Cum se completează un ordin de plată MoneyGram

Un ordin de plată MoneyGram trebuie completat corect pentru a se asigura că plata poate fi efectuată și procesată de instituția financiară a beneficiarului și, prin urmare, să nu existe complicații. În unele cazuri, un ordin de plată poate fi respins de către beneficiar atunci când este incorect sau ilizibil. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să completați un ordin de plată MoneyGram.

Notă: aceste ordine de plată sunt disponibile numai în SUA, deși unele baze militare din afara acestei țări le vând, de asemenea.

pași

Metoda 1
Cumpărați o comandă de bani MoneyGram

Imaginea intitulată
1
Aflați dacă puteți plăti cu un ordin de plată. Ordinele de plată reprezintă o metodă de plată care oferă beneficiarului garanția că va primi banii. Deoarece trebuie să plătiți comanda în avans când o cumpărați, nu puteți să anulați plata așa cum ați face-o cu un card de credit și suma nu poate sări ca o cecă proastă. Deși sunt un mod de plată foarte sigur, nu toate firmele sau oamenii le acceptă. Înainte de a cumpăra comanda de plată, adresați-vă persoanei cărora le veți plăti dacă le acceptați ca metodă de plată sau nu.
 • În SUA, de obicei, ordinele de plată sunt solicitate agențiilor guvernamentale, de exemplu, pentru a plăti o infracțiune de urgență sau taxe pentru procedurile judiciare.
 • Imaginea intitulată
  2
  Cunoașteți opțiunile dvs. Comenzile de plată pot fi achiziționate în multe locuri diferite, de exemplu, în oficiile poștale ale MoneyGram, bănci, întreprinderi precum supermarketurile sau filialele Western Union. Dacă nu aveți o ramură MoneyGram din apropiere, rețineți că este ușor să cumpărați un ordin de plată în multe alte unități locale.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsiți o sucursală MoneyGram. Dacă nu știți unde există unul în locația dvs., puteți utiliza identificatorul de sucursale pe site-ul companiei. Trebuie doar să introduceți adresa dvs. și să bifați caseta corespunzătoare serviciului dvs. pentru a găsi o ramură care vă poate ajuta. În funcție de motivul pentru care aveți nevoie de un ordin de plată, trebuie să verificați fie "Trimiteți bani", fie "Plătiți un cont".
 • Site-ul web vă va oferi o listă a sucursalelor MoneyGram din apropierea locației dvs. Puteți vedea locația pe o hartă sau chiar să urmați instrucțiunile date de site-ul web pentru a ajunge la cea mai apropiată ramură.
 • Imaginea intitulată
  4
  Luați în considerare trimiterea ordinului dvs. de plată prin Internet. Dacă nu găsiți o sucursală în apropiere sau nu aveți timp să vă apropiați personal, MoneyGram oferă opțiunea de a trimite o comandă de plată virtuală. Reamintește că trebuie mai întâi să solicitați beneficiarului să fie sigur dacă acceptați această metodă de plată în loc de o comandă de plată fizică.
 • Metoda 2
  Completați un ordin de plată MoneyGram

  Imaginea intitulată
  1
  Cereți vânzătorului să vă vândă un ordin de plată. Va trebui să cumpărați ordinul de plată înainte de completarea acestuia. Trebuie să știți exact câte bani trebuie să trimiteți beneficiarului înainte de a vă apropia de punctul de vânzare. MoneyGram vă va percepe o taxă mică pentru operațiune, deci trebuie să aveți și resursele pentru a acoperi această taxă.
  • MoneyGram acceptă numerar, carduri de debit, carduri de credit sau cecuri pentru vânzarea ordinelor de plată.
 • Imaginea intitulată
  2
  Completați comanda de plată de îndată ce o cumpărați. După plata ordinului de plată, va fi ca și în numerar. Dacă lăsați câmpurile goale și pierdeți ordinul de plată, oricine îl găsește poate să-l colecteze și să păstreze banii. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că ați completat-o ​​imediat după cumpărare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Introduceți numele beneficiarului în rândul "Plătiți la ordinul". Aceasta este prima linie a ordinului de plată și spune în mod clar: "Plătiți ordinului". Diferitele domenii ale ordinelor de plată sunt în engleză și spaniolă în beneficiul clienților MoneyGram. În acest rând, trebuie să scrieți numele persoanei sau societății care primește ordinul de plată. Întotdeauna trebuie să întrebați beneficiarul ce nume trebuie să introduceți în ordinul de plată, deoarece este obligatoriu să utilizați un nume legal și nu un pseudonim. De exemplu, imaginați-vă că proprietarul dvs. este numit "Juana", dar poate că trebuie să depună ordinul de plată cu numele său social, care ar putea fi "Inversiones Peña, S.A.".
 • Imaginea intitulată
  4
  Semnează ordinul de plată. Sub linia "Plătiți la ordinul", veți vedea linia "Cumpărător, semnator pentru sertar". Pune semnătura pe acea linie. Nu este necesar să vă scrieți numele în mod lizibil, trebuie doar să vă utilizați semnătura oficială, prezentă în permisul de conducere și pe cardurile de credit pe care le folosiți pentru semnarea cecurilor.
 • Imaginea intitulată


