Cum să mențineți un buget în timpul unei recesiuni

O criză economică ne dă un nou mod de a vedea valoarea banilor și nevoia de a gestiona un buget. Este important să știți cum să vă ocupați în timpul unei revizuiri pentru a vă menține finanțele sub control și pentru a evita datoriile. Aici veți găsi câteva sfaturi pentru a crea un buget care vă poate ajuta să vă ajustați cheltuielile și să faceți ca fiecare dolar să merite.

pași

Imaginea intitulată Buget în timpul unei recesiuni Pasul 1
1
Scrie o listă cu alimentele
 • Efectuarea unei liste de bacanie înainte de a merge la magazin vă va ajuta să vă mențineți bugetul de recesiune atunci când cumpărați alimente. Scrieți doar lucrurile de care aveți nevoie și evitați mesele convenabile sau obiectele în plus, cum ar fi băuturile răcoritoare, chips-urile și bomboanele. Având o listă de esențiale esențiale vă poate ajuta să vă concentrați asupra a ceea ce aveți cu adevărat nevoie pentru a evita achiziționarea impulsurilor.
 • Imaginea intitulată Buget în timpul unei recesiuni Pasul 2
  2
  Refinanțează-ți ipoteca sau împrumuturile.
 • Buget în timpul unei recesiuni prin consolidarea împrumuturilor sau refinanțarea ipotecii. Multe instituții financiare vor lucra cu clienții în perioade de criză pentru a le împiedica să-și plătească datoriile sau să le împiedice să primească penalități. Banii pe care îi economisiți prin refinanțare pot fi utilizați în alte domenii necesare, cum ar fi articolele de uz casnic.
 • Imaginea intitulată Buget în timpul unei recesiuni Pasul 3
  3
  Mănâncă acasă
 • Una dintre cele mai ușoare căi de a economisi bani în timpul recesiunii este evitarea barurilor și restaurantelor. Încercați să ieșiți la pranz doar pentru o ocazie specială și încercați să o faceți o dată pe lună. În loc să mănânci afară, împărțiți îndatoririle de la domiciliu ale membrilor familiei, astfel încât toată lumea să se pregătească pentru a-și găti alimentele preferate sau să se uite la cărțile de bucate internaționale din bibliotecă și să învețe să gătească un nou tip de bucătărie .
 • Imaginea intitulată Buget în timpul unei recesiuni Pasul 4


  4
  Luați vacanțe în apropierea casei dvs.
 • Nu trebuie să opriți concediul atunci când gestionați un buget, dar alegeți locații mai aproape de casa dvs., astfel încât să cheltuiți mai puțini bani. Conduceți mașina în loc să luați un zbor, să împărtășiți camerele hotelului sau să stați cu prietenii sau rudele. Fiți atent atunci când vă sunt oferite timeshares și reduceri la hoteluri și bilete gratuite pentru copii.
 • Imaginea intitulată Buget în timpul unei recesiuni Pasul 5
  5
  Utilizați cupoane
 • Utilizarea cupoanelor atunci când mergeți la cumpărături vă poate economisi bani. Căutați ziarul sau online pentru cupoane pentru magazine alimentare, servicii mecanice, coafor și alte servicii de care aveți nevoie în mod regulat. Păstrați cupoanele în mașina sau portofelul dvs. accesibile și utilizați cupoane dublu când valorile s-au dublat.
 • Imaginea intitulată Buget în timpul unei recesiuni Pasul 6
  6
  Evitați utilizarea cardurilor de credit
 • Poate fi tentant să folosiți cardul de credit atunci când banii sunt strânși, dar acest lucru poate duce la o datorie mai mare. Alegeți o singură carte de credit pentru a fi utilizată numai în caz de urgență. Plăti rapid și apoi ascundeți-le.
 • Imaginea intitulată Buget în timpul unei recesiuni Pasul 7
  7
  Fă-o singur
 • Eliminați orice serviciu pe care îl plătiți și pe care îl puteți face singur și puteți ajunge la lucru. Folosiți produse de la farmacie pentru a vă vopsii părul în loc să mergeți la salon, tăiați-vă propria iarbă și învățați să schimbați uleiul din mașină pentru a evita plata unui mecanic.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți persoanele sărace să mănânce sănătoase pe baza unui bugetCum să ajuți persoanele sărace să mănânce sănătoase pe baza unui buget
  Cum să mâncați o dietă fără gluten la un bugetCum să mâncați o dietă fără gluten la un buget
  Cum să mâncați sănătoși pe un buget fixCum să mâncați sănătoși pe un buget fix
  Cum sa faci un buget pentru sarcinaCum sa faci un buget pentru sarcina
  Cum de a face un film scurt buget redusCum de a face un film scurt buget redus
  Cum să deschizi o cafenea pe un bugetCum să deschizi o cafenea pe un buget
  Cum să vă gestionați investițiile într-o recesiuneCum să vă gestionați investițiile într-o recesiune
  Cum să vă încurajați familia să trăiască frugalCum să vă încurajați familia să trăiască frugal
  Cum să nu mai cheltuiți mai mulți bani decât producețiCum să nu mai cheltuiți mai mulți bani decât produceți
  Cum să dezvolte abilități de gestionare a banilorCum să dezvolte abilități de gestionare a banilor
  » » Cum să mențineți un buget în timpul unei recesiuni

  © 2011—2020 ertare.com