Cum se efectuează un aranjament de custodie a cuibului

Un aranjament de custodie "cuib" se concentrează asupra copiilor în caz de divorț, mai degrabă decât dacă copiii se concentrează asupra dispozițiilor părintelui. În principiu, copiii stau în aceeași casă, iar părinții se transformă acolo, acționează ca păsări care vizitează "cuib". Realizarea acestui act va necesita o mare meditație și capacitatea de a pune în acțiune o nouă perspectivă a creșterii copilului după divorț.

pași

Imagine cu titlul Implement a Bird`s Nest Custody Arrangement Step 1
1
Decideți dacă părinții vor rămâne în același oraș sau în același loc. Acest lucru va funcționa numai dacă locuiesc în apropiere sau dacă poți fi în oraș atunci când e rândul tău să ai custodia copiilor.
 • Imagine cu titlul Implement a Bird`s Nest Custody Arrangement Step 2
  2
  Luați în considerare valoarea acestei prevederi pentru copii. Se concentrează pe asigurarea faptului că copiii suferă mai puțin de separare, în timp ce adulții, care se pot descurca teoretic cu separarea, suportă greutatea schimbărilor.
 • Luați în considerare valoarea acestei prevederi în ceea ce privește custodia. Prevederea "cuib" Nu va fi meritat dacă aveți custodia copiilor de cele mai multe ori și soțul / soția dvs. o are doar din când în când. Cu toate acestea, "cuib" aceasta va fi justificată în cazul în care ambii custodie partajată în mod egal.
 • Prevederea "cuib" aceasta trebuie luată în considerare ca parte a acordului de custodie.
 • Imagine cu titlul Implement a Bird`s Nest Custody Arrangement Step 3
  3
  Verifică-ți finanțele. Soțul dvs. și va trebui să vă puteți permite o reședință separată de la casa de familie. Aceasta înseamnă că vor exista trei reședințe. Deși este adevărat că reședințe externe nu trebuie să fie mari, ele trebuie să fie locuri unde puteți stoca bunurile și satisface nevoile personale ale fiecărei persoane, atunci când nu sunt în familia de origine. Puteți locui într-un apartament cu un dormitor, un studio, un condominiu sau o casă comună.
 • Imagine cu titlul Implement a Bird`s Nest Custody Arrangement Step 4
  4


  Fii sincer cu privire la relația cu fosta ta soție. Această dispoziție va funcționa numai dacă ambii continuă să aibă o relație amicală și comunicare despre continuarea familiei și satisfacerea nevoilor copiilor.
 • Ambii trebuie să fie pregătiți pentru a menține coerența scopurilor, a disciplinei și a tehnicilor de părinți pentru ao face să funcționeze. Aceasta înseamnă a fi capabil să vorbim despre probleme, în loc să le vedem ca pe o ocazie de a discuta.
 • Imagine cu titlul Implement a Bird`s Nest Custody Arrangement Step 5
  5
  Explicați situația copiilor dvs. Fii sincer și sincer pe măsură ce le liniștită, care rutina lor, continuitatea și permanența de ceea ce au folosit pentru a avea, în același timp, va avea un nou tip de îngrijire părintească continuă a acestora va fi menținută.
 • Imagine cu titlul Implement a Bird`s Nest Custody Arrangement Step 6
  6
  Faceți o listă de reguli comune privind gestionarea casei de familie. Aceasta ar trebui să includă regulile părintești și rutina obișnuită de întreținere la domiciliu etc.
 • Decide plățile de taxe pentru energia electrică și alte utilități, etc. Dezvoltați un cont de casă și aveți limite pentru cheltuieli.
 • Decideți ce se va întâmpla la întâlniri speciale, cum ar fi zile de naștere, excursii pe teren etc.
 • Luați în considerare prevederea casei și întreținerea casei ca contract. În acest fel, totul va fi clarificat.
 • sfaturi

  • Schimbarea timpului parental ar trebui făcută între părinți pentru a minimiza fricțiunea și neînțelegerile din perspectiva copiilor.
  • Există variații care merită explorate în ceea ce privește tema "cuib". Cu cât mai mulți copii trebuie să părăsească casa maritală, cu atât va arăta mai puțin "cuib" și va arăta mai mult ca un transfer al copiilor.
  • Este posibil ca această opțiune să nu funcționeze ca o soluție permanentă. După ce a încercat-o pentru o perioada de timp, este important să se reevalueze pentru modul în care să funcționeze mai bine în cazul în care nu funcționează bine sau nu funcționează deloc pentru toți cei implicați în această chestiune. Cu toate acestea, "cuib", fiind o măsură intermediară sau tranzitorie, poate oferi familiei suficient timp pentru a accepta schimbările care vor apărea în viitor.
  • Puteți lua în considerare partajarea unei a doua reședințe dacă vă înțelegeți bine cu ex-soțul dvs. și dacă nu vor fi niciodată în acest lucru în același timp. Problema cu această situație este că sunteți încă o amenințare pentru spațiul ex-soțului dvs., care menține legături intime care sunt distruse prin divorț. Este nevoie de un cuplu divorțat rar, care poate gestiona o distanță într-o apropiere continuă.

  avertismente

  • Acest lucru poate fi complicat când întâlniți oameni noi și când doriți să trăiți cu o anumită persoană sau să vă căsătoriți. Este nevoie de o persoană foarte extraordinară pentru a putea trata traiul în locuri diferite datorită responsabilității soțului său.
  • Vă puteți aștepta ca situația să fie dificilă dacă alegeți să rămâneți la rudele sau prietenii dvs. Oamenii vă vor da critici, sfaturi și necredință dacă cred că ar trebui să vă întoarceți la fostul dvs. partener sau că nu ar trebui să aveți o relație cu fostul dvs. partener. Este, probabil, preferabil să evitați situația de a împărți o casă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O reședință diferită de la casa familiei
  • Un contract pentru casa, posesia și întreținerea acesteia
  • Un contract de custodie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cresc copii fericițiCum să cresc copii fericiți
  Cum să-i spuneți copilului că vă separațiCum să-i spuneți copilului că vă separați
  Cum să divorțezi în SpaniaCum să divorțezi în Spania
  Cum să divorțezi un soț abuzivCum să divorțezi un soț abuziv
  Cum să educăm copiii pentru a schimba o societate coruptăCum să educăm copiii pentru a schimba o societate coruptă
  Cum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baieCum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baie
  Cum să înțelegem conflictele de formare a unei familii reconstituiteCum să înțelegem conflictele de formare a unei familii reconstituite
  Cum se scrie un acord de divorțCum se scrie un acord de divorț
  Cum de a consolida încrederea copiilorCum de a consolida încrederea copiilor
  Cum să vorbim cu copiii cu bunătateCum să vorbim cu copiii cu bunătate
  » » Cum se efectuează un aranjament de custodie a cuibului

  © 2011—2020 ertare.com