Cum se obține independența financiară

Indiferent de modul în care interpretați conceptul, independența financiară vă impune să luați decizii financiare bine informate și responsabile pentru o viață întreagă. Unii oameni ar putea considera că termenul se referă la momentul în care nu mai depindeți de părinții dvs. pentru a vă acoperi toate cheltuielile. Dacă acesta este obiectivul dvs., verificați articolul "Cum să începeți economisirea pentru a deveni independentă

“. La un moment dat în viață, independența financiară ne-ar putea face să ne gândim la aspirația de a acoperi costurile vieții fără a lucra, așa cum mulți oameni se așteaptă să facă atunci când se pensionează. Indiferent de scopul dvs. personal, există strategii financiare solide pe care le puteți angaja la orice vârstă care vă vor ajuta să vă creșteți imediat independența financiară.

pași

Metoda 1
Maximizați venitul

Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în administrația medicală Pasul 8
1
Obțineți venituri suplimentare Veți observa probabil că, la începutul profesiei dvs., cheltuielile dvs. tind să fie similare cu venitul dvs., ceea ce creează dificultăți pentru a începe salvarea. Puteți recurge la oportunități neconvenționale de a genera venituri, astfel încât să le creșteți sau să le completați. Puteți fi tânăr și doriți să vă stabiliți o bază financiară solidă sau să obțineți mai multe poziții orientate spre profesia dvs. - în orice caz, există mai multe moduri în care puteți câștiga bani suplimentari.
 • Profitați de timpul și energia pe care le-ați dedicat deja oportunităților care ar putea să vă facă să câștigați bani. De exemplu, dacă participați deja la cursuri de yoga de câteva ori pe săptămână, puteți deveni un instructor. Studioul tău preferat este probabil să predea cursuri și ar putea chiar să te plătească pentru a da clasele pe care le plătești cu banii tăi!
 • Conduceți o companie de partajare a mașinilor. Dacă aveți un vehicul calificat, este foarte ușor să începeți să conduceți pentru aceste tipuri de companii și veți lucra numai atunci când doriți. Dacă nu aveți un vehicul adecvat, puteți conduce un ricșă. Pe lângă faptul că sunteți surprinși de distracția pe care o veți avea, veți câștiga bani atunci când vă exersați.
 • Vindeți lucrurile de care nu aveți nevoie. Nu numai că veți obține un venit rapid, dar puteți, de asemenea, elimina lucruri care ar putea genera cheltuieli suplimentare.
 • Imaginea intitulată Bugetul banii dvs. Pasul 11
  2
  Profitați la maximum de salariul și de beneficiile dvs. Dacă sunteți mulțumit de locul de muncă și angajatorul dvs. este fericit să vă bazeze pe dvs., puteți să vă negociem salariul. Nu există o modalitate mai rapidă de creștere a salariului. Evident, probabil că nu este suficient să cereți o majorare pentru a vă mări considerabil venitul.
 • Continuați să căutați oportunități de progres în cariera dvs. În aspectul financiar, este foarte favorabil să obțineți un loc de muncă care oferă beneficii. Pe lângă reducerea costurilor de sănătate și a altor beneficii financiare și de stil de viață, mulți angajatori oferă stimulente utile pentru a începe economisirea pentru a obține o pensie care vă permite să vă bucurați de independența financiară.
 • Dacă tocmai v-ați început profesia, căutați oportunități de angajare care vă oferă beneficii. Dacă sunteți deja bine stabilit în domeniul dvs., luați în considerare beneficiile în deciziile dumneavoastră de muncă și chiar propuneți creșteri ale beneficiilor atunci când negociați salariul.
 • Imaginea intitulată Anulați un pas de verificare 5
  3
  Recunoașteți provocarea obținerii independenței financiare. Dacă dezvoltați obiceiuri de economisire bune și scădeți cheltuielile în tinerețe și în vârsta de mijloc, acest lucru vă va îmbunătăți considerabil șansele de a obține o adevărată independență financiară. Practic, cele două modalități principale de obținere a independenței financiare sunt acumularea unei sume suficiente pentru a trăi fără a avea nevoie de venituri suplimentare sau cu un venit pasiv suficient pentru a nu trebui să lucreze cu normă întreagă.
 • Aveți o idee despre ceea ce aveți nevoie pentru a obține o adevărată independență financiară. Metoda profesională de a identifica cât de aproape de obținerea independenței financiare implică împărțirea activelor dvs. investiționale cu cheltuielile dvs. anuale. Evident, poate fi dificil să se determine ambele cifre.
 • Rețineți că va trebui să acumulați în jur de 25 de ori suma de bani pe care doriți să o cheltuiți pe an, deoarece numai atunci puteți considera că vă veți retrage liniștit cu independență financiară.
 • Recunoașteți că foarte puține familii au de 25 de ori suma cheltuielilor lor anuale! Aceasta înseamnă că majoritatea oamenilor au nevoie de surse de venit pasiv pentru a obține independență financiară.
 • Image cu titlul Creșterea venitului dvs. Pasul 5
  4
  Dezvoltați surse de venit pasiv. Rețineți că suma necesară pentru obținerea independenței financiare este foarte mare, astfel încât este probabil să aveți nevoie de surse durabile de venit în acest scop.
 • Luați un rol activ în investițiile dvs. Învață cât mai multe despre posibilitățile de investiții. Începeți cu fonduri negociabile pe piață care sunt standard și apoi angajați strategii de investiții mai complexe. Învățați să investiți în Internet prin pagini precum Scottrade, Clubul de împrumuturi și Loyal3 (sau una din regiunea dvs.).
 • Achiziționați unele imobile, dacă este posibil. Proprietățile de închiriere vă pot oferi surse imediate și eficiente de venit pasiv.
 • Dacă obțineți un nivel al venitului pasiv care acoperă complet costurile de trai, suficient pentru a nu mai funcționa dacă doriți, înseamnă că ați obținut efectiv independența financiară. Evident, va trebui să mențineți aceste surse de venit pentru a vă păstra independența financiară.
 • Articolul "Cum se generează venituri reziduale"A fost revizuit de un expert și vă poate oferi mai multe informații despre cum puteți începe să generați venituri pasive.
 • Metoda 2
  Gestionați-vă cheltuielile