  5
  Includeți adresa dvs. Sub linia de semnătură există o linie care spune: "Adresa". La prima vedere, este posibil să nu știți dacă să vă scrieți adresa sau adresa beneficiarului. Cu toate acestea, adresa pe care trebuie să o scrieți trebuie să fie de la persoana care a achiziționat ordinul de plată. Completați-l complet și corect, inclusiv adresa dvs. fizică, orașul, statul și codul poștal.
 • Imaginea intitulată
  6
  Separați primirea ordinului de plată. În partea din față a ordinului de plată, veți vedea o chitanță care va fi chitanța dvs. Rabatați linia perforată pentru a vă asigura că porniți coloana de primire fără a încălca ordinea de plată. Asigurați-vă că păstrați stub până când sunteți sigur că ordinul de plată a fost primit și prelucrat de către beneficiar (persoana căreia i-ați trimis-o). În cazul în care cineva fură ordinul de plată sau este pierdut, informațiile de pe chitanța dvs. pot fi folosite ca dovadă a cumpărării. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a urmări starea ordinului de plată.
 • Metoda 3
  Trimiteți comanda de plată prin Internet

  Imaginea intitulată
  1
  Introduceți informațiile de bază ale ordinului dvs. de plată pe site-ul MoneyGram. Primul ecran vă va afișa două meniuri derulante și un câmp text. În primul meniu derulant, intitulat "Trimiteți la", selectați țara în care beneficiarul va primi și procesa ordinul de plată. În "Opțiunea de primire", alegeți "Pick Up Any Agent - USD" (Colectați în orice agent în USD). În al treilea câmp, intitulat "Sumă" (Sumă), introduceți suma care trebuie plătită beneficiarului. Chiar dacă trimiteți o sumă exactă de bani, cum ar fi 25 USD, includeți un punct zecimal și două zerouri pentru a indica faptul că nu trebuie să plătiți niciun ban, adică: 25.00.
 • Imagine intitulată Completați un ordin de bani Moneygram Pasul 12
  2
  Selectați viteza transferului. Suma taxei de transfer pe care va trebui să o plătiți va depinde de cât de repede doriți ca plata să fie procesată și trimisă. Dacă utilizați un card de debit sau de credit pentru a efectua plata, MoneyGram poate procesa comanda dvs. de plată după 10 minute. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați contul dvs. bancar pentru a plăti pentru ordinul dvs. de plată, procesarea va dura 3 zile lucrătoare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Creați un cont cu MoneyGram. Dacă aveți deja un cont, introduceți adresa de e-mail și parola pentru a vă identifica în sistemul dvs. Dacă sunteți nou în MoneyGram, trebuie să vă creați un cont introducând adresa dvs. de e-mail.
 • În ecranul următor, introduceți numele dvs., numărul de telefon, adresa de facturare, data nașterii și ultimele 4 cifre ale numărului dvs. de securitate socială.
 • Debifați caseta care spune: "Da, aș dori să primesc promoții și oferte speciale de la MoneyGram" (Da, aș dori să primesc promoții și oferte speciale de la MoneyGram), dacă nu doriți să primiți e-mailuri de la companie.
 • Creați o parolă pentru contul dvs.
 • Faceți clic pe butonul care spune: "Nu, mulțumesc. Nu mă înscrie în MoneyGram Plus „(Nu, mulțumesc. Nu înscrie pentru MoneyGram Plus), dacă nu doriți să facă parte din acest program.
 • Imaginea intitulată
  4
  Introduceți datele beneficiarului. Pe același ecran în care trebuie să vă înregistrați pentru a crea un cont MoneyGram, trebuie să introduceți informațiile de contact ale beneficiarului. Includeți numele și prenumele dvs. și statul în care locuiți.
 • Trebuie remarcat faptul că puteți trimite un maxim de 499.99 USD către statul Arizona.
 • Faceți clic pe butonul "Da" sau "Nu" (nu) pentru a răspunde la întrebarea: "Trimiteți bani pentru achiziționarea de bunuri sau servicii?" (Trimiteți bani pentru a cumpăra bunuri sau servicii?).
 • Dacă doriți să trimiteți un mesaj beneficiarului, puteți scrie până la 40 de caractere.
 • Imaginea intitulată
  5
  Introduceți informațiile de plată. În partea de jos a ecranului, vi se va solicita să introduceți informațiile de plată. Dacă plătiți cu un card, va trebui să specificați tipul de card. MoneyGram acceptă numai cardurile Visa, MasterCard și Discover. Apoi, puneți numărul cardului dvs., data de expirare și codul CVV. Dacă plătiți cu contul dvs. bancar, va trebui să specificați numele băncii dvs., tipul de cont (economii sau curente), numărul de rutare bancar și numărul contului dvs.
 • Orice bancă le emite, toate cecurile indică ruta bancară și numerele contului în același mod. În partea de jos a cecului, veți vedea o serie lungă de numere. Prima serie de numere este numărul dvs. de rutare bancar. A doua serie este numărul dvs. de cont. A treia serie este numărul acelui cec particular.
 • Când confirmați toate informațiile dvs., veți putea completa comanda dvs. de plată.
 • sfaturi

