Cum se obține un împrumut colateral

Mulți oameni care au diferite probleme de buget și situații financiare pe termen scurt se va opta pentru a obține un împrumut de garanție pentru a elibera numerar, fără a lua un împrumut care poate crește interesul datoria. Un împrumut colateral este atractiv pentru mulți debitori, deoarece poate fi mai puțin costisitor și mai ușor de obținut. Este tentant pentru creditori, deoarece își reduc riscul cu capacitatea de a profita de garanție în cazul în care nu se efectuează plățile datoriei. Cei care doresc să obțină un împrumut colateral pot urma unii dintre pașii sugerați de avocații consumatori pentru acest tip de împrumut.

pași

Imagine intitulată Obțineți un împrumut de garanție Pasul 1
1
Calculați suma de bani de care aveți nevoie. Împrumutatul ar trebui să evite să solicite garanții sau alte tipuri de împrumuturi, deoarece acestea vor plăti, de obicei, mult mai mult pe termen lung. Evaluați bine condițiile dvs. financiare și căutați cea mai mică sumă de împrumut de care aveți nevoie.
 • Imaginea intitulată Obțineți un împrumut de garanție Pasul 2
  2
  Căutați creditori diferiți. Întrebați creditori diferiți cu privire la tipul de acord pe care îl puteți obține asupra împrumuturilor colaterale, pe baza activelor, scorului de credit, a venitului și a altor factori. Obțineți informații bune despre calificarea fiecăruia pentru a avea o bază și pentru a putea lua o decizie bună despre cei mai buni creditori.
 • Imagine intitulată Obțineți un împrumut de garanție Pasul 3
  3


  Evaluați ofertele pe care le aveți. Debitorii trebuie să cunoască împrumuturile colaterale pentru a putea alege cele mai bune în funcție de nevoile lor financiare.
 • Uită-te la ratele dobânzilor. Aceste rate sunt una dintre cele mai importante părți ale unui împrumut. Rata dobânzii determină cât de mult ar trebui să plătiți pentru dobândă. Asigurați-vă că alegeți împrumuturile care au cele mai mici rate ale dobânzii și reamintiți creditorilor că ați plasat o aprobare, care ar trebui să facă ratele dobânzilor în general mai mici.
 • Evaluați plățile implicate în împrumut. Mulți creditori încearcă să plaseze plăți suplimentare în multe moduri diferite. Citiți contractul, căutați-l și puneți întrebări pe măsură ce se aplică acordului de împrumut.
 • Imaginea intitulată Obțineți un împrumut de garanție Pasul 4
  4
  Permiteți schimbări în împrumutul dvs.
 • Dacă intenționați să utilizați un vehicul ca o garanție, este posibil să trebuiască să faceți modificări în titlul vehiculului. Creditorul va plasa o garanție pe vehicul pentru a arăta că are o creanță asupra valorii sale dacă împrumutul nu este plătit.
 • Încearcă să pună o mită pe proprietate. În mod similar, cu o casă sau altă proprietate, creditorul va schimba, de asemenea, actul sau fapta de titlu pentru a reflecta faptul că are drepturi asupra valorii proprietății. Împrumutatul ar trebui să colaboreze cu creditorul pentru a pune în aplicare această etapă a procesului.
 • Imagine intitulată Obțineți un împrumut de garanție Pasul 5
  5
  Efectuați un program de plată. împrumuturi de garanție nu funcționează bine, cu excepția cazului în care împrumutatul figura o modalitate de a plăti împrumutul la timp, și să păstreze proprietatea dumneavoastră în loc de rupere și pentru a permite creditorului să excludă de pe proprietatea de a recupera banii.
 • avertismente

  • Nu acceptați niciodată un împrumut colateral fără să înțelegeți toate responsabilitățile. Grupurile guvernamentale, cum ar fi Comisia Federală pentru Comerț, au orientări pentru a ajuta consumatorii să vadă avantajele și dezavantajele acestui tip de împrumut, în care o casă sau o altă proprietate este vulnerabilă la executarea ipotecilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să solicitați un împrumut în PeruCum să solicitați un împrumut în Peru
  Cum se calculează un interes simpluCum se calculează un interes simplu
  Cum să plătiți pentru școala de dreptCum să plătiți pentru școala de drept
  Cum să cumpărați o mașină nouă fără istoric de creditCum să cumpărați o mașină nouă fără istoric de credit
  Cum se calculează costul datorieiCum se calculează costul datoriei
  Cum se calculează plata anuală a unui împrumutCum se calculează plata anuală a unui împrumut
  Cum să cumpărați o afacere fără baniCum să cumpărați o afacere fără bani
  Cum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casăCum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casă
  Cum de a alege un creditor ipotecarCum de a alege un creditor ipotecar
  Cum să eliminați un nume dintr-un credit ipotecarCum să eliminați un nume dintr-un credit ipotecar
  » » Cum se obține un împrumut colateral

  © 2011—2020 ertare.com