  Imaginea intitulată Bugetul banii dvs. Pasul 13
  1
  Înregistrați-vă cheltuielile Disciplina financiară este un aspect esențial al independenței financiare. Scopul final este de a trăi cu resursele economice pe termen scurt și lung. Monitorizați modul în care cheltuiți banii. Poate că cel mai important aspect al pregătirii pentru obținerea independenței financiare este să vă asigurați că nu cheltuiți mai mult decât câștigați. Din fericire, există mai multe metode prin care puteți înregistra cheltuielile dvs. Dintre acestea avem următoarele:
  • Utilizați un registru sau o foaie de calcul Metoda manuală este o modalitate excelentă de a începe, deoarece veți fi conștienți de fiecare cheltuială. Indiferent de ce folosiți, acțiunea de plasare a fiecărei cheltuieli într-o bază de date vă va ține mai bine informată cu privire la propriile tipuri de cheltuieli.
  • Utilizați software-ul contabil gratuit. Prin existența unor conturi bancare diferite și a diferitelor tipuri de venituri și cheltuieli, capacitatea dvs. de a organiza informațiile relevante poate necesita mai mult decât abilitățile pe care le poate furniza foaia de calcul. Puteți utiliza platforme online cum ar fi Capitalul personal și Monetăria (sau unul disponibil în regiunea dvs.), deoarece sunt gratuite și foarte utile.
  • Puteți obține sfaturi mai specifice în articolul "Cum să vă gestionați cu înțelepciune banii".
 • Imaginea intitulată Economisiți bani pe îmbrăcăminte Pasul 8
  2


