Cum se obține finanțarea pentru o companie emergentă

O societate nouă care nu are un fundal va găsi aproape imposibilă obținerea de finanțare printr-un creditor convențional. De fapt, majoritatea băncilor descalifică companiile emergente în momentul obținerii împrumuturilor. Deși acest lucru nu pare a fi potrivit, băncile sunt organizații conservatoare și preferă să nu se supună acelorași riscuri ca și antreprenorii. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că compania dvs. în curs de dezvoltare nu poate obține finanțare, deoarece puteți găsi modalități de a face acest lucru dacă aveți o viziune și un plan de afaceri convingător, precum și carisma și curajul.

pași

Metoda 1
Căutați creditori fără scop lucrativ și microfinanțare

Imagine intitulată Obțineți finanțare pentru o întreprindere de pornire Pasul 1
1
Găsiți un creditor în zona dvs. Găsiți cel mai mare program de microfinanțare în locul în care locuiți. În cea mai mare parte, aceste programe lucrează cu mulți creditori intermediari în întreaga țară și oferă micro-întreprinderilor întreprinderilor mici, inclusiv companiilor emergente. Cu toate acestea, este posibil ca majoritatea acestor creditori să funcționeze numai în anumite zone geografice.
 • Puteți căuta online o listă de creditori intermediari locali.
 • Imaginea intitulată Obțineți finanțare pentru o întreprindere de pornire Pasul 2
  2
  Scrieți un plan de afaceri. Acesta este un document care informează părțile interesate despre exact ce planuri aveți pentru afacerea dvs. și cum intenționați să le îndepliniți. Atunci când scrieți un plan de afaceri, veți da impresia de credibilitate și va fi util să obțineți finanțare. În timp ce scrierea planurilor de afaceri este o artă, acestea sunt părțile de bază pe care ar trebui să le aibă:
 • Rezumatul. Aici menționați locația afacerii, declarația de misiune, produsele pe care le oferiți și scopul planului de afaceri (în acest caz, obțineți finanțare).
 • O descriere a companiei care include forma juridică a afacerii, contextul acesteia, creșterea economică și obiectivele sale pe termen scurt și lung.
 • Un rezumat detaliat al produselor și serviciilor, inclusiv a produselor noi pe care nu le-ați lansat încă.
 • O analiză a pieței. Aici trebuie să includeți informații despre dimensiunea totală a pieței, cota dvs. de piață și planurile dvs. de creștere.
 • Strategia dvs. generală de piață
 • Planul dvs. financiar, unde ar trebui să includeți proiecțiile cu și fără finanțarea pe care o solicitați.
 • Imagine intitulată Obțineți finanțare pentru o întreprindere de pornire Pasul 3
  3
  Familiarizați-vă cu cerințele împrumutătorului. Diferiții intermediari au o anumită flexibilitate în proiectarea procesului de aprobare. Când găsiți mai mulți creditori care lucrează în localitatea dvs., puteți să îi contactați prin telefon sau să vizitați site-ul lor pentru a afla despre cerințele privind aprobările de împrumut. Acestea sunt câteva cerințe comune:
 • Un plan de afaceri: este util să aveți deja unul. Cu toate acestea, dacă nu, în aproape toate cazurile, creditorii vă vor ajuta să-l elaborați. Un plan de afaceri nu numai că va fi util pentru creditor să înțeleagă obiectivele dvs. de afaceri, dar și pentru a vă dezvolta așteptări realiste cu privire la viitorul afacerii dvs.
 • O garanție pentru împrumut. În cele mai multe cazuri, persoanele care primesc microcredite nu au fond de afacere, venituri sau istorie de credit care susțin un împrumut convențional, astfel încât creditorul va trebui să se asigure că împrumutatul își asumă serios succesul afacerii sale. Puteți utiliza ca garanții lucruri precum mașini, imobile, bijuterii sau echipamente pe care intenționați să le cumpărați cu împrumutul.
 • O sursă alternativă de venit. În aproape toate cazurile, creditorii solicită împrumutatului să aibă o altă sursă de venit în caz de neplată.
