Cum se pun monedele într-o rolă de hârtie

Impachetarea monedelor în hârtie reprezintă o modalitate bună de a controla banii pe care îi aveți și, uneori, de a le introduce în bancă. Dacă aveți un număr mare de monede, vă recomandăm să cumpărați o mașină pentru a le ordona sau să o utilizați în bancă sau supermarket. Puteți obține chiar și o idee grosolană despre suma de bani pe care o aveți cu cântărirea monedelor.

Poate căutați un articol despre rotiți o monedă peste articulații.

pași

Metoda 1
Wrap monede

Imaginea intitulată Monede roșii Pasul 1
1
Dacă intenționați să introduceți monedele în bancă, solicitați mai întâi cerințele băncii dvs. Fiecare bancă își dezvoltă politica proprie pentru a face față valutelor. Banca dvs. poate accepta numai monede înfășurate, monede pierdute sau monede de o anumită valoare. Cere un consilier bancar prin telefon sau în persoană, înainte de a începe sortarea monedelor să nu piardă timp în pregătirea acestora, astfel încât să nu va fi în măsură să le introduceți.
 • Imaginea intitulată Roll Coins Step 2
  2
  Obțineți hârtie pentru a împacheta monede. Băncile oferă, de obicei, ambalaje cilindrice gratuit, cel puțin în Statele Unite și în țările în care se utilizează euro. În plus, puteți cumpăra și acest tip de ambalaj în unele supermarketuri. Ambalajele pot fi din hârtie sau din material plastic transparent și pot fi livrate în diferite dimensiuni pentru fiecare tip de monedă.
 • Aceste ambalaje sunt de obicei etichetate cu numele monedei pentru care sunt proiectate, dar există și sisteme de coduri de culoare. De exemplu, în Statele Unite, ambalajele roșii sunt pentru bancnote, înveliș albastru pentru nichel, înveliș albastru pentru dimes și portocale pentru monede de douăzeci și cinci de cenți.
 • Imaginea intitulată Monede roșii Pasul 3
  3
  Separați monedele de tipuri. Colectați toate modificările și separați monedele de tipuri. Puteți lăsa monedele în mai multe stive pentru moment (nu este necesar să le numărați sau să le comandați încă).
 • Dacă aveți un număr mare de monede diferite de diferite tipuri, vă recomandăm să consultați secțiunea despre alte metode pentru a vă informa despre mașinile de sortare a monedelor.
 • Imaginea intitulată Monede roșii Pasul 4
  4
  Extindeți monedele de același tip pe pat sau pe altă suprafață moale. Strângeți monedele de același tip în afară, cum ar fi nichele sau monede de 20 de cenți euro și plasați-le pe o suprafață plană și clară. Extindeți-le cu mâinile până când formează un singur strat.
 • Un pat nou construit, o pilotă răspândită pe o masă de cafea sau pe o altă suprafață moale va facilita sarcina de colectare a monedelor și păstrarea lor separată în diferite zone inundate ale materialului.
 • Imaginea intitulată Roll Coins Pasul 5
  5
  Separați monedele în grămezi de zece. Lucrați cu ambele mâini în același timp, numărând până la zece, pe măsură ce colectați o monedă cu fiecare mână. După ce ai zece monede în fiecare mână, plasați fiecare grup de zece într-o grămadă separată. Pe măsură ce veți continua să faceți acest lucru, sarcina va fi mai rapidă și mai ușoară.
 • Este posibil să fiți tentați să ordonați monedele în coloane în loc să le stivuiți, însă aceasta este, de obicei, o pierdere de timp, deoarece acestea se sfărâmă.
 • Imaginea intitulată Roll Coins Step 6
  6
  Deschideți ambalajele. Desfaceți un capăt al fiecărui ambalaj, dacă este necesar. Unele ambalaje sunt vândute sub formă de tuburi deschise, caz în care puteți trece peste acest pas.
 • Ca și în cazul oricărei sarcini, aceasta va funcționa mai repede cu repetiția și practica. Deschiderea tuturor pachetelor este mai rapidă decât deschiderea unui pachet, umplerea cu monede și continuarea cu următorul.
 • Imaginea intitulată Roll Coins Pasul 7
  7
  Verificați numărul de monede din fiecare rolă. Fiecare rolă înfășurată va consta dintr-un anumit număr de monede, în funcție de ambalaj. Puteți calcula numărul de monede conform valorii indicate pe pachet sau consultați următoarea listă:
 • Fiecare rolă de monede din SUA conține: 50 de bani, 40 de nichel, 50 de monede sau 40 de monede de douăzeci și cinci de cenți.
 • Fiecare rola de euro conține: 50 de monede de un cent, două cenți sau cinci cenți - 40 de monede de zece cenți, douăzeci de cenți sau cincizeci de cenți - sau 25 de monede de unu sau doi euro.
 • Imaginea intitulată Monede roșii Pasul 8
  8


