Cum să obțineți dovezi în instanță

Depinde de instanță și de locație, trebuie să existe mai multe modalități de a obține dovezi. Dacă sunteți acuzat de acuzații grave, obțineți un avocat bun. Dacă avocatul nu este suficient sub acuzațiile, atunci există mai multe lucruri pe care le puteți face.

pași

Obținerea de probe

Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 1
1
El susține că probele nu sunt suficiente, în mai multe state, dovezile pot fi ignorate dacă nu sunt complete, neschimbate și complete. Puteți susține că videoclipul pe care îl prezintă este editat, nu este complet sau complet. Acest lucru funcționează bine dacă justificați din punct de vedere legal motivul care vă exclude de la infracțiune. Afirmați că, atunci când au fost prezentate dovezile, nu ați fost acolo și că ați putea oferi un context mai bun. Dacă arată un videoclip care te expune, ei pretind că aceasta este a treia parte a probelor, iar cazul poate fi anulat, în cazul în care judecătorul nu întârzie sau ignoră dovezile. Judecătorul poate da o pauză de o oră sau de zece minute pentru ca probele complete să fie prezentate. Dacă vă arată o înregistrare a unei declarații din partea dvs., răspundeți că v-au forțat să spuneți astfel de lucruri.
 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 2
  2
  Dacă dovada este completă și originală, cum ar fi o înregistrare vocală sau un videoclip, este posibil să nu puteți prezenta dovezi în favoarea acesteia. Puteți argumenta că lipsa de precizie a probelor. De exemplu, dacă videoclipul nu are sunet și arată că ați lovit pe cineva, răspundeți la acesta "ceaiul ți-a cerut să-l lovești". În America și Australia, de exemplu, dacă o persoană vă cere să o loviți, ea o permite și ei își anulează dreptul de a vă acuza. De fapt, tu ești cel care îi poate acuza că răspunde agresiv fără permisiune și că restul conflictului a fost de autoapărare.
 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 3
  3
  Dovezile se aplică dacă ați fost prinși ilegal. Poliția numai tu poți captura fără mandat de arestare în cazul în care au suspiciuni rezonabile, adică, ei au dovezi că faci lucruri ilegale sau în cazul în care suspectează că probele vor fi distruse dacă nu prinde în flagrant. Bineînțeles că vă pot înregistra pe dvs. sau pe mașina dvs. dacă le dați permisiunea, așa că nu permiteți-le și întrebați care sunt motivele care vă fac un suspect. Vă pot înregistra, de asemenea, dacă sunteți reținut pentru o infracțiune indirectă (în instanță, obțineți un avocat). Dacă captura a fost ilegală, cereți-i dovezile și folosiți-o în favoarea ta. O captură este ilegală, cu excepția cazului în care persoana care v-a capturat este de același sex sau un medic sau dacă ați fost arestat într-un loc public înconjurat de oameni și aparate de fotografiat, fără consimțământul dvs. Aceasta păstrează dreptul la confidențialitate.
 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 4
  4
  Au încălcat dreptul tău de a tăcea? În Australia, poliția nu este obligată să-ți spună drepturile, în America da, un polițist trebuie să-ți spună că ai dreptul (Miranda) să rămâi tăcut. Dacă nu, puteți să-l utilizați în avantajul dvs. Oricum, poliția va împinge cu mult înainte de a face o taxă, pentru că tot ceea ce spui poate fi folosit împotriva ta, trebuie doar să te scape dacă sunteți mai tineri și nu este posibil pentru a răspunde la un avocat, toate acestea puteți utiliza Vă rog. De fapt, acestea pot păstra arestați doar câteva ore în timp ce încerca să interogheze în Australia este de 8 ore, dintre care 4 sunt întrebări fără taxă (să fie arestat, nu înseamnă că aveți taxe). Orice întrebare în afara acestei perioade poate fi folosită în favoarea ta.
 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 5
  5
  Poliția poate doar să vă pună întrebări și să vă solicite identificarea dacă bănuiți în mod rezonabil că sunteți implicat într-o infracțiune. Desigur, ei au libertatea de a depăși un pic în situații adverse, pentru securitate. Dacă vă pun la îndoială orice este, cereți-i un avocat înainte de a răspunde (chiar să cumpere timp) și să luați toate dovezile despre acestea, după cum puteți.
 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 6
  6
  Afirmați că ați fost forțat sau că ați fost înșelați. Chiar și cu mărturisirea voastră, voi afirmați că ați fost înșelați sau forțați să vă mărturisiți în forță. În Australia poți vedea dacă poliția ți-a oferit o afacere, cum ar fi reducerea sentinței. O mărturie negativă făcută de un prieten de-al tău este, de asemenea, o dovadă în favoarea ta, pretinde că i-au oferit o înțelegere sau l-au presărat greu. Declarați că ați fost forțați și că ați făcut-o pentru siguranța dvs. Acest lucru se întâmplă cu mașinile. Cu argumentul că ați ajuns la viteza maximă și apoi l-ați redus puțin până la maxim admisibil. Multe cazuri au fost câștigate demonstrând că, la locul accidentului, viteza a fost permisă. De asemenea, puteți fi [eliberat din motive legale] doar menționați acest lucru "Un străin ți-a cerut să violezi o fată, pentru răzbunare, dacă nu te-a împușcat în cap". Acest lucru servește, deoarece autorul intelectual a vrut să rămână anonim. Un lucru, nu mint, acuzatia este serioasa si ei vor incerca sa te interogheze in mod repetat pentru a-ti confirma povestea - daca minti, esti pierdut. Dacă afirmați că ați primit un apel și nu vă aflați în înregistrarea telefonului dvs., aveți mai multe probleme decât înainte.


