Cum sa faci un profit dintr-o investitie de 200 de dolari

Puteți obține un profit considerabil dintr-o mică investiție de 200 de dolari dacă încercați destul de mult și planificați cu atenție totul. Cheia este să aveți previziune și să încercați o serie de tactici diferite.

pași

Partea 1
Pregătește un plan

Imaginea intitulată Flip 200 Dollars Pasul 1
1
Determină-ți scopul Nu este destul de specific că obiectivul tău este "câștiga bani", deoarece, înainte de a putea face un profit pe investiția inițială de 200 de dolari, este, de asemenea, necesar să determinați cât de mulți bani doriți să câștigați.
 • Este dificil să se facă planuri bazate pe obiective fuzzy. Pe de altă parte, dacă stabiliți unul mai definit, puteți să faceți planuri și să efectuați calculele corespunzătoare. Deși este posibil să nu atingeți obiectivul final, veți avea șanse mai mari să îl atingeți decât dacă încercați aleatoriu.
 • Scopul stabilit trebuie să fie realist. De exemplu, un obiectiv nerealist este de a pretinde că câștigă 20.000 de dolari dintr-o investiție de 200 de dolari. Cu toate acestea, ar fi posibil să câștigați 2000 USD din această investiție în funcție de timpul pe care doriți să-l dedicați. Pe de altă parte, dacă nu aveți prea mult timp, ar fi mai potrivit să căutați un profit de 400 de dolari, de exemplu.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 2
  2
  Setați o limită de timp. Planurile de succes au un alt element-cheie: termenele. Dacă stabiliți unul, puteți rămâne mai concentrat și puteți dezvolta un plan mai structurat.
 • Această limită de timp va depinde de suma pe care doriți să o câștigați și viceversa. Cu cât este mai lungă perioada, cu atât va fi mai ușor să câștigi mai mulți bani.
 • Dacă doriți să câștigați $ 2000 dintr-o investiție de 200 de dolari, cel mai bine este să setați o limită de cel puțin o lună. Pe de altă parte, dacă doriți doar să câștigați 400 USD din această investiție, puteți stabili o limită de doar una sau două săptămâni.
 • În cazul în care aveți un termen limită stabilit până la termenul limită, poate fi necesar să vă modificați obiectivul în termeni de câștiguri pentru a se potrivi acestui termen. Dacă nici termenul, nici obiectivul dvs. nu pot fi modificate, este posibil ca proiectul dvs. să necesite o investiție de peste 200 de dolari.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 3
  3
  Luați în considerare opțiunile dvs. Veniturile pe care le puteți obține dintr-o investiție de 200 de dolari sunt limitate, dar în orice caz, aveți la dispoziție mai multe opțiuni. Investigați fiecare dintre ele bine pentru a determina care vor fi cele mai de succes.
 • De exemplu, puteți investi bani în realizarea de opere de artă, bijuterii, produse alimentare sau alte produse mici, dacă aveți abilitățile necesare pentru aceasta, pe care le puteți vinde și online sau personal.
 • De asemenea, puteți comercializa anumite abilități. De exemplu, ați putea obține un profit rapid prin promovarea abilităților dvs. în vecinătate pentru a repara calculatoarele, a merge câini sau a efectua un alt serviciu pentru care există o cerere. Aceste 200 $ (sau mai puțin) pot fi investite în publicitate.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 4
  4
  Împărțiți-vă fondurile. În cazul în care alegeți să vă dedicați mai multor inițiative, înainte de a începe, trebuie să determinați cât de mulți bani puteți cheltui în fiecare parte a procesului.
 • Dacă nu puneți în aplicare un plan și începeți să cheltuiți, este posibil să vă dați seama că acele 200 de dolari se vor epuiza rapid și nu veți mai avea bani pentru părțile finale ale proiectului.
 • Ca regulă generală, bugetul pe care îl stabiliți trebuie să aibă trei elemente diferite: suma pe care o veți cheltui pe produse, pe publicitate și pe costurile aferente.
 • Puteți stabili mai întâi costurile aferente, deoarece acestea constituie de obicei sume fixe. De exemplu, unele site-uri de pe piața online vă vor percepe o taxă pentru fiecare produs pe care îl promovați. Trebuie să mergeți la toate site-urile pe care doriți să le vindeți și să determinați dacă acest serviciu vă va percepe o taxă. După ce stabiliți cât veți plăti pentru aceste costuri, puteți continua să determinați modul în care veți utiliza restul acestor 200 de dolari.
 • În general, publicitatea la acest nivel nu costă prea mult. Cu toate acestea, ar trebui să economisiți puțin bani cu care să tipăriți pliante și alte materiale promoționale similare dacă doriți să vindeți produsele dvs. în vânzări de garaj sau alte evenimente de acest tip.
 • De exemplu, imaginați-vă că diferitele site-uri pe care le faceți publicitate produselor dvs. vă percep taxe de 10 USD în total. Acest lucru vă lasă 190 $, dintre care puteți cheltui alte 10 $ pentru tipărirea și distribuirea fluturașilor și păstrați 180 $ pe care le puteți investi.
 • Partea 2
  Petreceți 200 de dolari

