Cum să obțineți un număr de identificare al contribuabilului

Numărul de identificare al contribuabilului (TIN) este un număr utilizat de Serviciul de venituri intern al Statelor Unite (IRS) pentru urmărirea și urmărirea plăților fiscale. Există mai multe tipuri de IDE care variază în funcție de categoria contribuabilului. Printre acestea se numără numărul de securitate socială (SSN), numărul de identificare al angajatorului (EIN), numărul individual de identificare al contribuabilului (ITIN), numărul de identificare al Contribuabil pentru adoptare (ATINA) și număr de identificare al contribuabilului (PTIN, pentru acronimul său în limba engleză). Fiecare tip de aplicație are cerințe specifice pentru informații și documentație.

pași

Metoda 1
Obțineți un număr de securitate socială

1
Aflați despre numerele de securitate socială (NSS). De la adoptarea sa ca număr de identificare național de facto, SNS a devenit cel mai frecvent utilizat tip de număr de identificare al contribuabilului. NSS sunt eliberate tuturor cetățenilor americani, rezidenților permanenți și unora dintre rezidenții temporari în scop de muncă. În general, dacă lucrați în Statele Unite, trebuie să aveți un NSS.
 • 2
  Cereți un NSS. Administrația de Securitate Socială (SSA) este o agenție guvernamentală care administrează noi aplicații NSS. Majoritatea cetățenilor din Statele Unite și persoanele care au permisiunea legală de a lucra în țara respectivă sunt eligibile să obțină un număr de securitate socială. Pentru a obține acest lucru, este necesar să prezentați una dintre următoarele două solicitări din partea SSA.
 • Dacă locuiți în Statele Unite, trebuie să completați formularul SS-5. Dacă nu locuiți în acea țară, trebuie să completați formularul SS-5-FS. Rețineți că ambele formulare au titlul "Aplicație pentru un card de securitate socială", care poate fi confuză uneori. Puteți obține aceste cereri pentru NSS în mai multe moduri, printre care următoarele:
 • Sunați la numărul 800-772-1213.
 • Mergeți la biroul local de securitate socială.
 • Descărcați și tipăriți o aplicație pe site-ul SSA la socialsecurity.gov/forms/ss-5.pdf sau socialsecurity.gov/forms/ss-5fs.pdf
 • Asigurați-vă că imprimați formularul numai pe o foaie de hârtie albă de 21 cm x 28 cm (8,5 x 11 inci).
 • 3
  Completați formularul de cerere. Cu excepția cazului în care scrieți formularul pe calculator, scrieți-vă datele lizibile manual folosind doar cerneala albastră sau neagră. Instrucțiunile trebuie să fie prezente în formular, dar trebuie să urmați instrucțiunile în pașii următori.
 • 4
  Acesta oferă informații de identitate de bază. Secțiunile 1-5 includ informații de bază, cum ar fi numele, locul nașterii și statutul de cetățenie. Umpleți secțiunile de la 1 la 5 cu următoarele informații:
 • Secțiunea 1: pe prima linie, scrieți numele și prenumele așa cum ar trebui să apară pe card și pe contul de securitate socială. În cazul în care numele solicitantului este diferit de ceea ce a fost atunci când sa născut, scrie primul său și numele de mijloc, și numele de familie pe a doua linie. Dacă solicitantul a folosit altă denumire decât cele două, plasați-le pe a treia linie.
 • Secțiunea 2: introduceți NSS anterioare ale solicitantului. Lăsați această secțiune necompletată în cazul în care solicitantul nu avea niciodată un alt NSS.
 • Secțiunea 3Scrieți locul de naștere al solicitantului, inclusiv întregul oraș și stat în cazul solicitanților născuți în Statele Unite sau în oraș și în străinătate în cazul solicitanților născuți în alte țări.
 • Secțiunea 4: introduceți data nașterii solicitantului în formatul MM / DD / AAAA (lună cu două cifre, zi de 2 cifre și anul cu 4 cifre).
 • De exemplu, 1 ianuarie 1970 ar fi scris ca 01/01/1970.
 • Secțiunea 5: bifați caseta care indică statutul de cetățean al solicitantului.
 • Dacă bifați opțiunea "Alianța legală care nu este permisă să lucreze" (străinul legal nu este permis să lucreze) sau "Altele" (altul), contactați Administrația de securitate socială la numărul 800-772-1213 pentru a verifica dacă solicitantul este capabil să obțină un număr de securitate socială. Veți avea nevoie de documente suplimentare de la o agenție guvernamentală din Statele Unite, care vă explică necesitatea și adecvarea pentru a primi un număr de securitate socială. De exemplu, solicitantul ar putea fi nevoit să prezinte o scrisoare scrisă de un agent al agenției guvernamentale autorizate, care oferă această adecvare sau nevoie. Un reprezentant al securității sociale vă poate oferi mai multe informații despre obținerea acestei documentații în funcție de situația dvs. particulară.
 • 5
  Oferă informații demografice și de familie. Secțiunile 6-10 solicită informații despre rasă, sex și paternitate. Completați informațiile după cum urmează:
 • Secțiunile 6 și 7: aceste secțiuni demografice sunt complet voluntare, astfel încât să le puteți lăsa goale dacă doriți. Dacă alegeți să răspundeți la una sau la ambele secțiuni, verificați dacă solicitantul se identifică ca fiind de naționalitate hispanică sau Latino și care rasă (rase) pe care le susține că este.
 • Secțiunea 8: selectează sexul solicitantului ca bărbat sau femeie.
 • Secțiunea 9: Furnizează informațiile materne ale solicitantului. Scrieți numele complet al mamei reclamantului pe prima linie. Introduceți NSS al mamei reclamantului pe linia a doua. Dacă numărul este necunoscut, lăsați părțile goale și bifați caseta "Necunoscută".
 • Secțiunea 10: Oferă informațiile paternale ale solicitantului. Scrieți numele complet al tatălui reclamantului pe prima linie. Introduceți NSS al părintelui solicitantului pe al doilea rând. Dacă numărul este necunoscut, lăsați părțile goale și bifați caseta "Necunoscută".
 • 6
  Introduceți istoricul solicitărilor NSS și informațiile de contact. Secțiunile 11 până la 16 necesită informații despre cererile anterioare privind numerele de securitate socială, precum și despre informațiile de contact actuale. Furnizați următoarele informații:
 • Secțiunea 11: bifați caseta "Da" (da) în cazul în care solicitantul a depus vreodată o cerere pentru numărul de securitate socială în trecut. Dacă nu ați făcut-o deja sau dacă nu o cunoașteți, verificați blocul corespunzător și mergeți direct la secțiunea 14.
