Cum se creează o fermă de păsări

Este un lucru de a înființa o fermă de pui, dar obținerea acesteia pentru a deveni o afacere reală este ceva complet diferit. Nu numai că veți deveni fermier de păsări, ci și un bărbat sau o femeie de afaceri, în funcție de piețele pe care doriți să le vizați și de sectorul de păsări pe care doriți să-l aventurați. În industria păsărilor de curte există două sectoare principale: Straturile, care sunt cocoși crescuți pentru a produce ouă, și puii care sunt crescuți pentru a fi sacrificați pentru a-și comercializa carnea. Indiferent de sectorul pe care îl alegeți, trebuie să luați decizii administrative și financiare responsabile pentru a vă face ferma de pui o afacere profitabilă.

pași

Imagine intitulată Începeți o afacere pentru ferma de pui Pasul 1
1
Fă-o plan de afaceri Este foarte important să scrieți acest document. Ea ne spune ce obiective doriți să atingeți și cum intenționați să faceți acest lucru. Este, de asemenea, un plan al modului în care doriți să desfășurați activitatea, dar nu numai din punctul de vedere al unui producător, ci și al bancherului, avocatului, contabilului și chiar din punctul de vedere al muncii angajate.
 • Imagine intitulată Începeți o afacere pentru ferma de pui Pasul 2
  2
  Aveți nevoie de terenuri, de capital și de echipament. Nu puteți începe sau întreține o fermă de păsări sau o fermă de păsări fără a acoperi aceste nevoi vitale. Ai nevoie pentru a ridica facilitățile dumneavoastră pui de găină în cazul în care: grajduri sau cuști în funcție de faptul dacă ai de gând să facă reproducere convențională sau liberă. Terenul este necesar pentru a avea facilități acolo, precum și pentru a planta alimente pentru a hrăni găinile. Echipamentele și mașinile sunt necesare pentru curățarea caselor, pentru întreținerea ustensilelor, pentru lucrul cu culturi etc.
 • Imagine intitulată Începeți o afacere cu ferme de pui Pasul 3
  3
  Decideți care este cel mai bun mod de a vă ridica găinile. Există două modalități principale de a le ridica. Sistemele convenționale au spații închise care au controlat lumina și temperatura. Pe de altă parte, cealaltă metodă de reproducere este de a permite găinilor să fie mai liberi, astfel încât să se poată comporta cât mai natural posibil.
 • Imagine intitulată Începeți o afacere cu ferme de pui Pasul 4
  4


  Decideți în ce sectoare ale industriei de păsări doriți să vă aventurați. În cele din urmă, există două tipuri de alegere: pui de carne, care sunt găini crescuți pentru carne sau găini ouătoare (pui crescuți pentru a-și obține ouăle). Cu toate acestea, există și alte sectoare ale industriei din acest sector. Ouăle care nu pot fi vândute pe piață pentru consumul uman (care pot fi atât broilere, cât și straturi) sunt incubate, iar puii crescuți și crescuți până la vârsta potrivită pentru a fi vânduți la fermele care urmează să fie crescute straturi sau broilere. Deseori, activitatea de incubare a ouălor și creșterea puilor este în afară de creșterea puilor în alte scopuri. Există, de asemenea, o parte a sacrificării de carne de pui pentru carne, care este un sector în sine în care este, de asemenea, posibil să se aventureze.
 • Multe ferme de păsări (în special cele care nu sunt convenționale) operează în mai multe sectoare ale activității de păsări. Este decizia ta dacă vrei să intri în toate sectoarele sau doar unul sau două.
 • Imagine intitulată Începeți o afacere pentru o fermă de pui Pas 5
  5
  Găsiți o piață de nișă, dacă este posibil. Dacă zona în care vă aflați este cunoscută într-un anumit mod prin creșterea puiilor (mai convențional decât organice), poate doriți să vă îndreptați eforturile spre o nișă de piață formată din oameni interesați să cumpere ouă și pui de găină din fermele unde le cresc în mod liber și nu în cuști.
 • Imagine intitulată Începeți o etapă de afaceri pentru o fermă de pui
  6
  Fă-ți cunoștințele clienții și potențialii consumatori. Promovați-vă pur și simplu, permițând altora să știe că aveți ouă sau păsări de curte pentru a le vinde. Deseori, vânzarea prin cuvânt din gura este mult mai ieftină și este în continuare cel mai popular mijloc de publicitate în loc să plătească pentru un anunț în ziarul local care poate fi citit doar de câțiva oameni. Cu toate acestea, nu există nimic în neregulă în acest sens, nici în plasarea unui site web care promovează produsul dvs.
 • Imagine intitulată Începeți o afacere cu ferme de pui Pasul 7
  7
  Păstrați înregistrările și contabilitatea necesare pentru a vă arăta operațiunile. În acest fel poți ști dacă câștigi bani sau nu.
 • Imagine intitulată Începeți o afacere cu ferme de pui Pasul 8
  8
  Răsfoiți animalele în conformitate cu legislația locală, de stat / provincie și federală în vigoare.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un alimentator de pasari cu un recipient de lapteCum sa faci un alimentator de pasari cu un recipient de lapte
  Cum să vorbim despre păsări și albineCum să vorbim despre păsări și albine
  Cum să furați prepelitaCum să furați prepelita
  Cum să ridici prepelițeleCum să ridici prepelițele
  Cum să ridice curcaniiCum să ridice curcanii
  Cum de a determina sexul unui budgieCum de a determina sexul unui budgie
  Cum să dezvoltați un plan de afaceri pentru creșterea animalelorCum să dezvoltați un plan de afaceri pentru creșterea animalelor
  Cum să începeți o grădină zoologică micăCum să începeți o grădină zoologică mică
  Cum să porniți o fermă de capraCum să porniți o fermă de capra
  Cum să porniți o fermă de puiCum să porniți o fermă de pui
  » » Cum se creează o fermă de păsări

  © 2011—2020 ertare.com