 • Imaginea intitulată Obțineți finanțarea pentru o întreprindere de pornire Pasul 4
  4
  Fiți la curent cu conturile dvs. Entitățile care oferă microcredite au o toleranță mai mare decât creditorii convenționali în ceea ce privește ratingurile de credit, dar în orice caz trebuie să se asigure că debitorii sunt în măsură să ramburseze împrumutul. Întârzierea cu conturile dvs. de verificare este cel mai simplu mod de a da impresia că nu puteți face acest lucru.
 • Aceasta include impozite înapoi. În cazul în care datorați taxele înapoi, ar trebui cel puțin să fiți la curent cu un plan de plată înainte de a încerca să obțineți un împrumut.
 • Imaginea intitulată Obțineți finanțare pentru o afacere de pornire Pasul 5
  5
  Obțineți un număr de identificare al angajatorului sau un echivalent în locul în care locuiți. Entitățile care oferă microîntreprinderi depun toate eforturile pentru a lua în considerare persoana în ansamblu și capacitatea lor de a conduce proiectul de afaceri care a fost propus. Pentru aceasta, o modalitate de măsurare a angajamentului debitorului este examinarea detaliilor asociate cu proprietatea comercială, dintre care una este dacă debitorul a solicitat un număr de identificare al angajatorului sau echivalentul acestuia cu autoritatea locală. reglementarea fiscală.
 • Acest număr este numărul de securitate socială sau similar al unei companii. Este foarte probabil că trebuie să aveți un număr de identificare al angajatorului sau echivalentul acestuia ca o condiție prealabilă pentru a fi angajat legal în țara dvs. Dacă sunteți un proprietar serios, este posibil să aveți nevoie de un astfel de număr mai devreme sau mai târziu. Cercetați online pentru a afla cum puteți aplica la locul în care locuiți.
 • Imaginea intitulată Obțineți fonduri pentru o întreprindere de pornire Pasul 6
  6
  Înregistrați-vă compania Ca și în cazul numărului de identificare al angajatorului, trebuie să urmați pașii necesari pentru a vă înregistra compania. Fiecare format comercial are argumente proprii și contra, deși cel mai rău format este de obicei cel al proprietarului unic, care este formatul implicit. În cazul în care compania dvs. este organizată împreună cu dvs. ca proprietar unic, aceasta înseamnă că aveți o obligație personală de a îndeplini responsabilitățile companiei.
 • În schimb, cercetarea despre formatul companiilor și societățile cu răspundere limitată sau echivalentele acestora în locul în care locuiți. Este probabil ca această ultimă opțiune să fie cea mai bună opțiune pentru o întreprindere mică. Cu toate acestea, probabil circumstanțele dvs. speciale indică altceva. În cazul în care aveți nevoie de un ghid mai detaliat cu privire la avantajele și dezavantajele fiecărui tip de format, puteți cerceta online pentru a afla mai multe.
 • Trebuie să vă înregistrați la entitatea relevantă în locul în care locuiți. Pentru a face acest lucru, căutați online entitatea care supraveghează înregistrarea companiilor.
 • Imagine intitulată Obțineți finanțare pentru o afacere de pornire Pasul 7
  7
  Începeți cu ceva mic și gestionați-vă așteptările. Rețineți că este posibil să nu puteți obține un împrumut de magnitudinea dorită, deci ar trebui să vă împărțiți planul în faze. Fiecare dintre ele trebuie să facă afacerea dvs. să atingă o etapă în care să câștigați mai mulți bani decât cheltuiți. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că veți câștiga suma de bani pe care o doriți sau că va fi posibil să vă sprijiniți pe dvs. sau pe familia dvs., dar numai că ați atins un nivel de sustenabilitate.
 • De exemplu, dacă puteți obține doar 5.000 $ din sumele de 10.000 $ pe care le-ați solicitat, trebuie să formulați un plan (numit "Faza 1") unde puteți merge și mergeți spre sustenabilitate cu 5000 $.
 • Metoda 2
  Utilizați finanțare colectivă pentru compania dvs.