 • Secțiunea 12: Dacă solicitantul are deja un SSN, introduceți numele complet al acelei persoane așa cum este indicat pe cartea sa de securitate socială.
 • Lăsați această secțiune necompletată dacă ați marcat "Nu" sau "Nu știu" în secțiunea 11.
 • 7
  Secțiunea 13Dacă solicitantul are un număr de securitate socială și contul indică o altă dată de naștere decât cea din prezenta cerere, scrieți-o pe cea plasată în celălalt cont folosind un format MM / DD / AAAA.
 • Lăsați această secțiune necompletată dacă ați marcat "Nu" sau "Nu știu" în secțiunea 11.
 • Secțiunea 14: Scrieți data la care ați completat și semnați formularul utilizând un format MM / DD / AAAA.
 • Secțiunea 15: Introduceți numărul de telefon (cu codul zonal) la care aveți acces în timpul zilei.
 • Secțiunea 16: Introduceți adresa completă de corespondență fără abrevieri (de exemplu scrieți "avenue" în loc de "av.").
 • 8
  Semnează aplicația. Semnează numele tău secțiunea 17 a cererii. Dacă sunteți solicitantul, semnătura dvs. trebuie să se potrivească cu numele dvs. în secțiunea 1.
 • Dacă nu vă puteți semnala numele, puneți-vă marca și întrebați doi oameni să-l asiste. Persoana care semnează sau marchează formularul jură că toate informațiile de pe formular sau în anexe sunt adevărate și corecte în măsura în care sunt cunoscute. Stingerea în formă sau atașarea de documente false poate supune semnatarul sancțiunilor penale, inclusiv sperjurul.
 • În secțiunea 18 Alegeți-vă relația cu solicitantul. Dacă nu sunteți solicitantul, părintele sau tutorele legal, bifați căsuța "Altele" și scrieți-vă relația pe linia furnizată. Nu trebuie să faceți semne pe formular în secțiunile 17 și 18.
 • 9
  Adunați atașamentele. Cu orice formular SS-5 sau SS-5-FS, va trebui să vă dovediți identitatea, vârsta și cetățenia americană sau statutul de imigrant. Dacă pregătiți cererea pentru altcineva, va trebui, de asemenea, să vă dovediți identitatea și că aveți autoritatea de a face cererea în numele acelei persoane. Va trebui să aveți documente originale sau ați primit certificarea deținătorului înregistrărilor originale. Aceste înregistrări certificate includ, de obicei, o ștampilă embosată de la biroul registratorului.
 • Asigurați-vă că specificați că aveți nevoie de înregistrări certificate atunci când obțineți o copie de la organizația sau agenția care ține evidența, cum ar fi Biroul de evidență vitală. Dacă aveți dificultăți în obținerea acestor documente, contactați Biroul de securitate socială din SUA. UU. în localitatea dvs., la ambasada sau consulatul SUA. UU. sau cu Oficiul Regional al Afacerilor Veteranilor.
 • Dacă trimiteți cererea prin poștă, aceste documente oficiale vă vor fi returnate.
 • 10
  Furnizați dovezi documentate despre vârstă: Documentul preferat este un certificat de naștere sau un certificat original. În general, puteți obține acest formular la Oficiul Registrului Civil din statul în care v-ați născut. Alte înregistrări acceptabile includ înregistrarea nașterii dumneavoastră la un spital din SUA. UU. creat în momentul în care v-ați născut, un registru religios stabilit înainte de vârsta de cinci ani care vă arată vârsta sau data nașterii, un pașaport sau un decret de adopție finală care stabilește informațiile de naștere luate din certificatul de naștere original.
 • 11
  Furnizați dovezi ale identității dvs.: aceste documente trebuie actualizate și nu expiră. Dacă un document nu are o dată de expirare, este general acceptat dacă acesta a fost prezentat în ultimii doi ani în cazul adulților sau în cazul copiilor. Documentele cele mai acceptabile trebuie să indice numele dvs. legal, informațiile biografice (cum ar fi data nașterii, vârsta sau numele părinților) sau informații fizice (cum ar fi o fotografie sau o descriere). Documentele obișnuite utilizate includ o licență de conducere din SUA, un certificat de conducere neafectat de conducere și eliberat de statul EE. UU. sau un pașaport american. Dacă nu sunteți cetățean american, trebuie să furnizați documentul de imigrare actualizat, pașaportul dvs. străin, permisul de conducere sau documentul de identificare străină cu informații biografice sau fotografii.
 • Este preferabil să prezentați documentele emise în SUA. SUA, dar poate fi necesar să depuneți un apostil în cazul documentelor străine (citiți secțiunile din ITIN sau ATIN).
 • 12
  Furnizați dovezi ale cetățeniei dvs. americane sau statutului de imigrant. Documentele preferate pentru a dovedi cetățenia SUA sunt certificatul de naștere sau pașaportul american, dar celelalte documente comune sunt un raport consular al nașterii, certificatului de cetățenie sau certificatului de naturalizare. Pentru a oferi dovezi privind statutul de imigrare, trebuie să furnizați documentele de imigrare curente și nu din cauza emise de Statele Unite Departamentul de Securitate Internă ca dumneavoastră Forma I-551, I-94 sau I-766.
 • Studenții străini sau vizitatorii de schimb ar trebui să furnizeze dovada autorizării de a lucra. Dacă nu aveți această autorizație, va trebui să furnizați dovada unui motiv valid pentru a avea nevoie de un număr de securitate socială.
 • 13
  Mergeți la un interviu la biroul de securitate socială. Dacă solicitantul are vârsta de peste 12 ani, trebuie să faceți cererea personal la biroul local de securitate socială și să participați la un interviu. Intervievatorul vă poate adresa orice întrebare pe care o considerați relevantă pentru eligibilitatea dvs. de a obține un număr de securitate socială sau orice solicitare sau eliberare a unui număr anterior de securitate socială.
 • Aceștia vă pot cere să furnizați documente, cum ar fi dovada că locuiți în străinătate, înregistrări școlare sau fiscale, care arată că nu aveți un număr de securitate socială. Acest lucru depinde de faptul dacă intervievatorul consideră că astfel de dovezi sunt necesare. Dacă nu se poate satisface cererile de intervievatorului la momentul interviului, veți avea posibilitatea de a prezenta documentele la un moment ulterior, după discutarea tipurile de documente pe care intervievatorul ar considera acceptabil pentru tine.
 • Dacă locuiți în afara Statelor Unite ale Americii (utilizați un formular SS-5-FS), vă puteți prezenta personal împreună cu documentele dvs. biroului de asistență pentru cetățeni al ambasadei sau consulatului SUA. UU. cel mai apropiat, sau la Biroul Regional al Afacerilor Veteranilor.
