Cum să obțineți creșterea pe care o meritați

Din păcate, majoritatea oamenilor nu primesc salariul pe care îl merită și, probabil, nu îl primește niciodată. Există mulți oameni care nu sunt mulțumiți de salariile lor, cu toate acestea, ei pot obține mai mulți bani cerând o creștere, ceea ce este mai ușor decât pare. Lucrează din greu, vinde-o și apoi cere-o. Nu veți primi niciodată ceea ce nu cereți. Întreabă și ar trebui să o primești. Întrebarea este: Cum întrebi?

pași

Imagine intitulată Obțineți plata pentru a vă ridica Multumiți pasul 1
1
Uită-te la situația actuală. Unde ești acum? Întrebați-vă această întrebare: merit într-adevăr o creștere? Am contribuit la companie în așa fel încât să-mi dea ceva în schimb? Dacă răspunsul este DA, treceți la pasul următor, altfel ar trebui să așteptați să meritați.
 • Imaginea intitulată
  2
  Uită-te la obiectivele tale. Unde vrei să mergi? Vrei mai mult timp sau mai mulți bani? Știm că pentru majoritatea oamenilor este vorba despre bani, dar pentru ce sunt banii? Pentru a cumpăra lucruri, nu? Dacă compania dvs. vă poate oferi lucrurile pe care le doriți, trebuie să cereți aceste lucruri în mod direct. Poate că ai nevoie de o mașină de companie sau de un telefon mobil. Poate că aveți nevoie de mai mult timp pentru al dedica familiei dvs. (în acest caz ar trebui să cereți mai puțin ore de lucru).
 • Imaginea intitulată
  3
  Preparată. Nu fugi la biroul șefului tău mâine dimineață țipând și cerând mai mulți bani. Pregătirea este un element cheie atunci când cereți o creștere. Trebuie să pregătiți câmpul înainte de bătălie. Trebuie să ieșiți afară, să vă ajutați colegii, să faceți o muncă suplimentară, să mergeți la seminarii etc. Pe scurt: trebuie să aveți o prezență mai bună în companie.
 • Imagine intitulată Obțineți plata pentru a vă ridica Multumiți pasul 4


  4
  Puneți argumentele împreună Ai nevoie de motive profesionale pentru a-ți convinge șeful că merită creșterea. Acesta este un mod în care puteți face acest lucru: Ce ați făcut sau ce veți face pentru a-ți aduce beneficii șefului sau companiei? Nu începeți să vă plângeți despre familia dvs., copiii dvs. etc. Șeful tău nu-i pasă de asta. Tot ce îi interesează este el însuși și compania. Ce beneficii le puteți oferi? Ai făcut ceva bun pentru companie în ultima vreme? Dacă nu vă puteți gândi la nimic, reveniți la pasul 1.
 • Imaginea intitulă Obțineți plata pentru a vă ridica Meritați Pasul 5
  5
  Trebuie să țineți cont de alegerea momentului. Există momente și perioade în care nu trebuie să te gândești nici măcar la solicitarea unei majorări (compania își poate reduce angajații sau pierde bani, seful tău se divorțează etc.) Trebuie să aștepți momentul potrivit. Este compania generatoare de profit mai mare decât anul trecut? Au promovat alte persoane? Ați avut rezultate spectaculoase în ultimele luni?
 • Imaginea intitulă Obținerea plății vă creșteți Mergeți pasul 6
  6
  Negociază. Da, acesta este ultimul pas. Dacă ați urmat primele 5 corect, atunci nu ar trebui să aveți probleme cu acesta. Nu te rogi. Sunteți colegi. Au o conversație normală pentru adulți. Menționați argumentele dvs., prezentați-vă cazul și așteptați un răspuns.
 • sfaturi

  • Nu vorbiți despre salariul dvs. în timpul negocierilor. În schimb, vorbiți despre creșterea dvs. Ce credeți că este cel mai bine pentru șeful tău: "Am nevoie de 3000 $ lunar" sau "Am nevoie de o creștere de 500 $"?
  • Îmbrăcați-vă pentru succes Puneți-vă cea mai bună îmbrăcăminte.

  avertismente

  • Nu vă certați, nu vă plângeți și nu vă plângeți. Nu mai ești copil. Nu vei ajunge nicăieri dacă o faci pentru că nu-ți pasă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să câștigi mulți bani pe StardollCum să câștigi mulți bani pe Stardoll
  Cum să câștigi bani rapid în Animal Crossing City FolkCum să câștigi bani rapid în Animal Crossing City Folk
  Cum să vă măriți venitul ca stripteuzăCum să vă măriți venitul ca stripteuză
  Cum sa faci bani daca esti un preteenCum sa faci bani daca esti un preteen
  Cum să negociezi un salariuCum să negociezi un salariu
  Cum să solicitați o promovareCum să solicitați o promovare
  Cum să-L întrebi pe Dumnezeu pentru cevaCum să-L întrebi pe Dumnezeu pentru ceva
  Cum să economisiți bani ca un copilCum să economisiți bani ca un copil
  Cum să aflați procentul unei majorări salarialeCum să aflați procentul unei majorări salariale
  Cum să evitați un sistem piramidalCum să evitați un sistem piramidal
  » » Cum să obțineți creșterea pe care o meritați

  © 2011—2020 ertare.com