 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 7
  7
  Dovezile clarifică sau se referă doar la taxele anterioare? Legea te protejează și nu îți permite să fii implicat în crimele din trecut (cum ar fi vinovat, nevinovat sau recurs). Puteți solicita retragerea acestora dacă statul vă suspectează din cauza istoricului dvs. De fapt, nu este legal să fii arestat pentru o crimă care te conectează fără dovezi. De exemplu, dacă sunteți arestat pentru posesie și trafic de marijuana, poliția poate investiga date istorice, dar numai dacă-l lăsa, dacă nu permit acest lucru, rupe legea și vă poate cere să fie anulată aceste probe.
 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 8
  8
  Complicația cauzelor civile este că martorii cântăresc foarte mult ca dovezi. Nu numai pentru că nu vor să se implice cu dvs., ci pentru că aceștia caută favoarea judecătorului. Atât într-o cauză penală, cât și într-una din "perturbările publice", procurorul trebuie să-și facă demonstrația. Chiar dacă sunteți vinovat, martorii pot minți pentru a arăta cum au perceput-o și pentru a vă delimita sau a vă face rău. Dacă puneți o față tristă, expresia voastră corporală spune că ei se află în timp ce vorbesc. Atacati minciunile in modul cel mai bun, cereti detalii, puteti intra in conflict cu alte marturii. Puteți să întrebați toate întrebările pe care le doriți, puteți răspunde într-adevăr? Este ceea ce vă amintiți? Celălalt martor a amintit altceva. Ce credeți despre asta? "Ați văzut cu adevărat asta? Nu arăți foarte în siguranță? "... "Falsificați o parte din mărturia dvs. sau totul? Sau dacă le puteți speria "Declarația dvs. contravine declarației a 3 polițiști și știți că minciuna este o infracțiune penală în instanță?". Dacă le-ați prins cu o mărturie neconformă, puteți să le întrebați cum își amintesc astfel de date și dacă nu le justifică, îi puteți face să respingă mărturia.
 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 9
  9
  Nu luați standardul dacă vă puteți ajuta. Cea mai bună modalitate de a exclude dovezile este prin faptul că nu le oferiți, atunci când nu aveți nevoie de ele din punct de vedere legal. Aplicați dreptul dvs. de a păstra tăcerea, dacă afirmația dvs. vă poate incrimina, dar dacă vă aflați în Australia, acest drept nu vi se aplică. Multe dintre acuzațiile persoanelor condamnate au fost făcute în timpul apărării lor, spunând tot ceea ce doriți în timpul interogării martorilor sau a procurorilor. Dacă faceți acest lucru, puteți spune "Simt că nu trebuie să mă duc la stand" este o declarație mai puternică de nevinovăție decât "Acum cer să luați standul".
 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 10
  10
  Dacă sunteți forțat să luați standul, ați arătat ca un idiot (rămânând calm și amabil). Dacă nu există nici o întrebare, nu răspundeți. Nu răspundeți în contradicție cu o declarație, atâta timp cât nu este o dovadă. Dacă nu ați pus o întrebare, imaginați-vă un scenariu și așteptați un răspuns sau vă va întreba ce aveți de spus? Există mai multe răspunsuri pentru a da, puteți spune, "Așa că lucrurile nu s-au întâmplat" sau "Care era întrebarea? " sau poate cel mai bun "Este imposibil să răspundă [răspunde], dat fiind că nu corespunde faptelor". De asemenea, dacă puteți spune "Nu știam asta" sau "Cred că speculațiile nu sunt permise" în timp ce pretindeți că nu vă implicați. Nu răspundeți cu o ipoteză care ofensează procurorul pentru că vă incriminați, de exemplu, nu spuneți ... Cât de repede a sosit! Sau ceva ofensator cum ar fi Da esti rapid!
 • Imaginea intitulată Obțineți dovezi aruncate în Curte Pasul 11
  11
  De multe ori, procuratura are un caz cu doar o singură probă sau mărturie. Dacă îl puteți arunca, vă rugăm să-l exprimați pe judecător (știam că nu sunteți 100% sigur), iar cazul se poate prăbuși din cauza lipsei de dovezi solide. Cu toate acestea, poliția poate încerca din nou. În SUA și Australia, cel mai bine este să lași sfârșitul procesului și să nu fii găsit vinovat. Aceasta este o dublă realizare, deoarece, deși există dovezi după caz, nu puteți fi judecat pentru același caz de 2 ori.
 • sfaturi

