Cum să obțineți o creștere a limitei de credit a cardului dvs.

Creșterea limitei de credit este benefică pentru dvs. în mai multe feluri. Nu numai că veți avea mai mult credit disponibil pentru utilizare, dar acest lucru vă poate îmbunătăți și ratingul de credit prin reducerea ratei de utilizare a creditului. Urmați acești pași simpli pentru a obține o creștere a limitei dvs. de credit.

pași

Partea 1
Demonstrați fiabilitatea

Imaginea intitulată Obțineți o creștere a limitei creditului pe un card de credit Pasul 1
1
Plăti factura la timp timp de cel puțin 6 luni. Desigur, ar trebui să plătiți întotdeauna cartea dvs. de credit la timp, deoarece plățile întârziate vă pot reduce limita de credit (și ratingul de credit). Șase luni este termenul minim în care trebuie să plătiți facturile la timp înainte ca creditorii dvs. să aibă în vedere creșterea limitei de creditare.
 • Imaginea intitulată Obțineți o creștere a limitei creditului pe un card de credit Pasul 2
  2
  Reduceți utilizarea creditului. Utilizarea creditului este, în esență, cât de mulți bani aveți pe cardul dvs. de credit în comparație cu limita totală. De exemplu, dacă aveți o datorie de 4900 pesos pe o cartelă a cărei limită este de 5000 pesos, utilizarea creditului este extrem de ridicat Pe de altă parte, dacă aveți o datorie de 300 de pesos pe un card care are 5000 de pesos de limită, utilizarea creditului este extrem de scăzut Ceea ce ar trebui să căutați este tocmai o utilizare scăzută a creditului.
 • Dacă aveți mai multe carduri de credit, nu ezitați să mutați datoria de la o cartelă la alta pentru a vă îmbunătăți utilizarea creditului. De exemplu, dacă o cartelă are o limită mai mare, atunci mutați datoria la acea carte. Faceți-le ca ambele rate de utilizare a creditelor să fie echilibrate.
 • Alegeți o rată de utilizare a creditelor (datorie pentru a limita rata) de aproximativ 10%. O utilizare de 10% a creditului este ideală, dar dacă obțineți o rată de 20% sau chiar 30%, nu vă faceți griji. Creditul dvs. este de 30% din scorul dvs. de credit, ceea ce reprezintă un factor în obținerea unei creșteri a limitei.
 • Partea 2
  Alegeți pe ce carte să creșteți limita

  Imaginea intitulată Obțineți o creștere a limitei creditului pe un card de credit Pasul 3
  1
  Gândiți-vă la ce carte veți cere o creștere a limitei. De ce ai face asta, pe lângă motivul evident? Solicitarea unei creșteri a limitei cardului către companiile de credit poate determina emitentul de credite să vă revizuiască ratingul de credit, care este cunoscut ca o "tragere greu". O tragere greu poate face ca ratingul dvs. de credit să scadă doar cu 5 sau 10 puncte. Dacă ratingul dvs. de credit se estompează la marginea solvabilității, atunci cele 10 puncte pot fi foarte semnificative.

  Partea 3
  Faceți cererea

  Imaginea intitulată Obțineți o creștere a limitei creditului pe un card de credit Pasul 4
  1
  Adunați documentația justificativă. În unele cazuri, poate fi necesar să dovediți că sunteți demn de o creștere a limitei de credit, chiar dacă ați plătit factura la timp în ultimele 6 sau mai multe luni. Puteți solicita o creștere a liniei dvs. de credit și vă așteptați la un răspuns favorabil sau puteți dori să vă îmbunătățiți oportunitățile prin colectarea informațiilor care vă susțin abilitatea de a vă angaja în plăți mai mari pe cardul dvs. de credit înainte de a solicita modificări ale limitei cardului.
  • Venituri. Dacă situația dvs. de lucru sa îmbunătățit și acum câștigați mai mulți bani sau lucrați mai multe ore, efectuați verificări sau declarații fiscale.
  • Schimbarea locurilor de muncă. De asemenea, este util să știți că diferitele locuri de muncă prezintă riscuri de credit diferite și că schimbarea locului de muncă, chiar și fără promovare, vă poate îmbunătăți poziția față de creditori și vă poate califica pentru creșterea limitei de creditare.
  • Datorii. Poate ați plătit pentru o mașină sau alte conturi de credit și relația dintre datorie și venit este acum mai mică. În acest caz, puteți avea dovezi că ați plătit aceste datorii pentru a primi o creștere a limitei dvs. de credit.
  • Loialitate. Spune-le de când ai fost clientul lor. Dacă aveți o istorie de credit excepțională, o datorie scăzută și ați fost un client fidel în vremuri bune și rele, deci merită să oferiți aceste informații.