  Reduceți cheltuielile principale. Analizați modul în care cheltuiți majoritatea banilor pentru a îmbunătăți imediat comportamentul dvs. financiar. Există cheltuieli zilnice pe care mulți oameni le ignoră adesea, ceea ce vă poate afecta capacitatea de a trăi cu resursele financiare. Multe cheltuieli consumă cea mai mare parte a bugetului nostru - prin urmare, mai întâi să aibă grijă de ele și să reducă tipurile de cheltuieli comune.
 • Reduceți chiriile și plățile ipotecare. Alegeți-vă acasă având în vedere costul vieții în zonă. Alegeți cea mai mică casă pe care o considerați confortabilă, fie atunci când cumpărați sau închiriați.
 • Folosiți mai puține vehicule. Vehiculele nu numai că reduc calitatea mediului, ci și costurile economice semnificative. Veți scădea cheltuielile dvs. imediat dacă umblați, călătoriți cu bicicleta și călătoriți cu autobuzul.
 • Imaginea intitulată Creșterea venitului dvs. Pasul 9
  3
  Reducerea cheltuielilor inutile. Îmbrăcămintea, mâncarea și odihna sunt aspecte în care mulți oameni petrec mai mult decât adecvați, luând în considerare veniturile acestora. Amintiți-vă că și deciziile de zi cu zi privind metoda dvs. de transport sau obiceiurile dvs. alimentare pot face diferența între cheltuielile excesive și capacitatea de a începe salvarea pentru a obține independența financiară.
 • Cumpărați tot ce vă puteți folosi la mâna a doua. Magazinele de bunuri folosite și paginile cum ar fi craigslist furnizează articole de înaltă calitate doar pentru o fracțiune din ceea ce ar costa articole noi.
 • Fă-o singur. De la reparații la domiciliu la creșterea legumelor, puteți economisi bani (și crește cunoștințele voastre lumești) dacă vă ocupați de lucruri cu mâinile voastre. În plus, există un sentiment de satisfacție fără îndoială care apare când vă reparați ceva sau când creșteți ingredientele pentru a pregăti o salată în grădina proprie.
 • Imaginea intitulată Bugetul banii dvs. Pasul 15
  4
  Aveți grijă de datorii responsabilă. Rețineți că datoriile nu vă împiedică întotdeauna să obțineți independența financiară. De asemenea, recunoașteți că nu este necesar să le plătiți cât mai repede posibil. Plătiți-le ferm (dar în funcție de posibilitățile dvs.) în timp ce atingeți stabilitatea economică. Cel mai important lucru nu este acela de a face datorii inutile.
 • Dacă aveți de gând să vă plătiți datoriile, înainte de a plăti pentru împrumuturi școlare, începeți cu datorii de interes ridicat, cum ar fi cardurile de credit și împrumuturile auto.
 • Nu asumați datorii noi. Educația dvs. este o cheltuială rezonabilă pentru care să împrumutați, deoarece veți investi în voi. Puteți chiar justifica un împrumut pentru a cumpăra o mașină dacă este singura modalitate de cumpărare a unui vehicul. Cu toate acestea, dacă veți continua să creșteți datoria cardului dvs. de credit în mod continuu, acest lucru va fi total iresponsabil.
 • Ia noi datorii nu este doar un semn clar că nu locuiți împreună cu resursele proprii, acest lucru se va asigura, de asemenea, că nu puteți obține independența financiară dacă urmați endeudándote în mod continuu.
 • Nu folosiți niciodată un card de credit pentru a plăti vacanțe, haine noi sau chiar achiziții de alimente inutile. O regulă bună este doar obținerea datoriilor pentru investiții, nu pentru stilul tău de viață.
 • Metoda 3
  Dezvoltați strategii de economisire de succes

