Cum să vă păstrați facturile organizate

Fiecare persoană trebuie să colecteze și să plătească facturile în fiecare lună. Deși unele lucruri s-ar putea schimba, veți avea mereu facturile pe care le plătiți. Gaz, electricitate, apă, cablu și Internet, carduri de credit, plăți de chirie sau ipotecă - fluxul de facturi prin poștă în fiecare lună, fără a eșua. Dincolo de cerințele fiscale, organizarea conturilor dvs. poate fi o adevărată durere de cap. Din fericire, nu este dificil să vă organizați conturile, astfel încât acestea să poată fi plătite la timp și ușor.

conținut

pași

Imaginea intitulată Păstrați facturile organizate Pasul 1
1
Creați un loc pentru salvarea facturilor primite. Organizarea este despre a ști unde să pună lucrurile și să le păstrați în ordine meticuloasă. Când primiți o factură prin poștă, puneți-o într-un dosar de urgență, astfel încât să puteți participa mai întâi. Plasați aceste fișiere într-un loc sigur, dar vizibil, astfel încât să vă amintiți să urmăriți plățile.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă facturile organizate Pasul 2
  2
  Păstrați o rezervă sănătoasă de plicuri, ștampile și cecuri. Nu doriți să vă epuizați niciuna dintre aceste livrări în cazul în care trebuie să plătiți o factură de ultimă oră. De asemenea, aveți grijă să țineți evidența acestora atunci când ratele de creștere a costurilor de expediere cresc, astfel încât e-mailul dvs. să nu fie respins și trimis înapoi la dvs. - poate duce la întârzierea plății.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă facturile organizate Pasul 3
  3
  V-ați înregistrat când trebuie să vă plătiți facturile în calendarul dvs. Asigurați-vă că vă acordați suficient timp pentru a trimite un cec părții pe care o datorați. Plata la timp este de cea mai mare importanță pentru a evita onorariile și amenzile, așadar rămâneți în fruntea programului dvs. zilnic pentru a vă asigura că nu neglijați atunci când trebuie trimis un proiect de lege. Luați câteva zile înainte ca termenul dvs. de îndatorare să expire, astfel încât cecul să aibă suficient timp să ajungă.
 • Imaginea intitulată Păstrați facturile organizate Pasul 4
  4


  Verificați-vă suprataxele. Asigurați-vă că nu ați facturat mai mult decât ați consumat. Indiferent dacă este vorba de servicii publice sau de cărți de credit, este imperativ să verificați exactitatea conturilor dvs., altfel este posibil să plătiți mai mult decât trebuie să plătiți și nimeni nu va dori să preia controlul.
 • Imaginea intitulată Păstrați facturile organizate Pasul 5
  5
  Scrieți plățile în cecul de cec și în soldul contului dvs. Acest lucru vă va ține de la partea de sus a finanțelor. Din acest pas simplu puteți calcula cât cheltuiți pe lună și calculați ce procent din venitul dvs. către facturile lunare.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă facturile organizate Pasul 6
  6
  Trimiteți cecul. Compania trebuie de multe ori să vă trimită un plic deja etichetat cu adresa dvs. de corespondență, cu factura, pentru a putea folosi acest lucru atunci când trimiteți cecul, dacă este posibil. Asigurați-vă că plicul este sigilat și că verificarea este completă corect.
 • Imaginea intitulată Păstrați facturile organizate Pasul 7
  7
  Trimiteți facturile plătite. Aveți un dosar separat pentru toate facturile pe care le-ați plătit. Adesea ajută la a avea foldere separate pentru fiecare companie sau birou pe care îl plătiți lunar. Păstrați în ordine cronologică, deci dacă există vreo întrebare cu privire la un proiect de lege care știe exact unde să se uite, acesta este scopul general al oricărei sarcini organizaționale.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că vă înregistrați numărul de cecuri și data la care ați scris cecul din cecul de cec în cazul oricăror dispute cu colectorul. Aveți o copie a cecului sau a transportului de cec certificat, acestea sunt, de asemenea, modalități bune de a asigura dovada plății facturilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o mulțime de facturi în stil gangsterCum de a face o mulțime de facturi în stil gangster
  Cum să evitați frauda prin poștăCum să evitați frauda prin poștă
  Cum să organizezi acte în birouCum să organizezi acte în birou
  Cum să comunicați facturile utilizate pentru SET în marangatuCum să comunicați facturile utilizate pentru SET în marangatu
  Cum să introduceți programul de asistență de urgență pentru cheltuielile interne de energieCum să introduceți programul de asistență de urgență pentru cheltuielile interne de energie
  Cum sa cumperi o masina fara dovada de venitCum sa cumperi o masina fara dovada de venit
  Cum să nu mai cheltuiți mai mulți bani decât producețiCum să nu mai cheltuiți mai mulți bani decât produceți
  Cum se determină creanțele neteCum se determină creanțele nete
  Cum să eliminați datoriile fără venituri suplimentareCum să eliminați datoriile fără venituri suplimentare
  Cum să alegeți primul card de creditCum să alegeți primul card de credit
  » » Cum să vă păstrați facturile organizate

  © 2011—2020 ertare.com