UniteCum să sunați din Ungaria din Statele Unite
  » » Cum să obțineți un card rezident permanent pentru Statele Unite (carte verde) dacă sunteți student internațional

  © 2011—2020 ertare.com