  Imaginea intitulată Economisiți bani pe lentilele de contact Pasul 15
  1
  Începeți salvarea Un obiectiv corect este să economisiți 10% din venitul dvs. Rezervați o sumă mică din toți banii câștigați. Dacă începeți într-un stadiu incipient, acest lucru va fi foarte benefic, deoarece puteți profita de interesul compus al diferitelor tipuri de conturi de economii. Când oamenii ajung la vârsta medie, ei sunt foarte capabili să economisească foarte mult, deoarece veniturile lor tind să fie mai mari și cheltuielile lor mai mici.
  • Nu este niciodată prea devreme (sau târziu) pentru a începe salvarea. Dacă tocmai ați primit primul dvs. loc de muncă, luați-vă obiceiul de salvare făcând-o într-un stadiu incipient. Dacă ați dorit întotdeauna să începeți economisirea, dar încă nu vă angajați să faceți acest lucru, începeți economisirea imediat.
  • Dacă vă obișnuiți să vă comportați într-un mod economisitor, acest lucru nu numai că vă va permite să trăiți în cadrul posibilităților dvs., ci și vă va pregăti să faceți față cheltuielilor neașteptate.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă în 30 de ani Pasul 4
  2
  Dacă locuiți în SUA, porniți un cont 401 (k) și îl mențineți în mod activ. Acesta este un tip de cont de economii furnizat de Guvern, care este afiliat la munca ta. Nu accepta retrage bani de la dvs. 401 (k) până când se pensioneze (cu excepția cazului în care îl plătiți o penalizare pentru a face acest lucru), și vă va oferi o parte din venitul dvs. în cont. (k) Planurile standard vă oferă opțiunea de 401, pentru a reduce venitul impozabil în cazul în care vă contribuie cu o parte din venitul înainte de deducerea taxelor și de depozit într-un cont de economii special concepute pentru a fi gata pentru pensionare. De asemenea, când accesați banii la pensionare, veți plăti impozite pe acești bani, dar este probabil să fie într-o categorie de impozite mai mică. Acest lucru vă va face să aveți un venit global mai ridicat, ceea ce vă va face mai capabil să obțineți o independență financiară.
 • Depuneți direct o sumă din fiecare salariu într-un cont 401 (k) cât mai curând posibil.
 • Măriți-vă plățile cât poți, până când ajungi la suma maximă pe care o poți contribui. Serviciul Internal Revenue (IRS, pentru acronimul său în limba engleză) este entitatea care limitează această sumă.
 • Maximizați contribuțiile angajatorului. Mulți angajatori vor contribui la aceeași sumă ca tine sau vor stabili stimulente pentru partajarea profitului care sunt legate de contribuțiile dvs. la un cont de 401 (k). Maximizați contribuțiile proprii pentru a obține fondurile cele mai apropiate de ale dvs. de către angajator.
 • Dacă setați un cont de 401 Roth (k) cu angajatorul, acest lucru va permite să contribuie cu o parte din venitul după deducerea taxelor și pe termen lung, liber va genera venituri fiscale suplimentare din dobânzi și investiții. Rețineți că beneficiile unui cont Roth 401 (k) se acumulează pe o perioadă relativ lungă. De asemenea, nu veți primi o deducere fiscală pe termen scurt. Planurile Roth 401 (k) sunt puțin diferite de IRA Roth, care vor fi explicate în pasul următor.
 • Imaginea intitulată Bugetul banii dvs. Pasul 10
  3
  Profitați de celelalte oportunități federale de economii din SUA Dacă atingeți limita contribuțiilor legale într-un cont 401 (k), profitați de alte scutiri fiscale legate de economii pentru o pensie cu independență financiară. Pentru a face acest lucru, obțineți un cont individual de pensie (sau IRA).
 • Deschideți un IRA tradițional și contribuiți la o parte din venitul dvs. înainte de deducerea impozitului. Aceasta va scădea suma impozitelor pe care trebuie să le plătiți pe termen scurt. De asemenea, atunci când plătiți impozite când retrageți bani dintr-un IRA tradițional, este posibil să vă aflați într-o categorie mai mică de impozitare și să plătiți mai puțin.
 • IRA Roth sunt finanțate din venituri după deducerea impozitelor. Acestea oferă în mod eficient o taxă de dezvoltare economică liberă de interese și investiții, cu toate acestea, va fi doar o opțiune mai bună, dacă nu sunteți într-o categorie de impozitare mai mici la pensie și, dacă se poate acoperi povara fiscală pentru a oferi venituri pe termen scurt, după să deducă impozitele.
 • Imaginea intitulată
  4
  Stabiliți obiective specifice și urmați planul. Rețineți că obținerea independenței financiare este un proces pe termen lung. Este inevitabil să se confrunte cu obstacole în calea realizării acesteia. Puteți depăși obstacolele temporare dacă urmați un plan financiar responsabil. Îți poți îmbunătăți imediat stabilitatea financiară dacă te concentrezi pe fiecare obiectiv financiar pe care l-ai stabilit, dacă cauți mereu opțiuni pentru a-ți mări veniturile și pentru a-ți scădea cheltuielile și dacă salvezi strategic.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să stimulezi independența și încrederea în copiiCum să stimulezi independența și încrederea în copii
  Cum să vă opriți în funcție de altă persoanăCum să vă opriți în funcție de altă persoană
  Cum să tratezi pierderea independenței financiare într-o relațieCum să tratezi pierderea independenței financiare într-o relație
  Cum se stabilește reședințaCum se stabilește reședința
  Cum se întocmește o situație financiarăCum se întocmește o situație financiară
  Cum să câștigi bani prin a fi un lucrător care desfășoară o activitate independentăCum să câștigi bani prin a fi un lucrător care desfășoară o activitate independentă
  Cum să gândești ca un bărbatCum să gândești ca un bărbat
  Cum se calculează rentabilitatea financiară (RF)Cum se calculează rentabilitatea financiară (RF)
  Cum se calculează profitul înainte de finanțare, impozitul pe venit, deprecierea și amortizarea…Cum se calculează profitul înainte de finanțare, impozitul pe venit, deprecierea și amortizarea…
  Cum să începeți economisirea pentru a deveni independentăCum să începeți economisirea pentru a deveni independentă
  » » Cum se obține independența financiară

  © 2011—2020 ertare.com