Cum să obțineți un împrumut pentru studenți

Înainte de a aplica pentru un împrumut student, este important să explorați toate opțiunile și să le comparați unul cu celălalt, astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru dvs. Acest articol vă va ghida în procesul de obținere a unui împrumut pentru studenți.

conținut

pași

Imagine cu denumirea 2866441 1
1
Decideți ce tip de împrumut student este potrivit pentru dvs. Există în principiu două tipuri de credite pentru studenți: federale și private. Federațiile sunt acordate de guvern, iar cele private sunt oferite de instituții precum băncile, uniunile de credit, școlile sau agențiile de stat. Trebuie să țineți cont de următoarele avantaje și dezavantaje ale fiecărui tip de împrumut pentru a determina care dintre cele mai potrivite pentru nevoile dvs.
 • Împrumuturile federale oferă rate scăzute ale dobânzii, comparativ cu împrumuturile private, și nu trebuie să începeți să le rambursați decât după absolvire.
 • Ratele dobânzilor federale sunt în general fixe, în timp ce în cazul celor private, ratele ar putea crește.
 • Este posibil să aveți nevoie de un garant pentru un împrumut privat, mai ales dacă nu aveți o linie de credit bine stabilită. În cazul în care studentul nu își îndeplinește obligațiile de plată a împrumutului, garantul trebuie să fie responsabil.
 • Împrumuturile private acoperă, de obicei, o parte mai mare a școlarizării decât împrumuturile federale.
 • Imagine cu titlul Ia un împrumut student Step 2
  2
  Explorați și comparați opțiunile dvs. Este important să efectuați o investigație aprofundată și să achiziționați condițiile fiecărui tip de împrumut, deoarece există multe tipuri diferite de împrumuturi federale și private. Atunci când studiați creditele, luați în considerare următorii factori: ratele dobânzilor, termenele de rambursare și suma pe care intenționați să o aplicați.
 • În mod ideal, un împrumut ar trebui să aibă o rată scăzută a dobânzii și să acopere cât mai multe dintre costuri.
 • Utilizați un instrument de comparare a împrumuturilor pentru a vă ajuta să comparați împrumuturile și să reduceți numărul de opțiuni. Acestea sunt disponibile pe următoarele site-uri web: SimpleTuition, Student Lending Analytics, Student Loan Network, TuitionBids, Elmselect și tehnologii Overture printre altele.


 • Imaginea intitulată Obțineți un împrumut pentru studenți Pasul 3
  3
  Determinați cât de mult să solicitați. Majoritatea programelor necesită să specificați costurile estimate pentru educația dvs. Consultați-vă cu școala dvs. pentru a calcula costurile anuale ale educației dvs., astfel încât să puteți determina câți bani trebuie să cereți. Asigurați-vă că luați în considerare cheltuielile de întreținere, cum ar fi chiria, alimentele etc., precum și costul cărților și al altor bunuri școlare.
 • Imaginea intitulată Obțineți un împrumut pentru studenți Pasul 4
  4
  Cunoașteți criteriile de eligibilitate. Acest criteriu va varia în funcție de tipul de împrumut pe care îl alegeți. Pentru a fi considerat un împrumut federal, trebuie să fiți cetățean al Statelor Unite și să fiți cel puțin un student la o instituție recunoscută. Împrumuturile private necesită să fiți cetățean al Statelor Unite, ați stabilit o linie bună de credit și / sau să aveți un garant cu o linie bună de credit, de asemenea.
 • Pentru împrumuturile federale, va trebui să introduceți Cererea de ajutor federal pentru studenți (FASFA), care vă cere să dovediți că aveți cu adevărat nevoie de ajutor financiar.
 • sfaturi

  • Începeți mai întâi cu împrumuturile federale. Procesul federal de împrumut este mai simplu, are rate ale dobânzii mai mici și nu va trebui să dovedești că ai o linie bună de credit. Dacă împrumutul federal nu acoperă o parte suficientă din înscrierea dvs., atunci trebuie să o completați cu un împrumut privat.
  • Asigurați-vă că ați explorat toate opțiunile înainte de a decide asupra oricăror tipuri de împrumuturi. Alegeți întotdeauna împrumutul cu cea mai mică rată a dobânzii.
  • Dacă aveți o linie de credit proastă și încercați să obțineți un împrumut privat, veți avea nevoie de un garant care are o linie bună de credit.
  • Va trebui să-ți rambursezi împrumutul pentru studenți, chiar dacă nu-ți termini educația, singura excepție fiind cazul școlilor care se închid și din acest motiv nu ți-ai putut termina programul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să devii un OB / GYNCum să devii un OB / GYN
  Cum să plătiți pentru școala de dreptCum să plătiți pentru școala de drept
  Cum să plătiți pentru școala de clasăCum să plătiți pentru școala de clasă
  Cum să plătiți pentru studii în școala medicalăCum să plătiți pentru studii în școala medicală
  Cum să plătiți un împrumut pentru studențiCum să plătiți un împrumut pentru studenți
  Cum se calculează plata anuală a unui împrumutCum se calculează plata anuală a unui împrumut
  Cum se calculează rata efectivă a dobânziiCum se calculează rata efectivă a dobânzii
  Cum să începeți să trăiți o viață fără datoriiCum să începeți să trăiți o viață fără datorii
  Cum să obțineți un împrumut chiar și cu un credit răuCum să obțineți un împrumut chiar și cu un credit rău
  Cum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casăCum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casă
  » » Cum să obțineți un împrumut pentru studenți

  © 2011—2020 ertare.com