Cum să obțineți asigurarea auto ieftină pentru șoferii tineri

Tinerii șoferi suferă în ceea ce privește alegerea asigurărilor. Acesta este un puzzle deoarece, în primul rând, avem o vedere mai bună și, în al doilea rând, un sistem nervos mai bun - prin urmare, un control mai bun asupra mașinii. Cu toate acestea, suntem părtinitori de către majoritatea companiilor de asigurări. Se mai spune că suntem mai multe șanse să ne implicăm într-un accident, deoarece suntem noi în drumuri. Ce se întâmplă cu șoferul de 80 de ani? Nu sunt un risc mai mare? Sau șoferii medii de vârstă care cred că descurca mai bine decât altele și, prin urmare, să ocupe drumurile ce vor și se așteaptă ca alții să iasă din drum?

conținut

pași

Imagine intitulată Obțineți asigurarea de mașină ieftină pentru tinerii șoferi Pasul 1
1
Mai întâi, mai întâi, găsiți mașina care vă interesează. Puteți utiliza Google, Auto-Trader, Gumtree printre alte magazine auto locale.
 • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de mașină ieftină pentru tinerii șoferi Pasul 2
  2
  Luați notă pe plăcuța de înmatriculare a vehiculului care vă interesează. În acest fel, când sunați compania de asigurări, puteți obține o ofertă pentru toate mașinile care vă interesează. Ei nu pot refuza atâta timp cât aveți filmul. De asemenea, puteți aplica această metodă pe cont propriu pe site-ul companiei de asigurări.
 • Imaginea intitulată Obțineți asigurarea ieftină pentru mașini tinere Pasul 3
  3
  Conectați-vă la Internet înainte de a vă cumpăra mașina. Luați una sau două zile întregi pentru a vă concentra pe compararea diferitelor asigurări pe care le puteți găsi. Utilizați pagini ca GoCompare, Money Super-Market etc. Acestea sunt pagini minunate pe care le puteți utiliza, ca Google, pentru a căuta asigurarea vehiculelor în mod special pentru tineri.
 • Imaginea intitulată Obțineți asigurarea de mașină ieftină pentru tinerii șoferi Pasul 4
  4
  Evitați alegerea autoturismelor mari. Marci ca BMW au motoare mari și aspect sportiv. Aceasta va crește doar taxa pe care trebuie să o plătiți.
 • Imaginea intitulată Obțineți asigurarea ieftină pentru mașini tinere Pasul 5
  5
  Verificați dacă mașina are un accident înregistrat. Aceasta va crește taxa pentru că este posibil să aveți probleme mecanice pe care trebuie să le solicitați.


 • Imagine intitulată Obțineți asigurarea de mașină ieftină pentru tinerii șoferi Pasul 6
  6
  Verificați clasificarea domeniului dvs. Acest lucru este foarte important pentru companiile de asigurări, deoarece le utilizează pentru a vă clasifica cota. Dacă locuiți într-o zonă de indici criminali de înaltă calitate, asigurarea va fi afectată de aceasta deoarece mașina este expusă riscului de a fi furat sau deteriorat. Încercați să obțineți un alt cod poștal.
 • Imaginea intitulată Obțineți asigurarea de mașină ieftină pentru tinerii șoferi Pasul 7
  7
  Dacă puteți, evitați utilizarea mașinii în timpul iernii. Aceasta este o perioadă de risc ridicat, deoarece zăpada și ploaia provoacă cele mai multe accidente în această perioadă. Din acest motiv, desigur, prețul taxelor de asigurare va crește în acest moment al anului, ceea ce nu vă va face să vă simțiți foarte fericiți.
 • Imaginea intitulată Ia asigurare ieftină pentru șoferii tineri Pasul 8
  8
  Evitați orice restricție privind permisul de conducere. Majoritatea companiilor de asigurări nu vă vor oferi asigurare dacă deveniți un șofer riscant. De exemplu, dacă aveți un bilet de excesul de viteză, plata lunară va fi mai mare pentru că sunt la risc de a conduce prea repede și poate cauza un accident în care asigurarea ta va plăti pentru daune vehiculului, dăuna tine și pentru alții, și, desigur, , deteriorarea vehiculelor celorlalți șoferi.
 • Imaginea intitulată Obțineți asigurarea ieftină pentru mașini tinere Pasul 9
  9
  Dacă ați avut vreo dentărie minoră în mașină, nu o înregistrați. Atâta timp cât acest lucru nu include daune la o altă mașină, încercați să nu pretind ca acest lucru va însemna că de asigurare te face urmat timp de 3 ani sau mai mult (în funcție de societatea de asigurare). Acest lucru va crește costul asigurării, astfel încât să nu spuneți nimănui, este doar o dentară minoră. În plus, asigurarea nu va costa prea mult pentru a le repara. Acesta poate costa 100 $ pentru a repara o zgârietură, dar dacă raportul de asigurare va costa mai mult, deoarece acestea folosesc companiile externalizate care cresc costurile pentru serviciile pe care le oferă, pe care îl va costa sute de dolari.
 • Imaginea intitulată Obțineți asigurarea ieftină pentru mașini tinere Pasul 10
  10
  Încercați să utilizați asigurarea multiplă dacă există mai mult de o mașină în casa dvs. Există companii precum Admiral oferind politici pentru mai multe mașini și, de asemenea, vă permite să creați propriul discount fără pretenții, dar trebuie să fie o politică cu drivere mai experimentat ca tatăl sau mama ta, care va beneficia de prețul cel mai accesibil.
 • sfaturi

  • Majoritatea oamenilor tind să cumpere o mașină și apoi să caute asigurare. Apoi, își dau seama că sunt într-o poziție în care nu pot asigura mașina pentru un tânăr șofer datorită politicilor societății de asigurări. Prin localizarea masinii de interes si pentru a obtine o oferta înainte de a cumpăra: va salva o preocupare, atunci cumpărături sigure, evita orice dezamăgire atunci când companiile Negi de asigurare și pentru a evita așteptare pentru prețul de asigurare, care nu va putea plata.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să raportați acte de vandalismCum să raportați acte de vandalism
  Cum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriatCum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriat
  Cum să rezolvați un accident de mașină minorCum să rezolvați un accident de mașină minor
  Cum să conduci defensivCum să conduci defensiv
  Cum să conduci un drum cu taxă în AustraliaCum să conduci un drum cu taxă în Australia
  Cum să conduci mai bineCum să conduci mai bine
  Cum să obțineți asigurarea auto doar pentru o parte a anuluiCum să obțineți asigurarea auto doar pentru o parte a anului
  Cum se determină prețul unei mașini deteriorateCum se determină prețul unei mașini deteriorate
  Cum de a reduce anxietatea pe care o conduceți dacă sunteți adolescentCum de a reduce anxietatea pe care o conduceți dacă sunteți adolescent
  Cum sa alegi o companie de transport autoCum sa alegi o companie de transport auto
  » » Cum să obțineți asigurarea auto ieftină pentru șoferii tineri

  © 2011—2020 ertare.com