  • Păstrați versiunea constantă. A spune că te-au interpretat greșit ar trebui să arate că ți-ai schimbat povestea faptelor.
  • Dacă vă acuză că spuneți minciuni din cauza unor dovezi pe care le au, răspundeți doar "Dacă spui că am făcut o greșeală, atunci vei admite o astfel de posibilitate, totuși am expus faptele așa cum îmi amintesc".
  • Nu utilizați cuvântul "amintit", deoarece va afecta afirmația dvs., deoarece memoria dvs. nu este proaspătă, nu spuneți "cum mi-am amintit", e mai bine "cum îmi amintesc".
  • Nu te enerva niciodată. Afișați emoții, chiar și atunci când vă acuză "Nu-mi vine să cred ce spui, ce minciună", confruntați-o, fără a fi agresivă. Persoanele agresive sunt condamnate cu ușurință de către judecător și magistrat.
  • Nu atacați niciodată un martor, dați dovadă de caracterul săraci pe care îl aveți.
  • Nu te reprezenta în crime grave care merită închisoare.
  • Uneori, vă puteți preface că sunt mai cinstiți decât alții, chiar adevărul. Dar dacă nu ești bine să acționezi, evită să minți.

  avertismente

  • Nu intrați pe stand, dacă nu trebuie. Chiar dacă sunt nevinovați, ei vor încerca să te facă să te consideri vinovat.
  • Dacă schimbați versiunea dvs. pentru o eroare, declarați că ați făcut o eroare de origine, deoarece dacă nu o faceți, aceasta va face să pari un mincinos.
  • Arătând sincer și spunând adevărul nu este același lucru. Convingeți-vă că ceea ce spuneți este corect, nu vă permiteți să faceți o greșeală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dovediți în instanță că soțul tău te insereazăCum să dovediți în instanță că soțul tău te inserează
  Cum să divorțezi în SpaniaCum să divorțezi în Spania
  Cum să te divorțezi în statul ColoradoCum să te divorțezi în statul Colorado
  Cum să câștigi o luptă pentru custodia unui copilCum să câștigi o luptă pentru custodia unui copil
  Cum să aplicați un decret de divorțCum să aplicați un decret de divorț
  Cum să obțineți custodia unui animal de companie după o pauzăCum să obțineți custodia unui animal de companie după o pauză
  Cum să trișezi un dispozitiv de respirațieCum să trișezi un dispozitiv de respirație
  Cum se scrie o prezentare de cazCum se scrie o prezentare de caz
  Cum puteți contesta suspendarea unei licențeCum puteți contesta suspendarea unei licențe
  Cum să aflați dacă aveți un mandat de arestareCum să aflați dacă aveți un mandat de arestare
  » » Cum să obțineți dovezi în instanță

  © 2011—2020 ertare.com