Cum să obțineți cauțiunea atunci când sunteți în închisoare

O persoană care a fost arestată, acuzată de o infracțiune și reținută în custodia poliției se poate califica pentru eliberarea temporară în așteptarea procesului. Pentru a fi eliberat în timp ce așteptați procesul, va trebui să plătiți a "cauțiune", care este o sumă stabilită de bani plătită instanței pentru a vă asigura că vă întoarceți pentru toate audierile și pentru a respecta orice altă condiție stabilită de instanță. Dacă îndepliniți condițiile stabilite, în majoritatea cazurilor, vi se va restitui suma depozitului. Dacă nu respectați condițiile instanței sau nu vă prezentați în fața instanței la o dată cerută, va fi emis un mandat și ați putea pierde orice cauțiune pe care ați plătit-o.

pași

Partea 1
Înțelegeți arestările

Imaginea intitulată Aranjați pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 1
1
Știți când puteți fi arestat. Pentru ca un ofițer să facă arestarea, trebuie să aibă o cauză probabilă. Pentru a stabili cauza probabilă, un ofițer trebuie să poată să arate dovezi obiective care îl determină să creadă că un suspect a comis o infracțiune.
 • Amintiți-vă că a fi arestat nu înseamnă că ați comis o crimă. Dacă vă aflați în această poziție, mențineți calm și plătiți cauțiunea dacă puteți sau cât de repede puteți.
 • Imaginea intitulată Aranjați-o pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 2
  2
  Gândiți-vă la procedurile de semnare. După ce te-au arestat, te vor duce la secția de poliție pentru un proces numit "semnare". În timpul semnării, aplicarea legii înregistrate informațiile personale (numele, data nașterii și caracteristicile fizice), se va lua notițe despre presupusa crimă, efectuează o verificare a antecedentelor penale, să ia amprentele, face fotografii, vă va înregistra fizic, ei vă vor confisca majoritatea lucrurilor și vă vor pune în închisoare.
 • În acest sens, obiectivul dvs. principal trebuie să fie ieșirea din închisoare. Pentru a face acest lucru, va trebui să participați la audierea cauzei și să o plătiți.
 • În anumite circumstanțe, în cazul în care presupusa infracțiune este minoră, după semnare, puteți fi eliberat fără plata unei cauțiuni, cu condiția să vă promiteți să participați la audierile dvs. în instanță.
 • Imaginea intitulată Aranjați-o pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 3
  3
  Înțelege-ți drepturile constituționale. Dacă sunteți vreodată arestați, există unele lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a participa la audierea cauzei. Dacă înțelegeți drepturile dvs. constituționale în legătură cu arestarea, ați putea fi eliberat fără a fi nevoit să eliberați cauțiunea.
 • Cel mai important, când sunteți arestat, aveți întotdeauna dreptul de a rămâne tăcut și de un avocat. Când sunteți arestat, veți fi informat despre aceste drepturi.
 • Veți fi, de asemenea, acuzat imediat de o infracțiune sau, altfel, va trebui să vă elibereze.
 • Partea 2
  Răsfoiți audierea cauzei

