Cum să asamblați un camion de alimente

Începeți a Camionul alimentar sau camionul alimentar poate fi un proces complicat și necesită o cantitate considerabilă de resurse inițiale și răbdare. La început, veți avea nevoie de mai multe permise și de o cantitate mare de bunuri. Odată ce vă deschideți afacerea, va trebui să vă faceți griji cu privire la publicitate și întreținere. Acestea sunt conceptele fundamentale pe care trebuie să le cunoașteți dacă vă gândiți să începeți propria afacere cu alimente stradale.

În toate țările există organizații publice care să ajute antreprenorii. În secțiunea Resurse suplimentare veți găsi modalitatea de a contacta organizația care corespunde țării dvs.

pași

Partea 1
Aveți grijă de aspectele juridice

Imaginea intitulată Pornirea unui camion alimentar Pasul 1
1
Achiziționați asigurare. Costul asigurării va depinde de asigurător, deși nu ar trebui să fie mult mai scump decât asigurarea unei mașini comune.
 • Lăsați asigurătorul să știe despre riscurile suplimentare pe care le poate avea un coș de produse alimentare. De exemplu, dacă intenționați să transportați tancuri de propan sau altă substanță cu o volatilitate similară în mașină, trebuie să lăsați asigurătorul să știe astfel încât să vă poată oferi un plan cu o acoperire adecvată.
 • Rețineți că cu cât există mai multe riscuri pentru căruciorul alimentar, costul de asigurare va fi mai mare.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 2
  2
  Obțineți un certificat de furnizor de produse alimentare. Fiecare oraș are propriile reglementări și, în multe cazuri, veți avea nevoie de permise separate pentru dvs. și căruța dvs. de produse alimentare.
 • Numele acestui permis este diferit în fiecare oraș. De exemplu, în Chile acest permis este cunoscut sub numele de: "Autorizație sanitară pentru vânzătorii de produse alimentare de pe stradă", deși numele poate varia în alte orașe.
 • În mod ocazional, va trebui să faceți o pregătire specială înainte de a primi certificarea necesară.
 • În general, clasele și certificatul au un cost. Așteptați să plătiți 35 $ sau mai mult când solicitați permisul.
 • Imaginea intitulată Pornirea unui camion alimentar Pasul 3
  3
  Obțineți permisul pentru coșul de produse alimentare. În mod similar, în aproape toate orașele va trebui să obțineți un certificat pentru coșul de produse alimentare.
 • Costul permisului variază în fiecare oraș. De exemplu, în Statele Unite, permisul pentru un coș de alimente poate varia de la 150 la 695 dolari, în funcție de orașul în care are loc procesul.
 • De asemenea, procedura de obținere a certificatului variază în funcție de oraș, deși există unele elemente care sunt comune peste tot
 • Au un inspector de alimente să aprobe coșul de produse alimentare. Inspectorul va verifica dacă coșul de produse alimentare este proprietatea dumneavoastră și că aveți asigurările necesare și permisele de operare. În același mod, oficialul se va asigura că unitățile pentru depozitarea și gătitul produselor alimentare sunt în stare bună și că spațiul este suficient de curat.
 • Rețineți că majoritatea licențelor oferite de inspectorii de sănătate pe site sunt temporare. Urmați instrucțiunile inspectorului sanitar pentru a obține un certificat permanent în orașul dvs.
 • În unele locuri poate fi imposibil să obțineți din punct de vedere legal un permis de exploatare a căruciorului alimentar. De exemplu, în New York City există o limită de 3.100 de licențe, deci sunt extrem de greu de trecut. Puteți cumpăra o licență pe piața neagră, deși acest lucru ar fi ilegal și costisitor.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 4
  4
  Au o revizuire oficială autorizată a codului dvs. de conduită. Uneori, un inspector de sănătate sau un alt angajat oficial va solicita un cod complet de comportament privind prelucrarea produselor alimentare înainte de a vă da un certificat.
 • Ca parte a codului de conduită, va trebui să indicați tipurile de alimente pe care doriți să le vindeți și cum intenționați să le pregătiți. Dacă aveți probleme de sănătate sau spațiu care vă împiedică să pregătiți alimentele în mașină, va trebui să includeți în cod o bucătărie comercială aprobată de un inspector în care veți pregăti alimentele.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 5
  5
  Prezentați o scrisoare care specifică depozitul unde veți depozita consumabilele. Este necesar ca Ministerul Sănătății din țara dvs. să aprobe depozitul în care vă veți depozita bunurile.
 • Magazinul este locul unde veți păstra coșul de produse alimentare și rămășițele ingredientelor.
 • Depozitul trebuie să aibă capacitatea de a oferi suport pentru funcționarea căruciorului alimentar în legătură cu serviciul de apă, elementele necesare pentru pregătirea hranei, manipularea deșeurilor și depozitarea autoturismului, alimentele și alte bunuri.
 • Partea 2
  Proiectați un meniu

  Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 6
  1
  Creați un concept Primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când creați un meniu este să vă imaginați un concept unic.
  • Investigați înainte de finalizarea conceptului. Aflați care sunt afacerile cu produse alimentare care călătoresc și care au niveluri bune de vânzări pentru a obține o idee despre tipurile de alimente care pot atrage atenția potențialilor clienți.
  • Vă puteți imagina, de asemenea, ce tipuri de afaceri itinerante ar avea succes, chiar dacă acestea nu există în zona pe care intenționați să o introduceți. De exemplu, în cazul în care cupcakes au succes în zona dvs., dar nimeni nu are un car de desert, puteți experimenta cu o specială desert afaceri sau plăcinte miniatură inserate într-un stick.
  • De asemenea, trebuie să țineți cont de cele mai reușite restaurante tipice din zona dvs. Dacă există o prezență puternică de produse alimentare thailandeze în orașul dvs., dar există foarte puține cărucioare pentru alimente care vând mâncăruri thailandeze, o puteți lua în considerare pentru a vă începe propria afacere alimentară.
  • Luați în considerare efectuarea unui test de gust înainte de finalizarea conceptului. Studiile anonime și probele de produse alimentare în chioșcuri mici reprezintă o modalitate bună de a determina dacă oamenii sunt interesați de ceea ce intenționați să vândați și cât de mult sunt dispuși să plătească pentru aceasta.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 7
  2
  Contactați furnizorii de produse alimentare. Va trebui să găsiți furnizori fiabili și la prețuri accesibile pentru a cumpăra ingredientele în mod regulat.
 • Sunați mai mulți furnizori înainte de a alege. Întrebați despre calitatea și costul produselor.
 • Verificați referințele furnizorilor. Aflați care restaurante sau cărucioare de hrană pe care le cumpără în prezent de la furnizor și întrebați-le dacă sunt mulțumiți de serviciu.
 • Asigurați-vă că calitatea produselor și a serviciilor este bună. Verificați că carnea, produsele lactate și alimentele perisabile sunt ambalate în timp util și sanitar.
 • Limitați numărul de furnizori. Urmărirea unui număr mare de facturi poate împiedica operațiunile de afaceri. Deși este o idee bună să aveți mai multe opțiuni de furnizor, ar trebui să evitați și cumpărarea de la un număr excesiv de persoane.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 8
  3
  Semnează contractele. Un contract bun este esențial pentru menținerea unei alimentări fiabile și constante de alimente.
 • Negociază clauzele contractului. Contractul cu furnizorul de alimente trebuie să includă informații despre responsabilitățile și obligațiile sale în cazul în care alimentele sosesc într-o stare proastă, inutilizabilă sau nesănătoasă.
 • Determinați un program de livrare. Furnizorul poate livra hrana în magazinul dvs. sau este posibil să trebuiască să vă duceți la adresa firmei pentru al ridica. Programați livrările pentru primele ore ale dimineții sau nopții și evitați orele cele mai aglomerate ale zilei.
 • Negociați plățile Dacă contactați mai mulți furnizori, ar trebui să aveți o idee generală despre prețul corect pentru un anumit produs. În mod similar, va trebui să vorbiți despre maturitatea datoriilor și despre regularitatea cu care furnizorul poate crește prețurile.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 9
  4
  Achiziționați ingrediente cu ridicata de la persoane cu care nu aveți contracte. Când începeți, puteți cumpăra, de asemenea, consumabile en-gros din cataloage și depozite, în loc să vă ocupați de contractele furnizorilor.
 • Vinariile cu amănuntul vând hrana în cantități mari. Cu toate acestea, trebuie să dobândiți un membru pentru a putea cumpăra în aceste locuri. Costurile de membru pot varia în funcție de instituție. Totuși, rețineți că oferta de alimente proaspete în pivnițe este limitată.
 • Achizitionati en-grosul ingrediente intr-un catalog. Cărțile de hârtie cu ridicata obțin produse alimentare de la furnizori și producători înainte de a le vinde întreprinderilor și consumatorilor. Cu toate acestea, este în general dificil să cumpărați alimente perisabile și proaspete printr-un catalog.
 • Partea 3
  Țineți cont de celelalte costuri legate de începerea afacerii

  Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 10
  1
  Cumpărați sau închiriați un coș de produse alimentare. Un coș de alimente remodelat recent pentru a vinde alimente poate costa între 10.000 și 60.000 de dolari.
  • Aflați în mai multe locuri pentru a obține cel mai bun preț posibil. Costul exact va depinde de starea mașinii și de echipamentul pe care îl are.
  • Un cărucior de mâncare second-hand care are câțiva ani de utilizare va costa mai puțin decât unul complet nou.
  • De asemenea, puteți închiria un coș de alimente bine funcționat de la cineva care are mai multe dintre acestea și intenționează să vă reducă afacerea alimentară de pe stradă.
  • Rețineți că mașina pe care o cumpărați ar trebui să se conformeze, de asemenea, limitelor spațiului impus în zona pe care intenționați să o vindeți.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 11
  2


  Instalați echipamentul de bucătărie în coșul de alimente. Dacă intenționați să utilizați mașina pentru a pregăti toate alimentele, va trebui să o echipați cu toate unitățile necesare de gătit și de depozitare.
 • Echipamentul de bază de depozitare include un frigider, un congelator și cămară pentru a stoca ingredientele și ustensilele.
 • Echipamentul de bază pentru pregătirea mesei include un cuptor, o prăjitoare, hanuri, tăblițe și ustensile.
 • Costul acestor echipamente poate varia considerabil, în funcție de unitățile pe care le-ați instalat și de lucrurile de care aveți nevoie.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 12
  3
  Luați în considerare închirierea unui spațiu pentru o bucătărie comercială. O altă opțiune este de a închiria sau de a cumpăra o mașină pentru mese de bază și de a închiria un spațiu pentru o bucătărie comercială.
 • Această opțiune poate fi cea mai bună în raport cu costurile în cazul în care puteți închiria un spațiu comercial de bucătărie pentru o valoare accesibilă și puteți obține un coș de bază alimentar și economic. Cu toate acestea, va trebui să investigați cu atenție costurile înainte de a stabili dacă aceasta este cea mai potrivită opțiune.
 • În același mod, trebuie să vă asigurați că coșul de produse alimentare are cel puțin echipamentul și aparatele pentru a menține alimentele calde și pentru a le încălzi, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 13
  4
  Găsiți un loc pentru a parca coșul de produse alimentare. În unele orașe este necesar să închiriați un spațiu într-o parcare a orașului, destinată în special întreprinderilor stradale, în timp ce în altele puteți închiria spațiul dorit atâta timp cât este aprobat de un inspector de sănătate.
 • Verificați primăria înainte de a parca carul pentru a afla mai multe despre reglementările și procedurile specifice pe care va trebui să le urmați.
 • Partea 4
  Atrageți clienții

  Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 14
  1
  Creați o marcă Va trebui să vă petreceți puțin timp dezvoltând un nume pentru afacerea dvs., un logo, o schemă de culori și o uniformă.
  • Numele coșului pentru produse alimentare trebuie să fie creativ și, în același timp, informativ. De exemplu, "Cărucior cu câini calzi" Este un nume foarte simplu, în timp ce "Cerul albastru" Nu este foarte clar sau spune nimic despre ceea ce vinzi. Cu toate acestea, un nume de genul "Zahăr și făină" Are un echilibru bun, presupunând că vindeți produse de panificație.
  • Asigurați-vă că nu există alte căruțe și restaurante care să aibă numele pe care l-ați ales.
  • Trebuie să creați un logo colorat care să îi ajute pe clienți să vă amintească. Un logo are, de obicei, un animal de companie sau o imagine a ceea ce vindeți, dar poate fi ceva atât de simplu ca și numele căruciorului.
  • Ia o uniformă. Puteți obține o uniformă complexă care include logo-ul și culorile, deși nu este necesar. Chiar ceva simplu ca o cămașă neagră curată și blugi vă va oferi un aspect mai profesionist decât o cămașă albă și uzată, plină de pete.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 15
  2
  Reclamați coșul de produse alimentare. Utilizați rețele sociale și forme tradiționale de publicitate pentru a atrage atenția asupra noii dvs. afaceri.
 • Creați o pagină pentru coșul de produse alimentare pe rețelele sociale populare precum Facebook și Twitter. Rămâneți activ în aceste rețele sociale pentru a atrage atenția mai multor oameni asupra afacerii dvs.
 • Luați în considerare plasarea anunțurilor în ziare, buletine de știri și alte publicații din zona dvs. De asemenea, puteți plasa anunțuri pe site-uri web clasificate.
 • Puneți fluturași pe buletinele comunitare care se găsesc adesea în biblioteci și cafenele.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 16
  3
  Luați în considerare problemele de zonare. Verificați în primărie zonele din oraș care sunt permise pentru afacerea alimentară care călătorește.
 • Majoritatea zonelor comerciale sunt activate pentru afacerile cu produse alimentare mobile, deși multe zone rezidențiale nu sunt.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 17
  4
  Alegeți o zonă cu mulți oameni. Locul pe care îl alegeți trebuie să aibă un flux bun de pietoni, deși trebuie să fii atent la ceilalți furnizori ai locului.
 • Campusurile universitare, sectoarele de activitate ocupate, sălile de concerte și stațiile de metrou sunt locuri care, în mod natural, au un număr mare de persoane. Luați în considerare includerea acestor site-uri pe ruta dvs.
 • În mod similar, luați în considerare persoanele care ar putea fi interesate de alimentele pe care le veți vinde. Dacă intenționați să vă specializați în feluri de mâncare ale unui anumit grup etnic, includeți pe traseul dvs. zonele cu o populație ridicată a populației din acel grup etnic. Acesta include, de asemenea, unele zone cu oameni care ar putea fi dispuși să încerce noi tipuri de alimente.
 • Lucrați cu alte companii de hrană itinerantă din zonă. Dacă în oraș există multe întreprinderi cu produse alimentare de stradă, este foarte probabil ca cele mai multe dintre cele mai bune locuri să fie ocupate. Legea tacită a afacerilor cu produse alimentare itinerante este că vechimea depășește orice altceva, deși dacă doriți cu adevărat să vă stabiliți într-o anumită poziție, încercați să colaborați cu ceilalți furnizori care se află în zonă pentru a stabili un moment în care pot împărtăși spațiul menționat.
 • Imaginea intitulată Pornirea unui camion alimentar Pasul 18
  5
  Au dovada. Cea mai bună publicitate este cuvântul din gură, deși nimeni nu va ști unde să-și trimită prietenii dacă nu vă pot găsi. Dezvoltați o rută constantă și vizitați aceleași zone în același timp în fiecare zi.
 • Partea 5
  Ține-ți afacerea

  Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 19
  1
  Ascultați cererile și tendințele clienților. Este esențial să acordați o atenție deosebită dorințelor clienților dacă doriți să câștigați și să păstrați popularitatea.
  • Aveți flexibilitate, fără a schimba complet conceptul. Dacă într-adevăr doriți să aveți un coș de alimente care să vândă numai cupcakes subțiri, dar descoperiți că potențialii clienți își pierd interesul pentru că nu aveți deserturi cu arome tradiționale, vă puteți angaja să păstrați meniul dvs. de cupcakes fine, adăugând câteva arome tradiționale.
  • Vedeți tendințele populare printre alte căruțe de hrană din zonă. De exemplu, dacă celelalte coșuri de mâncare sunt norocoase cu o ofertă specială săptămânală, vă recomandăm să includeți această tendință în propria afacere.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar pas 20
  2
  Reînnoiți permisiunile după cum este necesar. În unele orașe va trebui să reînnoiți permise și licențe la intervale de câțiva ani. Asigurați-vă că cunoașteți datele de expirare a permiselor, costurile de reînnoire și pașii pe care trebuie să urmați pentru a vă asigura o licență continuă.
 • Imaginea intitulată Începeți un camion alimentar Pasul 21
  3
  Obțineți mai multe consumabile, după cum este necesar. Acordați atenție numărului de clienți pe care îl vedeți în medie și creșteți stocurile de ingrediente necesare pentru a răspunde cererii în creștere.
 • Cereți întotdeauna suficientă hrană și consumabile pentru a satisface numărul maxim de clienți. Deși este posibil să nu vindeți totul, este mai bine să aveți niște rămășițe decât să respingeți potențialii clienți.
 • Resurse suplimentare

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa deschizi un salon de frumusete acasaCum sa deschizi un salon de frumusete acasa
  Cum să deschizi o cantinăCum să deschizi o cantină
  Cum se deschide un magazin folositCum se deschide un magazin folosit
  Cum să începeți propria linie de bijuteriiCum să începeți propria linie de bijuterii
  Cum să începeți o afacere la domiciliuCum să începeți o afacere la domiciliu
  Cum să începi o afacere de pizzaCum să începi o afacere de pizza
  Cum să porniți o afacere de floare de mătaseCum să porniți o afacere de floare de mătase
  Cum să începeți o afacere de marketing gratuitCum să începeți o afacere de marketing gratuit
  Cum de a începe o afacere peisagisticăCum de a începe o afacere peisagistică
  Cum să începi o afacere cu motocicleteCum să începi o afacere cu motociclete
  » » Cum să asamblați un camion de alimente

  © 2011—2020 ertare.com