 • Dacă sunt asociate cu forțele armate, ai putea să te prezinți cu documentele originale, cu postul de asistent (post-adjutant) sau personalul de birou adecvat.
 • 14
  Trimiteți solicitarea, dacă este cazul. În cazul în care solicitantul este sub 12 ani, la momentul depunerii cererii, puteți trimite documente la orice birou de securitate socială (cu excepția Administrației de Securitate Socială din Baltimore, Maryland), ambasada sau consulatul Statelor Unite, sau Biroul Regional al Afacerilor Veteranilor din Milano.
 • Se recomandă cu insistență să utilizați un tip de poștă trasabil și să furnizați o etichetă de transport suplimentară pentru returnarea solicitării dvs. prin intermediul unui suport trasabil. Majoritatea țărilor oferă servicii de transport maritim internațional trasabil, însă eticheta de returnare poate să nu fie valabilă dacă expedierea este în afara țării respective.
 • Printre companiile internaționale de transport maritim private care oferă servicii de transport maritim sunt DHL, FedEx, UPS etc.
 • 15
  Verificați-vă e-mailul După ce toată documentația a fost primită de Administrația de Securitate Socială și interviul a fost finalizat (dacă este necesar), SSN dvs. trebuie să fie eliberat și cardul dvs. va fi trimis prin poștă în termen de două săptămâni.
 • 16
  Contestă o decizie de respingere. Dacă respingeți cererea, veți primi o scrisoare în poștă în loc de cartea dvs. de securitate socială. Urmați instrucțiunile din scrisoarea pe care o primiți, menționând motivul pentru care cererea dvs. a fost respinsă pentru a contesta decizia.
 • Metoda 2
  Obțineți un număr de identificare al angajatorului

  1
  Aflați despre numărul de identificare al angajatorului (EIN). Un EIN este echivalentul corporativ al SNS. Orice companie sau persoană care trebuie să plătească impozitul reținut la sursă angajaților sau care depune o declarație fiscală separat de cea a proprietarilor săi eliberează un EIN. Aceasta include orice companie sau persoană fizică care plătește salariați, corporații, parteneriate, societăți cu răspundere limitată și alte entități de afaceri. Uneori, EIN este cunoscut ca numărul federal de identificare a angajatorului (FEIN) sau numărul federal de identificare fiscală.
 • 2
  Cereți o solicitare pentru EIN. Este necesar să completați un singur formular (formular SS-4) pentru a obține un EIN. De departe, cel mai simplu mod de a finaliza această aplicație este să solicitați unul la adresă https://sa.www4.irs.gov/modiein/individual/index.jsp. Completarea formularului on-line este un proces rapid și gratuit și vă permite să obțineți imediat EIN după solicitarea de tip de interviu.
 • Solicitanții străini ar trebui să sune la numărul 267-941-1099 (rețineți că acesta nu este un număr gratuit).
 • Dacă preferați să nu dezvăluiți informațiile online, puteți, de asemenea, să faceți cererea în mai multe moduri diferite. Apoi, puteți găsi cea mai recentă versiune a formularului în irs.gov/uac/Form-ss-4,-application-for-employer-identification-number-(EIN) și apoi descărcați și să imprimați aplicația. Apoi trimiteți-l printr-unul din următorii pași:
 • Trimiteți cererea la adresa corespunzătoare a serviciului intern de venituri (IRS, pentru acronimul său în limba engleză).
 • Trimiteți faxul la numărul de fax al statului de referință.
 • 3
  Completați formularul. Completați formularul EIN online sau descărcați și tipăriți-l. Dacă aveți de gând să completați formularul manual, asigurați-vă că utilizați cerneală albastră sau neagră. Formularul trebuie să vă ghideze prin completarea fiecărei secțiuni, dar următorii pași vă pot ajuta să furnizați informațiile corecte.
 • 4
  Furnizați numele proprietarului companiei. Scrieți denumirea juridică completă a entității în caseta 1. În cazul în care societatea are un singur proprietar și nu a prezentat statutul în secretar de stat la acest punct ca altceva decât o proprietate exclusivă, numele tău va fi numele legal complet al proprietarului. Dacă societatea are documente organizatorice, numele legal complet al companiei va fi același cu cel indicat în aceste documente. Dacă compania lucrează cu un nume care este indicat în căsuța 1, puneți acest nume în caseta 2. În caz contrar, lăsați-l gol.
 • De exemplu, dacă John Doe este unicul proprietar al companiei „Sociedad Pérez“, dar nu a organizat ca o societate cu răspundere limitată, corporație sau altă entitate juridică, ar fi „John Doe“ în secțiunea 1 și „Compania Pérez“ în caseta 2. Cu toate acestea, dacă ați înregistrat această societate în calitate de SRL la secretarul de stat, ați putea "Sociedad Pérez, SRL" în căsuța 1 și lăsați căsuța 2 goale.
 • 5
  Furnizați informații de contact actualizate. În caseta 3, scrieți numele persoanei cărora trebuie să i se adreseze corespondența și plasați adresa completă de poștă a societății în casetele 4a și 4b. Dacă adresa este într-o țară străină, trebuie să o scrieți complet, inclusiv țara (fără a o abrevia).
 • În 5a și 5b cutii a scrie adresa poștală completă (acasă) persoanei al cărei nume apare în caseta 3. Dacă adresa este într-o țară străină, ar trebui să-l scrie complet, inclusiv țara (Unabridged).
 • În caseta 6 scrieți județul și statul în care se află sediul principal al companiei. Nu face abrevierea.
 • 6
  Furnizează informațiile fiscale relevante. Introduceți numele complet al persoanei sau entității responsabile pentru această entitate fiscală în caseta 7a și introduceți numărul de identificare fiscală în caseta 7b.
 • În cazul în care entitatea este o societate cu răspundere limitată sau societăți similare din străinătate, bifați caseta „Da“ (da) în 8a, scrie numărul de proprietari SRL membri caseta 8b și a verifica dacă acest lucru a fost organizat în SUA. UU. în caseta 8c. În caz contrar, bifați "Nu" în caseta 8a și lăsați căsuțele 8b și 8c goale.
 • Alegeți entitatea care are legătură cu compania și includeți toate informațiile speciale solicitate în caseta 9a. Dacă nu sunteți sigur de entitate, revizuiți instrucțiunile (https://irs.gov/pub/irs-pdf/iss4.pdf, aproximativ la pagina 3) pentru a găsi o descriere a fiecărei opțiuni.
 • Dacă societatea este organizată ca o corporație, scrieți statul sau țara străină în care statutul constituțional a fost prezentat în caseta 9b. Dacă corporația a fost organizată în SUA UU., Lăsați goală partea care spune "Țară străină" (țară străină).
