Cum să păstrați cardurile de credit RFID în siguranță

Cardurile RFID utilizează frecvențe radio pentru a transmite date. Aceste carduri au fost folosite în Europa de mai mulți ani și încep să fie utilizate în Statele Unite. Ideea este că consumatorii își pot folosi cardurile în magazine și restaurante pentru a-și plăti achizițiile fără a trebui să le alunece sau să le introducă în cititor. Cu toate acestea, se teme că tehnologia RFID va permite, de asemenea, hoților să utilizeze cititorii pentru a intercepta undele radio și pentru a fura datele cardului. În ciuda progreselor tehnologice din ultimii ani în ceea ce privește securitatea, există încă unele preocupări de disipare.

pași

Metoda 1
Fii atent și schimba-ți obiceiurile

Imagine intitulată Păstrați cărți de credit RFID în siguranță Pasul 1
1
Puneți cardurile RFID împreună în portofel. Acest lucru poate face sarcina mai dificilă pentru hoți, în cazul în care doresc să obțină date de pe o anumită carte. Cu toate acestea, protecția oferită de această viclenie este minimă.
 • Imagine intitulată Păstrați cărți de credit RFID în siguranță Pasul 2
  2
  Transportați cardul RFID în buzunarele din față. Sunteți mai vulnerabil la acest tip de furt dacă purtați portofelul în buzunarele din spate, deoarece hoții ar putea sta în spatele dvs. cu un scaner RFID. Dacă vă duceți cardurile în buzunarul din față, veți acorda mai multă atenție celor din jur și veți fi mai puțin vulnerabili.
 • Imagine intitulată Păstrați cărți de credit RFID securizate Pasul 3
  3
  Urmăriți împrejurimile atunci când utilizați cardul dvs. de credit. Cele mai recente tehnologii RFID limitează distanța și durata undelor radio pentru a preveni hoții de la scanarea cardurilor străine. Înainte de a utiliza cardul într-un magazin, asigurați-vă că nimeni nu se află lângă dvs.
 • Imagine intitulată Păstrați cărțile de siguranță RFID Pasul 4
  4
  Utilizați cardul dvs. RFID acasă numai pentru operații online. Dacă tehnologia RFID reprezintă o durere de cap pentru dvs., o altă opțiune este folosirea numai a numerarului sau a altor tipuri de carduri de credit atunci când părăsiți casa. Cu toate acestea, este posibil să aveți un risc mai mare de furt de identitate online prin intermediul unui computer decât să utilizați tehnologia RFID într-un magazin.
 • Image cu titlul Păstrați cărți de credit RFID în siguranță Pasul 5
  5
  Verificați facturile cărții dvs. de credit și raportați orice activitate sau eroare ciudată. Deși acest sfat nu vă ajută să evitați furtul furtului informațiilor despre cărțile de credit, revizuirea regulată a declarațiilor cărții dvs. de credit vă poate ajuta banca să identifice achizițiile neautorizate, limitând astfel pierderile potențiale pe care le puteți suferi . De fapt, se estimează că această viclenie este cea mai bună protecție împotriva furtului de identitate.
 • Metoda 2
  Creați și utilizați dispozitive de protecție

  Imagine intitulată Păstrați cărțile de siguranță RFID Pasul 6
  1
  Achiziționați un portofel sau o manșon de protecție pentru cardurile de credit. Există mai multe produse pe piață care blochează cititoarele RFID și le împiedică să obțină datele dvs. personale. Există cazuri individuale pentru fiecare card RFID sau portofele care includ un material izolant.
 • Imaginea intitulată Păstrați cardurile de credit RFID în siguranță Pasul 7
  2
  Cumpărați un emițător de interferență RFID. Unele companii au creat dispozitive de mărimea unui card de credit care emit un semnal RFID care interferează cu cititorii care ar putea încerca să obțină date de pe cardul dvs.
 • Image cu titlul Păstrați cărți de credit RFID în siguranță Pasul 8
  3


  Faceți un capac de folie de aluminiu. Această tehnologie de casă este ieftină și simplă. Tăiați două foi de hârtie sau carton de dimensiunea unui card de credit, le înfășurați în folie de aluminiu și le puneți în portofel împreună cu cardurile de credit. Aluminiu va interfera cu o mare parte din semnalele electronice.
 • Image cu titlul Păstrați cărți de credit RFID în siguranță Pasul 9
  4
  De asemenea, puteți împacheta fiecare carte de credit în folie de aluminiu și plasați-o în portofel. În acest fel, le puteți proteja de scanere.
 • Metoda 3
  Faceți achiziții online securizate