  Imaginea intitulată Aranjați-o pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 4
  1
  Aflați dacă vă calificați pentru cauțiune. În timp ce majoritatea oamenilor au posibilitatea de a posta cauțiune și de a fi eliberați în așteptarea unor proceduri juridice viitoare, acest lucru nu este întotdeauna cazul. În anumite circumstanțe, cauțiunea nu va fi oferită deloc. Acesta poate fi cazul dacă ai putea fi un pericol pentru comunitate, este probabil să fugi, ești acuzat de o infracțiune gravă și violente, sunt acuzați de o infracțiune pasibilă de pedeapsa cu moartea, ai putea obstrucționa justiția sau sunt un infractor repetat.
  • Veți afla dacă vă calificați pentru cauțiune în timpul audierii cauțiunii. Acolo, judecătorul va examina presupusa infracțiune, cazierul dvs. judiciar (dacă aveți unul), precum și alți factori care ar putea să vă informeze riscul de zbor.
  • De asemenea, puteți afla dacă vă calificați pentru cauțiune în timpul închisorii. Acolo, vi se poate oferi posibilitatea de a plăti cauțiunea după un program de obligațiuni sau de a fi eliberat cu un cuvânt de onoare.
 • Imaginea intitulată Aranjați-o pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 5
  2
  Știți când va avea loc audierea cauzei. În general, instanțele inițiale apar în 48 de ore de la arest. În această audiere, numită uneori arbitraj sau apariție inițială, un judecător va determina, printre altele, dacă vă calificați pentru obligațiune și, dacă da, care ar fi suma.
 • Imaginea intitulată Aranjați pentru eliberarea cauțiunii în timpul închisorii Pasul 6
  3
  Luați în considerare plata cauțiunii înaintea apariției inițiale în instanță. Majoritatea închisorilor vor avea un program de obligațiuni care va specifica sumele de cauțiune pentru anumite infracțiuni. Este posibil să se stabilească valoarea cauțiunii prin respectarea programului de garanție a cauțiunii și a plății cauțiunii înainte de a intra chiar în instanță pentru apariția inițială. Planurile de obligațiuni ale închisorii, spre deosebire de programele aflate în posesia judecătorului, sunt inflexibile. Dacă doriți să plasați cauțiunea înainte de a vă prezenta în fața unui judecător, va trebui să plătiți întreaga sumă specificată în programul de cauțiune. Dacă doriți ca suma redusă să fie redusă, va trebui să participați la audiere.
 • De asemenea, dacă ați fost acuzat de un delict (spre deosebire de o crimă), există posibilitatea să liberarea condiționată, fără a fi nevoie să participe la o audiere cauțiune. În acest caz, este posibil să vi se solicite să semnați o declarație care să spună că veți participa la toate ședințele de judecată necesare. Dacă nu participați la vreunul dintre acestea, este posibil ca judecătorul să emită un mandat.
 • Unele închisori oferă și judecătorilor la datorie. Un judecător la datorie va stabili legătura telefonic fără a fi nevoie să participați la audiere.
 • Imaginea intitulată Aranjați pentru eliberare în cauțiune în timpul închisorii Pasul 7
  4
  Decideți dacă veți folosi un avocat. Când sunteți arestat sau în închisoare, puteți să solicitați un avocat. Dacă nu vă puteți permite un avocat, veți fi numit avocat al zilei. Un avocat poate ajuta foarte mult să convingă un judecător să permită eliberarea cauțiunii sau reducerea cuantumului cauțiunii.
 • Dacă alegeți să consultați un avocat în acest stadiu incipient al procesului legal, încercați să găsiți pe cineva care este specializat în audieri cu obligațiuni. În timp ce majoritatea avocaților de apărare penală pot naviga competent în această procedură, unii avocați sunt mai buni decât alții.
 • În timp ce angajarea unui avocat este întotdeauna recomandabilă, cu siguranță nu este necesară. Puteți plăti cauțiunea dacă aveți un avocat sau nu atât timp cât veți găsi o modalitate de a ridica fondurile necesare.
 • Imaginea intitulată Aranjați-o pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 8
  5
  Înțelegeți cum este stabilită cauțiunea. Dacă sunteți în ședință pe cauțiune și știți că vă calificați pentru aceasta, va trebui să știți cum este stabilită. Știind cum este stabilită cauțiunea va ajuta să argumentați pentru cea mai mică sumă posibilă. În plus, al optulea amendament la Constituția Statelor Unite. interzice cauțiunea excesivă. Prin urmare, un judecător va trebui să stabilească cauțiunea în cadrul parametrilor stabiliți de procesele judiciare anterioare. În general, un judecător va lua în considerare următorii factori la stabilirea cauțiunii:
 • Precedentele, ceea ce înseamnă suma de cauțiune care este obișnuită pentru un presupus criminal. De exemplu, cauțiunea poate fi de obicei stabilită la 500.00 USD pentru furtul dintr-o anumită jurisdicție.
 • Procedurile de legare, care sunt adoptate de judecători și care sunt utilizate în mod obișnuit pentru a determina sumele obligațiunilor. O schemă de obligațiuni se adresează unor seturi comune de circumstanțe și informează un judecător cu privire la modul în care ați putea stabili cauțiunea. De exemplu, un program de obligațiuni pe cauțiune poate spune unui judecător cum să determine cauțiunea dacă inculpatul a fost înregistrat pentru mai mult de o singură plată care decurge dintr-un singur act.
 • Sarcina presupusei crime.
 • Dosarul tău penală
 • Dacă aveți o slujbă sau nu.
 • Dacă aveți legături strânse cu familia și cu comunitatea.
 • Imaginea intitulată Aranjează-te pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 9
  6
  Acordați atenție tuturor condițiilor impuse de judecător. În plus față de o anumită sumă de bani necesară pentru a ieși din închisoare, în timpul unei audieri asupra cauzei, un judecător poate solicita să respectați anumite reguli atunci când sunteți eliberat înainte de proces. Dacă se impun condiții, un judecător trebuie să impună doar cele mai puțin restrictive care sunt necesare.
 • Condițiile comune includ menținerea sau caută în mod activ un loc de muncă, restricții de călătorie continuă, să evite contactul cu victime sau martori, reportarte cu poliția, să urmeze o stare de asediu, prevenirea armelor și care nu utilizează droguri.
 • Dacă nu respectați niciuna dintre condițiile impuse, ați putea fi sancționat financiar și vi se va cere să vă întoarceți la închisoare.


