Cum să obțineți banii returnați în numerar de pe un card de credit

În timp ce companiile de cărți de credit se luptă prin recenta criză economică, programele de recompensare a cărților de credit au devenit un lucru din trecut. Cu toate acestea, unele programe de recompense returnate în numerar sunt oferite de o varietate de furnizori de carduri de credit. Învățând cum să obțineți bani de pe un card de credit vă poate oferi un bonus substanțial în numerar pentru achizițiile efectuate cu cardul dvs. de credit.

pași

Imaginea intitulată Obțineți o caritate acoperită în mass-media Pasul 5
1
Contactați furnizorul dvs. actual de cărți de credit și întrebați despre programele existente pe care le aveți la dispoziție ca titular de card stabilit înainte de a vă înscrie pentru un nou card de credit care oferă un program de cash back.
 • Companiile de credit au adesea mai multe programe de recompense disponibile pentru aceiași posesori de carduri. Dacă cardul dvs. curent nu include un program de returnare a banilor, sunați la compania de carduri și întrebați dacă puteți fi înscris într-un program de returnare fără a deschide un nou cont de card de credit.
 • Dacă aveți în prezent un program de recompense cu carduri de credit, aflați dacă banii returnați în numerar reprezintă o recompensă disponibilă. Unele programe oferă bani, certificate de cadou sau credite de sold ca o recompensă disponibilă. Calculați suma punctelor de recompensă necesare pentru a obține diferitele niveluri de numerar sau credite pentru a vedea ce procent ar putea să primiți în numerar. Comparați cu o nouă carte care oferă un program de cash back.
 • Imaginea intitulată Urmați programul Accelerator Plus pentru Mortgage Pasul 1
  2


  Dacă aplicați pentru un nou card cu un nou program de recompense, comparați ofertele pentru a găsi cea mai bună ofertă și cea mai bună rată a dobânzii pe care o puteți negocia.
 • Programele cu premii în bani oferă, de obicei, premii în intervalul de la 1 la 5 procente din numerarul returnat în achiziții. Unele companii de carduri au programe specializate care oferă un procent de bani returnate într-o anumită categorie de cheltuieli în fiecare lună, oferind în același timp 1 sau 2 procente pentru toate celelalte achiziții. Alte companii de carduri pot oferi o constantă de 2 sau 3 procente la toate achizițiile, indiferent de categoria dvs.
 • Imagine intitulată Negociați o scurtă etapă de vânzare 4
  3
  Desemnați metoda încasărilor pentru premii în bani înainte de sfârșitul primului dvs. ciclu de facturare.
 • Unele companii de cărți de credit vor procesa automat banii înapoi ca și credit în următorul ciclu de facturare. Altele vă pot cere să furnizați un cont de economii sau de economii în afara depozitelor lunare pentru banii returnați în numerar. Solicitările de a primi banii într-un cec trimis prin poștă includ de obicei o taxă de serviciu.
 • avertismente

  • Fiți atent cu obiceiurile de cheltuieli și evitați utilizarea excesivă a cărții dvs. de credit într-un efort de a crește premii în bani. Odată ce sunteți pregătit să primiți premii în bani pe cardul dvs. de credit, este posibil să fiți tentat să transferați mai multe achiziții și cheltuieli regulate pe cardul dvs. de credit pentru a primi recompense în numerar. Cu toate acestea, trecerea la un stil de cheltuieli dependente de pe cardul de credit poate duce rapid la o datorie necontrolabilă pe măsură ce începeți să pierdeți evidența cu cât cheltuiți pe card.
  • Rambursările banilor returnate în numerar sunt ușor depășite de ratele ridicate ale dobânzilor și de costurile financiare. Dacă aveți tendința de a menține un echilibru revolving pe cardul dvs. de credit, va fi mai bine să căutați un card cu o rată a dobânzii mai mică decât să aveți un card cu o rată mai mare și un program de recompense în numerar.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPalCum să adăugați o carte de credit în contul dvs. PayPal
  Cum să adăugați o carte de credit într-un cont UberCum să adăugați o carte de credit într-un cont Uber
  Cum să adăugați cărți în aplicația Apple WalletCum să adăugați cărți în aplicația Apple Wallet
  Cum se calculează plățile prin carduri de credit în ExcelCum se calculează plățile prin carduri de credit în Excel
  Cum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de creditCum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de credit
  Cum să faci bani cu cardul de debit PayPalCum să faci bani cu cardul de debit PayPal
  Cum se deschide o ușă cu un card de creditCum se deschide o ușă cu un card de credit
  Cum de a maximiza kilometri și puncte de a călătoriCum de a maximiza kilometri și puncte de a călători
  Cum să închiriezi o mașină fără un card de creditCum să închiriezi o mașină fără un card de credit
  Cum să scapi de datoriile cărților de creditCum să scapi de datoriile cărților de credit
  » » Cum să obțineți banii returnați în numerar de pe un card de credit

  © 2011—2020 ertare.com