Cum să obțineți copii ale formularelor W2 anterioare

Este posibil să aveți copii vechi W2 din cauza unui audit sau, mai fericit, dacă un contabil vă spune că puteți obține mai mulți bani din impozite din anii precedenți. În orice caz, trebuie să știți cum să obțineți copii ale vechilor formulare W2. Este un proces destul de ușor. S-ar putea să trebuiască să faci puțină muncă pentru ao obține. Este posibil să trebuiască să solicitați aceste informații și să prezentați dovada venitului, chiar dacă nu ați făcut suficient pentru a declara acel an.

conținut

pași

Imagine intitulată Obțineți copii de pe vechile formulare W2 Pasul 1
1
Verificați unde păstrați documente importante. Este o idee bună să păstrați informații fiscale importante timp de cinci ani. Cu toate acestea, dacă nu le aveți, totul nu este pierdut.
 • Imagine intitulată Obțineți copii de pe vechile formulare W2 Pasul 2
  2
  Apelați departamentul de salarizare al angajatorului dvs. (sau angajatorul anterior, după caz). De asemenea, aceștia trebuie să păstreze informații fiscale importante.
 • Imaginea intitulată
  3
  Accesați site-ul IRS. O căutare rapidă a vechilor formulare W2 vă va permite să comandați formularele W2 din anii precedenți. Va trebui să solicitați formularul 4506-T.
 • Acest serviciu poate fi gratuit, cu toate acestea, ar putea exista o taxă nominală. Plătiți taxa, dacă există una, (suma poate varia de la an la an). IRS nu a fost taxat pentru acest serviciu, dar cererile de tranzacții din anii precedenți pot fi diferite.
 • Așteptați cu răbdare. Este posibil să dureze 2 luni sau mai mult pentru a procesa cererea.
 • Imagine intitulată Obțineți copii de pe vechile formulare W2 Pasul 4
  4


  Contactați formatorul de taxe pe care l-ați utilizat în anii anteriori. Acest lucru este destul de ușor dacă o sursă externă, cum ar fi H & R Block, ți-au făcut taxele în anii precedenți. Ar trebui să aibă formularele W2 în dosar.
 • Imaginea intitulată
  5
  Fiți conștienți de structurile de prețuri. Există și alte surse de informații W2 mai vechi care percep o taxă. Întrebați următoarele două întrebări și apoi comparați informațiile cu cele de la IRS înainte de a plăti ceva.
 • Cât timp este nevoie pentru a obține vechile formulare W2?
 • Care este taxa pentru acest serviciu?
 • Imagine intitulată Obțineți copii de pe vechile formulare W2 Pasul 6
  6
  Trimiteți o solicitare pentru o extensie care vă oferă 3 luni suplimentare pentru a depune declarația privind impozitul pe venit dacă lucrați la impozite pentru anul în curs. Acest lucru vă va oferi suficient timp pentru a aștepta cu răbdare ca formele W2 să se întoarcă.
 • Imaginea intitulată
  7
  Găsiți un loc sigur pentru a păstra documente fiscale importante, astfel încât acest lucru să nu se întâmple din nou. Merită puțin efort acum pentru a evita mai multe dureri de cap mai târziu. Trebuie să salvați toate formularele W2, formularele fiscale și alte informații fiscale pertinente timp de 7 ani.
 • sfaturi

  • Urmați acești pași dacă angajatorul dvs. refuză să vă dea un alt formular W2.
  • Puteți obține formularele W2 anterioare în anii în care nu ați depus declarația fiscală, precum și pentru cele depuse.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te divorțezi în statul ColoradoCum să te divorțezi în statul Colorado
  Cum de a începe un proces de divorț în OregonCum de a începe un proces de divorț în Oregon
  Cum să vă organizați fișierele personaleCum să vă organizați fișierele personale
  Cum se obține un pașaport din FilipineCum se obține un pașaport din Filipine
  Cum sa cumperi o masina fara dovada de venitCum sa cumperi o masina fara dovada de venit
  Cum se deschide sau se înregistrează o nouă companieCum se deschide sau se înregistrează o nouă companie
  Cum se colectează prestațiile de securitate socialăCum se colectează prestațiile de securitate socială
  Cum să angajeze un contabilCum să angajeze un contabil
  Cum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simpluCum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simplu
  Cum să deduceți impozitele în întreprinderile miciCum să deduceți impozitele în întreprinderile mici
  » » Cum să obțineți copii ale formularelor W2 anterioare

  © 2011—2020 ertare.com