 • Imaginea intitulată Aranjați pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 10
  7
  Luați în considerare includerea martorilor. Acum, că știți cum și când se stabilește cauțiunea, poate doriți să luați în considerare contactarea potențialilor martori pentru a vorbi în numele dvs. În cursul audierii cauțiunii, ați putea avea ocazia să prezentați dovezi care ar putea convinge un judecător să reducă suma de cauțiune impusă. Martorii obișnuiți includ:
 • familie
 • angajatorii actuali
 • acasă
 • clerici
 • profesori
 • medici
 • terapeuți
 • Imaginea intitulată Aranjați pentru eliberare în cauțiune în timpul închisorii Pasul 11
  8
  Evaluați rezultatul audierii cauțiunii. După ce judecătorul a auzit toate dovezile, inclusiv orice argument pe care ar trebui să-l fi eliberat sub cuvântul de onoare sau pentru reducerea cauțiunii, veți face o determinare a acesteia. În general, acestea sunt posibilele rezultate:
 • Bail poate fi negat dacă este puțin probabil să se întoarcă în instanță sau dacă prezentați un pericol pentru comunitate.
 • Poți fi eliberat sub cuvântul de onoare.
 • Ați putea fi liber pe cauțiune negarantate, ceea ce înseamnă că nu va trebui să plătească nimic în avans, dar dacă nu se întorc în instanță, vi se va cere să plătească suma cauțiune.
 • Puteți stabili o sumă de cauțiune în numerar, ceea ce înseamnă suma pe care ar trebui să o plătiți integral dacă doriți să fiți eliberat.
 • Poate fi stabilită o valoare a unei polițe de obligațiuni, care este o sumă pe care ar trebui să o plătiți unui agent de obligațiuni de cauțiune pentru a fi eliberat.
 • Pot exista și condiții legate de oricare dintre aceste opțiuni.
 • Partea 3
  Organizați legătura

