Cum să gestionați o schimbare organizațională

Schimbarea poate apărea în toate organizațiile. Unele companii cresc, în timp ce alții trebuie să-și reducă personalul. Multe organizații pot vedea nevoia de a-și schimba viziunea, o dată sau de câteva ori. Învățarea modului de a face față schimbărilor organizaționale este cheia pentru a face aceste tranziții să se desfășoare fără probleme, indiferent de ce implică schimbarea.

pași

Imaginea intitulată Gestionați schimbarea organizațională Pasul 1
1
Fii hotărât cu privire la schimbările pe care le faci. Dacă inițiați o schimbare doar pentru că da, va fi o provocare pentru dumneavoastră să primiți sprijinul șefilor, angajaților și clienților dumneavoastră. Aveți un motiv bun pentru fiecare schimbare și puteți explica în mod clar aceste motive organizației dvs.
 • Țineți minte întreaga dvs. organizație. Este ușor să te gândești la a face o schimbare într-un departament fără a observa efectele pe care le-ar putea provoca în toate celelalte departamente. Analizați toate consecințele posibile ale schimbărilor organizaționale înainte de a le anunța.
 • Obțineți feedback de la șefii dvs. în cadrul organizației, precum și de la alte persoane din afara companiei. Având perspective diferite vă va ajuta să luați o decizie bine informată.
 • Modificați funcțiile pentru un anumit scop. O schimbare organizațională duce adesea la o schimbare a rolurilor și responsabilităților. Personalul se mută dintr-un departament în altul sau dintr-o locație în alta. Faceți tot posibilul pentru a face față acestor schimbări cu sensibilitate și decizie.
 • Imagine cu denumirea Fii un agent de divertisment Pasul 6
  2
  Primiți sprijinul personalului organizației dvs. Acest lucru este esențial pentru a vă ajuta organizația în tranziție și pentru a avansa cu modificările pe care doriți să le implementați. Cu cât le implicați mai mult și le includeți în organizația dvs., cu atât mai bine.
 • Explicați motivele schimbărilor organizaționale, în loc să anunțați doar modificările. Oamenii sunt mai susceptibili să vă sprijine dacă înțeleg de ce ați făcut această decizie.
 • Începeți cu echipa de management. Dacă șefii dvs. nu vă sprijină, va fi dificil pentru restul organizației să facă acest lucru.
 • Include toți angajații. Toți angajații trebuie să se angajeze în noua viziune, misiune sau schimbări care sunt necesare. Lucrează pentru a-ți câștiga sprijinul și dedicația. Invitați angajații să contribuie la redactarea noii viziuni.
 • Imaginea intitulată Gestionați schimbările organizaționale Pasul 3
  3


  Comunicați cât mai deschis posibil. Informați angajații despre schimbări înainte ca acestea să fie auzite din alte surse. Utilizați e-mail-ul companiei, întâlniri ale întregului personal, buletine informative sau orice mijloc de comunicare. Acest lucru este mai benefic pentru știrile pe care le raportați.
 • Raportați modificări importante în persoană și apoi trimiteți un e-mail. Acest lucru va face ca anunțul dvs. să fie mai personal. De asemenea, va oferi angajaților posibilitatea de a pune întrebări sau de a clarifica orice confuzie care ar putea apărea.
 • Comunicați în timp util și frecvent. Mențineți angajații informați cu privire la toate aspectele legate de schimbările organizaționale, astfel încât aceștia să poată să fie alături de dvs. atunci când schimbarea este efectiv implementată.
 • Promovați opiniile. Oferă angajaților posibilitatea de a pune întrebări și de a face sugestii pe măsură ce organizația dvs. se apropie de schimbare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Recunoașteți procesul de schimbare. Schimbarea poate apărea în mai multe etape. De asemenea, pot apărea emoții diferite legate de ideea de schimbare organizațională.
 • Unii muncitori vor accepta imediat schimbările anunțate, în timp ce alții vor nega nevoia de schimbare, vor prelungi sau se vor opune în mod activ schimbării. Pe măsură ce compania dvs. găsește o schimbare, fiți conștienți de reacția angajaților.
 • Nu vă așteptați să se schimbe comportamentul imediat. Va fi nevoie de timp pentru angajații dvs. să se obișnuiască să facă lucrurile în mod diferit. Faceți tot ce vă stă în putere pentru a le sprijini în timpul tranziției.
 • Imaginea intitulată Găsiți mai mult timp în ziua lucrului Pasul 4
  5
  Luați ca exemplu un răspuns pozitiv la schimbările organizaționale. Angajații urmează adesea exemplul supraveghetorilor lor. Exemplificați o atitudine pozitivă față de schimbările viitoare, sprijinind șefii și ajutându-vă echipa să facă schimbări. Dacă nu sunteți de acord cu nicio schimbare posibilă, păstrați-o în echipa de management.
 • avertismente

  • Nu permiteți angajaților să ia decizia finală. Deși este bine să cereți sugestii și sfaturi, depinde de dumneavoastră, ca lider, să luați cea mai bună decizie pentru organizație.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă schimbați caritatea Amazon SmileCum să vă schimbați caritatea Amazon Smile
  Cum să arunci o schimbare de vitezăCum să arunci o schimbare de viteză
  Cum de a schimba apa unui pește bettaCum de a schimba apa unui pește betta
  Cum să dezvolte o cultură de îmbunătățire continuăCum să dezvolte o cultură de îmbunătățire continuă
  Cum să interpretezi un vis care include ușileCum să interpretezi un vis care include ușile
  Cum să îmbunătățiți capacitatea organizaționalăCum să îmbunătățiți capacitatea organizațională
  Cum să nu scapi de monede pentru spălătorieCum să nu scapi de monede pentru spălătorie
  Cum să rezolvați schimbările din relația dvs.Cum să rezolvați schimbările din relația dvs.
  Cum se poate evita noul sindrom de matCum se poate evita noul sindrom de mat
  Cum să gestionați un departament de resurse umaneCum să gestionați un departament de resurse umane
  » » Cum să gestionați o schimbare organizațională

  © 2011—2020 ertare.com