 • 7
  Completați informațiile generale despre companie. Alegeți motivul pentru care solicitați caseta EIN în căsuța 10 și introduceți informațiile suplimentare (dacă există) pe linia corespunzătoare. Descrierile efectelor pot fi găsite în instrucțiunile de la pagina 4.
 • Introduceți data la care ați deschis sau achiziționat compania sau în care entitatea a intrat în vigoare în Statele Unite în forma sa actuală.
 • În caseta 12, introduceți luna în care ați închis contabilitatea. Dacă nu sunteți sigur (ă) despre acest lucru, contactați-vă contabilul.
 • 8
  Furnizați informațiile angajaților. Introduceți numărul de angajați pe care vă așteptați să îl angajați în următoarele 12 luni. Introduceți informațiile acestor angajați sub titlul corespunzător, indiferent dacă acestea se referă la muncă agricolă (fermă), la domiciliu sau la alte persoane. Dacă vă așteptați să angajați angajați, dar nu în toate categoriile, puneți 0 (zero) în categoria în care nu veți angaja pe nimeni. Dacă nu vă așteptați să aveți angajați, lăsați întreaga casetă necompletată
 • Dacă vă așteptați ca impozitul dvs. pentru angajare să fie de 1000 $ sau mai puțin într-un an calendaristic, puteți verifica caseta mică 14 și plătiți numai impozite pentru angajare anual. În general, acest lucru va fi cazul dacă plătiți salarii în valoare de 4000 $ sau mai puțin într-un an calendaristic. Dacă nu sunteți eligibil pentru a bifa această casetă, trebuie să plătiți taxele pentru angajare trimestrial pe formularul 941.
 • În caseta 15, introduceți data în care ați început sau ați început să plătiți salariile în Statele Unite utilizând un format MM / DD / AAAA. Dacă plătiți sau plătiți salariul unui străin nerezident, introduceți data respectivă.
 • 9
  Descrieți mai detaliat activitatea dvs. de afaceri. În caseta 16, verificați opțiunea care descrie cel mai bine activitatea principală a companiei dvs. Puteți găsi o descriere a fiecărei opțiuni de la pagina 5 a instrucțiunilor. În caseta 17 introduceți detaliile suplimentare ale companiei dvs. De exemplu, dacă ați bifat opțiunea de "construcție", descrieți dacă sunteți un antreprenor general sau un subcontractant specific, dacă aparțineți unei construcții rezidențiale sau comerciale etc.
 • Dacă societatea a solicitat sau a primit un EIN în trecut, bifați "Da" și scrieți EIN în spațiul furnizat în căsuța 18. În caz contrar, bifați "Nu" și lăsați restul casetei goale .
 • 10
  Identificați părțile externe care au acces la informații despre companie. Dacă doriți ca o altă parte (altul decât proprietarul companiei) să vă primească EIN sau să răspundă la orice întrebări pe care IRS le poate avea cu privire la acest formular. Introduceți numele, adresa, numerele de telefon și fax (cu codurile zonelor) ale acelei persoane în spațiile furnizate. Dacă nu doriți ca altcineva să aibă grijă de toate acestea, lăsați secțiunea goală.
 • 11
  Finalizați formularul Plasați-vă numele, titlul și numărul de telefon cu prefixul din zona penultimă a formularului. Apoi plasați semnătura legală, introduceți data și introduceți numărul de fax cu codul de zonă în ultima linie. Prin semnarea acestui formular, vă jurați că informațiile plasate sunt adevărate și corecte, după cum știți. Furnizarea de informații false în mod conștient poate conduce la sancțiuni penale, inclusiv la sperjur.
 • 12
  Trimiteți formularul Dacă nu completați formularul abreviat online, puteți trimite formularul prin poștă, fax sau telefon. Nu există nicio taxă pentru această aplicație.
 • Dacă locuiți în Statele Unite, puteți apela 1-800-829-4933 între orele 7:00 a.m. m. și 10:00 p. m. ora locală Dacă vă aflați în afara acestei țări 1-267-941-1099. EIN-ul dvs. va fi probabil emis înainte de a finaliza apelul telefonic.
 • Pentru a trimite o cerere prin fax, trimiteți-o la 1-859-669-5780 dacă locuiți în una din cele 50 de state din Statele Unite sau Districtul Columbia. Dacă afacerea dvs. nu se află în oricare dintre cele 50 de state din Statele Unite sau din Districtul Columbia, trimiteți solicitarea prin fax la 1-859-669-5987. Trebuie să primiți numărul EIN în decurs de 4 zile lucrătoare.
 • Pentru a aplica prin e-mail, trimite-l la următoarea adresă: Service Center Internal Revenue, ATTN: EIN Funcționare, Cincinnati, OH 45999 în cazul în care compania dumneavoastră este într-una dintre cele 50 de Statele Unite sau Districtul Columbia . Dacă afacerea dvs. nu se află într-una din cele 50 de state din Statele Unite sau Districtul Columbia, trimiteți-vă solicitarea la următoarea adresă: Centrul de servicii interne pentru venituri, ATTN: Operațiunea internațională EIN, Cincinnati, OH 45999.
 • 13
  Verificați-vă e-mailul Trebuie să primiți o scrisoare cu ID-ul dvs. în aproximativ 4 săptămâni.
 • 14
  Re-aplicați pentru un nou EIN după o schimbare de proprietate sau de structură. În general, o companie va avea nevoie de un nou EIN de fiecare dată când își schimbă proprietarul sau locația fizică. În acest caz, solicitați pur și simplu un nou EIN ca și dvs. pentru a obține numărul original.
 • Alte evenimente din viața companiei dvs. pot necesita un nou EIN. Respectați criteriile oficiale IRS pentru o listă completă care este inclusă în cerere. Mai jos, veți vedea câteva exemple frecvente de evenimente care ar putea necesita o modificare a EIN (rețineți că această listă nu este exhaustivă):
 • Trimiteți la faliment
 • Includeți sau adăugați parteneri într-un singur proprietar
 • Cumpărați sau moșteniți o companie care să funcționeze ca unic proprietar
 • Faceți o fuziune
 • Metoda 3
  Obțineți un număr de identificare al contribuabilului individual

  1
  Aflați despre numărul individual de identificare al contribuabilului (ITIN). ITIN este, în general, eliberat anumitor străini nerezidenți care au nevoie de un număr de identificare al contribuabililor, dar nu se califică pentru un NSS. ITIN-urile se eliberează indiferent de statutul de migrant, deoarece atât străinii rezidenți, cât și cei nerezidenți pot avea declarații fiscale și responsabilități de plată.
