Cum se completează un ordin de plată care solicită semnătura cumpărătorului

Un ordin de plată este un instrument negociabil. Este o promisiune de a plăti o anumită sumă de bani unei anumite persoane. Un plătitor (sau un emitent) efectuează o plată în favoarea unui beneficiar. Persoana care achiziționează un ordin de plată trebuie să urmeze niște pași precisi pentru a completa corect documentul. Acești pași vor asigura că plata ajunge la beneficiarul corect. Notă: acest lucru se aplică Statelor Unite

pași

Partea 1
Utilizați un instrument negociabil

Imaginea intitulată
1
Găsiți o companie care vinde ordine de plată. Majoritatea băncilor emite ordine de plată pentru clienții lor. De asemenea, unele dintre aceste bănci vând comenzi de plată persoanelor care sunt clienții lor și care sunt dispuși să plătească în numerar.
 • Dacă cumpărați un ordin de plată într-o bancă de care nu sunteți client, este posibil să vi se perceapă o rată ridicată.
 • Serviciul Poștal al Statelor Unite (USPS) vinde ordine de plată. Puteți să vizitați una dintre oficiile sale poștale pentru a obține un formular care vă permite să achiziționați un ordin de plată.
 • MoneyGram și Western Union sunt alte două companii care vând ordine de plată. Puteți căuta locația birourilor dvs. online. În unele cazuri, supermarketul local vă va oferi acces la ordine de plată prin intermediul acestor două companii.
 • Imaginea intitulată
  2
  Transferă un instrument negociabil. Când efectuați un ordin de plată și îl livrați beneficiarului, transferați un instrument negociabil. În acest caz, termenul "negociabil" înseamnă "transferabil".
 • Comanda dvs. de plată conține o linie care spune "plata la comanda". Acest termen este același tip de instrucțiune pe care o veți găsi într-un cec. Dacă ordinul dvs. de plată spune "plătește", înseamnă același lucru.
 • Termenul "considerare" este un termen important în instrumentele negociabile. Dacă fiecare dintre părți acordă o considerație, atunci ambele depind una de cealaltă. De exemplu, puteți cumpăra un ordin de plată pentru a achiziționa un produs sau serviciu. În acest caz, plătiți o sumă și așteptați să primiți ceva în schimb. Ambele părți (plătitorul și beneficiarul) oferă o atenție deosebită.
 • Partea 2
  Completați un ordin de plată  Imaginea intitulată
  1
  Completați informațiile solicitate în ordinul de plată. Plasați numele destinatarului pe linia "plata la" sau "plata la comandă". Căutați secțiunea din ordinul de plată care solicită datele cumpărătorului sau ale emitentului. Includeți numele și adresa dvs. în datele plătitorului. Termenii "cumpărător" sau "transmițător" ele se referă, de asemenea, la plătitor.
  • Când cumpărați un ordin de plată, completați numele persoanei căreia îi veți plăti imediat. Dacă pierdeți ordinul de plată, altcineva ar putea să vă scrie numele pe linia beneficiarului și să colecteze banii.
  • Secțiunea "plătiți-vă" poate, de asemenea, să solicite să scrieți adresa destinatarului.
  • Completați secțiunea ordinului de plată care va corespunde chitanței. Desglósala și salvați-o pentru înregistrarea dvs. Unele ordine de plată au un duplicat în spatele originalului. Alte comenzi de plată au o parte din documentul original pe care îl puteți descompune și păstra.
 • Imaginea intitulată
  2
  Semnează ordinul inițial de plată și completează copia ta. Găsiți zona ordinului de plată care necesită semnătura plătitorului. Semnătura dvs. autorizează instituția financiară să plătească beneficiarului fondurile din ordinul de plată.
 • Termenii sunt de asemenea utilizați "cumpărător" sau "transmițător" să se refere la plătitor. Căutați oricare dintre acești trei termeni în secțiunea de semnături a ordinului de plată.
 • Ordinul de plată va include un număr de urmărire. De obicei, puteți utiliza site-ul web al instituției sau linia dvs. telefonică gratuită pentru a verifica starea comenzii dvs. de plată. Este, de asemenea, o idee bună să confirmați dacă banii au fost incasați.
 • Dacă beneficiarul pierde ordinul de plată, puteți utiliza numărul de urmărire pentru a anula plata și pentru a înlocui ordinul de plată. Cu toate acestea, trebuie să plătiți o taxă pentru a înlocui comanda de plată pierdută.
 • Imaginea intitulată
  3
  Returnați ordinul de plată și schimbați-l pentru unul nou dacă îl emiteți în numele persoanei greșite. Dacă faceți o eroare în completarea ordinului de plată, returnați-l la instituția financiară. Puteți înlocui ordinul de plată sau puteți solicita o rambursare. Totuși, poate fi necesar să plătiți o taxă suplimentară pentru aceste servicii.
 • Utilizați întotdeauna un stilou pentru a completa ordinele de plată. Dacă utilizați un pix, informațiile vor fi mai dificil de modificat.
 • Asigurați-vă că includeți costul ordinului de plată în bugetul dvs.
 • Nu pierdeți ordinul de plată. Tratați-l ca și cum ar fi în numerar. Procesul de anulare sau înlocuire a unui ordin de plată este complex și scump.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți anula o plată PayPalCum puteți anula o plată PayPal
  Cum se împarte o rată UberCum se împarte o rată Uber
  Cum să integrați un gateway de plată într-un site webCum să integrați un gateway de plată într-un site web
  Cum să plătiți facturile onlineCum să plătiți facturile online
  Cum se scrie un contract de platăCum se scrie un contract de plată
  Cum se calculează plata leasingului unei mașiniCum se calculează plata leasingului unei mașini
  Cum se calculează plata anuală a unui împrumutCum se calculează plata anuală a unui împrumut
  Cum se calculează plata unui cuponCum se calculează plata unui cupon
  Cómo calcular el valor de las monedas de plataCómo calcular el valor de las monedas de plata
  Cum se obține cecul unui casierCum se obține cecul unui casier
  » » Cum se completează un ordin de plată care solicită semnătura cumpărătorului

  © 2011—2020 ertare.com