Cum să obțineți o împuternicire în California

Acesta este un ghid de instrucțiuni cu privire la modul de obținere a procurii în statul California din motive financiare sau medicale.

conținut

pași

Imagine intitulată Obțineți procura în California Pasul 1
1
Alegeți tipul de împuternicire. Există patru tipuri principale de împuterniciri în California, din care puteți alege.
 • Durabilă: permite cuiva să acționeze în locul altei persoane pentru a lua toate deciziile financiare. Acest formular este încă valabil dacă persoana care acordă puterea ("Principal") devine incapabilă. Dizabilitatea apare atunci când o persoană nu poate gândi în mod clar pe cont propriu.
 • General: este același lucru cu cel durabil, cu excepția faptului că, dacă principalul devine incapabil, forma este anulată.
 • Limitat: permite unei persoane să acționeze în locul altei persoane pentru o activitate unică sau specifică. La sfârșitul acestui formularul este anulat.
 • Doctor: permite cuiva să acționeze în locul altei persoane pentru a lua toate deciziile medicale.
 • Imagine intitulată Obțineți procura în California Pasul 2
  2
  Alegeți-vă reprezentantul. Alegeți pe cineva pe care îl cunoașteți, pe prieten sau pe rudă, în care nu numai că aveți încredere, ci acționați pentru dvs. în orice situație care corespunde nevoilor dvs.
 • Imagine intitulată Procurați-vă în California Pasul 3
  3


  Completați formularul Acum, că ați selectat reprezentantul dvs. legal, puteți completa formularul și puteți decide exact responsabilitățile procuraturii pe care doriți să o reprezentați.
 • Va trebui, de asemenea, să atașați anexa la procura din California.
 • Imagine intitulată Obțineți procura în California Pasul 4
  4
  Du-te la notar. Fiecare Formular de procurare în California trebuie să fie autorizat de un notar public. Puteți găsi unul la orice sucursală a băncii din Statele Unite.
 • Imagine intitulată Obțineți procura în California Pasul 5
  5
  Notifică. Persoana care va folosi formularul trebuie să aibă întotdeauna forma cu ei atunci când este timpul să o folosească. Asigurați-vă că îl păstrați întotdeauna într-un loc sigur și ușor accesibil.
 • sfaturi

  • În ultimii ani, a existat o creștere a cazurilor de fraudă cu puteri notariale. Când alegeți persoana care vă va reprezenta, asigurați-vă că este o persoană în care aveți încredere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să divorțezi în CaliforniaCum să divorțezi în California
  Cum sa alegi avocadoCum sa alegi avocado
  Cum să obțineți o licență medicală pentru marijuanaCum să obțineți o licență medicală pentru marijuana
  Cum să nu mai simțiți că viața ta nu este suficient de bunăCum să nu mai simțiți că viața ta nu este suficient de bună
  Cum să devii avocat în CaliforniaCum să devii avocat în California
  Cum să obțineți prestații de asigurări de șomaj în CaliforniaCum să obțineți prestații de asigurări de șomaj în California
  Cum se obține un certificat în flebotomieCum se obține un certificat în flebotomie
  Cum să obțineți permisul de muncăCum să obțineți permisul de muncă
  Cum să obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în CaliforniaCum să obțineți o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în California
  Cómo pasar el examen del Colegio de Abogado del Estado de California sin asistir a la escuela de…Cómo pasar el examen del Colegio de Abogado del Estado de California sin asistir a la escuela de…
  » » Cum să obțineți o împuternicire în California

  © 2011—2020 ertare.com