Cum să obțineți un împrumut personal fără garanții

Singurul mod în care o persoană nu are suficient suport financiar pentru a obține bani suplimentare, furnizate de o instituție financiară, pentru o achiziție sau de investiții, se cere un împrumut fără garanții personale. Un credit fără garanții este una care se bazează exclusiv pe debitorului de credit și alte active necorporale, mai degrabă decât un împrumut garantat, care este susținută de o garanție. Cu o bună cercetare și conștientizarea practicilor de servicii financiare utilizate astăzi, oricine are posibilitatea de a obține un împrumut personal fără garanții.

pași

1
Identificați nevoia dvs. pentru un împrumut personal. Pentru a obține o șansă mai bună de a obține creditul dorit, ar trebui să fie în măsură să precizeze de ce ai nevoie de împrumut, fie pentru acasă îmbunătățiri, finanțarea unui vehicul sau ca o investiție într-o mică afacere. În mod ideal, instituția financiară oferă o plată bună în jos pentru a reduce suma pe care trebuie să împrumute.
 • 2
  Verificați istoricul de credit. Acesta este unul dintre punctele cheie dacă doriți să obțineți un împrumut personal fără garanții. După cum am menționat mai devreme, aceste împrumuturi se bazează aproape în întregime pe istoricul dvs. de credit, deoarece creditorul caută să vă protejeze investiția cu dovezi că veți fi în măsură să plătiți. Compania "Compania Fair Isaac" sau FICO menține un sistem de rating care este utilizat pentru a calcula solvabilitatea fiecărui consumator. Căutați scorul dvs. de credit și dacă acesta este sub 600, ar trebui să căutați modalități de creștere a acestuia.
 • 3


  Investigați ratele dobânzilor. Înainte de a cere oricărei instituții bani împrumutați, ar trebui să aflați ce ratele dobânzilor sunt tratate și chiar când puteți plăti în interes. O rată a dobânzii mai mare înseamnă o datorie mai mare în timp. Dacă doriți să semnați un împrumut care va beneficia în cele din urmă, va trebui să stabiliți limite ale ratei maxime a dobânzii pe care o puteți angaja să o plătiți.
 • 4
  Păstrați opțiunile deschise, încercați să colectați cât mai multe informații posibil de la diverse entități financiare. Căutarea unei game largi de instituții financiare care doresc să ofere împrumuturi este cel mai bun mod de a determina cine este dispus să vă ofere cel mai bun preț. Cu cât investigați mai mult, cu atât veți fi mai informați cu privire la împrumuturile personale negarantate. Verificați care este cea mai bună ofertă pentru rata dobânzii.
 • 5
  Luați în considerare posibilitatea obținerii unei aprobări. Persoanele care nu dispun de active pentru un împrumut garantat caută adesea o garanție financiară pentru a reduce dobânzile la un împrumut personal negarantat. Garantul este de acord să vă folosească istoricul de credit bun "răspuns" de către împrumutat, permițând astfel o scădere a dobânzii. Cu toate acestea, garanția poate fi, de asemenea, responsabilă pentru datorie în caz de neplată, deci este o problemă delicată și nu toată lumea o face. Ar trebui să fiți cu oricine care s-ar putea apropia de idee și să încerce să fie foarte clar cu privire la condițiile specifice ale împrumutului dumneavoastră.
 • avertismente

  • Fii atent cu condițiile împrumutului tău. Realitatea este că mulți creditori sunt utilizați pentru a debitorilor mai puțin solvabile pentru a genera rate ridicate ale dobânzilor extrem de captare a consumatorilor într-un ciclu de datorii. Există noi inițiative guvernamentale pentru a controla și de a reglementa practicile de creditare fără scrupule, dar pentru moment, toți consumatorii sunt în mare parte pe cont propriu de a recunoaște caracteristicile unui împrumut înșelătorie.
  • - Nu acceptați niciodată a "plata lunară" fără a vă întreba în mod specific ce va fi rata dobânzii dvs. și dacă rata dobânzii va crește pe durata împrumutului. Întotdeauna cereți o explicație a împrumuturilor care nu includ o rată fixă, în cazul în care plata împrumutului dvs. poate sări dintr-o dată într-o sumă astronomică în viitor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să plătiți pentru chirurgia plasticăCum să plătiți pentru chirurgia plastică
  Cum să obțineți credite pentru microîntreprinderi din MexicCum să obțineți credite pentru microîntreprinderi din Mexic
  Cum să solicitați un împrumut în PeruCum să solicitați un împrumut în Peru
  Cum să plătiți pentru școala de dreptCum să plătiți pentru școala de drept
  Cum să cumpărați o mașină nouă fără istoric de creditCum să cumpărați o mașină nouă fără istoric de credit
  Cum se calculează plata anuală a unui împrumutCum se calculează plata anuală a unui împrumut
  Cum de a alege un creditor ipotecarCum de a alege un creditor ipotecar
  Cum să eliminați un nume dintr-un credit ipotecarCum să eliminați un nume dintr-un credit ipotecar
  Cum să eliminați un nume dintr-o ipotecă fără a cere o refinanțareCum să eliminați un nume dintr-o ipotecă fără a cere o refinanțare
  Cum să găsești un creditor ipotecarCum să găsești un creditor ipotecar
  » » Cum să obțineți un împrumut personal fără garanții

  © 2011—2020 ertare.com