  • Dacă doriți să includeți un număr de cont, un număr de departament sau altă referință în ordinul dvs. de plată MoneyGram, scrieți informațiile de mai sus adresa dvs. fizică sau lângă semnătura dvs. Acest lucru va evita orice complicație posibilă care ar putea apărea în cazul în care informațiile sunt confundate cu numele beneficiarului.
  • Completați un card de plată cât mai curând posibil dacă aveți o problemă cu ordinul dvs. de plată, de exemplu dacă acesta este pierdut, furat, deteriorat sau dacă trebuie să îl modificați sau o fotocopie. Modificările și rambursările pot fi emise numai atâta timp cât beneficiarul nu a primit ordinul de plată.
  • Pentru a verifica autenticitatea ordinului dvs. de plată Moneygram, asigurați-vă că sigla Moneygram este vizibilă pe partea din spate a hârtiei ținând-o sub un unghi sau sunați Moneygram direct la 1-800-542-3590.
  • Pentru a obține întotdeauna cele mai bune rezultate, completați aceste comenzi de plată cu un stilou de cerneală albastru sau neagră. Acest lucru va împiedica scăderea, ștergerea sau rularea informațiilor înscrise în ordinul de plată.

  avertismente

  • Achiziționați aceste comenzi de plată direct în Moneygram sau la punctele oficiale de vânzare și sunteți autorizat să vindeți acest tip de documente. Dacă le cumpărați de la oameni de pe stradă sau de la surse suspecte, vă puteți pune în pericol să achiziționați comenzi false.
  • Numele beneficiarului nu poate fi schimbat după completarea liniei "Plătiți la ordinul". Dacă faceți o greșeală de completare a ordinului de plată, va trebui să completați un card de plată Moneygram și să plătiți o amendă de 15 USD pentru a rambursa întregul ordin de plată.

  Lucruri de care ai nevoie

  • albastru sau negru
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți anula o plată PayPalCum puteți anula o plată PayPal
  Cum puteți anula o plată către VenmoCum puteți anula o plată către Venmo
  Cum să cumpărați online utilizând un card de debitCum să cumpărați online utilizând un card de debit
  Cum să integrați un gateway de plată într-un site webCum să integrați un gateway de plată într-un site web
  Cum să plătiți facturile onlineCum să plătiți facturile online
  Cum se scrie un contract de platăCum se scrie un contract de plată
  Cum se calculează plata anuală a unui împrumutCum se calculează plata anuală a unui împrumut
  Cum se calculează plata unui cuponCum se calculează plata unui cupon
  Cómo calcular el valor de las monedas de plataCómo calcular el valor de las monedas de plata
  Cum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casăCum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casă
  » » Cum se completează un ordin de plată MoneyGram

  © 2011—2020 ertare.com