Cum să gestionați obiecțiile vânzărilor

Depășirea obiecțiilor este esențială pentru securizarea conturilor noi și creșterea cifrelor de vânzări. Furnizorii din toate industriile orientate către vânzări trebuie să facă față obiecțiilor cu privire la costurile, implementarea, caracteristicile sau detaliile contractului. Obiecțiile sunt depășite ascultând preocupările potențialului cumpărător, subliniind de ce merită să vă achiziționați produsul sau serviciul și să câștigați încrederea clientului. Următoarele sunt câteva sfaturi despre cum să rezolvați obiecțiile vânzărilor.

pași

Imaginea intitulată Obțineți o avansare pe moștenirea dvs. Pasul 2
1
Anticipați eventualele obiecții
 • Țineți minte domeniile care ar putea fi contestate de potențialii clienți și vorbiți despre ele în prezentarea dvs. de vânzări. De exemplu, în cazul în care clientul se plânge că produsul dvs. este mai scump decât concurența, acesta explică cel mai bine, dacă este făcut în Statele Unite, dacă oferă o garanție mai lungă sau dacă include mai multe caracteristici standard. Acest lucru permite clientului potențial să știe că nu respingeți obiecția și vă permite să explicați de ce produsul dvs. este relevant.
 • Imagine intitulată Obținerea daunelor punitive fără a suferi Pasul 3
  2
  Fii concis.
 • Un potențial client cu obiecții sau rezervări nu dorește să audă o explicație lungă de ce ar trebui să cumpere produsul dvs. Fii informat și menționează doar faptele necesare pentru ca clientul tău să-și schimbe gândul, acest lucru îl va împiedica să simtă că pierzi timpul.
 • Imaginea intitulată Rezolvarea obiecțiilor privind vânzările Pasul 3
  3
  Concentrați-vă pe obiecția reală.
 • Adresați întrebări directe pentru a înțelege mai bine o obiecție față de prezentarea dvs. de vânzări. Adresați-vă unui client a cărui problemă este prețul produsului, întrebați-l dacă are restricții bugetare și dacă îi puteți oferi un plan de plată sau dacă o reducere a prețului îl ajută. Dacă problema reală este prețul, aceasta va rezolva problema - dacă nu, puteți ajunge la motivul real pentru care potențialul dvs. client are îndoieli.
 • Imagine intitulată Negociați o scurtă etapă de vânzare 4


  4
  Înțelegeți-vă precauția.
 • Un client are mult mai multe șanse să accepte să vă cumpere, dacă simte că înțelegeți de ce nu este sigur de efectuarea achiziției. Spuneți-i că ați înțeles rezervele sale și că doriți ca el să se simtă confortabil cu decizia, apoi să-i explicați care sunt aspectele produsului sau serviciului dvs. care vor fi utile.
 • Imaginea intitulată Active de lichidare Pasul 9
  5
  Recunoaște dezavantajele.
 • Un client potențial ar putea respinge o prezentare de vânzări din cauza problemelor legate de cost, timp de expediere sau detalii despre produs. Acceptați aceste dezavantaje și apoi arătați clientului cum avantajele și punctele pozitive ale vânzării depășesc dezavantajele. De exemplu, acceptați că timpul de expediere este de două zile lucrătoare mai mult decât concurența, însă explică faptul că produsul dvs. are o livrare garantată, iar concurența nu este.
 • Imaginea intitulată Obțineți un împrumut cu Western Union Pasul 8
  6
  Faceți un acord condiționat.
 • Un client poate obiecta față de oferta dvs. de vânzare datorită uneia sau a două detalii care nu sunt luate în considerare sau care nu sunt în general oferite clienților noi. Acceptați pentru a obține clientului dimensiunea, culoarea și lungimea contractului specific dorit dacă închideți vânzarea cu dvs. în acea zi. Acest lucru vă va ajuta să închideți vânzarea și să satisfaceți nevoile clienților.
 • Imagine intitulată Obțineți licența dvs. pentru imobiliare din Georgia Pasul 1
  7
  Fii răbdătoare cu clientul.
 • Un client care crede că devii nerăbdător sau frustrat din cauza precauției, va decide că nu sunteți interesat de preocupările lor și că doriți să închideți vânzarea. Păstrați zâmbetul și răbdarea până când veți răspunde la toate întrebările și îndoielile clientului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se scrie un e-mail pentru serviciul cliențiCum se scrie un e-mail pentru serviciul clienți
  Cum sa gasesti reprezentanti pentru vanzariCum sa gasesti reprezentanti pentru vanzari
  Cum să urmăriți potențialii clienți comercialiCum să urmăriți potențialii clienți comerciali
  Cum puteți îmbunătăți vânzărileCum puteți îmbunătăți vânzările
  Cum să începi o carieră în vânzarea de automobileCum să începi o carieră în vânzarea de automobile
  Cum se calculează levierul de exploatareCum se calculează levierul de exploatare
  Cum se calculează perioada de colectare a conturilor de încasatCum se calculează perioada de colectare a conturilor de încasat
  Cum să închideți o vânzareCum să închideți o vânzare
  Cum să creați o listă extrem de vizată de potențiali cliențiCum să creați o listă extrem de vizată de potențiali clienți
  Cum să vă bucurați de cliențiCum să vă bucurați de clienți
  » » Cum să gestionați obiecțiile vânzărilor

  © 2011—2020 ertare.com