Cum se obține finanțarea pentru întreprinzătorii din Argentina

Dacă sunteți în căutarea unei finanțări, aveți două motive sau aveți o idee bună să începeți un proiect sau dacă ați început deja un proiect și căutați să continuați avansarea. Din fericire, în Argentina, în ultimul timp, este în beneficiul și recompensarea oamenilor cu spirit antreprenorial, deoarece aceștia sunt, în principiu, cei care iau țara înainte și-l ajută să continue să avanseze. Există o mare varietate de credite și granturi pentru a finanța ideea sau proiectul. Curaj! În acest articol veți vedea cât de simplu este!

pași

Metoda 1
Accesați programul de finanțare al guvernului din Buenos Aires

Imaginea intitulată
1
Aflați despre programul de accelerare a afacerii. Guvernul din Buenos Aires a lansat un program de accelerare a afacerii, care constă în asigurarea finanțării economice a afacerii dvs. și, de asemenea, a consultanței profesionale a companiilor de succes din țară.
 • Imagine cu titlul Fii un antreprenor de succes Pasul 9
  2
  Contactați agenția care reglementează finanțarea. În cazul în care apelul nu este deschis, puteți accesa pagina din sectorul de modernizare, inovare și tehnologie al guvernului din Buenos Aires, veți vedea că în partea stângă a paginii este opțiunea de a vorbi cu un operator.
 • Explicați-vă situația și vă va spune care dintre apelurile pe care trebuie să le accesați.
 • Imagine cu titlul Fii un succes Entrepreneur Pasul 6
  3
  Antrenați-vă în mod constant. Guvernul orașului oferă formare pentru antreprenori, coaching și leadership. Ele sunt foarte utile și gratuite.
 • Puteți accesa atelierul de finanțare pentru antreprenori, în cadrul căruia personalul specializat vă va oferi informații cu privire la toate problemele legale și de conducere care trebuie depășite pentru a continua cu proiectul dvs.
 • The Angel Investment Workshop este un proiect destinat investitorilor, pentru ai ajuta să știe cum să detecteze o companie bună de a investi. Acestea sunt, de asemenea, foarte utile pentru ca întreprinzătorii să știe cum să-și dirijeze compania pentru a obține investiții.
 • Runda de investiții este o întâlnire care are loc astfel încât antreprenorii și investitorii să-și poată prezenta ideile și astfel să facă mai ușor să obțină finanțare și sprijin.
 • Imaginea intitulă Fii un pas înainte pentru un antreprenor de succes 12
  4
  Du-te la interviul pentru împrumut. Acest împrumut constă, în principiu, din guvernul în căutarea unui investitor care să vă finanțeze proiectul. Pentru ca acest lucru să fie posibil, veți avea un interviu cu potențiali investitori, cărora le veți spune proiectului dvs., despre ce este vorba și, în special, care sunt beneficiarii direcți și indirecți ai proiectului dvs.
 • Uită-te bine îmbrăcat și prezentat, trebuie să faci o impresie bună.
 • Prezentați motive clare pentru a vă apăra proiectul. Fii scurt și concis cu ceea ce ai de gând să spui și nu inventează sau exagerează caracteristicile, ei sunt, în general, experți în acest subiect și ei o vor realiza.
 • Încearcă că atunci când menționezi beneficiarii direcți și indirecți ai proiectului tău, se simt incluse.
 • Metoda 2
  Participați la concursul de finanțare Banco Nación

  Imaginea intitulată Solicitați o finanțare antreprenorială Pasul 4
  1
  Aflați dacă este ceea ce aveți nevoie. În fiecare an, Banca organizează un concurs și premiază 5 inițiative inovatoare. Apelul este deschis pe tot parcursul anului, imediat ce terminați un apel deschideți următorul apel.
  • Pentru a ști dacă puteți fi utile, introduceți termenii și condițiile concursului și analizați dacă ideea sau proiectul dvs. îndeplinește cerințele cerute.
  • Dacă aveți încă întrebări, puteți contacta organizatorul concursului la [email protected]
 • Imagine cu titlul Fii un antreprenor de succes Pasul 3
  2


  Înscrieți-vă la concurs. Dacă riscul dvs. îndeplinește cerințele pe care le puteți înregistra pentru concurs, în cazul în care nu respectă, nu pierdeți speranța, aveți mai multe metode în acest articol pentru ao obține!
 • Introduceți formularul de înregistrare și completați câmpurile cu informațiile din proiectul dvs.
 • În câmpul "Descriere" încercați să generați o imagine de ansamblu a ceea ce doriți să obțineți cu ideea dvs. și pentru a arăta de ce este o investiție excelentă, nu extindeți detaliile.
 • Metoda 3
  Recomandă-te cu ministerul de producție

  Imaginea intitulată
  1
  Înscrieți-vă în formular. Ministerul de producție al Republicii Argentina oferă o listă de investitori pentru proiecte și proiecte, asigurați-vă că aveți toate informațiile despre ceea ce doriți să faceți pentru a începe procesul corect.
  • Completați formularul pe care vi se oferă să puteți găsi investiții care se potrivesc tipului de proiect pe care îl aveți în vedere.
 • Imagine cu titlul Fii un pas înainte de succes Entrepreneur
  2
  Accesul la Academia Argentina Emprende. Este un set de activități și inițiative care se desfășoară pentru persoanele cu spirit antreprenorial, astfel că, după completarea formularului, vă recomandăm să vă înscrieți la Academie. Este complet gratuit și vă va oferi instrumente pentru a vă începe afacerea și, de asemenea, contactați investitorii.
 • Pentru a vă înregistra, introduceți formularul disponibil pe pagină și completați informațiile dvs.
 • Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta prin e-mail la [email protected]ón.gob.ar sau prin telefon +54 (011) 4349.3697 (din Buenos Aires) sau 0800.333.7963 (gratuit de la toate Argentina)
 • Metoda 4
  Cereți unei bănci un împrumut

