Cum să gestionați o companie

Direcționarea unei companii necesită cunoștințe, dedicare, aptitudini organizatorice și ingeniozitate. Pentru a conduce eficient o companie, aflați despre angajarea și managementul angajaților, bugetul, marketingul, munca și legile fiscale. Aici menționăm câteva strategii pentru gestionarea cu succes a unei companii.

pași

Imaginea intitulată Gestionați o companie Pasul 1
1
Descrieți-vă viziunea companiei. Gândiți-vă la scopul final al produsului sau al serviciului dvs. Viziunea generală a companiei poate fi aceea de a satisface o nevoie, de a oferi un serviciu sau de a crea ceva nou. Generarea veniturilor este un obiectiv specific pentru companii, deci viziunea trebuie să fie mai amplă decât o declarație privind beneficiile.
 • Imaginea intitulată Fii un administrator de birou Pasul 4
  2
  Analizați bugetul companiei. Evaluați situația financiară. Dezvoltarea de noi produse și servicii necesită personal și resurse. Determinați suma de bani pe care o puteți cheltui pe aceste cheltuieli. Ea consideră cheltuielile generale ale chiriei, serviciilor publice, marketingului și altor cheltuieli aferente companiei. Creați un fond de prognoză în caz de necesități de urgență. Închiriați o persoană financiară pentru a se ocupa de aceste sarcini, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată Gestionați o companie Pasul 3
  3


  Luați decizii cu privire la proiectele de marketing. Activitățile de marketing în companiile mai mari sunt de obicei gestionate de un departament sau de o echipă de oameni. Într-o companie mică, puteți fi responsabil pentru supravegherea proiectelor de marketing. Determinați cum veți comercializa produsele sau serviciile dvs. Delegați sarcinile de marketing angajaților și monitorizați progresul acestora.
 • Imaginea intitulă Gestionați o companie Pasul 4
  4
  Angajați și gestionați angajații.
 • Promovați pentru lucrători calificați. Alegeți dintr-o varietate de metode pentru angajarea de noi angajați, cum ar fi postarea anunțurilor pe Internet, angajarea unei companii de recrutare, plasarea unui anunț în ziar sau răspândirea cuvântului în anumite rețele de nișă. Pentru a atrage candidați calificați, specificați nevoile dvs. și cerințele de angajare.
 • Interviu cu posibilii angajați. Faceți candidații să se simtă confortabil prin a fi plăcuți și comunicanți. Proiectați o imagine profesională în interviu comportându-vă cu atenție și îmbrăcați în îmbrăcăminte formală. Limitați conversația în principal la aspecte legate de companie.
 • Familiarizați-vă cu legile muncii. Studiați cerințele din jurisdicția și industria dvs. pentru legile privind orele, pauzele, cerințele fiscale și beneficiile angajaților.
 • Decideți asupra stilului dvs. de gestionare. Acesta împuternicește angajații să explice sarcinile și să le permită să vă gestioneze funcțiile, verificându-vă în caz de clarificări, dacă este necesar. Alternativ, programați sesiuni de evaluare periodică cu angajații pentru a evalua progresul pe anumite proiecte sau sarcini.
 • Să răspundă nevoilor și conflictelor angajaților. Creați un mediu de comunicare deschis pentru ca angajații să vină la dvs. în legătură cu conflictele profesionale. Răspunde conflictelor prin ascultarea, punerea de întrebări, evidențierea obiectivității și adoptarea unei soluții orientate spre rezolvarea problemelor.
 • Imaginea intitulată Gestionați o companie Pasul 5
  5
  Evaluați progresul companiei. Decideți o perioadă de timp regulată pentru a evalua progresul companiei dvs. în raport cu obiectivele acesteia. Puteți participa la această evaluare săptămânal, lunar sau trimestrial. Luați acest timp pentru a vă evalua proiectele de marketing, vânzările de produse, sănătatea financiară, problemele angajaților și toate celelalte aspecte legate de companie.
 • Imaginea intitulată Gestionați o companie Pasul 6
  6
  Luați cursuri în managementul afacerilor. În procesul de gestionare a unei companii, este posibil să recunoașteți domenii de îndemânare care trebuie consolidate. Rezolvarea conflictelor, cunoștințele de marketing, abilitățile tehnice și managementul angajaților sunt câteva dintre domeniile care necesită o dezvoltare ulterioară. Contactați colegii, universități sau institute de afaceri pentru oferta de cursuri. Gândirea de lideri de afaceri cu experiență este, de asemenea, o opțiune.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajareCum să aflați informații despre companie înainte de interviul dvs. de angajare
  Cum sărbători o aniversare corporatistăCum sărbători o aniversare corporatistă
  Cum să alegi un consultant în domeniul telecomunicațiilorCum să alegi un consultant în domeniul telecomunicațiilor
  Cum să găsiți o companie pentru a lucraCum să găsiți o companie pentru a lucra
  Cum se scrie o cerere de propunere (RFP)Cum se scrie o cerere de propunere (RFP)
  Cum să evaluezi o ofertă de muncă pentru administrațieCum să evaluezi o ofertă de muncă pentru administrație
  Cum să gestionați un departament de resurse umaneCum să gestionați un departament de resurse umane
  Cum se calculează cota de piațăCum se calculează cota de piață
  Cum se calculează profitul înainte de finanțare, impozitul pe venit, deprecierea și amortizarea…Cum se calculează profitul înainte de finanțare, impozitul pe venit, deprecierea și amortizarea…
  Cum se calculează câștigurile reținuteCum se calculează câștigurile reținute
  » » Cum să gestionați o companie

  © 2011—2020 ertare.com