Cum să obțineți un număr de identificare al angajatorului (ID de identificare fiscală)

Dacă începeți o afacere nouă, deschideți o moștenire decedată sau creați un trust, aveți nevoie de un număr de identificare fiscală, cunoscut în mod formal ca un număr de identificare al angajatorului (PIN). Un cod PIN este folosit pentru a identifica momentul în care au fost depuse taxele și reținerea angajaților. Există mai multe modalități de a solicita un cod PIN. Puteți completa un formular și îl puteți solicita prin poștă sau fax, îl puteți face online sau prin telefon.

conținut

pași

Imaginea intitulată Obțineți un ID de taxe Pasul 1
1
Obțineți formularul SS-4 de la IRS, numit "Aplicația numărului de identificare al angajatorului"."Puteți să o descărcați vizitând site-ul https://irs.gov/pub/irs-pdf/fss4.pdf astfel încât să puteți vedea și imprima formularul. De asemenea, puteți apela și cere formularul SS-4 să vă fie trimis.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID de taxe Pasul 2
  2
  Completați informațiile din secțiunile 1-7. Lăsați părțile 3 (denumirea comercială a companiei) și secțiunea 4 (executor, administrator, mandatar) dacă nu sunt aplicabile. Completați secțiunea 8, dacă solicitați un număr pentru o companie cu răspundere limitată.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID de taxe Pasul 3
  3
  Selectați tipul entității din opțiunile din secțiunea 9. Dacă tipul dvs. de afacere nu este pe listă, bifați caseta "altele" și completați informațiile de pe linia goală. Faceți același lucru în secțiunea 10 (motiv de aplicare).
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID de taxă Pasul 4
  4
  Umpleți secțiunile până la 18 ani. Ignorați secțiunea 13 dacă compania dvs. nu are angajați. Dacă vă așteptați ca responsabilitatea pentru impozitele dvs. să fie egală sau mai mică de 1.000 $ într-un an, bifați caseta din secțiunea 14.


 • Imaginea intitulată Obțineți un ID de taxe Pasul 5
  5
  Semnează și introduce formularul din partea de jos a paginii. Dacă există o persoană responsabilă cu chestiuni juridice pentru afacerea dvs., persoana respectivă trebuie să semneze și să introducă formularul de la "Terță parte autorizată".
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID de taxă Pasul 6
  6
  Faceți o copie a formularului pentru fișierele dvs. Trimiteți formularul în atenția Operațiunii EIN, Cincinnati, OH, 45999.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID de taxe Pasul 7
  7
  Puteți să o trimiteți prin fax dacă nu doriți să o trimiteți prin poștă. Faxul este (859) 669-5760.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID de taxe Pasul 8
  8
  Așteptați până la 72 de ore pentru a vă primi numărul prin fax sau câteva săptămâni pentru a primi numărul PIN prin poștă.
 • sfaturi

  • Puteți solicita numărul online prin adresa web https://sa2.www4.irs.gov/modiein/individual/index.jsp. Completați aplicația și trimiteți-o. Apoi, veți primi imediat codul PIN. Imprimați pagina de confirmare a fișierelor.
  • Puteți solicita codul PIN prin telefon apelând (800) 829-4933 între orele 7:00 și 10:00, de luni până vineri în ora locală. Când agentul NIP vă citește numărul, scrieți-l astfel încât să îl puteți păstra în fișiere. În orice caz, trebuie să trimiteți cererea de PIN prin fax sau poștă pentru a finaliza procesul de aplicare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhoneModificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhone
  Cum să obțineți numărul de identificare al iPhone-ului, iPod-ului sau iPad-uluiCum să obțineți numărul de identificare al iPhone-ului, iPod-ului sau iPad-ului
  Cum să obțineți o licență federală pentru exploziviCum să obțineți o licență federală pentru explozivi
  Cum să obțineți o licență pentru distribuția de armeCum să obțineți o licență pentru distribuția de arme
  Cum să obțineți prestații de asigurări de șomaj în CaliforniaCum să obțineți prestații de asigurări de șomaj în California
  Cum să începeți o biserică localăCum să începeți o biserică locală
  Cum de a cumpăra obligațiuni de economii din Statele UniteCum de a cumpăra obligațiuni de economii din Statele Unite
  Cum se obține un nou număr de securitate socialăCum se obține un nou număr de securitate socială
  Cum se creează un parteneriat de afaceri cu răspundere limitată în TexasCum se creează un parteneriat de afaceri cu răspundere limitată în Texas
  Cum de a determina o moștenireCum de a determina o moștenire
  » » Cum să obțineți un număr de identificare al angajatorului (ID de identificare fiscală)

  © 2011—2020 ertare.com