  Imaginea intitulată Flip 200 Dollars Pasul 5
  1
  Căutați cote și sfaturi de bună calitate. Încercați să obțineți produse ieftine pe care alții nu le doresc. Deși nu veți putea să le vindeți fără a le repara mai întâi, ar putea merita investiția oricum.
  • Puteți vizita vânzările de proprietăți, piețele de purici și magazinele de economii. Treceți peste elementele a căror vânzare considerați că nu vă va oferi mai mulți bani decât veți cheltui pe articolul în sine. Cu toate acestea, merită să rămâneți cu acele elemente pe care le puteți vinde la un preț mai mare.
  • De asemenea, puteți consulta persoanele pe care le cunoașteți dacă au unele lucruri care nu funcționează pentru aceștia și pentru aceia pe care vor să îi scape. Le-ați putea obține gratuit sau la un preț foarte ieftin.
  • Verificați jgheabul în zilele în care trece camionul de gunoi. În timp ce tot ceea ce a fost aruncat va trebui în mare parte să fie reparat, puteți începe să câștigați bani ca pe cineva care aranjează articole dacă aveți încredere în capacitatea dvs. de a face acest lucru în mod corespunzător.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 6
  2
  Verificați cotele proprii și se termină. Verificați cutiile vechi bine în dulap, în pod și în subsol pentru a vedea dacă găsiți lucruri pe care nu le mai doriți sau nu mai aveți nevoie. Ar putea fi de vînzare acele articole care sunt în stare bună.
 • Este probabil că veți găsi mai ales cărți, CD-uri și DVD-uri, printre alte articole mici. De obicei, acestea nu vă vor face mulți bani, dar oricum merită să vă petreceți timp dacă reușiți să le vindeți pentru niște bani.
 • Desigur, puteți vinde obiecte colecționabile și mai mari la un preț mai mare. Aceste articole includ, de asemenea, dispozitive electronice vechi, cum ar fi playere DVD și televizoare, precum și produse scumpe, altele decât cele electronice, cum ar fi mobilierul sau cărucioarele pentru copii.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 7
  3
  Reparați ușor articolele pe care le-ați putea vinde. Dacă un element ar putea fi vândut atâta timp cât aveți capacitatea de a repara, nu scapă de el. În schimb, nu este recomandabil să cheltuiți prea mulți bani pentru a repara ceva.
 • Se consideră că reparați ușor tot ce vă puteți face doar cu câteva consumabile ieftine (de exemplu, adăugați un strat suplimentar de vopsea sau pete de lemn).
 • Se consideră reparații mai semnificative pentru tot ceea ce are ca rezultat o cheltuială sau pentru care sunt necesare piese de schimb costisitoare. Ar fi bine să faceți acest tip de reparații dacă investiția inițială este mult mai mare, dar pentru o investiție inițială de numai 200 de dolari, este mai bine să le evitați.
 • Imaginea intitulată Flip 200 Dollars Pasul 8
  4
  Creați-vă propriile produse Puteți face propriile dvs. mărfuri mici de mână, dacă aveți anumite abilități de meșteșug. În acest caz, o parte din investiția de 200 de dolari va include costul materialelor.
 • Rețineți că nivelul de calificare este semiprofesional. Deși nu este necesar să fii expert, în orice caz, nu poți fi doar un începător. Ca regulă generală, ia în considerare dacă ați cumpăra ceva pe care cineva de la nivelul dvs. de calificare a dezvoltat. Dacă răspunsul este da, ar fi o idee bună să luați în considerare această opțiune.
 • Aveți întotdeauna în vedere prețul materialelor atunci când le cumpărați și proiectând produsele. Poate că achiziționați materiale profitabile pe bază de en-gros și făcând produse mai mici este o metodă mai reușită decât investirea tuturor banilor în materiale scumpe care servesc numai pentru a produce un singur produs.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 9


