Cum să obțineți deduceri fiscale prin donații caritabile

Industriile caritabile sunt organizații uriașe non-profit din Statele Unite și Canada. Pe lângă acordarea de sprijin comunității prin donații de alimente și prin magazinele de economii cu costuri reduse, acestea oferă formare profesională și de angajare pentru persoanele cu dizabilități, cu puțină educație și cu puține privilegii. În 2010, industria dedicată carității a obținut 4 miliarde de dolari și a contribuit la angajarea a 2,4 milioane de persoane. Magazinele de caritate acceptă donații de îmbrăcăminte, mobilier, calculatoare și multe altele. Donațiile trebuie să fie în stare de funcționare, iar organizațiile de caritate oferă chitanțe persoanelor care fac o donație, atunci când sunt solicitate. Acest articol vă va spune cum să aveți deduceri fiscale prin donații către caritate.

pași

Imaginea intitulată
1
Decideți dacă doriți să detaliați impozitele în acest an. Dacă intenționați să faceți declarația dvs. standard, atunci faceți o donație caritabilă, în ciuda generozității dvs., nu va fi utilă ca deducere fiscală.
 • Imaginea intitulată Obțineți deduceri de impozit pe donații de bunăvoință Pasul 2
  2
  Organizați-vă și păstrați o evidență a donațiilor înainte de a le da caritate. Dacă puneți totul într-o pungă, vă va fi dificil să vă amintiți ce ați dat și veți avea mai puțină documentație care să vi se transfere agenției fiscale pentru a vă susține solicitarea de deducere.
 • Creați o foaie de calcul care include articolele de îmbrăcăminte, suma pe care o donați, prețul de achiziție, data aproximativă a achiziției, starea și data donării.
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu dați niciun element care nu este de bună calitate. Atât o agenție de caritate cât și o agenție fiscală solicită să donați îmbrăcăminte sau obiecte care sunt în stare bună. Evitați donarea șosetelor și lenjeriei, cu excepția cazului în care acestea sunt în stare "ca nou".
 • Imagine intitulată Obțineți deduceri de impozit pe donații de bunăvoință Pasul 4
  4
  Luați fotografii de orice valoare de mare valoare pe care o oferiți. Acest lucru este valabil pentru lucruri precum mobilier, calculatoare sau alte dispozitive electronice. Chiar dacă îmbrăcămintea a fost achiziționată la o valoare ridicată, ea are aceeași valoare pe piață ca un pulover cumpărat la un magazin cu discount.
 • Prețul pieței este considerat ca fiind prețul la care articolul ar fi cumpărat dacă ar exista un vânzător și un cumpărător pentru acest articol utilizat. De exemplu, cât de repede ar fi vândut acest articol pe eBay sau pe o piață de purici?
 • Imaginea intitulată Obțineți deduceri de impozit pe donații de bunăvoință Pasul 5
  5
  Du-te la site-ul de caritate și căutați un tabel care afișează valoarea de piață a elementelor comune. Utilizați acest ghid pentru a vă ajuta să completați foaia de calcul. Unele articole ar putea părea să aibă un preț scăzut, dar există un număr de factori care au fost adăugați în acest ghid, cum ar fi starea, vârsta și deficitul.
 • Imagine intitulată Obțineți deduceri de impozit pe donații de bunăvoință Pasul 6


  6
  Sunați la magazinul dvs. local de caritate pentru a vă asigura că există cineva disponibil pentru a vă oferi o chitanță pentru donații. Multe agenții de donare au cutii poștale unde puteți lăsa articolele de îmbrăcăminte. Dar dacă trebuie să obțineți o chitanță, va trebui să mergeți în timpul orelor de program regulate și să discutați cu personalul.
 • Imaginea intitulată
  7
  Luați mărfurile și magazinul de caritate. Când vă întreabă dacă doriți o chitanță, asigurați-vă că ați spus "Da." Aceste chitanțe tind să fie foarte generale. De exemplu, ar putea spune "1 cutie de îmbrăcăminte." De aceea este important să aveți propria dvs. înregistrare.
 • Nu este necesar să transmiteți o taxă de caritate agenției fiscale în cazul în care donațiile dvs. de garanție valorează mai puțin de 250 USD (USD) - cu toate acestea, este o idee bună să solicitați una, în cazul în care faceți donații ulterioare.
 • Imaginea intitulată
  8
  Mențineți o evidență a donațiilor dvs. în secțiunea A a formularului 1040 al agenției fiscale. Dacă donați mai mult de 500 USD în bunuri pentru caritate, trebuie să completați și secțiunea A din formularul 8283, numită "Contribuții la caritate care nu sunt făcute în numerar."
 • Nu puteți să donați mai mult de 50% din venitul net ajustat timp de un an și să-l declarați pe impozite. Dacă ați donat peste 50%, ar putea fi luată în considerare pentru deducerea fiscală de anul viitor.
 • Imaginea intitulată
  9
  Faceți valoarea donației dacă are o valoare mai mare de $ 5000 (USD). Aceste informații trebuie înregistrate de un evaluator calificat pe formularul 8283 din secțiunea B. El trebuie să completeze partea III, "Raportul evaluatorului".
 • Imaginea intitulată Obțineți deduceri de impozit pe donații de bunăvoință Pasul 10
  10
  Acesta include formularul 1040, formularul 8283, chitanțele și foaia dvs. de calcul cu declarația dvs. fiscală pentru acel an.
 • sfaturi

  • Solicitați ajutorul unui contabil public autorizat dacă aveți mai multe întrebări cu privire la deducerile dvs.

  avertismente

  • Donațiile către caritate sunt respectate cu atenție de agenția fiscală, deoarece mulți oameni abuzează de această deducere. Asigurați-vă că niciodată nu supraestimați valoarea bunurilor și furnizați întotdeauna documente, pentru a evita un audit fiscal.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă schimbați caritatea Amazon SmileCum să vă schimbați caritatea Amazon Smile
  Cum se colectează fonduri pe FacebookCum se colectează fonduri pe Facebook
  Cum sa dati o rochie de mireasaCum sa dati o rochie de mireasa
  Cum de a dona haine pentru caritateCum de a dona haine pentru caritate
  Cum să începeți o bancă de hranăCum să începeți o bancă de hrană
  Cum să vă ocupați de cerșetori care vă cer baniCum să vă ocupați de cerșetori care vă cer bani
  Cum să ajuți caritate pentru copiiCum să ajuți caritate pentru copii
  Cum să devii un filantropCum să devii un filantrop
  Cum să vă dați mașina la o caritateCum să vă dați mașina la o caritate
  Cum să vă dați părul la o cauză bunăCum să vă dați părul la o cauză bună
  » » Cum să obțineți deduceri fiscale prin donații caritabile

  © 2011—2020 ertare.com