Cum se obține statutul de "non-profit"

Scutirea federală a impozitului pe venit se referă, de obicei, la statutul de organizație nonprofit în conformitate cu secțiunea 501 (c) (3). Numele provine de la secțiunea 501 (c) (3) din Codul fiscal intern, care permite organizațiilor educaționale, caritabile, religioase și altor organizații să obțină scutiri fiscale federale. Pentru a fi calificat ca fiind scutit de impozitul pe profit federal sau pentru a obține statutul nonprofit, o organizație trebuie să îndeplinească cerințele stabilite în codul fiscal intern. Pentru a obține statutul nonprofit, urmați pașii de mai jos.

pași

Imaginea intitulată
1
Constituie entitatea ta. Pentru a fi autorizat să utilizeze statutul non-profit sau scutirea federală de impozit, o entitate trebuie să fie constituită în mod adecvat la nivel de stat. Potrivit codului intern de venituri ("IRS"), pentru a obține scutirea de impozitul federal pe venit, o entitate trebuie să fie constituită în unul din următoarele moduri:
 • O corporație O societate este deținută de acționari care schimbă bani și bunuri pentru capitalul social al corporației. În scopuri fiscale, o societate este considerată o entitate care plătește separat impozitele. Ea desfășoară activități, recunoaște câștiguri sau pierderi, plătește impozite și apoi distribuie profiturile între acționarii săi.
 • O societate cu răspundere limitată ("SRL"). An SRL este o formă de organizare recunoscută de unele legi de stat. În scopuri fiscale, un SRL trebuie să declare, fie ca unic proprietar, un parteneriat sau o corporație.
 • O societate neîncorporată. O societate neîncorporată este un grup care nu a fost constituit din punct de vedere legal. Trebuie să aveți cel puțin doi membri și trebuie să fiți înregistrat în conformitate cu legislația de stat, dacă este o cerință a statului dvs. de origine să se califice pentru scutirea federală.
 • Un trust este o relație în care proprietatea este reținută de o parte în beneficiul altui. Un exemplu de încredere este să dai un babysitter $ 20 pentru a cumpăra o pizza pentru cina copilului tău. Bunicul îți va păstra încrederea în 20 de dolari. Un exemplu de încredere se poate aplica pentru statutul de scutire este un plan de pensii pentru lucrători, în cazul în care o societate de investiții gestionează contribuțiile pe care angajatorul și angajatul au făcut în beneficiul viitor al lucrătorului.
 • Imaginea intitulată
  2
  Asigurați-vă că documentul constituțional al entității dvs. conține dispozițiile necesare. Examinați documentul de constituire pentru a vă asigura că conține clauze necesare și în forma corespunzătoare. Dacă este necesar, examinați documentul înainte de a solicita scutirea. Prevederile cerute începând cu ianuarie 2012 sunt:
 • Scopul companiei Documentul dvs. de încorporare trebuie să conțină un obiect socială, care limitează scopul organizației dumneavoastră la caritate, religioase, de învățământ, științific, literar, director de testare a siguranței publice, care promovează naționale și internaționale sportive pentru începători concurență și prevenirea cruzimii împotriva oamenilor sau a animalelor. Revizuiți publicația 557 a Serviciului de venituri interne ("IRS"), care se află în https://irs.gov/pub/irs-pdf/p557.pdf pentru a obține informații complete și exemple de limbaj acceptabil în scopuri sociale.
 • Clauza de dizolvare. Documentul dvs. trebuie să conțină o clauză de dizolvare care distribuie bunurile organizației guvernului federal în scopuri de scutire sau statului sau guvernului local în scopuri publice, după dizolvarea organizației. Consultați publicația IRS 557, care se află în https://irs.gov/pub/irs-pdf/p557.pdf pentru informații complete și exemple de limbă acceptabilă pentru clauza dvs. de dizolvare. Corporațiile și trusturile de testamentare caritabile efectuate în anumite state nu trebuie să includă o clauză specifică pentru distribuirea activelor în momentul dizolvării. Consultați un contabil public (CPA) sau un avocat fiscal pentru a obține informații specifice statului dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți statutul non-profit Step 3
  3
  Determinați statutul organizației dvs. caritabile. Potrivit IRS, o organizație este clasificată ca o fundație privată sau o instituție de caritate publică. Statutul unei instituții de caritate publice este un statut fiscal mai favorabil decât statutul unei fundații private. Dacă sunteți o fundație privată, va trebui să stabiliți dacă sunteți o fundație privată de operațiuni. Utilizați următoarele definiții pentru a vă stabili starea:
 • Fundația privată Organizațiile calificate pentru scutiri în temeiul secțiunii 501 (c) (3) sunt fundații private, cu excepția cazului în care IRS le identifică în mod specific ca instituție de caritate publică.
 • Instituție de caritate publică. organizații de caritate publice identificate de către IRS includ spitale, biserici, școli, unități guvernamentale, entități care efectuează testarea siguranței publice, organizațiile care primesc sprijin financiar semnificativ din partea publicului larg și organizații care sprijină alte organizații de caritate publice .
 • Înființarea de operațiuni private. O fundație de operațiuni private, este o fundatie privata care nu are nici un sprijin public, dar distribuie cel puțin optzeci și cinci procente (85%) din venitul net ajustat sau rentabilitate minimă a investiției (oricare dintre acestea este mai mică), în sine pentru a finanța programe și să realizeze scopul pentru care a fost stabilit.
 • Imaginea intitulată Obțineți statutul non-profit Step 4
  4
  Obțineți un număr de identificare al angajatorului ("EIN"). IRS cere ca toate organizațiile scutite să aibă un EIN. Puteți obține un EIN online la adresa: https://irs.gov/businesses/small/article/0,,id=98350,00.html urmând instrucțiunile furnizate. Site-ul web vă va oferi imediat un EIN și IRS vă va trimite prin poștă o comunicare oficială cu EIN-ul dvs. la adresa pe care ați dat-o.
 • Imaginea intitulată
  5