  5
  Publicați-vă abilitățile. O altă modalitate de a câștiga bani ar putea fi oferirea de a realiza anumite abilități de piață și de dimensiuni mai mici și prin plata unei sume de bani pentru aceasta. Cu toate acestea, aceasta va implica publicarea serviciilor dvs., care vor consuma o parte din investiția inițială de 200 de dolari.
 • Fiți creativi, dar asigurați-vă că aptitudinea pe care o alegeți este practică. De exemplu, dacă intenționați să vă oferiți ca tutore, faceți acest lucru pentru subiectele în care excelezi. Dacă intenționați să oferiți lecții de muzică, faceți-o pentru un instrument pe care știți să îl jucați bine. Dacă preferați să faceți o muncă fizică, puteți să vopsiți case, să cosiți pajiștea sau lopata de zăpadă.
 • Fii direct cu privire la suma pe care o vei taxa pentru munca pe care o faci. Faceți o cercetare înainte de timp, pentru a afla cât de mulți bani plătesc alte persoane pentru efectuarea aceluiași serviciu. Apoi, puteți seta o rată similară pentru propria dvs. activitate.
 • Imaginea intitulată Face un studiu de fezabilitate Pasul 1
  6
  Dezvoltați o afacere online. Puteți începe să câștigați bani online ușor și rapid dacă aveți cunoștințele necesare. De exemplu, puteți crea site-uri web, puteți oferi servicii pentru optimizarea site-urilor web pentru motoarele de căutare (SEO) sau pentru a cumpăra nume de domenii. Acest lucru vă poate oferi o sumă mult mai mare decât investiția inițială.
 • În fiecare zi apar noi site-uri ale căror proprietari au nevoie de servicii SEO. Prin urmare, puteți afla mai multe despre tacticile acestui proces și puteți încărca un preț competitiv pentru serviciile dvs.
 • Dovediți-vă că aveți abilități în SEO este una dintre cele mai bune metode de publicitate. Pentru a face acest lucru, puteți începe propria afacere și puteți produce conținut cu anumite cuvinte cheie care o fac printre cele mai înalte poziții din motoarele de căutare. Aceasta va implica cheltuieli mult mai mici de 200 $ și puteți obține publicitate și verificați că știți ce faceți.
 • O altă modalitate de a obține un profit este obținerea unui nume de domeniu pentru care nu există prea multă cerere, dar ar putea fi în viitor. Apoi, dacă o persoană cu o mulțime de bani dorește să cumpere acest domeniu, o puteți vinde la un preț care vă oferă un profit considerabil. De exemplu, dacă ați cumpărat numele de domeniu cu mult timp în urmă "computadoras-portatiles-baratas.com" La un preț foarte scăzut, cât de mult credeți că ar costa azi?
 • Rețineți că, în cazul în care un nume de domeniu se bazează pe o marcă înregistrată, nu îl puteți cumpăra sau puteți realiza un profit care îl vând proprietarului mărcii comerciale, deoarece, în multe locuri, aceasta este contrară legii. În schimb, optați pentru un nume de domeniu mai generic, care nu este înregistrat.
 • Imaginea intitulată Face un studiu de fezabilitate Pasul 4
  7
  Vindem ceva pentru care există o mare cerere la un moment dat. Dacă este fierbinte, puteți cumpăra apă îmbuteliată la un preț ieftin la un supermarket local și o puteți vinde într-un parc din apropiere, la un preț semnificativ mai mare. Cu toate acestea, rețineți că pentru aceasta este posibil să aveți nevoie de un permis sau de o licență, deci trebuie să vă asigurați că ați rezolvat-o în avans.
 • Pentru a menține apa rece, veți avea nevoie și de un răcitor, dar puteți obține unul la un preț mult mai mic decât 200 de dolari.
 • Partea 3
  Câștigați bani

  Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 10
  1
  Setați prețurile astfel încât să obțineți un profit. Prețul de vânzare pe care l-ați stabilit ar trebui să facă întregul proces util indiferent de ceea ce vindeți și de unde îl faceți.
  • În acest aspect este locul în care ar trebui să luați calculele în serios. Trebuie să țineți cont de valoarea de piață a ceea ce doriți să vindeți, de suma pe care ați cheltuit-o pentru fiecare produs și de suma pe care doriți să o câștigați în total.
  • În primul rând, trebuie să analizați concurența. Determinați cât de mult plătesc alți vânzători pentru produsele similare, deoarece prețul setat trebuie să fie comparabil cu prețul standard (sau valoarea de piață) a acestor produse.
  • De asemenea, este necesar să determinați suma pe care trebuie să o percepeți pentru a obține profitul dorit. Dacă investiția inițială este de numai 200 de dolari, puteți percepe pentru fiecare produs o sumă egală cu valoarea ratei de profit pe care doriți să o vizați. De exemplu, dacă, în total, doriți să câștigați 400 $ (adică un profit de 200 $), trebuie să plătiți pentru produsele dvs. un preț mediu echivalent cu dublul costurilor pe care le-ați costat. În cadrul acestui cost, trebuie să luați în considerare costul produsului în sine, costul reparațiilor, ratele de publicitate pe site-urile web și costul publicității.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 11
  2
  Vindem produsele online. Astăzi, puteți să vindeți produsele dvs. pe diverse site-uri web, deși tipul de produse pe care doriți să le vindeți va determina ce site web va fi cel mai potrivit pentru dvs.
 • De asemenea, puteți să vindeți produsele dvs. pe mai multe site-uri web, dacă sunt de diferite tipuri. Trebuie să fiți atent să publicați un produs specific pe mai multe site-uri decât accidental.
 • O opțiune bună de vânzare este Craigslist, mai ales dacă doriți să vindeți obiecte mari a căror transport maritim ar costa mult. Puteți, de asemenea, să vindeți cărți, CD-uri și filme folosite la Amazon sau pe site-ul eBay Half.com. Puteți, de asemenea, să vindeți obiecte de artizanat sau produse lucrate manual în Etsy și în eBay Puteți vinde practic orice altceva.
 • Platformele eBay și Etsy sunt relativ sigure, în timp ce Craigslist, de exemplu, nu are un mod organizat prin care puteți evita vânzările frauduloase. Prin urmare, nu trebuie să trimiteți niciodată un produs unui cumpărător dacă nu v-a plătit încă. În cazul în care este necesar să vă întâlniți personal cu el, trebuie să o faceți într-un loc public în apropierea camerelor de securitate sau a mulțimilor.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 12
  3
  Organizați o vânzare în garaj. Puteți să vă instalați la intrarea în mașină sau în curtea din față dacă aveți multe produse de vândut și cu mult timp în urmă.
 • Vânzarea ar trebui să dureze cel puțin 3 până la 4 zile, inclusiv vineri, sâmbătă și duminică, deoarece în aceste zile, de obicei, majoritatea oamenilor pleacă și, prin urmare, veți obține că mai mulți oameni trec prin locul unde sunteți și puteți vedea ce oferiți.
 • În cazul în care doriți să vindeți produse online În afară de efectuarea vânzării de garaj, nu trebuie să faceți publicitate online nici unui produs disponibil la vânzarea garajului decât după terminarea acestuia. De obicei, nu este o idee bună să puneți un produs în vânzare prin diferite mijloace.
 • Asigurați-vă că faceți suficientă publicitate pentru vânzarea garajului. Pentru aceasta, va fi necesar să publicați pliante, astfel încât oamenii să poată să le urmărească în casa dvs. și să acopere o rază de acolo de pe strada principală sau cea mai apropiată stradă aglomerată. Puteți, de asemenea, să publicați pliante pe buletinele comunității.
 • În unele locuri, s-ar putea să existe anumite reglementări privind vânzările de garaj, deci ar trebui să vă asigurați că nu o veți efectua dacă nu aveți toate documentele în ordine.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 13
  4
  Participă la piețe mai mari Aflați dacă există piețe mai mari în zona dvs. unde puteți participa. Deși pot cere să plătiți o taxă pentru a putea instala o masă, nu va trebui să cheltuiți bani pentru publicitate.
 • Puteți să vă stabiliți într-o piață de purici sau în bazar comunitar sau într-o sală de artizanat dacă aveți produse fabricate manual. În toate aceste locuri va fi un număr mare de participanți care doresc să cumpere produse la prețuri ieftine.
 • Agențiile de amanet și magazinele de mărfuri sunt și alte opțiuni disponibile. Acolo puteți să vindeți aproape orice, dar acestea sunt mai potrivite pentru acele produse în care puteți obține mai mult profit, cum ar fi bijuterii, mobilier și îmbrăcăminte, decât pentru cuțite, meșteșuguri, cărți sau dispozitive electronice mai mici.
 • Imagine intitulată Flip 200 Dollars Pasul 14
  5
  Urmăriți activitățile pe care le obțineți în mod autonom. Dacă ceea ce alegeți să vindeți este o anumită abilitate, serviciu sau muncă de un fel, trebuie să urmați toate oportunitățile prezentate și să acceptați oferte rezonabile. Înainte de a începe să lucrați, asigurați-vă că ați stabilit și că sunteți de acord cu plata în scris.
 • De asemenea, puteți căuta anunțuri care încearcă să angajeze persoane în mod autonom, fie online, fie în publicații tipărite, cum ar fi ziarele, buletinele comunitare, Craigslist și alte astfel de locuri.
 • sfaturi