  Imaginea intitulată Aranjați pentru eliberarea cauțiunii în timpul închisorii Pasul 12
  1
  Plătiți obligațiunea imediat după audierea cauzei, înainte de a vă întoarce la închisoare. Dacă sunteți bine pregătit, ați putea plăti cauțiunea înainte de a vă întoarce la închisoare. De exemplu, în New York, cauțiunea poate fi plătită în instanță dacă este plătită în numerar. În Manhattan, există un program care permite inculpaților să-și plătească cauțiunea prin intermediul cardurilor de credit în anumite circumstanțe.
  • În acest caz, va trebui să plătiți depozitul folosind propriile active, utilizând activele prietenilor sau rudelor dvs. sau utilizând serviciile unui agent de garanție. Singura diferență dintre plata cauțiunii în instanță și efectuarea ei în închisoare este locul unde efectuați plata necesară.
 • Imaginea intitulată Aranjați-vă pentru cauțiune în timp ce sunteți în închisoare Pasul 13
  2
  Plătiți depozitul folosind propriile active. După audierea cauzei în care s-a stabilit valoarea obligațiunii dvs., vă veți întoarce la închisoare și veți avea posibilitatea de a posta cauțiune dacă puteți. În timp ce sunteți în închisoare, prima opțiune de a plăti cauțiunea este să vă folosiți propriile active. Deși acest lucru poate părea simplu, deoarece sunteți în închisoare, adesea este dificil să vă accesați activele personale. În New York, închisorile acceptă plăți prin cauțiune în formă de numerar și uneori în cecuri. În plus, închisorile din New York vă permit să plătiți cauțiunea prin contul închisorii.
 • Dacă utilizați numerar sau un cec, trebuie să ceri unui prieten sau membru al familiei care îndeplinește banii cauțiune pentru tine și te duc la închisoare în cazul în care sunteți reținuți. Dacă intenționați să utilizați un cont de închisoare, va trebui să contactați pe cineva cu acces la banii dvs. și să îi cereți să-l transfere în contul închisorii. De exemplu, dacă suma obligațiunii dvs. este de 10.000 $, puteți apela un prieten și îl puteți cere să aducă 10.000 $ în numerar pe care le aveți sub pat. Când prietenul tău aduce acești bani la locul potrivit, va fi eliberat.
 • În anumite circumstanțe, ați putea garanta proprietatea dvs. (adică folosiți proprietatea ca garanție) pentru a plăti depozitul. Dacă poți, proprietatea ta va fi înregistrată cu un drept de gaj și dacă nu îndeplinesc cerințele necesare pentru a recupera plata, proprietatea poate fi confiscate și vândute. Dacă utilizați proprietatea dvs. pentru a îndeplini obligațiunile, proprietatea va trebui în general să fie în valoare de aproximativ 250% din suma depozitului. Din nou, trebuie să organizeze acest lucru de la închisoare, așa că va fi necesar pentru a cere ajutor de la familie și prieteni pentru a asigura proprietatea dumneavoastră cu succes și cauțiune. În funcție de cantitatea de cauțiune necesară, puteți folosi orice de la un vehicul la o casă pentru a îndeplini o cerință de obligațiuni. De exemplu, dacă obligațiunea dvs. este de 100.000 de dolari, puteți să vă oferiți casa ca garanție pentru a plăti depozitul. În acest caz, un drept de gaj pe proprietatea dvs. ar fi înregistrate și, în cazul în care nu comparecieras instanță, statul ar putea rula ipotecare și să vândă și să colecteze profiturile.
 • Imaginea intitulată Aranjați-o pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 14
  3
  Adresați-vă prietenilor și familiei pentru ajutor. Dacă nu puteți plăti cauțiunea pe cont propriu, este posibil să trebuiască să vă apelați la prieteni și la familie pentru a cere ajutor. În acest caz, va trebui să plătească cauțiunea ca și în cazul în care o veți plăti cu propriile dvs. active. Singura diferență este sursa de bani sau de proprietate.
 • Când îi chemi pe prieteni și pe familie să le ceară ajutorul, asigurați-vă că le oferiți instrucțiuni detaliate despre cum să postați cauțiunea. Aceasta include informarea cu privire la valoarea obligațiunii, modalitatea de plată necesară, unde poate fi procesată și când trebuie făcută.
 • Asigurați-vă că informați-vă prietenii și familia despre angajamentul pe care îl fac pentru a vă ajuta cu cauțiunea. Asigurați-vă că înțeleg riscurile implicate, care includ posibilitatea pierderii activelor pe care le oferă.
 • Imaginea intitulată Aranjați-o pentru cauțiune în timpul închisorii Pasul 15
  4
  Plata cauțiunii printr-un agent de garanție. Dacă nu puteți posta cauțiunea sau dacă nu aveți acces ușor la fondurile necesare, puteți alege să utilizați serviciile unui agent de garanție pentru a plăti pentru aceasta. Cu toate acestea, unele locuri nu permit oamenilor de obligațiuni de cauțiune să facă afaceri. În aceste locuri, în general, vi se va permite să plătiți un procent din depozit pe cont propriu pentru a fi eliberat.
 • Cu o politică de obligațiuni, agentul este de acord să plătească suma obligațiunii în întregime instanței, dacă nu apare așa cum este necesar.
 • În schimbul plății depozitului, agentul percepe o taxă nerambursabilă. Această rată este de obicei în jur de 10% din suma depozitului.
 • Există, de asemenea, în general, un contract cu o terță parte, care impune ca un prieten sau o rudă să plătească cauțiunea dacă nu apar în instanță.
 • De exemplu, presupuneți că suma dvs. de cauțiune este stabilită la 100.000 $. Dacă apelați la un agent de garanție, vi se va cere să plătiți 10% din obligațiune, care ar fi de 10.000 $. Odată ce ați plăti 10.000 de dolari la agent și după ce primește o promisiune a unei terțe părți să plătească suma pe care agentul trebuie să plătească instanței, agentul va plăti cauțiunea și să fie eliberat.
 • Partea 4
  Recuperarea cauțiunii