  • Soții străinilor nerezidenți trebuie să aibă un număr de identificare fiscală pentru a fi considerați parte a declarației fiscale a soțului / soției care este cetățean american (căsătorit cu declarație comună, deduceri personale și alte elemente fiscale).
  • Un cetățean non-american care are o răspundere fiscală din SUA pentru orice motiv sau care poate fi considerat dependent de o declarație fiscală din SUA (dar care nu este eligibil pentru un SSN) este eligibil să obțină un ITIN.
 • 2
  Obțineți un formular W-7 de la IRS. Puteți descărca aplicația pentru un formular W-7 pe site-ul IRS de la https://irs.gov/pub/irs-pdf/fw7.pdf. De asemenea, puteți închiria companii de asistență fiscală, cum ar fi H&R Block pentru a vă ajuta personal în procesul de depunere a cererilor.
 • Dacă vă calificați pentru un număr de securitate socială în Statele Unite, trebuie să o solicitați în locul unui ITIN. ITIN nu este valabil pentru angajare. De asemenea, depunerea taxelor cu un soț care are un ITIN în loc de un NSS va face o declarație fiscală adecvată nu mai este pentru Creditul de venituri obținute.


 • 3
  Începeți să completați formularul. În prima secțiune, selectați motivul pentru care solicitați un ITIN. Consultați instrucțiunile din https://irs.gov/pub/irs-pdf/iw7.pdf pentru a obține o descriere a fiecărui motiv. Dacă există un spațiu și o cerere de informații suplimentare pe lângă motivul dvs., completați informațiile solicitate. Dacă alegeți motivele b, c, d, e, f sau g, trebuie să înregistrați formularul W-7 cu declarația fiscală, cu excepția cazului în care îndepliniți una dintre excepțiile indicate în descrierea instrucțiunilor. Dacă motivul pentru care faceți această solicitare corespunde unui tratat încheiat între Statele Unite și o țară străină, va trebui să furnizați informații despre acest tratat în linia finală a secțiunii.
 • 4
  Completați informațiile de bază Introduceți numele legal actual pe linia 1a. Dacă numele dvs. a fost diferit la naștere, scrieți acest lucru pe linia 1b.
 • Scrieți adresa dvs. poștală pe liniile 2, inclusiv țara în cazul în care nu locuiți în SUA. UU. Utilizați doar o căsuță poștală dacă Post Office din Statele Unite nu va trimite poșta la adresa dvs. poștală. Nu utilizați o adresă de e-mail privată.
 • Dacă aveți o adresă străină diferită de cea de pe linia 2, plasați-o pe linia 3. Dacă faceți cererea din cauza unui tratat, adresa de pe linia 3 trebuie să fie cea a țării în care a fost încheiat tratatul.
 • Scrieți data nașterii și țara în care v-ați născut pe linia 4. Puteți, de asemenea (nu este obligatoriu) să scrieți orașul și statul sau provincia în care v-ați născut.
 • Data nașterii trebuie să aibă următorul format: MM / DD / AAAA (lună în 2 cifre, zi cu 2 cifre și an cu 4 cifre). De exemplu, 1 ianuarie 1970 ar fi scris ca 01/01/1970.
 • Bifați caseta cu sexul dvs. pe linia 5.
 • 5
  Introduceți informații despre cetățenie și informații fiscale. Scrieți toate țările în care sunteți cetățean pe linia 6a. Dacă aveți un număr de identificare fiscală străină, scrieți-l pe linia 6a. În caz contrar, lăsați linia necompletată.
 • Dacă aveți o viză în SUA, scrieți numărul și data de expirare pe linia 6c. Dacă nu aveți, lăsați linia necompletată.
 • 6
  Indicați documentele pe care le veți atașa. Marcați documentele pe care le veți atașa aplicației dvs. și introduceți informațiile necesare în linia 6d. Citiți instrucțiunile de pe formularul de la pagina 2 pentru mai multe informații despre atașamente.
 • 7
  Furnizați numărul dvs. anterior de identificare fiscală. Dacă ați emis anterior un număr de serviciu IRS sau un EIN, marcați "Da" pe linia 6e. Dacă nu ați făcut-o sau nu știți, verificați "Nu / Nu știu" (Nu / ro este cunoscut).
 • Dacă ați marcat "Da" pe linia 6e, scrieți acest număr și numele sub care a fost emis pe linia 6f. Dacă nu ați verificat această opțiune, lăsați linia 6f goală.
 • 8
  Introduceți informații despre universitate sau angajator. Dacă ați marcat motivul "f" în partea inițială a acestei cereri, pe linia 6g trebuie să introduceți numele universității în care studiați, precum și orașul și statul în care se află, împreună cu timpul pe care îl așteptați să fie acolo.
 • Dacă locuiți în Statele Unite din motive de muncă, pe linia 6g trebuie să introduceți numele companiei, precum și numele orașului și statul în care se află, împreună cu timpul pe care vă așteptați să îl lucrați în acel loc.
 • 9
  Finalizați aplicația. Solicitantul sau cineva autorizat să acționeze în numele dvs. trebuie să semneze formularul în secțiunea "Semnează aici" (semnează aici). Așezați data semnării utilizând un format MM / DD / AAAA și numărul de telefon la care aveți acces în timpul zilei, împreună cu codul zonal.
 • Dacă persoana care face cererea nu este solicitantul, ci delegatul său, scrie numele acelei persoane în spațiul indicat ca "Numele delegatului" (numele delegatului) și marchează relația pe care o are.
 • Dacă solicitantul are vârsta sub 18 ani și delegații este tatăl său, nu va fi necesar să prezentați documente suplimentare. În cazul în care solicitantul este de 18 ani sau delegat are o putere de avocat sau de un tutore desemnat de instanța de judecată, numirea unui judecător sau Forma 2848 (Putere și Declarația Proxy) trebuie să fie atașată.
 • Dacă solicitantul plasează o notă (cum ar fi un X) în locul unei semnături, doi martori trebuie, de asemenea, să semneze și să fie identificați ca atare.
 • Părăsiți secțiunea "Folosirea NUMĂRULUI agentului de acceptare" nu este completă (Utilizați NUMAI agentului de acceptare).
 • 10
  Adunați atașamentele. Instrucțiunile furnizate la pagina 3 a formularului de cerere oferă o matrice de documente de identificare acceptabile. Documentele originale trebuie furnizate, dar ele vor fi returnate.
 • Puteți trimite copii ale documentelor doar dacă sunt certificate de către agenția emitentă sau autentificate sau autentificate de către oficiali ai ambasadei sau consulatului SUA din străinătate.