  • O altă modalitate de a face bani rapid este să răspundeți la anchetele online plătite, pentru care nici măcar nu veți avea nevoie să investiți bani. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că vă înscrieți pentru sondaje reputate. De exemplu, nu vă înscrieți la anchete care vă percep taxe pentru participare sau care vă solicită informații personale care ar putea să vă fure identitatea (cum ar fi numărul de identificare, numărul contului dvs. bancar etc.).

  avertismente

  • Fii atent cu escrocherii. Regula generală afirmă că tot ceea ce pare prea bun pentru a fi adevărat este de obicei prea. De exemplu, dacă cineva vă spune că vă va ajuta să profitați de o investiție de 200 de dolari și să percepeți o taxă mică, de obicei nu va fi un investitor legitim. Aveți grijă în special cu acei investitori care vă oferă să faceți toată munca și vă rugăm să transferați banii sau să le depozitați într-un card de debit preplătit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să câștigi mulți bani pe StardollCum să câștigi mulți bani pe Stardoll
  Cum să faci bani cu fotografie digitalăCum să faci bani cu fotografie digitală
  Cum să câștigați bani cumpărarea de domeniiCum să câștigați bani cumpărarea de domenii
  Cum să uimiți pe toți, arătându-le că, cu un ban, ai putea să te îmbogățeștiCum să uimiți pe toți, arătându-le că, cu un ban, ai putea să te îmbogățești
  Cum se calculează NPVCum se calculează NPV
  Cum se calculează marja de profit brutCum se calculează marja de profit brut
  Cum se calculează raportul preț-câștig (RPG)Cum se calculează raportul preț-câștig (RPG)
  Cum se calculează rata de plată a dividendelorCum se calculează rata de plată a dividendelor
  Cum se calculează câștigurile de capitalCum se calculează câștigurile de capital
  Cum puteți calcula costul total de viațăCum puteți calcula costul total de viață
  » » Cum sa faci un profit dintr-o investitie de 200 de dolari

  © 2011—2020 ertare.com