  Imaginea intitulată Aranjați-o pe cauțiune în timpul închisorii Pasul 16
  1
  Stabilește momentul în care vă puteți califica pentru rambursarea plăților prin cauțiune. Dacă dumneavoastră sau un prieten sau membru al familiei ți-ați plătit în totalitate garanția, vă veți califica pentru a recupera banii de la cauțiunea cauzei după ce cazul dvs. sa terminat și ați apărut de câte ori este necesar.
  • Pe lângă faptul că apare ori de câte ori este necesar, vi se va cere să respectați orice condiție a legăturii dvs. De exemplu, dacă o condiție a fost de a scăpa de victimă și ați descoperit că ați avut mai multe întâlniri cu ea, ați putea pierde cauțiunea.
  • Dacă vă pierdeți legătura, nu veți putea să o recuperați. În circumstanțe limitate, puteți depune o acțiune pentru returnarea banilor pe cauțiune. De exemplu, în New York există un proces numit "expirare trimitere". În timpul acestui proces, va trebui să convingem un judecător că ai avut un motiv întemeiat să nu apară la o audiere sau să nu respecte o condiție a eliberării. Dacă puteți face acest lucru, puteți fi returnat pe cauțiune chiar și după ce l-ați pierdut.
 • Imaginea intitulată Aranjați pentru eliberarea cauțiunii în timpul închisorii Pasul 17
  2
  Știți cât de mult vă va fi returnat. Suma de bani care va fi returnată va depinde de modul în care ați plătit cauțiunea. Dacă ați plătit în numerar, instanța va restitui întreaga sumă. Dacă ați plătit depozitul folosind proprietatea dvs., proprietatea va fi returnată, dar eventualele taxe asociate procesului nu vor fi rambursate (de exemplu, costul înregistrării dreptului de păstrare).
 • În New York, odată ce îndepliniți toate cerințele, judecătorul va emite un ordin de returnare a obligațiunilor. Se va emite un cec persoanei care a efectuat plata. Cu toate acestea, dacă ați fost condamnat, guvernul păstrează 3% din plata cauzei.
 • Imaginea intitulată Aranjați pentru eliberarea cauțiunii în timpul închisorii Pasul 18
  3
  Înțelegeți ce se întâmplă dacă folosiți un agent de legare a cauțiunii. Dacă utilizați un agent de obligațiuni pe cauțiune, nu veți fi rambursat niciunul din bani. 10% pe care ați plătit agentul este considerată o taxă nerambursabilă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se declară moartea unei persoane pierduteCum se declară moartea unei persoane pierdute
  Cum de a începe un proces de divorț în OregonCum de a începe un proces de divorț în Oregon
  Cum să te descurci cu teenul tău fiind arestatCum să te descurci cu teenul tău fiind arestat
  Cum să aplicați legea BakerCum să aplicați legea Baker
  Cum să te comporți când te oprește un ofițer de poliție (SUA)Cum să te comporți când te oprește un ofițer de poliție (SUA)
  Cum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiuneCum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiune
  Cum să adopți un copil în ArgentinaCum să adopți un copil în Argentina
  Cum să aflați dacă aveți un mandat de arestareCum să aflați dacă aveți un mandat de arestare
  Cum să ajuți un prieten care este arestat la miezul nopțiiCum să ajuți un prieten care este arestat la miezul nopții
  Cum să percepeți persoanelor care vă datorează baniCum să percepeți persoanelor care vă datorează bani
  » » Cum să obțineți cauțiunea atunci când sunteți în închisoare

  © 2011—2020 ertare.com