  Imagine intitulată Obțineți finanțare pentru o afacere de pornire Pasul 8
  1


  Faceți o poveste interesantă. Într-o campanie de finanțare colectivă, ideea unui antreprenor este expusă publicului și sunt solicitate contribuții pentru a face ca această viziune să devină realitate. Pentru ca acest lucru să fie realizat într-un mod eficient, publicul trebuie să fie convins că merită să se urmărească viziunea antreprenorului.
  • Nu trebuie să-ți spui povestea, deoarece publicul ar trebui să poată să se identifice cu el. Cu ideea ta bună, îi vei face să te asculte și să-ți dea puțin timp. Cu toate acestea, povestea ta va fi ceea ce le mută pentru a face o donație pentru tine și pentru oricine altcineva.
  • De exemplu, dacă ați început să vindeți membre protetice după ce ați pierdut un picior în Irak, puteți spune povestea despre modul în care ați pierdut piciorul și despre cum ați determinat să creați produse mai bune.
 • Imaginea intitulată Obțineți finanțare pentru o întreprindere de pornire Pasul 9
  2
  Dezvoltați-vă bine ideea. Rețineți că campaniile publicitare nu promite că veți obține o rentabilitate a investiției, ci, în schimb, veți oferi oportunitatea de a vă ajuta cu finanțarea pentru a dezvolta un proiect și pentru a face donatorul să se simtă parte din povestea pe care ați spus-o. atât de bine Cu toate acestea, oamenii nu vor să facă parte dintr-o tragedie sau o farsă, deci nu ar trebui să simțiți că vă irosiți banii. Prin urmare, pentru a evita acest lucru trebuie să dați impresia de a fi bine informat și competent.
 • În sine, sunteți autoritatea principală din lume în proiectul dvs., deși nu ați realizat-o. Cu toate acestea, în orice caz, trebuie să vă organizați modul în care vă gândiți. Aflați bine. Veți ști că sunteți gata când știți atât de bine încât este posibil să vă explicați obiectivele și proiecțiile pentru 6 luni, un an, 18 luni și 2 ani de la începerea oricărei persoane imediat și fluent. Tu trebuie să devii un plan de afaceri sau de mers pe jos infomercial.
 • Imaginea intitulată
  3
  Utilizați rețeaua de contacte în favoarea dvs. pentru a ajunge rapid la fiecare etapă. Trebuie să generați entuziasm despre campania dvs., deoarece acestea sunt campaniile care generează mai mulți bani. Pentru a crea entuziasm, o cale este de a stabili obiectivele de finanțare și de a le îndeplini. Stabiliți aceste obiective în intervale de 10%, 25%, 50% etc., de exemplu, și utilizați foarte mult (mai ales la început) rețeaua dvs. personală de contacte pentru a le putea îndeplini. Cereți ajutor de la persoanele obișnuite, cum ar fi familia dvs. imediată și cercul dvs. de prieteni, dar trebuie să mergeți mai departe. De exemplu, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a vă reconecta la prietenul de liceu pe care îl aveți pe Facebook și cu care nu ați vorbit timp de 6 ani.
 • Faceți ceva special pentru donatori de fiecare dată când ajungeți la una dintre punctele dvs. de referință. Veți avea un impuls mai mare pe măsură ce atingeți etapele mai rapide și astfel puteți obține mai multă finanțare. De exemplu, dacă deschiderea unui restaurant este obiectivul tău pentru crowdfunding, poți trimite fiecăruia dintre donatori un cadou dulce din bucătăria ta de fiecare dată când ajungi la o piatră de hotar. Nu contează dacă donatorii dvs. sunt, în cea mai mare parte, prieteni și rude, deoarece veți da impresia că sunteți mai profesioniști dacă îi tratați ca și cum ar fi clienți.
 • Imaginea intitulată Obțineți finanțarea pentru o etapă de inițiere a activității de întreprinzător 11
  4
  Creșteți publicul În cea mai mare parte, rețelele personale de contacte ale persoanelor nu sunt suficient de mari pentru a face pe cineva să-și atingă obiectivele de finanțare. Prin urmare, după ce ați folosit rețeaua personală, trebuie să mergeți puțin mai departe. Puteți începe într-adevăr campania dvs. pe rețelele sociale după ce ați atins unul sau două etape, deoarece nu este nimic mai trist decât intrarea în pagina de pornire a unei campanii de finanțare colectivă și găsirea faptului că nimeni nu a donat nimic încă.
 • Puteți să creați o campanie pe rețelele sociale sau să plătiți un vânzător în rețelele sociale pentru a face acest lucru. Dacă sunteți tipul de persoană care are 3000 de prieteni pe Facebook, poate puteți obține o mulțime de o campanie făcută de tine. Cu toate acestea, dacă aveți 300 de prieteni (care este un număr mediu, deci nu ar trebui să vă simțiți rău), poate fi necesar să plătiți pe cineva care să vă ajute.
 • Imaginea intitulată
  5
  Faceți o cerere mai rafinată când vă apropiați de obiectivul dvs. Ar trebui să arăți mai profesionist și gata pentru succes cât mai aproape de obținerea finanțării. De aceea, probabil, la început ați fost skimping pe valori de producție, dar pe măsură ce progrese, tu trebuie să rezerve niște bani pentru a rafina cererea dumneavoastră și de a crește valorile de producție.
 • De exemplu, cu cât este mai lungă durata campaniei dvs., cu atât mai important este faptul că acordați atenție unor lucruri precum integrarea siglelor pe pagina dvs. de pornire și e-mailuri și pe care le plătiți pentru a edita profesional videoclipurile discursurilor dvs. de finanțare.
 • Metoda 3
  Explorați opțiunile neconvenționale pentru obținerea de împrumuturi

