Cum de a diminua daunele cauzate de rezilierea unui contract de leasing rezidential

În general, este cerut ca partea prejudiciată ca urmare a încălcării unui contract să atenueze sau să reducă prejudiciile suferite înainte de a depune o cerere de recuperare a banilor părții care a încălcat contractul. În prezent, multe state au stabilit obligația legală a proprietarului de a atenua daunele rezultate din terminarea unui contract de închiriere. Închirierea rapidă a proprietății unui alt chiriaș va atenua majoritatea daunelor cauzate de rezilierea unui contract de închiriere rezidențial și se poate face urmând pașii simpli descriși mai jos.

pași

Imaginea intitulată
1
Determinați intenția chiriașului față de unitatea de închiriere. Înainte de a reintra în proprietate sau de a lua orice acțiune care ar putea avea consecințe juridice, proprietarul trebuie să ia în considerare cu atenție dacă chiriașul a abandonat efectiv proprietatea sau a fost absent doar pentru o perioadă lungă de timp. Unele puncte care trebuie luate în considerare atunci când se stabilește dacă chiriașul a părăsit proprietatea sunt:
 • Prezența sau absența efectelor personale. Este puțin probabil ca o locuință plină de mobilier, unelte pentru grădină, ornamente și alte proprietăți personale să fi fost abandonate de chiriaș.
 • Plata sau neplata chiriei. Dacă un chiriaș este la curent cu plățile în chirie, ar fi logic să presupunem că el nu a abandonat proprietatea.
 • Legislația de închiriere a statului dvs. cu privire la abandonarea proprietății de către chiriaș, precum și drepturile și obligațiile proprietarului, după ce proprietatea a fost abandonată. În unele state, faptul că un chiriaș a returnat cheile la proprietate nu înseamnă neapărat că l-au abandonat.
 • Imaginea intitulată
  2
  Inspectați proprietatea și documentați starea acesteia. Atunci când părăsesc o proprietate imobiliară, chiriașul ar putea lăsa unele efecte personale, precum și daune în unitatea de închiriere, pentru care va fi necesară efectuarea unei curățiri. Inspectarea proprietății imediat și pregătirea unei înregistrări scrise și video a stării dvs. vă va asigura succesul în cazul depunerii unei reclamații, dacă este necesar. Pentru a efectua o inspecție adecvată, urmați aceste instrucțiuni:
 • Înregistrați-vă inspecția video. Este o idee bună să-ți iei un prieten sau un partener pentru a opera camera, astfel încât să poți să apară pe film în timpul inspecției. De asemenea, aceasta vă va permite să verificați mai bine proprietatea și să identificați orice reparații sau lucrări de întreținere care trebuie efectuate.
 • Mențineți o evidență scrisă a stării proprietății. Ai putea folosi asta lista de verificare și raportul pentru inspecția unei proprietăți ca exemplu pentru a vă crea propriul raport și, astfel, să puteți înregistra situația proprietății.
 • Luați notă de toate reparațiile și curățarea care trebuie făcute, chiar dacă implică lucruri minore, cum ar fi curățarea ferestrelor sau aspirarea locului. Nu veți putea recupera ceea ce investiți în munca de întreținere atunci când depuneți un proces, însă trebuie să documentați totul inițial și să lăsați această situație să o soluționeze mai târziu sau să o lași în mâinile avocatului dvs.
 • Imaginea intitulată
  3
  Faceți reparații și sarcini complete de curățare în timp util. Reducerea prejudiciului este sinonim cu obținerea unui nou chiriaș cât mai curând posibil.
 • Imaginea intitulată


  4
  Păstrați toate voucherele de plată! Cea mai mare parte a diminuării prejudiciului constă în documentarea acestora, astfel încât să se înregistreze nu numai daunele provocate, ci și cât de curând ați luat măsurile necesare pentru a restitui proprietatea. Păstrați voucherele de plată pentru orice intrare pe care o cumpărați, cum ar fi vopseaua, sârmă pentru ferestre, filtre, carcase pentru întrerupătoare de lumină, întrerupătoare sau prize noi sau mulaje. Asigurați-vă că cereți o dovadă a plății atunci când angajați un profesionist pentru a efectua curățarea sau repararea.
 • Imaginea intitulată
  5
  Reclamați și afișați proprietatea cât mai mult posibil. Este posibil ca pur și simplu existența unei unități de închiriat să nu fie suficientă pentru a diminua în mod adecvat prejudiciul cauzat de încetarea contractului de închiriere. Trebuie să depuneți toate eforturile rezonabile pentru a face publicitate, afișarea și închirierea proprietății.
 • sfaturi

  Cheia pentru a atenua pagubele este să acționeze în timp util și să documentați toate acțiunile. Înregistrați-le pe video, faceți note și păstrați voucherele de plată.

  avertismente

  • Legile care guvernează contractele de închiriere rezidențiale pot varia între state. Ar trebui să revizuiți statutul și jurisprudența statului dvs. cu avocatul dvs. pentru a stabili dacă statul dumneavoastră vă cere să atenuați daunele.
  • Este foarte important să luați măsuri pentru a vă atenua imediat pierderile și în timp util. Luați legătura cu avocatul dvs. cu privire la termenele stabilite de legile statului sau localității dvs.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Listă de verificare și raport pentru inspecția unei proprietăți
  • O copie a legilor privind statutul dvs. de închiriere
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să încheie un contract pentru furnizarea de servicii în ColumbiaCum să încheie un contract pentru furnizarea de servicii în Columbia
  Cum se scrie un apendice la contractCum se scrie un apendice la contract
  Cum se scrie un contract de leasingCum se scrie un contract de leasing
  Cum se scrie un contract de muncăCum se scrie un contract de muncă
  Cum se scrie un addendum pentru un contract de leasingCum se scrie un addendum pentru un contract de leasing
  Cum sa inchiriezi casa ta in timpul sarbatorilorCum sa inchiriezi casa ta in timpul sarbatorilor
  Cum se calculează plata leasingului unei mașiniCum se calculează plata leasingului unei mașini
  Cum să anulați un contract de proprietate imobiliarăCum să anulați un contract de proprietate imobiliară
  Cum puteți anula un contract de achiziție de terenuriCum puteți anula un contract de achiziție de terenuri
  Cum se încheie un contract de leasing comercialCum se încheie un contract de leasing comercial
  » » Cum de a diminua daunele cauzate de rezilierea unui contract de leasing rezidential

  © 2011—2020 ertare.com