 • Dacă documentele dvs. provin dintr-o sursă străină, este posibil să aveți nevoie, de asemenea, de către Secretarul de Stat al echivalentului țării respective, la copii apostilate, mai multe copii certificate.
 • Apostila este un document de tratat internațional care verifică faptul că persoana care a certificat documentul a fost autorizată să facă acest lucru. Cu toate acestea, nu toate țările sunt membre ale acestui tratat. Contactați biroul de asistență pentru cetățenii americani din cea mai apropiată ambasadă sau consulat din SUA pentru ajutor.
 • Actele acceptabile sunt un pașaport (singurul document independent care este acceptat) sau două dintre următoarele: identificarea fotografiei Serviciului de Cetățenie și Imigrare din Statele Unite (USCIS), o viză eliberată de Departamentul de Statul american, permis de conducere, carte de identitate militară, carte de identitate națională, carte de identitate a statului american, carnet de înregistrare a alegătorilor străini, certificat de naștere civilă, dosare medicale copii dependenți de vârstă sub 6 ani) și înregistrările școlare (pentru persoanele dependente care nu au împlinit vârsta de 14 ani sau 18 ani, în cazul în care continuă să fie studenți).
 • 11
  Trimiteți cererea dvs. Faceți copii ale aplicației dvs. și toate documentele pe care le veți păstra în fișierele dvs. Puteți depune cererea prin poștă, personal la un centru de asistență al contribuabililor sau printr-un agent de acceptare.
 • Un agent de acceptare este o persoană sau o companie pe care IRS a aprobat-o și a angajat să o revizuiască și să accepte cererile și atașamentele lor în numele IRS pentru a le trimite la biroul corespunzător. Un agent de acceptare va examina, accepta, copia și returna numai documentele. Nu aveți nicio participare în ceea ce privește meritele cererii dvs.
 • 12
  Trimiteți cererea dvs. Asigurați-vă că includeți cererea și toate documentele justificative, inclusiv declarația fiscală. Trimiteți un e-mail de la Serviciul Postal al SUA la următoarea adresă: Internal Revenue Service, ITIN Operation, PO Box 149342, Austin, TX 78714-9342.
 • Dacă utilizați un serviciu privat de livrare (cum ar fi FedEx sau UPS), trimiteți cererea dumneavoastră și toate documentele, la următoarea adresă: Internal Revenue Service ITIN Funcționare, Mail Oprire 6090-AUSC, 3551 S. Interregionala Hwy 35, Austin, TX 78741-0000.
 • 13
  Faceți cererea în persoană. Dacă preferați să prezentați cererea personal, puteți face acest lucru la orice centru de asistență al contribuabililor IRS din Statele Unite sau la un birou IRS din străinătate. Puteți găsi aceste birouri în https://irs.gov/uac/TAC-Locations-Where-In-Person-Document-Verification-is-Provided.
 • Aceste birouri vor verifica doar documentele dvs. pentru a le returna imediat și vor transmite cererea împreună cu copii ale documentelor verificate la biroul "Operațiunea ITIN" din Austin.
 • Faceți cererea printr-un agent de acceptare. Puteți găsi un agent de acceptare certificat în https://irs.gov/Individuals/Acceptance-Agent-Program. De asemenea, un agent de acceptare va verifica documentele pentru a le returna imediat și va transmite cererea împreună cu copii ale documentelor verificate la biroul "Operațiunea ITIN" din Austin.
 • 14
  Verificați-vă e-mailul Trebuie să primiți o scrisoare cu adresa dvs. ITIN în corespondență în termen de 6 săptămâni de la depunerea cererii. Dacă aplicați în timpul perioadei înalte de impozitare (din ianuarie până pe 15 aprilie), va trebui să așteptați până la 10 săptămâni.
 • Dacă resping cererea dvs., urmați instrucțiunile din scrisoarea pe care o primiți, menționând motivele respingerii.
 • Metoda 4
  Obțineți un număr de identificare al contribuabilului pentru adoptare

  1
  Aflați despre numărul de identificare al contribuabilului pentru adoptare (ATIN, pentru acronimul său în limba engleză). ATIN este un număr temporar pentru copiii în curs de adopție care nu se califică pentru un SSN la data expirării primei declarații fiscale a părinților adoptivi. ATIN este valabil numai pentru 2 ani fără o prelungire și nu este valabilă pentru a solicita creditul pentru impozitul pe venit obținut din impozite. Dacă sunteți calificat pentru a obține EIN, dar nu se califică pentru utilizarea unui ATIN, puteți modifica adecvate în momentul în care copilul adoptat are un SSN (citit pe Internet despre cum să modifice o declarație fiscală) taxe. Procesul de aplicare al unui ATIN este similar cu cel al unui ITIN, dar necesită documente adoptive relevante.
 • 2
  Obțineți un formular W-7A de la IRS. Pentru a primi un ATIN, este necesar să completați cererea privind numărul de identificare al contribuabilului pentru adopții în așteptare în Statele Unite (W-7A). Această formă destul de scurtă este disponibilă pe Internet pentru descărcare și tipărire pe site-ul oficial IRS. https://irs.gov/pub/irs-pdf/fw7a.pdf.
 • 3
  Începeți să completați formularul. Scrieți manual răspunsurile pe formular lizibil în cerneală albastră sau neagră sau prin computer. Introduceți numele și prenumele părinților și NSS după cum apare în declarația fiscală din secțiunea 1. Dacă părinții depun o declarație fiscală comună, plasați datele persoanei care apare mai întâi pe linia 1a.
 • Dacă copilul adoptă un singur părinte, lăsați linia 1b goală.
 • Dacă numele părintelui se va schimba între data trimiterii acestui formular și data ultimei declarații fiscale, este necesar să vă asigurați că ați schimbat numele oficial cu Administrația de securitate socială. Dacă numele și SSN nu corespund înregistrărilor SSA, procesarea formularului va fi amânată.
 • 4
  Scrieți adresa de corespondență unde vor locui părinții și copilul. Doar scrieți o căsuță poștală dacă oficiul poștal nu va trimite poșta la adresa dvs. poștală. Dacă această adresă este diferită de cea care apare în cea mai recentă declarație fiscală, trebuie să introduceți și formularul 8822, Modificarea adresei.
 • 5
  Furnizați informații despre copil. Introduceți numele copilului așa cum apare în declarația dvs. fiscală pe linia 3a. Dacă știți numele de naștere al copilului și este diferit de cel pe care îl veți folosi în declarația fiscală, scrieți-l pe linia 3b.
 • Scrieți data nașterii copilului utilizând un format de MM / DD / AAAA (lună cu 2 cifre, zi cu 2 cifre și an cu 4 cifre) în spațiul corespunzător. Apoi indicați dacă copilul este bărbat sau femeie în secțiunea 4.
