Cum să mențineți bunurile afacerii în timpul procesului de faliment

Atunci când o persoană sau o entitate este declarată sub protecția falimentului, activele sale devin imediat o parte din patrimoniul falimentului, care este controlat și temporar administrat de administrator al Statelor Unite ale Americii ( „mandatarul“) atribuit cauzei de către instanța de judecată . Administratorul este responsabil de gestionarea activelor în cursul falimentului și, dacă este necesar, vânzarea activelor și distribuirea fondurilor către creditorii declarantului. Administratorul returnează apoi declarantului activele rămase sau scutite, iar instanța închide cazul de faliment. Pentru a păstra activele în timpul falimentului, trebuie să le împiedicați să facă parte din averea falimentului sau să utilizați scutiri pentru a nu fi vândute să plătească creditorilor. Dacă activele pe care doriți să le păstrați sunt active de afaceri, există mai multe lucruri pe care le puteți face:

pași

Imaginea intitulată
1
Structurați afacerea dvs. în mod corespunzător. Poate că cel mai important pas pentru a proteja bunurile afacerii este să vă structurați afacerea corect de la bun început. Posibilele opțiuni pentru structurile comerciale includ parteneriate generale sau limitate, întreprinderi unice, societăți cu răspundere limitată și corporații. Fiecare tip de afacere oferă caracteristici diferite de protecție a activelor și este potrivit pentru diferite tipuri de faliment.
 • Afaceri unipersonale. Un proprietar unic este o afacere neincorporată care aparține unei singure persoane. Deoarece toate datoriile și activele unui proprietar unic sunt de o singură persoană, ele sunt considerate datorii și active ale proprietarului individual. Proprietarii acestui tip de afaceri pot fi eligibili să declare falimentul capitolului 7, capitolul 11 ​​sau capitolul 13.
 • Societatea. Un parteneriat este o relație de afaceri între două sau mai multe persoane care contribuie cu bunuri, bani sau muncă în schimbul împărțirii profiturilor sau pierderilor afacerii. Un parteneriat poate fi potrivit atât pentru protecția capitolului 7, cât și pentru capitolul 11.
 • Societatea cu Răspundere Limitată ("SRL"). An SRL este o structură de afaceri permisă de legea statului. Conform legii federale, o societate comercială este considerată o societate în scopuri fiscale și o declarație de faliment. Un SRL poate fi eligibil pentru falimentul Capitolului 7 sau Capitolul 11.
 • corporație. O societate este deținută de mai mulți acționari care dau bani și bunuri în schimbul capitalului social al corporației. Corporațiile pot fi eligibile pentru protejarea falimentului capitolului 7 sau capitolul 11 ​​în conformitate cu codul de faliment.
 • Imaginea intitulată Păstrați activele de afaceri în timpul unui faliment Pasul 2
  2
  Transformați activele neprotejate în active protejate. Un debitor poate converti unele active neprotejate, care ar fi lichidate și utilizate pentru a rambursa o parte a datoriei sale într-un faliment, în active protejate, care nu pot face parte din patrimoniul falimentului sau sunt scutite de lichidare. Puteți converti activele conform unor reguli foarte stricte și trebuie să consultați un avocat înainte de a vinde sau cumpăra orice proprietate atunci când intenționați să solicitați protecția împotriva falimentului.
 • Imaginea intitulată
  3
  Declarați falimentul în conformitate cu capitolul corespunzător al codului de faliment. Declarația potrivit capitolului corect al codului de faliment este foarte importantă pentru păstrarea cât mai multor active pe parcursul întregului proces. Poate doriți să vă consultați cu un avocat pentru a determina ce tip de faliment este cel mai potrivit pentru dvs. Cele trei tipuri cele mai comune de faliment sunt:
 • Capitolul 7. Falimentul capitolului 7 este cel mai cunoscut. Într-un capitol 7 un debitor stinge toată sau o mare parte din datoriile sale și nu îi datorează creditorilor nicio altă plată. Activele debitorului care depășesc scutirile lor sunt lichidate sau vândute pentru a plăti cât mai mult posibil. Orice datorie care depășește suma de plată obținută în lichidarea activelor se stinge. Atât persoanele fizice, cât și întreprinderile pot face faliment în conformitate cu capitolul 7
 • Capitolul 11. Într-un faliment din capitolul 11, un debitor caută o ajustare a datoriilor. Această ajustare se realizează fie prin reducerea valorii datoriei, fie prin prelungirea timpului de plată al debitorului. Un debitor poate solicita, de asemenea, o reorganizare mai detaliată a datoriei și o instanță ar putea să o acorde. Deținătorii de cont, care includ corporații, parteneriate și întreprinderi unice, care preferă să rămână în afaceri și să evite lichidarea, ar putea dori să ia în considerare depunerea unei cereri în temeiul capitolului 11 din codul de faliment;
 • Capitolul 13. Un capitol 13 de faliment este similar cu consolidarea datoriilor, deoarece debitorul trebuie să efectueze plăți lunare către mandatarul pentru o perioadă prestabilită de 3 până la 5 ani, iar mandatarul însărcinat administrează plățile către creditori în perioada planificată. La sfârșitul acestei perioade, debitorul este scutit de orice altă obligație față de creditorii care au fost plătiți conform planului. Un debitor non-afacer care are un venit obișnuit poate dori să-și reorganizeze datoria în conformitate cu capitolul 12 din codul de faliment. Întreprinderile cu o singură persoană pot fi, de asemenea, potrivite pentru protecția capitolului 13.


