Cum să obțineți un permis de zonare

În multe țări din întreaga lume, persoanele sau companiile care doresc să schimbe o proprietate a proprietății dumneavoastră trebuie să obțină o autorizație de zonare în conformitate cu legile țării respective și legile locale. Proprietarii de case de multe ori au nevoie de un permis de zonare este necesar pentru ceva la fel de mic ca o grădină vărsat. Companiile ar putea avea nevoie, de asemenea, permise zonare pentru a schimba modul în care folosesc o proprietate specifică, de exemplu, în căutarea unei licențe de băuturi alcoolice sau un alt proces de autorizare.

conținut

pași

Imaginea intitulată Obțineți un permis de zonare Pasul 1
1
Colectați datele critice. Pentru un proiect de construcție, veți avea dimensiunile planului dvs. și alte măsuri specifice pentru ceea ce doriți să construiți. Pentru schimbările de utilizare a terenului, informațiile de care aveți nevoie pot fi diferite. Asigurați-vă că aveți toate detaliile pe care trebuie să le prezentați guvernelor locale.
 • Imaginea intitulată Obținerea unui permis de zonare Pasul 2
  2
  Obțineți modele sau reprezentări formale ale proprietății. Plăcile locale doresc adesea să vadă un plan vizual, un proiect și alt document care să arate limitele unui complot și să stabilească proprietatea.
 • Imaginea intitulată Obțineți un permis de zonare Pasul 3
  3


  Consultați un reprezentant legal. În majoritatea cazurilor, va trebui să vă asociați cu un avocat sau avocat local pentru a obține cele mai bune șanse de a reuși cu planurile dvs. și pentru a obține permisul de zonare. Consilierea juridică vă poate ajuta să vă asigurați că aveți permisele necesare.
 • Imaginea intitulată Obțineți un permis de zonare Pasul 4
  4
  Aplicați la administrația locală. Vizitați biroul municipal local și aflați ce trebuie făcut pentru a solicita în mod oficial o schimbare de zonare. Personalul administrativ trebuie să fie în măsură să furnizeze pe suport de hârtie copii ale aplicațiilor de care au nevoie, precum și configurația pe care vor trebui să o vorbească persoanele de contact în timpul procesului. În multe cazuri, acesta va răspunde la întrebările ofițerului dvs. de zonare, care acționează ca reprezentant al municipiului în probleme de zonare.
 • Imaginea intitulată Obțineți un permis de zonare Pasul 5
  5
  Vizitați consiliile locale atunci când este necesar. În unele cazuri, cei care doresc o schimbare de zonare trebuie să participe la întâlnirile publice ale unui consiliu local pentru a-și promova planurile. Discutați cu avocatul dvs. cu privire la responsabilitățile dvs. cu aplicarea zonării.
 • sfaturi

  • Păstrați banii pentru un depozit de securitate. Pentru orice zonare mai mari sau mai mici, guvernele locale necesită adesea un cont de depozit în cazul în care banii vor avea loc în mod specific pentru a plăti taxele de autorizare și alte costuri. Este o idee bună de a avea această garanție a stabilit ca prioritate nu trebuie să se lupta pentru a colecta fonduri în cazul în care solicitările guvernelor locale stabilite escrow.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a cumpăra o armă de foc în VirginiaCum de a cumpăra o armă de foc în Virginia
  Cum să cumpărați o armă în WisconsinCum să cumpărați o armă în Wisconsin
  Cum să cercetați istoria casei voastreCum să cercetați istoria casei voastre
  Cum de a ridica un gardCum de a ridica un gard
  Cum se obține dubla cetățenieCum se obține dubla cetățenie
  Cum să profitați de un terenCum să profitați de un teren
  Cum de a începe o afacere de model de acasăCum de a începe o afacere de model de acasă
  Cum se scrie un contract de leasingCum se scrie un contract de leasing
  Cum se deschide o afacere de îngrijire a copiilorCum se deschide o afacere de îngrijire a copiilor
  Cum să deschizi un restaurantCum să deschizi un restaurant
  » » Cum să obțineți un permis de zonare

  © 2011—2020 ertare.com