 • Scrieți locul nașterii copilului în spațiul corespunzător din secțiunea 4. Dacă copilul sa născut în Statele Unite, scrieți orașul și statul. Dacă v-ați născut într-o țară străină, scrieți orașul, provincia sau statul și țara de naștere. Nu utilizați abrevierea în acest bloc.
 • 6
  Finalizați formularul Scrieți numele și adresa agenției de plasare a adopției, precum și data la care copilul a fost plasat la noii părinți pentru a fi adoptat în secțiunea 5.
 • Ambii părinți trebuie să semneze și să introducă acest formular. Includeți un număr de telefon la care aveți acces pe parcursul zilei, împreună cu codul zonal.
 • Prin semnarea formularului, părinții jură că informațiile incluse sunt adevărate și corecte în măsura în care sunt cunoscute. Furnizarea de informații false în mod conștient poate conduce la sancțiuni penale, inclusiv la sperjur.
 • 7
  Adunați documentele. Documentele care dovedesc că copilul a fost plasat împreună cu dvs. în scopul adopției trebuie incluse în această cerere. Dacă este o adopție străină, contactați IRS la 512-460-7989 pentru a vedea dacă documentele dvs. străine vor necesita o apostilare sau o legalizare consulară.
 • Următoarele sunt exemple comune ale documentelor corespunzătoare, dar puteți contacta IRS pentru a vedea dacă există alte documente care să răspundă cerințelor:
 • O copie a contractului de plasare încheiat între dvs. și o agenție de plasare autorizată
 • O copie a documentului semnat de un birou de spital care autorizează descărcarea copilului nou-născut, astfel încât să îl puteți adopta în mod legal
 • O copie a ordinului judecătoresc sau a altui document care ordonează sau aprobă plasarea unui copil împreună cu dvs. pentru adopție legală
 • O declarație semnată de avocatul de adopție sau de un funcționar guvernamental care a pus copilul la tine pentru adopție legală, în conformitate cu legea statului
 • Dacă adoptați un copil străin care va merge cu dvs. în Statele Unite, va trebui, de asemenea, să dovediți că copilul a intrat legal în această țară, prezentând unul dintre următoarele documente:
 • Cartea de ședere permanentă a copilului
 • Certificatul de cetățenie al copilului
 • Pașaportul copilului cu ștampila "I-551"
 • 8
  Trimiteți cererea Faceți o copie a tuturor documentelor atașate și cererea pentru fișierele dvs. Trimiteți cererea și documentele originale la următoarea adresă: Department of Treasury, Internal Revenue Service, Austin, TX 73301-0066.
 • 9
  Verificați-vă e-mailul În general, obținerea unui ATIN durează între 4 și 8 săptămâni. Dacă nu ați primit o scrisoare cu ATIN în decurs de 8 săptămâni, apelați numărul de mai sus pentru a vă verifica cererea. Dacă cererea dvs. este respinsă, urmați instrucțiunile din scrisoare care indică motivul respingerii.
 • Metoda 5
  Obțineți un număr de identificare al formatorilor fiscali

  1
  Aflați despre numărul de identificare al formatorilor fiscali (PTIN, pentru acronimul său în limba engleză). PTIN sunt atribuite celor care pregătesc în mod legal impozitele altei persoane (integral sau parțial) pentru despăgubiri. Oricine cu vârsta peste 18 ani care dorește să pregătească impozitele unei alte persoane (inclusiv agenții IRS înscriși) trebuie să primească un PTIN astfel încât să poată face acest lucru în mod legal.
  • Un PTIN trebuie reînnoit anual pentru a rămâne valabil. Rețineți că nu aveți nevoie de un PTIN pentru a pregăti anumite formulare.
  • Verificați lista în https://irs.gov/Tax-Professionals/Frequently-Asked-Questions:-Do-I-Need-a-PTIN%3F pentru a determina dacă formularele pe care urmează să le pregătiți și depuneți necesită un PTIN. Dacă doriți ajutor suplimentar, sunați la 8-877-613-PTIN (7846). Numărul internațional este de 1-915-342-5655.
 • 2
 • 3
  Începeți să completați formularul. Scrieți manual datele cu cerneală albastră sau neagră sau pe un computer. Scrieți numele și prenumele dvs. în spațiul furnizat în blocul 1. De asemenea, indică dacă aceasta este o cerere inițială sau de reînnoire. Dacă este o cerere de reînnoire, introduceți PTIN pe care doriți să îl reînnoiți în spațiul furnizat.
 • În blocul 2 se indică dacă se face o solicitare PTIN inițială pentru anul calendaristic curent sau următor. De exemplu, dacă faceți cererea în octombrie 2014 pentru a putea pregăti impozitele pentru anul fiscal 2014 în 2015, marcați opțiunea "Anul calendaristic următor" (următorul an calendaristic). Dacă face cererea în octombrie 2014, în scopul de a începe pregătirea taxelor înainte de 31 decembrie a anului respectiv pentru orice an fiscal, marchează „anul calendaristic curent“ (anul calendaristic curent) și amintiți-vă opțiunea de a reînnoi PTIN dacă că doriți să continuați să vă pregătiți impozitele în 2015.
 • Dacă te duci să-și reînnoiască PTIN și trebuie să reînnoiți un an precedent, intră în ultimii doi ani în bloc spațiu 2. Dacă nu ați reînnoi PTIN în peste un an, va trebui să facă acest lucru pentru perioada dintre ultimul an în care ați avut și anul curent, cu excepția cazului în care ați fost inactiv în acel moment.
 • Dacă PTIN a expirat sau ați fost inactiv timp de mai mult de trei ani consecutivi, trebuie să solicitați un nou PTIN în locul unei reînnoiri.
 • 4
  Furnizați informațiile dvs. personale. Introduceți numărul de securitate socială și data nașterii (în MM / DD / AAAA) în caseta 3.
 • În blocul 4, scrieți adresa dvs. personală de corespondență și numărul dvs. de telefon cu codul zonal. Utilizați numai o cutie poștală dacă oficiul poștal local nu va trimite poșta la adresa dvs. poștală. Includeți țara (fără abreviere) în cazul în care locuiți în afara Statelor Unite.
 • Dacă adresa dvs. înregistrată este diferită de adresa dvs. poștală, scrieți-o cu numărul dvs. de telefon în caseta 5a. Utilizați numai o cutie poștală dacă oficiul poștal local nu va trimite poșta la adresa dvs. poștală. Dacă sediul social se află într-o țară străină, nu deschideți numele țării.
 • În blocul 5b puteți introduce numele firmei și adresa site-ului web, dar puteți să lăsați-l gol dacă nu doriți să furnizați astfel de informații.