  Image cu titlul Păstrați cărți de credit RFID în siguranță Pasul 10
  1
  Asigurați-vă că furnizorii preferințelor dvs. sunt autentici. Utilizați furnizori de încredere cu care ați avut deja experiențe de succes. În caz de îndoială, contactați Biroul Better Business, fie de la pagina https://bbb.org/, fie la nivel local unde are sediul companiei.
 • Imagine intitulată Păstrați carduri de credit RFID Pasul 11
  2
  Verificați securitatea site-ului web. Site-urile Web securizate utilizează criptarea SSL, ceea ce face ca adresa web să înceapă cu "https" în loc de "http" comun. În plus, veți găsi întotdeauna un lacăt închis în bara de stare inferioară a paginii atunci când site-ul pe care îl vizitați este complet sigur. Dacă nu vedeți adresa "https" nici lacătul din bara inferioară, este mai bine să utilizați un alt site pentru a achiziționa produsul pe care îl căutați.
 • Image cu titlul Păstrați cărți de credit RFID securizate Pasul 12
  3
  Păstrați computerul. Păstrați computerul gratuit de viruși și programe spyware pentru a evita surprize neplăcute atunci când cumpărați online. Puteți să cumpărați sau să descărcați programe gratuite care să vă păstreze calculatorul fără riscuri.
 • Image cu titlul Păstrați cărți de credit RFID în siguranță Pasul 13
  4
  Evitați să cumpărați utilizând o conexiune Wi-Fi. Cea mai bună modalitate de a cumpăra online este să vă conectați la internet printr-un cablu, deoarece orice conexiune fără fir poate fi o posibilă țintă de atac de către hackeri care pot găsi o modalitate de a intercepta semnalul radio.
 • Imaginea intitulată Păstrați cărțile de siguranță RFID Pasul 14
  5
  Utilizați un card de credit temporar pentru achizițiile online. Multe bănci și companii de credit oferă acest serviciu gratuit. Puteți solicita un număr de card care nu este conectat la contul dvs. bancar. Banca dvs. va fi responsabilă după debitarea contului atunci când verifică dacă este o achiziție autentică.
 • sfaturi

  • Contactați banca pentru a verifica dacă cardurile de credit sunt RFID în cazul în care nu știți dacă aveți unul sau mai multe. Informați-vă banca în cazul în care nu doriți să aveți acest tip de card. Poate că nu ai altă opțiune, dar nu pierzi nimic cu întrebarea.
  • Verificați în mod regulat raportul dvs. de credit. Principalele agenții de raportare a creditelor (Equifax, Experian și Transunion) vă pot trimite o copie gratuită a raportului de credit pe an. Dacă găsiți discrepanțe, investigați mai multe despre aceasta și notificați agenția.
  • https://equifax.com/home/en_us
  • https://experian.com/
  • https://transunion.com/

  avertismente

  • Contactați imediat compania dvs. de credit sau banca în cazul în care observați discrepanțe sau activități suspecte pe facturile dumneavoastră.

  Lucruri de care ai nevoie

  • folie de aluminiu
  • carton
  • foarfece
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de creditCum să cumperi lucruri pe Amazon fără un card de credit
  Cum să aflați ce înseamnă cea mai mare parte a bateriei din AndroidCum să aflați ce înseamnă cea mai mare parte a bateriei din Android
  Cum se instalează plăci video dualeCum se instalează plăci video duale
  Cum să plătiți online fără un card de credit sau cu PaypalCum să plătiți online fără un card de credit sau cu Paypal
  Cum sa faci truc de carte de politisti si hotiCum sa faci truc de carte de politisti si hoti
  Cum de a face o punte de Yu Gi OhCum de a face o punte de Yu Gi Oh
  Cum sa faci un portofel cu bandăCum sa faci un portofel cu bandă
  Cum să faci un portofel pentru un hoțCum să faci un portofel pentru un hoț
  Cum să comandați portofelulCum să comandați portofelul
  Cum se calculează dobânda pe cardurile de creditCum se calculează dobânda pe cardurile de credit
  » » Cum să păstrați cardurile de credit RFID în siguranță

  © 2011—2020 ertare.com