Cum să obțineți raportul de credit gratuit

Scorul dvs. de credit este esențial în lumea de astăzi. Poate fi folosit de angajatori, proprietari, agenți de asigurări și bănci pentru a vă evalua cererile de credit, locuință, asigurare sau angajare. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că informațiile conținute în raportul dvs. de credit sunt corecte și actualizate. Puteți face acest lucru prin controlul creditului. Comisia Federală de Comerț a Statelor Unite (FTC) vă recomandă să vă revizuiți raportul de credit cel puțin o dată pe an și ați adoptat mai multe legi pentru a vă asigura că puteți obține raportul gratuit de credit în mod regulat. Aici veți afla exact cum să faceți acest lucru.

pași

Metoda 1
În E.U.A,

Imagine intitulată Obțineți raportul dvs. de credit gratuit pentru Pasul 1
1
Solicitați raportul. Legea de raportare a creditelor (FCRA) impune ca fiecare dintre companiile de raportare a consumatorilor din întreaga țară să ofere o copie gratuită a raportului dvs. de credit, trebuie să o solicitați la fiecare 12 luni. Puteți solicita o copie gratuită în una din următoarele trei moduri:
 • "on-line". Pentru a solicita raportul on-line, și urmăriți-l instantaneu, vizitați site-ul pe care cele trei agenții de credit de raportare sponsor Equifax, TransUnion și Experian: Site-ul de credit Raportul anual este în https://annualcreditreport.com. Pentru a vă verifica identitatea, vi se pun cinci întrebări de bază despre finanțele dvs. și adresa dvs. anterioară înainte de a avea acces la raportul dvs.
 • "La telefon. Pentru a solicita ca raportul dvs. să fie trimis prin poștă. Sunați la 1-877-322-8228 și solicitați o copie a raportului dvs. de la fiecare dintre cele trei agenții raportoare. Veți trece printr-un simplu proces de verificare prin telefon și ar trebui să primiți o copie a raportului dvs. la 2-3 săptămâni de la solicitarea dvs.
 • "Prin poștă. Pentru a vă solicita raportul prin poștă, va trebui să completați formularul de solicitare a raportului de credit anual disponibil la https://annualcreditreport.com/cra/requestformfinal.pdf. Apoi trimiteți-l prin poștă la: Serviciul pentru cererea de raportare anuală de credit, PO Box 105281, Atlanta, GA 30348-5281. Vă puteți aștepta să primiți o copie a raportului dvs. în aproximativ două până la trei săptămâni de la data primirii cererii de către AnnualCreditReport.com.
 • Imagine intitulată Obțineți raportul dvs. de credit gratuit pentru Pasul 2
  2
  Solicitați din nou raportul dvs. de credit. Dacă ați obținut deja raportul dvs. gratuit conform amendamentului FCRA 2003, stabiliți dacă aveți dreptul să primiți un alt raport de credit gratuit. FCRA prevede, de asemenea, anumite situații în care consumatorii au dreptul la un raport de credit gratuit, indiferent de momentul în care au obținut raportul gratuit anterior. Unele situații care vă pot da dreptul la un raport gratuit sunt:
 • Vi sa refuzat cererea de credit, de asigurare sau de angajare din cauza informațiilor din raportul dvs. de credit. Angajatorul, asigurătorul sau banca vă va trimite o notificare care include informațiile de contact ale agenției care a furnizat raportul utilizat. Aveți 60 de zile de la data refuzului de a contacta agenția și de a solicita o copie a raportului dvs. de credit.
 • Sunteți șomer și intenționați să începeți căutarea unui loc de muncă în următoarele 60 de zile.
 • Veți primi asistență socială din partea guvernului.
 • Sunteți o victimă a fraudei de furt de identitate și credeți că este rezultatul unor informații inexacte în raportul dvs. de credit.
 • De asemenea, legile de stat vă permit să obțineți un raport suplimentar de credit gratuit la fiecare 12 luni. O listă a statelor cu legi care autorizează rezidenții la un raport suplimentar gratuit poate fi găsită pe site-ul agențiilor centralizate de raportare.
 • Get-ta-credit-Raport-pentru-Free-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Obțineți raportul dvs. de credit gratuit pentru Pasul 3
  3
  Lista legilor. Dacă aveți dreptul la un alt raport de credit gratuit, din orice motiv, trebuie să îl solicitați de la fiecare dintre cele trei agenții raportoare. Fiecare agenție are o procedură diferită pentru solicitarea și obținerea raportului dvs.
 • Equifax. Solicitați raportul apelând la: 800-685-1111 sau scrieți la Departamentul Declarație, P.O. Caseta 740241, Atlanta, GA 30374. Când scrieți, asigurați-vă că includeți numele dvs., numărul de securitate socială, adresa curentă și anterioară, data nașterii și numărul de telefon. Pentru protecția dvs., va trebui să vă verificați identitatea prin trimiterea de copii ale anumitor documente. Pentru o listă de documente acceptabile, consultați Formulare acceptabile Equifax pe pagina dvs. web. De asemenea, puteți solicita raportul dvs. online pe aceeași pagină.
 • Experian. Solicitați un raport prin apelarea: 866-200-6020 sau vizitați site-ul web al acestora.
 • TransUnion. Solicitați raportul sunând la: 800-888-4213, scrieți la TransUnion LLC, 2 Baldwin Place, P.O. Box 1000, Chester, PA 19022, sau vizitați site-ul lor web. Când scrieți, asigurați-vă că includeți numele dvs., numărul de securitate socială, adresa curentă și anterioară, data nașterii și numărul de telefon.
 • Metoda 2
  internațional