 • În caseta 6 scrieți adresa de e-mail la care doriți să fiți contactat.
 • 5
  Furnizați informații despre cazierul dvs. judiciar sau despre rata de delincvență. Dacă ați fost condamnat pentru o crimă în ultimii 10 ani, marcați caseta „Da“ (da), și puneți data și crime condamnate 7. În cazul în care blocul nu a fost condamnat pentru o crimă în ultimele 10 ani, verificați caseta "Nu" și lăsați restul blocului 7 gol.
 • Dacă în prezent nu aveți obligații fiscale individuale, comerciale, corporative sau angajatoare, verificați opțiunea "Nu" și furnizați o explicație a oricăror arierate din blocul 8. Dacă în prezent aveți toate aceste obligații sau nu le-ați supus niciodată, verificați opțiunea "Da" (da) și lăsați restul blocului 8 gol.
 • 6
  Consultați informațiile de acreditare și informații despre servicii. În caseta 9, marcați toate acreditările pe care le aveți și introduceți informațiile suplimentare despre fiecare dintre acestea. Dacă nu aveți niciunul dintre acreditările din listă, bifați opțiunea "Niciuna".
 • Dacă nu pregătesc declarații fiscale, formularul 1040, sau în cazul în care vă pregătiți doar 1040 sau 1040-SS pentru locuitorii din Puerto Rico, verificați „Nu“ opțiunea în blocul 10. Dacă vă pregătiți declarațiile fiscale de 1040 diferite forme 1040 sau 1040-SS pentru locuitorii din Puerto Rico, verifica „Da“ opțiune (da) în blocul 10. Dacă sunteți un avocat, contabil autorizat sau agent înscris (și ați bifat căsuța din blocul 9), lăsați blocul 10 gol.
 • Dacă lucrați singur sau sunteți proprietar, partener sau funcționar al unei companii de pregătire fiscală, bifați opțiunea "Da" în căsuța 11 și introduceți informațiile solicitate în cazul în care aveți numerele respective. Un CAF este un număr de fișier de autorizare centralizat emis de IRS atunci când cineva prezintă o autorizație terță parte. Un EFIN este un număr electronic de identificare a înregistrării și este eliberat furnizorilor de fișiere electronice autorizați de IRS. Un EIN este un număr de identificare al angajatorului și este eliberat întreprinderilor din mai multe motive.
 • 7
  Furnizați informații suplimentare Dacă aceasta este o cerere de reînnoire, lăsați blocurile 12 și 13 goale. Dacă este o cerere inițială, introduceți adresa de la ultimul formular de declarație individuală privind impozitul pe profit în caseta 12. Dacă nu ați depus niciodată o declarație de impozit pe venit, bifați caseta și vi se va cere să prezentați documente suplimentare.
 • Dacă aceasta este o cerere inițială, marcați statutul de depozit utilizat în ultima declarație individuală privind impozitul pe venit pe care l-ați depus. Dacă ultima dvs. declarație individuală privind impozitul pe venit a fost depusă cu mai mult de 4 ani în urmă, vi se va solicita să prezentați documente suplimentare.
 • 8
  Finalizați aplicația. Rubrica 14 este informativă și identifică suma pe care o veți plăti pentru taxele PTIN. Trebuie să anexați un cec sau o comandă de bani la cererea dvs.
 • Semnați și introduceți aplicația în partea de jos. Prin semnarea cererii, vă jurați că informațiile furnizate sunt adevărate și corecte în limitele celor mai bune cunoștințe și abilități. Prezentarea informațiilor incorecte în mod conștient poate duce la sancțiuni penale, inclusiv la sperjur, precum și la respingerea sau revocarea PTIN.
 • 9
  Adunați atașamentele. Toate cererile trebuie să fie însoțite de un cec sau de ordin de plată pentru taxa corespunzătoare. Dacă nu ați depus o declarație federală de impozit pe venit în ultimii 4 ani (inclusiv caseta de selectare din caseta 12), va trebui să atașați două documente suplimentare. Unul dintre aceste documente trebuie să fie o copie originală, certificată sau legalizată a carnetului de securitate socială. Celălalt va fi copia originală, certificată sau legalizată a unui document emis de guvern care conține o identificare fotografie curentă. Exemplele comune ale acestui al doilea document sunt următoarele:
 • Pașaport sau card de pașaport
 • Permis de conducere
 • Card de identificare de stat
 • Carte de identitate militară
 • Carte de identitate națională
 • 10
  Trimiteți cererea dvs. Faceți o copie a aplicației și toate documentele atașate înregistrărilor dvs. Trimiteți cererea și documentele anexate la următoarea adresă: Centrul de procesare IRS Tax Pro PTIN, 104 Brookridge Drive # 5000, Waterloo, IA 50702.
 • 11
  Verificați-vă e-mailul Trebuie să primiți o scrisoare cu PTIN în decurs de 4 până la 6 săptămâni. Dacă cererea dvs. este respinsă, urmați instrucțiunile din scrisoarea care vă indică motivul respingerii.
 • Dacă ați făcut aplicația online, trebuie să primiți PTIN imediat după finalizarea procesului și să plătiți taxa.
 • sfaturi

  • Instrucțiunile menționate în acest articol corespund versiunii august 2011 a formularelor (încă valabilă la momentul redactării articolului în 2015). Formularele se pot schimba un pic în timp.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhoneModificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhone
  Modificarea numărului de cod de verificare a securității iCloud pe un iPhoneModificarea numărului de cod de verificare a securității iCloud pe un iPhone
  Cum să apelați un număr necunoscutCum să apelați un număr necunoscut
  Cum să obțineți numărul de identificare al iPhone-ului, iPod-ului sau iPad-uluiCum să obțineți numărul de identificare al iPhone-ului, iPod-ului sau iPad-ului
  Cum să obțineți o licență federală pentru exploziviCum să obțineți o licență federală pentru explozivi
  Cum să obțineți o licență pentru armele de foc în MassachusettsCum să obțineți o licență pentru armele de foc în Massachusetts
  Cum să introduceți programul de asistență de urgență pentru cheltuielile interne de energieCum să introduceți programul de asistență de urgență pentru cheltuielile interne de energie
  Cum se determină numărul de divizori ai unui număr întregCum se determină numărul de divizori ai unui număr întreg
  Cum să scrieți o scrisoare de apel către persoanele cu dizabilități (US)Cum să scrieți o scrisoare de apel către persoanele cu dizabilități (US)
  Cum se multiplică numerele mixteCum se multiplică numerele mixte
  » » Cum să obțineți un număr de identificare al contribuabilului

  © 2011—2020 ertare.com