Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de vânzări

Vânzările sunt reușite atunci când puteți stabili eventualele obiecții, nevoile clienților și valoarea utilizării produsului dvs. Gestionarea timpului, vorbirea publică și motivația vă pot ajuta, de asemenea, să utilizați aceste informații pentru a crește vânzările. Această listă de modalități de îmbunătățire a abilităților dvs. de vânzări poate fi utilizată de vânzători noi. Cu toate acestea, chiar și comercianții cu experiență trebuie să dobândească noi abilități pentru a face față piețelor în schimbare. Dacă credeți că abilitățile dvs. sunt de succes, adresați-vă administratorului dvs. instrumente de vânzare sau materiale promoționale care pot îmbunătăți calitatea serviciului pe care îl oferiți. Aflați cum să vă îmbunătățiți abilitățile de vânzări.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 1
1
Deveniți un vorbitor excelent. Fă-ți parte dintr-un grup de discuții locale dacă nu te simți confortabil să suni la rece, să te întâlnești cu clienții sau să vorbești în fața grupurilor. Unii vânzători sfârșesc în această afacere fără să știe cum să vorbească în mod eficient, deci luați timp pentru a învăța acum.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 2
  2
  Luați un curs de management al timpului. Întrebați-vă compania să plătească pentru formare dacă managementul zilei este cel mai mare obstacol pe care trebuie să-l faci vânzările. Majoritatea experților în eficacitate sunt de acord că trebuie să îți faci cele mai importante sarcini dimineața pentru a îmbunătăți succesul zilei tale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 3
  3
  Efectuați apeluri la intervale. S-ar putea să fi auzit despre pregătirea fizică la intervale de timp și același principiu se poate aplica programului de vânzări. Începeți ziua apelând clienții dvs. cei mai importanți, luați o oră pentru a trimite e-mailuri, apelați la rece timp de o oră, efectuați sarcini administrative și apoi reveniți la apelurile către clienți la intervale de o oră pe tot parcursul zilei.
 • Închideți programul de e-mail în timp ce sunați. Luați în considerare acest timp sacru. Concentrați-vă pe apel, luați notițe după cum este necesar și evitați orice altă distragere a atenției.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 4
  4
  Dezvoltați o strategie pentru a asculta. În general, puteți personaliza procesul de vânzări către client dacă ascultați cu atenție. Utilizați informațiile pentru a stabili problemele, preferințele și nevoile clientului.
 • Ascultarea este o abilitate excelentă. Nu sari intr-un pitch de vanzari pana cand nu i-ai cerut clientului potential ce cauta si ce preocupari sunt. Adăugați câteva întrebări la procesul dvs. de vânzări.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 5
  5
  Îmbunătățiți suporturile de vânzări. Adăugați prezentări PowerPoint pe laptop sau tipăriți copii color de materiale promoționale. Adresați-vă departamentului de marketing al companiei dvs. pentru a vă ajuta să creați materiale dacă nu puteți să-l faceți singur.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 6
  6
  Setați un pas înainte înainte de a părăsi o întâlnire sau de a închide telefonul. Cu excepția cazului în care sunteți calificați conduce și nu găsiți nimic bun, fiecare apel ar trebui să se încheie cu o întâlnire programată sau o sarcină care trebuie completată pentru clientul dvs. Asigurați-vă ca clientul dvs. să se implice imediat în proces, deoarece cel mai probabil va uita apelul sau întâlnirea după ce începe următoarea sarcină.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 7
  7
  Deveniți un expert în domeniu. Abonați-vă la revistele din industrie, citiți bloguri, căutați competiția și vizitați conferințe și seminarii. Dacă puteți furniza clientului informații dincolo de produsul dvs., puteți deveni prima resursă atunci când doriți să faceți modificări.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 8
  8
  Poloneză-ți prezența online. Creați un profil LinkedIn și o biografie web pe care nu vă temeți să le arătați clienților. Evitați utilizarea rețelelor sociale precum Facebook unde oamenii pot încărca informații personale sau necorespunzătoare care ar putea fi văzute de clienții dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 9
  9
  Fii inspirat înainte de a suna. Alegeți cântecul dvs. preferat, serviți băutura preferată sau vizionați videoclipul YouTube preferat pentru a vă mări energia și entuziasmul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 10
  10
  Simplificați propunerea dvs. de vânzare Încercați să o modificați și să o îmbunătățiți săptămânal. Dacă adăugați informații de cercetare noi sau evenimente curente, informațiile dvs. vor apărea mai relevante în timpul vânzării.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea abilităților dvs. de vânzări Pasul 11
  11
  Dezvoltați relații cu clienți importanți. Trimite carduri de ziua, vă mulțumesc scrisori și e-mailuri informative. Stabiliți o conexiune personală, în același timp încercați mai greu decât de obicei pentru a-ți satisface nevoile.
 • 12
  Puneți-vă în locul cumpărătorului dvs. Examinați propunerea de vânzare pentru a vedea dacă ați cumpăra produsul pe care îl vindeți. Dezvoltați multe modalități diferite de a pune întrebări și de a furniza informații care ar putea aprinde interesul dvs. dacă ați fi în partea cealaltă a vânzării.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de vânzări Pasul 13
  13
  Cereți referințe. Utilizați contactele dvs. puternice, întrebându-le dacă cunosc alte companii care ar putea utiliza serviciile dvs. Deși nu ar fi bine să cereți de fiecare dată când le vedeți, asigurați-vă că ați cerut referințe la fiecare dintre ele în ultimul an.
 • Exersați mai multe modalități de a solicita referințe. Unii vânzători se simt incomod, cerând astfel să dezvolte modalități de a introduce întrebarea în mod natural în apelul dvs. De exemplu, în loc să întrebați: "Știi cineva care ar fi interesat de acest produs?", Încercați să spuneți: "Aceasta este o reducere limitată. Vrei să dau această informație altcuiva?
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alțiiCum de a face bani pe eBay de vânzare la expediere pentru alții
  Cum să îmbunătățiți abilitățile de vânzare cu jocul de vânzăriCum să îmbunătățiți abilitățile de vânzare cu jocul de vânzări
  Cum să vă îmbunătățiți abilitățile socialeCum să vă îmbunătățiți abilitățile sociale
  Cum să vă arătați abilitățileCum să vă arătați abilitățile
  Cum să câștigi bani prin vânzarea produselor altor persoaneCum să câștigi bani prin vânzarea produselor altor persoane
  Cum să vă includeți abilitățile într-un curriculumCum să vă includeți abilitățile într-un curriculum
  Cum să îmbunătățiți abilitățile de vorbire publicăCum să îmbunătățiți abilitățile de vorbire publică
  Cum puteți îmbunătăți corectarea erorilor și abilităților de scriereCum puteți îmbunătăți corectarea erorilor și abilităților de scriere
  Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare zilniceCum să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare zilnice
  Cum puteți îmbunătăți vânzărileCum puteți îmbunătăți vânzările
  » » Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de vânzări

  © 2011—2020 ertare.com