  Completați formularul 1023 al Serviciului de venituri interne, cererea de recunoaștere a exceptării în conformitate cu secțiunea 501 (c) (3) din Codul de venituri interne ("formularul 1023"). Acest formular se găsește pe site-ul IRS la adresa: https://irs.gov/pub/irs-pdf/f1023.pdf. Poate doriți să angajați un CPA sau avocat fiscal pentru a completa formularul 1023 pentru dvs. sau puteți urma instrucțiunile de pe formular și completați-l singur. Instrucțiunile complete sunt în https://irs.gov/pub/irs-pdf/i1023.pdf.
 • Imaginea intitulată Obțineți statutul non-profit Step 6
  6
  Completați toate categoriile necesare. Organizații cum ar fi biserici, colegii, universități, spitale, organizații care aderă la secțiunea 509 (a), organizațiile care nu depun Formularul 1023, după douăzeci și șapte (27) luni de antrenament, casele de îngrijire medicală pentru persoanele în vârstă sau cu handicap, cazare pentru persoanele cu resurse reduse. Succesorii altor organizații și alții trebuie să completeze categorii specifice. Consultați graficul din pagina 3 a instrucțiunilor IRS pentru formularul 1023 la: https://irs.gov/pub/irs-pdf/i1023.pdf pentru a determina categoria pe care organizația dvs. trebuie să o completeze.
 • Imaginea intitulată Obțineți statutul non-profit Step 7
  7
  Determinați rata pentru utilizatori. Categoria tarifelor poate fi găsită pe site-ul IRS: https://irs.gov/charities/article/0,,id=232771,00.html. Cecul sau ordinul de plată trebuie plătit "Ministerului Economiei al Statelor Unite" și trebuie să fie inclus în formularul dvs. 1023.
 • Imaginea intitulată Obțineți statutul non-profit Step 8
  8
  Trimiteți formularele. Trimiteți Formularul 1023 către IRS, cu toate documentele și categoriile atașate, documentul dvs. de încorporare, articolele de organizare sau constituire și taxa de utilizator către IRS către: Internal Revenue Service, P.O. Caseta 192, Covington, KY 41012-0192. Dacă utilizați un serviciu de livrare prin poștă rapidă, trimiteți-le la: Internal Revenue Service, 201 West Rivercenter Blvd., Attn: Extracting Stop 312, Covington, KY 41011.
 • sfaturi

  • Bisericile și organizațiile care nu sunt fundații private și au încasări brute anuale de 5.000 USD sau mai puțin nu trebuie să solicite o scutire fiscală pentru a fi considerate organizații scutite de taxe.
  • Dacă nu depuneți documentele pentru a solicita statutul de scutire în termen de 27 de luni de la constituirea organizației dvs., va trebui să completați categoria E și să o includeți în formularul 1023.

  avertismente

  • Asigurați-vă că pentru a marca orice informații confidențiale care nu ar trebui să fie disponibile publicului ca „nesupus inspecției publice“ și atașați o explicație a motivului pentru care materialul nu ar trebui să fie supuse inspecției publice. De exemplu, este vorba despre un secret comercial sau un brevet.
  • Ar trebui să consultați un avocat fiscal sau un CPA înainte de a lua orice acțiune care ar putea afecta obligațiile dvs. fiscale.
  • Formularul IRS 1023 trebuie să fie pregătit în limba engleză și trebuie să furnizați o traducere în limba engleză a statutului și articolelor organizației dvs., în cazul în care originalele nu sunt în limba engleză.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Formularul IRS 1023
  • Instrucțiunea de completare a formularului 1023 al IRS
  • Documentele de constituire ale organizației dvs.
  • Actul constitutiv al organizației tale
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți o organizație non-profit de salvare a animalelorCum să începeți o organizație non-profit de salvare a animalelor
  Cum se califică pentru MedicaidCum se califică pentru Medicaid
  Cum să creați un ONG în SpaniaCum să creați un ONG în Spania
  Cum să începeți o biserică localăCum să începeți o biserică locală
  Cum să începi o religieCum să începi o religie
  Cum se deschide sau se înregistrează o nouă companieCum se deschide sau se înregistrează o nouă companie
  Cum se calculează costul datorieiCum se calculează costul datoriei
  Cum se calculează impozitul pe vânzăriCum se calculează impozitul pe vânzări
  Cum să înființați o Societate cu Răspundere Limitată (SRL) în Statele UniteCum să înființați o Societate cu Răspundere Limitată (SRL) în Statele Unite
  Cum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simpluCum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simplu
  » » Cum se obține statutul de "non-profit"

  © 2011—2020 ertare.com