Cum de a îmbunătăți finanțele unei cantine

Ca și în orice altă afacere, trebuie să vinzi mai mult sau să reduci costurile pentru a îmbunătăți finanțele unei cantine. Multe dintre cheltuielile unei cantine sunt fixe, incluzând chiria sau ipoteca, salariile și cheltuielile pentru serviciile publice. Prin urmare, este important să vă concentrați asupra a ceea ce puteți controla: experiența cu clientul și modul de a obține cele mai mari profituri pe care le puteți obține de la acel schimb.

pași

Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 1
1
Vindem clienților dvs. băuturi care au un preț ridicat, de exemplu, cafea espresso. Profiturile pe care le puteți obține cu cafeaua de espresso pot fi uneori de cinci ori mai mari decât cu filtrul de cafea. Oferiți clienților dvs. un cappuccino gratuit sau o cafea latte pentru a le schimba. Ea își propune să atingă un total de aproape 30% din vânzările de cafea obișnuită și 70% din vânzările de cafea espresso.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 2
  2
  Puneți băuturile pe bază de cafea espresso în partea de sus a meniului. Deoarece majoritatea oamenilor nu citesc niciodată întregul meniu, plasarea celor mai scumpe băuturi pe partea de sus ar putea fi o modalitate simplă de a îmbunătăți profiturile.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 3
  3
  Sugerați-vă clienților dvs. să se bucure de aroma la punctul lor de fiecare dată când comandă o băutură. Acest lucru va crește câștigurile dvs. și prețul final care va fi plătit de client. Asigurați-o aromă se referă la un sezon sau de vacanță, de exemplu, aroma de menta la aroma de Crăciun sau dovleac pe Ziua Recunostintei.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 4
  4
  Adăugați ceai cu gheață în meniu. Oferiți-vă o aromă nouă în fiecare săptămână sau sugerați-vă arome la locul dumneavoastră. Ceaiul este ieftin de făcut și, prin urmare, marja de profit posibilă va fi enormă.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 5
  5
  Oferiți băuturi un nume special și unic. Fi creativ și distractiv. O băutură numită "Fat Monkey" va provoca probabil o curiozitate, care se poate traduce într-o creștere a vânzărilor.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 6
  6
  Dezvoltați în mod curent noi băuturi și rețete. Ați putea chiar să aveți clienții dvs. să participe la un concurs pentru a crea o băutură nouă cu un gust mai bun. Apoi, luați în considerare introducerea numelui clientului care sa gândit și includeți-l în meniu pentru o perioadă limitată de timp.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 7


  7
  Oferă oferte de pachete, de exemplu, un tort cu cafea latte pentru un mic dejun special. Punerea produselor împreună în pachete va ușura vânzarea acestora.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 8
  8
  Începeți un program de clienți frecvent care recompensează pe cei care sunt loiali. Foarte des, cantinele distribuie cărți cu pumn care se califică pentru o băutură gratuită după ce plătesc 7 sau 10.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 9
  9
  Faceți coșuri cadou și puneți-le pe afișaj pentru a le vinde pe tot parcursul anului.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 10
  10
  Program de divertisment regulat. Puteți organiza lecturi de poezie sau nopți de mic dejun pentru a atrage noi clienți.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 11
  11
  Organizați un eșantion de cafea și o clasă de educație. Clasele ca acestea distra clientii si le invata sa se bucure de produse scumpe. Încărcați o taxă mică pentru clasă sau vindeți-vă amestecurile de cafea pentru a le lua și consumul de paine la eveniment. Faceți-o o experiență pe care clienții o amintesc și ei vor vizita din nou magazinul dvs.
 • Image cu titlul Creșterea liniei de fund pentru un magazin de cafea Pasul 12
  12
  Aceasta crește prețurile într-un mod subtil, deoarece furnizorii își măresc prețurile la costurile mărfurilor. O creștere de zece cenți aici și acolo nu este, probabil, o mare diferență pentru un client. Cu toate acestea, nu uitați să vă mențineți prețurile competitive.
 • sfaturi

  • Este adesea posibilă îmbunătățirea finanțelor prin schimbarea marcajelor produselor curente pentru cele care costă mai puțin. Verificați meniul și vedeți unde puteți pune un produs mai puțin costisitor fără a sacrifica gustul sau calitatea.

  avertismente

  • Poate fi tentant să se reducă publicitatea pentru a îmbunătăți finanțele. Aceasta poate fi o greșeală, deoarece clienții dvs. ar putea merge la concurentul care încă mai face publicitate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să beți cafea espressoCum să beți cafea espresso
  Cum sa faci Caffe Latte FreddoCum sa faci Caffe Latte Freddo
  Cum sa faci cafea aromataCum sa faci cafea aromata
  Cum sa faci cafea aromata cu dovleacCum sa faci cafea aromata cu dovleac
  Cum să faci cafea pe aragazCum să faci cafea pe aragaz
  Cum sa faci cafea espresso (cu masina de espresso)Cum sa faci cafea espresso (cu masina de espresso)
  Cum se face cafea cu lapteCum se face cafea cu lapte
  Cum se face cappuccino cu cafea instantCum se face cappuccino cu cafea instant
  Cum se face cappuccinoCum se face cappuccino
  Cum să spumă pentru un espresso fără un aparat de espressoCum să spumă pentru un espresso fără un aparat de espresso
  » » Cum de a îmbunătăți finanțele unei cantine

  © 2011—2020 ertare.com