Cum de a negocia prețul de închiriere al unui apartament

Când începeți să căutați un apartament de închiriat, veți realiza că majoritatea proprietăților publicate au deja o sumă stabilită pe care va trebui să o plătiți pentru chiria dvs. Cu toate acestea, dacă găsiți locul perfect care are tot ceea ce doriți, dar este puțin mai scump decât vă puteți permite, puteți încerca să negociați un preț mai mic înainte de semnarea contractului. Gradul de îndatorare financiară pe care îl aveți va depinde de cât timp apartamentul a fost pe piață, dacă sunteți un chiriaș dorit, cu linii de credit bune și referințe excelente, și apartamente similare care sunt închiriate în cartierul dvs. Negocierea prețului de închiriere al apartamentului prin cercetarea și promovarea a ceea ce aveți de oferit în calitate de chiriaș.

conținut

pași

Imaginea intitulată Negocierea prețului la închirierea unui apartament Pasul 1
1
Investigați piața de închirieri de apartamente.
 • Aflați ce sunt apartamentele și prețurile medii de închiriere din cartierul și orașul în care doriți să închiriați.
 • Discutați cu alte persoane din clădirea unde se află apartamentul pentru a afla cât de mult plătesc pe lună. Întrebați și în alte clădiri. Verificați anunțurile clasificate și aflați cât de mult plătesc în zona respectivă.
 • Imagine intitulată Negocierea prețului la închirierea unui apartament Pasul 2
  2
  Aflați cât timp departamentul a fost pe piață. Dacă nu ați închiriat după 1 sau 2 luni de disponibilitate, proprietarul se va îngrijora probabil de pierderea banilor și va fi mai dispus să negocieze prețul de închiriere.
 • Imaginea intitulată Negocierea prețului la închirierea unui apartament Pasul 3
  3
  Pregătește-te mental. Dacă sunteți cineva care are tendința de a ezita atunci când generează situații inconfortabile sau solicită favoruri, probabil că veți avea dificultăți de negociere.
 • Amintiți-vă că meritați ceea ce cereți, mai ales dacă cercetarea dvs. vă arată că ați putea plăti mai puțin pentru apartamentul pe care doriți să-l închiriați.
 • Practica negociere. Adresați-vă prietenilor și colegilor care sunt buni la negociere pentru ajutor. Încearcă să negociezi ceva mic, ca un trinket la o vânzare în garaj. Dacă puteți convinge vânzătorul să vă scadă cu 3 până la 1 $ pentru un cadru de imagine utilizat, de exemplu, veți fi gata să negociați cu proprietarul.
 • Imagine intitulată Negocierea prețului la închirierea unui apartament Pasul 4
  4
  Vinde-te ca chirias. Arătați că sunteți un chiriaș mare și că închirierea unui apartament pentru dvs. va fi în valoare de mai mult de câțiva dolari în fiecare lună.
 • Aduceți referințe, chitanțe de plată, bilanțuri bancare și rapoarte de credit atunci când întâlniți proprietarul. Încurajați-l să efectueze o verificare de fond, o verificare a creditului și o verificare a angajării.
 • Imaginea intitulată Negocierea prețului la închirierea unui apartament Pas 5
  5


  Amintiți-vă că aveți opțiuni și nu vă fie frică să le menționați. Dacă proprietarul știe că aveți în vedere alte locuri cu prețuri de închiriere mai mici, puteți avea un avantaj suplimentar.
 • Imaginea intitulată Negocierea prețului la închirierea unui apartament Pasul 6
  6
  Aceasta arată flexibilitate. În cazul în care chiria este de $ 1000 și vă propuneți să plătiți 800 $, trebuie să fiți dispus să închideți o valoare care se află între cele două.
 • Cereți alte considerente dacă nu vă permite să negociați prețul de închiriere. De exemplu, cereți să includeți servicii publice, să vedeți dacă puteți plăti un depozit mai scăzut de securitate, să aflați dacă puteți obține gratuit serviciul de telefonie prin cablu, o sală de sport sau o parcare suplimentară.
 • Imaginea intitulată Negocierea prețului la închirierea unui apartament Pasul 7
  7
  Alege momentul potrivit. Negocierile dvs. pot avea succes în perioadele în care chiriașii sunt puțini. De exemplu, probabil că nu veți avea mult succes cu negocierile dvs. de a închiria un apartament într-un oraș universitar în luna august.
 • Nu așteptați până când expiră actualul contract de leasing pentru a începe tranzacționarea. Trebuie să vă oferiți cel puțin 2 sau 3 luni pentru a negocia.
 • Imaginea intitulată Negocierea prețului la închirierea unui apartament Pasul 8
  8
  Oferă să semneze un contract mai lung în schimbul unei chirii mai mici. Proprietarii pierd bani de fiecare dată când un chiriaș se mută și intră într-unul nou. Dacă vă propuneți să semnați un contract timp de 3 ani, probabil proprietarul se simte suficient de confortabil pentru a vă oferi prețul de închiriere dorit.
 • Imagine cu titlul Negocierea prețului la închirierea unui apartament intro
  9
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Lăsați totul în scris. Un acord verbal este plin de satisfacții, dar sunteți sigur că veți vedea un nou preț de închiriere reflectat în contractul de leasing sau contract.
  • Gândiți-vă la posibilitatea de a utiliza un broker. Dacă nu puteți ajunge nicăieri la negocierile dvs. sau aveți multe îndoieli în legătură cu încercarea, un broker poate negocia prețurile pentru dvs. În multe orașe, proprietarul plătește serviciile brokerului și nu chiriașul.
  • Amintiți-vă că puteți negocia chiria până la sfârșitul contractului. Negocierea prețului nu este doar pentru chiriași noi. Dacă ați fost un bun chiriaș timp de un an sau mai mult, încercați să discutați cu proprietarul pentru a reduce prețul de închiriere. Evidențiați istoricul plăților impecabile, lipsa plângerii de la vecinii dvs. și alte apartamente din zona în care ați putea să vă mutați pentru un preț mai mic.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi un complex de apartamenteCum sa alegi un complex de apartamente
  Cum să găsești un loc unde să locuiești în Los AngelesCum să găsești un loc unde să locuiești în Los Angeles
  Cum să fii conștient de cheltuieli neprevăzute la închirierea pentru prima datăCum să fii conștient de cheltuieli neprevăzute la închirierea pentru prima dată
  Cum să vă mulțumim unui posibil proprietarCum să vă mulțumim unui posibil proprietar
  Cum de a căuta un apartament în New YorkCum de a căuta un apartament în New York
  Cum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriatCum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriat
  Cum de a găsi un apartament în JaponiaCum de a găsi un apartament în Japonia
  Cum să licitați la PricelineCum să licitați la Priceline
  Cum să obțineți cel mai bun preț într-o mașină de închiriatCum să obțineți cel mai bun preț într-o mașină de închiriat
  Cum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașinăCum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașină
  » » Cum de a negocia prețul de închiriere al unui apartament

  © 2011—2020 ertare.com