 • Imaginea intitulată Obțineți o creștere a limitei creditului pe un card de credit Pasul 5
  2
  Gândiți-vă cât de mult doriți să solicitați. Dacă cereți prea mult, contul dvs. poate fi marcat pentru examinare - pe de altă parte, dacă solicitați o cantitate prea mică, puteți să vă refuzați un credit de valoare. Examinați circumstanțele dvs. pentru a determina o creștere realistă a valorii pentru dvs. (de exemplu, cât doriți, cât de mult aveți nevoie și cât de mult puteți plăti în fiecare lună).
 • Imaginea intitulată Obțineți o creștere a limitei creditului pe un card de credit Pasul 6
  3
  Contactați creditorul pentru a vă face cererea. Aici este momentul adevărului.
 • Unele companii de credit oferă clienților lor o opțiune online de a solicita majorări de limită de credit. În acest caz, trebuie doar să vă conectați la contul dvs. și să faceți cererea în sistemul automat al creditorului.
 • Apelați numărul de telefon de pe spatele cardului de credit pentru a vorbi direct cu cineva despre o creștere a limitei cărții dvs. de credit.
 • Imaginea intitulată Obțineți o creștere a limitei creditului pe un card de credit Pasul 7
  4
  Dacă resping cererea dvs., luați în considerare o altă opțiune în secret. Dacă cererea dvs. pentru o majorare nu funcționează așa cum ați dorit, luați în considerare acest truc inteligent, numai dacă această creștere este absolut necesară. Solicitați un al doilea card diferit cu aceeași companie. Apoi, re-alocați limita de credit a vechiului dvs. card. Dacă nu vă vor prinde, acesta este un mod decent (dar ambiguu) de a vă mări limita de credit.
 • Imaginea intitulată Obțineți o creștere a limitei creditului pe un card de credit Pasul 8
  5
  Nu exagereaza Doar pentru că aveți mai mult credit la dispoziția dumneavoastră, nu înseamnă că trebuie să vă înnebuniți. Vestea bună este: cu cât mai puțini bani cheltuiți cu cardul dvs. de credit, cu atât veți avea mai mult un rating de credit și cu atât veți avea șanse mai mari să obțineți o altă creștere a limitei de credit în viitor.
 • sfaturi

  • Dacă indicați că veți efectua un transfer de sold pe cartea dvs. de credit, atunci creditorul poate aproba parțial majorarea limitei de credit.
  • Odată ce majorarea inițială este aprobată, puteți solicita majorări suplimentare la fiecare trei sau șase luni.
  • Unii creditori măresc automat limita de credit după o sumă prestabilită de plăți la timp. Întrebați-i pe creditori cu privire la politicile lor de a face creșteri ale limitei de credit înainte de a aplica pentru carduri de credit.

  avertismente

  • Evitați să exprimați necesitatea creșterii limitei de credit când efectuați solicitarea prin telefon. Creditorii nu le place să împrumute bani oamenilor care par disperați să le aibă, deoarece este un indicator că nu reușesc bine. De exemplu, în loc de a spune, "Masina mea sa stricat si am pierdut multe ore de lucru luna trecuta, asa ca am nevoie de aceasta crestere", mai bine spune ceva de genul, "Aș aprecia oportunitatea de a-mi îmbunătăți istoricul de credit cu o creștere a limitei mele de creditare".
  • Aveți grijă să continuați cu cererile de creștere a limitei de credit în cazul în care reprezentantul vă pune în așteptare solicitarea și solicită mai multe informații. Aceasta înseamnă că creditorul va efectua o investigație aprofundată a contului dvs. sau va revizui creditul dvs., ceea ce va reduce temporar ratingul dvs. de credit. Când se întâmplă acest lucru, vă puteți retrage cererea fără consecințe sau continuați să știți că vor exista consecințe (și că cererea dumneavoastră nu poate fi aprobată).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează plățile prin carduri de credit în ExcelCum se calculează plățile prin carduri de credit în Excel
  Cum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de creditCum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de credit
  Cum să plătiți facturile onlineCum să plătiți facturile online
  Cum se calculează dobânda pe cardurile de creditCum se calculează dobânda pe cardurile de credit
  Cum să obțineți rapid o înregistrare de credit mai bunăCum să obțineți rapid o înregistrare de credit mai bună
  Cum să contactați agențiile de raportare a creditelorCum să contactați agențiile de raportare a creditelor
  Cum să scapi de datoriile cărților de creditCum să scapi de datoriile cărților de credit
  Cum să eliminați datoriile fără venituri suplimentareCum să eliminați datoriile fără venituri suplimentare
  Cum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de creditCum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de credit
  Cum să alegeți primul card de creditCum să alegeți primul card de credit
  » » Cum să obțineți o creștere a limitei de credit a cardului dvs.

  © 2011—2020 ertare.com