 • Imaginea intitulată
  4
  Utilizați scutirile. În faliment, o scutire este suma unui anumit tip de proprietate pe care o persoană o poate menține. De exemplu, într-un personal Capitolul 7 faliment, declarantul poate avea o scutire personală de mărfuri pentru $ 5000, ceea ce înseamnă că el sau ea poate stoca până la US $ 5000 în proprietate personală, cum ar fi îmbrăcăminte, mobilier și articole de uz casnic. Cantitatea și tipul de scutiri disponibile depind de legile statului. Deși legea federală prevede anumite scutiri, multe legi de stat oferă propriile lor scutiri, care înlocuiesc scutirile de stat. Când alegeți între aceste două, ar fi mai bine să calculați și să decideți pe cel care vă permite să vă mențineți mai activi.
 • Imaginea intitulată
  5
  Reafirmă împrumuturile pentru afaceri. Într-un faliment din Capitolul 7 un debitor poate alege să reafirme orice împrumut sau datorie pe care dorește. Reafirmarea unei datorii înseamnă acceptarea faptului că instanța nu vă eliberează de obligația de a plăti datoria și continuați să o plătiți în conformitate cu condițiile inițiale. În mod normal, un debitor reafirmă doar datoriile asigurate sau cele care au fost asociate cu o proprietate, cum ar fi un credit ipotecar sau un vehicul. Chiar dacă un debitor are libertatea de a reafirma alte tipuri de datorii, trebuie să consultați un avocat în faliment înainte de a reafirma orice datorie negarantată în timpul unui proces de faliment.
 • sfaturi

  • Cea mai bună modalitate de a vă proteja activele în timpul procesului de faliment sau a oricărei alte proceduri legale este de a planifica în avans. Experții în planificarea protecției activelor, cum ar fi avocații fiscali, agenții de planificare corporativă și imobiliare, vă pot ajuta să dezvoltați un plan care vă va proteja activele, indiferent de problemele legale sau financiare apărute.
  • Dacă intenționați să vă declarați în stare de faliment fără un avocat, vizitați site-ul Curții Federale a Statelor Unite pentru debitori, fără avocat, veți găsi formulare și informații utile: https://uscourts.gov/FederalCourts/Bankruptcy/BankruptcyResources/FilingBankruptcyWithoutAttorney.aspx.

  avertismente

  • Dacă o persoană a cărei principală datorii este în esență consumator și nu o afacere, instanța ar putea respinge cererea sa de faliment din Capitolul 7, ca un abuz al acestui capitol.
  • Ar trebui să vă consultați cu un avocat licențiat înainte de a lua orice decizie, cum ar fi vă declarați sub protecția falimentului, deoarece ar putea afecta drepturile și îndatoririle dvs. legale.
  • Conform legii federale, corporațiile și asociațiile trebuie să aibă un avocat care să depună un caz de faliment.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează valoarea activului netCum se calculează valoarea activului net
  Cum se calculează amortizarea mijloacelor fixeCum se calculează amortizarea mijloacelor fixe
  Cum se calculează rotația activelor totaleCum se calculează rotația activelor totale
  Cum să creați o încredereCum să creați o încredere
  Cum să dezvolte un plan strategic de gestionare a activelorCum să dezvolte un plan strategic de gestionare a activelor
  Cum să oprești procesul de blocare a piețeiCum să oprești procesul de blocare a pieței
  Cum se determină capitalul propriu în contabilitateCum se determină capitalul propriu în contabilitate
  Cum se determină activele în contabilitateCum se determină activele în contabilitate
  Cum se determină valoarea unei afaceri de vânzareCum se determină valoarea unei afaceri de vânzare
  Cum să determinați dacă ar trebui să plătiți impozitul pe succesiuneCum să determinați dacă ar trebui să plătiți impozitul pe succesiune
  » » Cum să mențineți bunurile afacerii în timpul procesului de faliment

  © 2011—2020 ertare.com