  Imagine cu titlul Fii un succes Entrepreneur Pas 20
  1
  Alegeți o bancă pentru a vă finanța proiectul. În Argentina există 3 bănci care oferă finanțare antreprenorilor. Această listă vă va ajuta să aflați care dintre cele mai potrivite idei sau proiecte.
  • Banco Santander Río oferă împrumuturi pentru antreprenori, oferă două tipuri de împrumuturi. credite ipotecare acces flexibil în cazul în care aveți nevoie pentru a finanța întregul set de cheltuieli de exploatare (taxe, impozite, etc.), sau accesul la credite pentru proiecte de cercetare și dezvoltare (cercetare și dezvoltare) pentru a finanța proiecte, inclusiv achiziționarea de noi tehnologii , angajarea unor servicii pentru proiectul dumneavoastră, precum și alte bunuri, cu condiția ca acestea să respecte normele în curs de dezvoltare, în colaborare cu studii unele institut (terțiară sau universitate).
  • Banco de la Nación Argentina a obținut o linie de împrumuturi foarte accesibile, cu termen lung de plată (până la 60 de luni) și fără dobândă pentru noi întreprinderi. Verificați pagina oficială dacă proiectul dvs. îndeplinește cerințele și descărcați ghidul unic pentru a vă informa despre procedura de urmat pentru înregistrare. Dacă aveți vreo îndoială, vă rugăm să contactați numerele de telefon (011) 4347-8728 / 8723/8716 din toată Argentina sau să scrieți pe adresa de e-mail [email protected]
  • În cele din urmă, banca Credicoop, prin programul Emprendedor XXI, finanțează noi proiecte sau idei pentru întreprinderi inovatoare. Accesați pagina oficială din fila Finanțare și veți găsi bazele și condițiile programului și accesul la formularul de înregistrare. Este o opțiune foarte bună, deoarece are acorduri cu instituții științifice și organizează reuniuni de antreprenori foarte des în întreaga țară.
 • Imagine intitulată Fii un succes al antreprenorului Pasul 8
  2
  Deschideți un cont bancar în acea bancă. Dacă ați fost de acord cu un împrumut de la băncile anterioare, cel mai bine ar fi ca contul bancar să vă păstreze economiile în aceeași bancă. Acestea vă vor oferi un cont de economii fără costuri de întreținere pentru a vă menține economiile și cecurile.
 • Încearcă să folosești acest cont numai pentru cheltuielile companiei și nu pentru cheltuielile personale, deoarece declarația contului tău poate fi revizuită și vei crede că folosești banii din împrumutul tău pentru altceva.
 • avertismente

  • Priviți mereu spre metode sigure, așa cum sunt prezentate aici, bănci de încredere sau guvern. Aveți grijă, deoarece există mulți impostori care vă pot împrumuta bani, dar cu rate foarte mari ale dobânzii, care va afecta ulterior proiectul dvs. dacă nu aveți nicio modalitate de a plăti datoriile.
  • Asigurați-vă că contul bancar pe care îl deschideți pentru împrumut și restul proiectului este utilizat numai pentru acest lucru. În cazul în care banca constată că efectuați cheltuieli de împrumut în locuri care nu sunt legate de proiectul dvs., probabil că veți fi chestionați cu privire la aceste cheltuieli.
  • Asigurați-vă că proiectul pe care îl aveți este viabil și căutați motive pentru a vă apăra viabilitatea și convingeți investitorii de ce proiectul dvs. este mai bun.

  recomandări

  • Nu fi descurajat niciodată, deși la început costă lucrurile, toate eforturile au o răsplată.
  • El desfășoară întotdeauna traininguri, guvernul și multe universități oferă cursuri gratuite și în întreaga țară pentru leadership și antrenor antreprenori.
  • Chiar dacă nu sunteți tineri, nu este niciodată prea târziu să începeți! Țineți întotdeauna asta în minte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți un proiect pe KickstarterCum să începeți un proiect pe Kickstarter
  Cum se pornește un cont Yelp (pentru companii)Cum se pornește un cont Yelp (pentru companii)
  Cum să obțineți asigurare de sănătate în ArgentinaCum să obțineți asigurare de sănătate în Argentina
  Cum să obțineți finanțare pentru tinerii antreprenori în MexicCum să obțineți finanțare pentru tinerii antreprenori în Mexic
  Cum să obțineți programe de finanțare pentru antreprenori în MexicCum să obțineți programe de finanțare pentru antreprenori în Mexic
  Cum să studiezi o carieră de marketing și vânzări în ArgentinaCum să studiezi o carieră de marketing și vânzări în Argentina
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum puteți îmbunătăți productivitatea afacerii dvs.Cum puteți îmbunătăți productivitatea afacerii dvs.
  Cum să cumpărați o afacere fără baniCum să cumpărați o afacere fără bani
  Cum să obțineți sprijin pentru femeile antreprenor în ColumbiaCum să obțineți sprijin pentru femeile antreprenor în Columbia
  » » Cum se obține finanțarea pentru întreprinzătorii din Argentina

  © 2011—2020 ertare.com