  Imaginea intitulată
  1
  Vorbiți cu prietenii și rudele. În multe cazuri, persoanele care ar trimite cu bucurie un văr sau un e-mail care solicită o donație pentru campania lor de finanțare colectivă sunt reticente în a face același lucru în persoană. Mulți oameni ar cere donații de la rudele lor înainte de a întreba orice altă persoană.
  • Avantajul solicitării de donații de la familia dvs. este că, atunci când vă gândiți să vă împrumutați banii, ei pot cântări factori precum determinarea dvs. și caracterul în general. De asemenea, de obicei nu vă percep dobânzi. Cu toate acestea, dezavantajul este că probabil veți continua să le cunoașteți pentru o lungă perioadă de timp și puteți crea tensiuni prin încorporarea împrumuturilor de bani în dinamica familiei.
  • În această situație, nu există un script util cu privire la ceea ce puteți spune unei persoane. Numai cunoașteți familia dvs. și știți cu ce fel de solicitare se vor simți mai bine. Trebuie doar să planifici un pic, să explici munca pe care ați făcut-o până acum și cum o anumită sumă de bani vă va ajuta să vă atingeți obiectivul.
 • Imaginea intitulată Obțineți fonduri pentru o întreprindere de pornire 14
  2
  Luați în considerare finanțarea hibrid. Printre tipurile de finanțări hibride pe care le puteți lua în considerare sunt împrumuturile de tip peer și finanțarea prin acțiuni colective, ambele încorporând finanțare colectivă și un alt tip de împrumut. Acestea pot fi opțiuni bune pentru cei care întâmpină dificultăți în obținerea finanțării în alt mod.
 • Finanțarea prin acțiuni colective combină caracteristicile finanțării colective cu investitorii îngerilor. Ca și în finanțarea colectivă, debitorul face o cerere pentru un public larg prin intermediul unei platforme on-line și, ca și cu investitori înger, ei investesc banii lor, pe baza, care va primi o parte din companie. Pentru aceasta, unele dintre platformele populare sunt AngelList, Fundable și EquityNet.
 • Creditele peer combină publicul larg al unei platforme colective de finanțare cu împrumuturi personale. Platforma pentru astfel de credite verifică dacă debitorii au un nivel minim de solvabilitate și, dacă va fi aprobată, acestea fac o cerere și de a primi un împrumut personal în cazul în care cineva este interesat de proiect. Pentru aceasta, unele platforme populare sunt Prosper, Peerform, Upstart și Kiva.
 • Imaginea intitulată
  3
  Determinați dacă doriți să obțineți un împrumut personal. În general, condițiile unui împrumut personal sunt doar puțin mai bune decât cele ale unui card de credit, dar împrumutatul are, de obicei, acces la mai mulți bani, ceea ce uneori face ca aceste împrumuturi să fie atractive. Cu toate acestea, nu trebuie să vă păcăliți, deoarece, în unele cazuri, condițiile împrumuturilor sunt mai riguroase decât cele ale cardurilor de credit. Prin urmare, aveți grijă să citiți imprimarea fină înainte de semnare.
 • Uită-te la exemplul lui Kabbage. Acesta este un creditor care promite să vă aprobe într-o chestiune de minute și oferă o sumă mai mare de bani în împrumuturi personale decât cele mai multe bănci tradiționale, plus o cantitate mai mică de documente. Cu toate acestea, problemele apar atunci când interesul începe să se acumuleze. De fapt, Kabbage oferă împrumuturi la o rată a dobânzii de 100% sau mai mult. Cu toate că aceste rate ridicate ale dobânzilor erau ilegale, s-ar putea să ai nevoie de eforturi supra-umane pentru a plăti aceste împrumuturi, iar implicit aproape inevitabil poate duce rapid la ruina financiară.
 • Imaginea intitulată
  4
  Utilizați cardurile de credit numai ca o ultimă soluție. Finanțarea afacerii dvs. emergente cu cardurile de credit ar trebui să fie doar o ultimă soluție, deoarece ratele dobânzilor sunt prea mari și adesea oferă linii de credit prea mici. Acest lucru nu îi descurajează pe mulți dintre potențialii antreprenori să o facă, oricum, dar niciodată nu este o idee bună. Un număr mare de companii emergente eșuează înainte de doi ani și, în general, acest lucru este, de obicei, legat de fluxul de numerar.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa cumperi o masina fara dovada de venitCum sa cumperi o masina fara dovada de venit
  Cum se deschide sau se înregistrează o nouă companieCum se deschide sau se înregistrează o nouă companie
  Cum se deschide o bibliotecăCum se deschide o bibliotecă
  Cum se calculează costul datorieiCum se calculează costul datoriei
  Cum să cumpărați o afacere fără baniCum să cumpărați o afacere fără bani
  Cum să obțineți un împrumut chiar și cu un credit răuCum să obțineți un împrumut chiar și cu un credit rău
  Cum se creează o companie de contabilitateCum se creează o companie de contabilitate
  Cum de a alege un creditor ipotecarCum de a alege un creditor ipotecar
  Cum să porniți o afacere de magazin privatCum să porniți o afacere de magazin privat
  Cum să începeți o agenție de turism din casa dvs.Cum să începeți o agenție de turism din casa dvs.
  » » Cum se obține finanțarea pentru o companie emergentă

  © 2011—2020 ertare.com