  Strângeți suficienți stive de monede pentru a umple o rolă. De exemplu, dacă doriți să sortați bănuți, se întâlnește cinci stive de zece pence fiecare, ca 5 x 10 = 50. Dacă doriți să-și încheie monede de unul sau doi euro, va trebui să îndeplinească două baterii și jumătate sau două stive pline (douăzeci de monede în total) și jumătate din altă grămadă (cinci monede).
 • Dacă aveți mâini mici, va trebui să utilizați cantități mai mici de monede și să umpleți fiecare rolă în secțiuni.
 • Imaginea intitulată Roluri de monede Pasul 9
  9
  Comandați mormanul de monede care formează un cilindru. Se agită monedele cu atenție într-o mână, folosind cealaltă pentru a le pune pe margine, formând o coloană. Odată ce ați terminat, monedele vor fi ținute peste margine, formând un rând de-a lungul palmei mâinii, până la vârful degetelor. Dacă aceasta este prima dată când monedele de înfășurare destinate că cilindrul este cât mai uniformă posibil, astfel încât este mai ușor să le pună în hârtie sau folia de plastic. Cu practica, vei termina sa faci asta mai repede si vei putea forma cilindri mai putin stransi.
 • Imaginea intitulată Monede roșii Pasul 10
  10
  Puneți monedele în ambalaj. Dacă ambalajele sunt deschise la ambele capete, plasați un deget al celuilalt ce închide unul din cele două astfel încât monedele să nu iasă. Apoi, aplecați mâna la celălalt capăt deschis, lăsând monedele să alunece în ambalaj.
 • Dacă se dovedește că există prea multe monede sau unul dintre ele iese din pachet, eliminați-le pe toate și repetați operațiunea. Aceste tipuri de accidente se vor întâmpla mai rar, cu cât practicați mai mult.
 • Imaginea intitulată Monede roșii Pasul 11
  11
  Rabuiți capetele deschise ale ambalajului. Așezați degetul pe fiecare extremitate a ambalajului complet și mutați monedele de la o parte la alta până când aceeași gaură este lăsată la ambele capete. Rabuiți fiecare capăt al ambalajului pentru al închide.
 • În cazul ambalajelor cu monedă plat, pliați cele două margini semi-deschise peste monede și apoi pliați restul de două puncte de dedesubt. Repetați operația din cealaltă parte.
 • Imaginea intitulată Rolls Coins Step 12
  12
  Repetați întregul proces cu celelalte monede. Formați un alt set, sortați-l într-un rând și turnați-l în următorul ambalaj. În timp ce progresați, procesul va fi mai ușor și mai mecanic, și veți putea să țineți o conversație în același timp, să ascultați radioul sau să efectuați o altă activitate simultană care nu necesită utilizarea mâinilor.
 • Metoda 2
  Utilizați alte metode pentru a comanda sau pentru a număra monede