  Imagine intitulată Obțineți raportul dvs. de credit gratuit pentru Pasul 4


  1
  Află. Dacă aveți nevoie să aplicați pentru servicii internaționale de credit, Equifax oferă rapoarte de credit de clasă de afaceri. Dacă locuiți în S.U.A., cel mai bine este să mergeți la o organizație din S.U.A. au o bună reputație ca Equifax.
 • Imagine intitulată Obțineți raportul dvs. de credit gratuit pentru Pasul 5
  2
  Investigați opțiunile. Există multe agenții care oferă rapoarte internaționale de credit, așa cum vă va arăta o căutare rapidă pe Google.
 • Imagine intitulată Obțineți raportul dvs. de credit gratuit pentru Pasul 6
  3
  În Marea Britanie, puteți vizita pagina https://graydon.co.uk/ Graydon. Deși sunt un serviciu plătit, oferă un cec gratuit de credit ca parte a ofertelor lor de a cunoaște compania. De asemenea, oferă rapoarte internaționale de credit și alte servicii financiare bazate pe credite.
 • sfaturi

  • Scorul dvs. de credit nu face parte din raportul gratuit de credit anual pe care aveți dreptul la FCRA și trebuie să îl achiziționați separat de agenția de raportare a creditelor.
  • Supravegherea creditului dvs. este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja împotriva furtului de identitate, deoarece permite detectarea timpurie a unei activități neautorizate.
  • Când utilizați Raportul anual de credite, vă recomandăm să utilizați un browser fără extensii sau suplimente, deoarece ar putea interfera cu solicitarea dvs. În general, aveți doar o singură șansă să prezentați corect informațiile sau vi se va cere să le trimiteți prin poștă.
  • Citiți raportul complet în căutarea erorilor. Dacă bănuiți că orice activitate neautorizată are loc în conturile dvs. financiare, trebuie să introduceți o alertă de fraudă.
  • În conformitate cu legea federală, aveți dreptul la un raport gratuit în cazul în care o companie ia o acțiune adversă împotriva dvs., cum ar fi respingerea cererii dvs. de credit, de asigurare sau de angajare și vă va solicita raportul în termen de 60 de zile de la primirea notificării acțiunii. Notificarea vă va furniza numele, adresa și numărul de telefon al companiei de raportare a consumatorilor. De asemenea, aveți dreptul la un raport gratuit pe an dacă sunteți șomer și intenționați să căutați un loc de muncă în termen de 60 de zile, dacă sunteți în programe de asistență socială sau dacă raportul dvs. este inexact din cauza fraudei, inclusiv a furtului de identitate.
  • Dacă aveți vârsta sub 13 ani sau solicitați un raport de credit pentru copilul dumneavoastră sub vârsta de 13 ani, deoarece bănuiți că informațiile minore au fost folosite în mod fraudulos, contactați agențiile de raportare a creditelor direct și raportați utilizarea ilegală a informațiilor copilului dumneavoastră către poliție.

  avertismente

  • Potrivit FTC, iar cele trei rapoarte din partea agențiilor de raportare a consumatorilor, Equifax, Experian și TransUnion, va fi trimis un e-mail care solicită datele personale. Dacă primiți un e-mail, vedeți un anunț pop-up sau primiți un apel telefonic de la cineva care susține că este prezentat în Raportul anual de credit sau în oricare dintre cele trei agenții de raportare, nu trebuie să răspundeți sau să faceți clic pe nici un link din mesaj. Aceste e-mailuri ar trebui trimise la FTC la [email protected].
  • Există multe companii care oferă rapoarte gratuite de credit consumatorilor și care vă percep taxe pentru serviciile pe care consumatorul trebuie să le plătească mai târziu. Rămâneți în fruntea acestor escrocheri și amintiți-vă că anualCreditReport.com este singura sursă autorizată pentru raportul anual de credit gratuit pe care le-a acordat legea federală.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Numărul de securitate socială
  • Adresa curentă
  • Data nașterii
  • Informații privind împrumuturile curente și cardurile de credit în scopul verificării
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți rapid o înregistrare de credit mai bunăCum să obțineți rapid o înregistrare de credit mai bună
  Cum să contactați agențiile de raportare a creditelorCum să contactați agențiile de raportare a creditelor
  Cum să raportați furtul de identitateCum să raportați furtul de identitate
  Cum să contestați elementele dintr-un raport de creditCum să contestați elementele dintr-un raport de credit
  Cum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de creditCum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de credit
  Cum să găsești un garantCum să găsești un garant
  Cum să înțelegeți scorul dvs. de credit FICOCum să înțelegeți scorul dvs. de credit FICO
  Cum să evitați taxele financiare pe cardurile de creditCum să evitați taxele financiare pe cardurile de credit
  Cum să finanțezi o mașină folosităCum să finanțezi o mașină folosită
  Cum să finanțezi o mică afacereCum să finanțezi o mică afacere
  » » Cum să obțineți raportul de credit gratuit

  © 2011—2020 ertare.com