  Imaginea intitulată Monede roșii Pasul 13
  1
  Utilizați o mașină pentru a număra monede la supermarket sau la bancă. Multe magazine mari au mașini de numărare a monedelor, care determină rapid cantitatea pe care monedele mixte introduse se adaugă și returnează banii în facturi. Cu toate acestea, aceste mașini, de obicei, un procent din modificarea totală a valorii ia furnizat servicii, sau înapoi echivalentul sumei totale sub formă de voucher pentru a utiliza în anumite magazine. Unele bănci oferă servicii similare, dar, în general, numai pentru clienți.
  • În Canada și în estul Statelor Unite, nu numai clienții pot utiliza mașini pentru a număra monede BMO (Bank of Montreal) sau TD Bank, deși pot exista comisioane. Căutați serviciul pentru a număra monede de la cea mai apropiată BMO [1].
 • Imaginea intitulată Roluri de monede Pasul 14
  2
  Cumpărați o mașină pentru a ordona monede. Mașinile pentru comandarea monedelor la domiciliu separă monedele de diferite tipuri, formând coloane sau chiar comandându-le în pachete de hârtie pregătite. Piața oferă totul, de la tăvi de plastic simple cu gauri de diferite tipuri pentru mașini, care pot costa sute de dolari sau euro și monedele comandate rapid sau dramatic.
 • Mașinile electronice de numărare electronice pot fi blocate după câteva utilizări. Căutați opiniile pe Internet înainte de a cumpăra unul.
 • Imaginea intitulată Rolins Coins Pasul 15
  3
  Calculați valoarea modificării pe care o aveți în funcție de greutatea dvs. Deoarece monedele sunt realizate cu dimensiuni precise și din anumite materiale, fiecare are o greutate specifică care va indica o sumă previzibilă. Puteți estima valoarea unei serii de monede amestecate utilizând pagina CoinCalc.com pentru euro sau [https://coincalc.com/ pentru dolari americani) sau separați-le pe tipuri și cântăriți-le, dacă doriți să obțineți un rezultat mai precis:
 • 453 de grame de monede de douăzeci și cinci de cenți sunt egale cu 20 de dolari. 453 de grame (1 lire) de dimes sunt egale cu 4,5 $, iar 453 de grame (1 lire) de bani sunt egale cu 1,8 $.
 • Un kilogram de două monede euro este egal cu aproximativ 235 de euro. Un kilogram de monede euro este de aproximativ 133 de euro. Un kilogram de monede de 50 de cenți este egal cu aproximativ 64 de euro. Un kilogram de monede de 20 de cenți este echivalent cu aproximativ 35 € un kilogram de Dimes echivalentă cu aproximativ 24 € un kilogram de nickels echivalentă cu aproximativ 13 € o monedă kilogram doi cenți este echivalent cu aproximativ 6 , € 67 și un kilogram de monede de cenți echivalează cu 4,35 €.
 • În Regatul Unit, puteți cântări pungi de monede.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • monede
  • Hârtie pentru ambalarea monedelor
  • Suprafață moale
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se colectează monedeleCum se colectează monedele
  Cum să găsești 50 de cenți de argintCum să găsești 50 de cenți de argint
  Cum să fotografiezi monedeCum să fotografiezi monede
  Cum de a salva monedele de argintCum de a salva monedele de argint
  Cum se face aur fals cu monede de 5 cențiCum se face aur fals cu monede de 5 cenți
  Cum sa faci un pod cu monede asamblateCum sa faci un pod cu monede asamblate
  Cum să cureți monedeleCum să cureți monedele
  Cum să curățați monedele de cupru în câteva secundeCum să curățați monedele de cupru în câteva secunde
  Cum sa curatati monedele vechiCum sa curatati monedele vechi
  Cum sa curatati monedele de argintCum sa curatati monedele de argint
  » » Cum se pun monedele într-o rolă de hârtie

  © 2011—2020 ertare.com