Cum se completează formularul IRS 1040

Majoritatea cetățenilor americani și străinilor rezidenți trebuie să depună o declarație fiscală individuală la guvernul federal în fiecare an. Formularul de bază folosit pentru aceasta este formularul 1040 al Serviciului de venituri interne (IRS, pentru acronimul său în limba engleză). Spre deosebire de formele 1040A și 1040EZ, ambele putând fi utilizate numai pentru tipuri și niveluri specifice de venituri, toți contribuabilii pot folosi formularul 1040 pentru a raporta și a depune declarația fiscală anuală. Trebuie să vă depuneți formularul 1040 sau o cerere pentru o extensie în fiecare an până pe 15 aprilie.

pași

Partea 1
Pregătiți-vă să completați formularul IRS 1040

Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 1
1
Găsiți formularul corect. Formularul 1040 poate fi găsit în Site-ul IRS. De asemenea, puteți contacta un formator de taxe pentru a vă oferi formulare goale. În plus, majoritatea oficiilor poștale din SUA. Aveți formulare fiscale goale în timpul perioadei fiscale (ianuarie-aprilie).
 • Dacă vi se cere să completați alte formulare sau declarații suplimentare și să le atașați la formularul 1040, aceasta va apărea în instrucțiunile liniei care se aplică. Va trebui să localizați instrucțiunile pentru formularul sau declarația complementară menționată pentru ao completa. Formularele pentru anul în curs și anii anteriori se regăsesc și în site web din IRS.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 2
  2
  Determinați dacă vi se cere să depuneți o declarație fiscală privind venitul. Practic, dacă venitul dvs. este suficient de scăzut, nu vi se cere să depuneți o declarație de impozit pe venit. Consultați instrucțiunile din Tabelul A, de obicei pe pagina 7 a instrucțiunilor pentru Formularul 1040A, pentru a afla pragurile curente ale veniturilor. Acestea variază în funcție de categoria dvs. de contribuabili și pot fi modificate anual. Chiar dacă venitul dvs. este sub aceste praguri, sunteți obligat să depuneți o declarație fiscală dacă se aplică oricare dintre următoarele situații:
 • datorați o taxă minimă minimă,
 • datorați un impozit suplimentar pe un plan calificat, cum ar fi un cont individual de pensii (IRA, pentru acronimul său în limba engleză);
 • datorați impozitele pe piața internă -
 • datorați taxele de securitate socială și Medicare pe sfaturi care nu au fost raportate -
 • trebuie să recuperați impozitele -
 • trebuie să scrieți impozite, cum ar fi impozitele suplimentare pe conturile de economii medicale -
 • Ați primit distribuții de la HAS, de la un cont de economii medicale Archer sau de la un cont de economii Medicare Advantage -
 • ai avut câștiguri nete de la o activitate independentă de cel puțin 400 de dolari,
 • ai avut salarii de 108,28 $ sau mai mult de la o biserică sau o organizație controlată de biserică, care este scutită de plata impozitelor de la asigurările sociale ale angajatorului și de la Medicare-
 • dvs. sau oricare dintre persoanele aflate în întreținerea dvs. au fost plătite în avans creditele fiscale premium prin intermediul pieței asigurărilor de sănătate.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 3
  3
  Decideți dacă doriți să depuneți o declarație fiscală chiar dacă nu sunteți obligat să faceți acest lucru. Poate doriți să acordați timp pentru ao prezenta, astfel încât să puteți primi o rambursare a oricărei taxe pe care ați plătit-o pe tot parcursul anului. Trimiterea declarațiilor fiscale vă va permite, de asemenea, să profitați de anumite credite, cum ar fi creditele pentru venituri obținute, oferite contribuabililor cu venituri reduse.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 4
  4
  Strângeți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă completa taxele. Acestea includ dovada veniturilor, cum ar fi formularele W-2 și 1099. Veți avea nevoie, de asemenea, de alte documente fiscale care vi-au fost trimise, inclusiv înregistrări de dobânzi impozabile, beneficii de securitate socială și o varietate de alte forme.
 • Partea 2
  Completați secțiunea cu informații personale

  Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 5
  1
  Completați informațiile dvs. personale Numele complet și numărul de securitate socială al contribuabilului principal se înscrie pe prima linie. Aceasta trebuie să fie numele dvs. legal complet, egal cu modul în care apare atât în ​​evidențele Administrației de Securitate Socială, cât și în înregistrările fiscale ale IRS.
  • Dacă sunteți căsătoriți și veți depune o declarație fiscală împreună, nu contează care este numele în primul rând, atâta timp cât își depun declarațiile în același mod în fiecare an.
  • Dacă ești singur, lăsați cel de-al doilea rând gol.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 6
  2
  Completați adresa dvs. Dacă aveți o cutie poștală și o adresă poștală, utilizați adresa poștală. Ar trebui să utilizați numai cutia poștală dacă biroul dvs. poștal nu livrează poștă la domiciliu.
 • Dacă locuiți într-o altă țară, completați informațiile din a cincea linie a casetei. Dacă locuiți în SUA, lăsați aceste informații necompletate.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 7
  3
  Decideți dacă doriți să marcați caseta de campanie pentru alegerile prezidențiale. Dacă faceți acest lucru (în zona umbrită), 3 dolari din impozitele dvs. vor merge într-un fond special și vor fi distribuite candidaților serioși care sunt de acord să limiteze cheltuielile de campanie și să refuze donațiile private. Oricum, veți plăti aceeași sumă în impozite.
 • Dacă bifați această casetă, nu creșteți sau micșorați restituirea taxelor. Cele 3 dolari sunt plătite de guvern.
 • Partea 3
  Completați secțiunile categoriei contribuabililor și scutirile

  Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 8
  1
  Alegeți categoria dvs. de contribuabili. Dacă vă puteți aplica mai mult de unul, alegeți cel care vă oferă cea mai mică datorie fiscală. Adesea, dar nu întotdeauna, aceasta este categoria cu cea mai mare deducere standard.
  • Dacă nu sunteți căsătoriți sau sunteți separați legal până la data de 31 decembrie a anului fiscal și nu păstrați o altă persoană în gospodărie, alegeți "singur".
  • Dacă sunteți căsătorit și tu și soțul / soția dvs. veți depune declarația fiscală pe același formular (chiar dacă numai unul dintre voi are un venit), alegeți "căsătoriți depunând declarația în comun".
  • Dacă sunteți căsătoriți și tu și soțul / soția dvs. veți prezenta declarații individuale și separate, alegeți "căsătorit depunând declarația separat".
  • Dacă nu sunteți căsătoriți și țineți alți oameni în casă, alegeți "șeful familiei". Dacă această persoană este un copil care nu este dependent de dvs. în scopuri fiscale, scrieți numele copilului pe linia de lângă casetă.
  • Puteți alege "văduvul cu copilul aflat în întreținere" În cazul în care soțul a murit în cei doi ani anteriori anului fiscal curent (dar nu în cursul anului fiscal curent), nu ai recăsătorit, ai un copil aflat în întreținere, veți plăti mai mult de jumătate din costul de a menține acasă și ar putea avea a depus o declarație fiscală comună împreună cu soțul / soția dvs. în anul în care ați murit.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 9
  2
  Verificați casetele de scutiri pentru dvs. și soțul / soția, dacă este cazul, pe liniile 6a-6d. Cu excepția cazului în care cineva vă poate declara ca dependent de declarația dvs. fiscală, bifați caseta 6a. Cu excepția cazului în care cineva vă poate declara soțul dvs. ca dependent de declarația dvs. fiscală, bifați căsuța 6b (dacă aveți un soț / soție).
 • Bifați caseta "soț" numai dacă sunteți căsătoriți în conformitate cu definiția guvernului federal. Amintiți-vă: în scopuri fiscale, "căsătorit" înseamnă o uniune legală cu o persoană de sex opus. Dacă sunteți căsătorit cu o persoană de același sex, vă puteți califica să depuneți împreună declarația fiscală de stat, dar nu puteți depune în comun declarația fiscală federală.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 10
  3
  Introduceți informațiile persoanelor dependente în spațiile corespunzătoare din secțiunea 6c. Introduceți numele și prenumele, numerele de securitate socială și relația pe care o aveți cu fiecare dintre acestea. De asemenea, bifați caseta 6c (4) dacă sunteți un copil cu vârsta sub 17 ani care se califică pentru creditul pentru impozitul pe copil.
 • Utilizați diagramele în instrucțiunile formularului 1040 (de obicei începând la pagina 16) pentru a determina dacă o persoană este dependentă și dacă persoana respectivă se califică pentru creditul pentru impozitul pe copil. Pentru a utiliza graficul de flux, va trebui să răspundeți la fiecare întrebare în ordine. Fiecare întrebare pe care o veți trece va depinde de modul în care ați răspuns la cel precedent.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 11
  4
  Completați partea dreaptă a secțiunii de scutiri. Această secțiune necesită pur și simplu adăugarea scutirilor dvs., care constau în excepții pentru dvs., soțul / soția (dacă aveți unul) și persoanele aflate în întreținerea dvs. (dacă le aveți). Introduceți suma totală în caseta din colțul din dreapta jos al secțiunii.
 • Dacă sunteți un părinte privative de libertate, dar doresc să permită părintelui noncustodial poate declara sau copii ca persoane aflate în întreținere în declarația de impozit, trebuie să atașați Formularul 8332 declarație de presă sau eliberarea de revocare scutire a unui copil de către tată cu custodie. Consultați instrucțiunile pentru formularul 8332 pentru determinarea respectivă.
 • Partea 4
  Completați secțiunile de venituri și venitul brut ajustat

  Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 12
  1
  Completați venitul inclus în formularele W-2 pe linia 7. Aceasta va include venituri din salarii, salarii și sfaturi, precum și alte venituri pe care angajatorul dvs. le include într-un W-2. Majoritatea contribuabililor vor trebui să introducă informații din cel puțin un formular W-2, dacă nu mai multe.
  • De asemenea, va trebui să atașați o copie a formularelor dvs. W-2 la declarația dvs.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 13
  2
  Completați restul secțiunii veniturilor pe liniile 8a - 22. Nu veți avea neapărat ceva de adăugat la unele linii - doar lăsați-le goale dacă nu se aplică. Dacă nu ați primit un formular 1099 sau un alt formular federal care raportează că ați fost plătit un anumit tip de venit, probabil că nu aveți acest tip de venit.
 • Citiți liniile 8a-21 și decideți dacă vreuna dintre ele vi se aplică. Nu vă faceți griji dacă unii sau majoritatea nu vă vor aplica.
 • Terminați secțiunea prin adăugarea tuturor sumelor pe care le-ați introdus în secțiunea venituri pe liniile 7 până la 21. Pe linia 22, introduceți suma totală. Acesta este venitul dvs. brut.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 14
  3


  Introduceți orice ajustare a venitului dvs. impozabil pe liniile 23 până la 35, secțiunea venit brut ajustat. Această secțiune vă permite să faceți "setări" la venitul dvs. impozabil, eliminând anumite sume din venitul dvs. care nu sunt impozabile. Cu alte cuvinte, această secțiune vă ajută să plătiți mai puține impozite făcând deduceri specifice la venitul dvs. impozabil.
 • Există o varietate de motive pentru care puteți face ajustări ale venitului dvs. impozabil. Citiți toate liniile între 23 și 35 de ani, luați decizia de mers dacă oricare dintre ele se aplică pentru dvs. Dacă una sau toate se aplică, este mai bine să faceți ajustarea.
 • Multe dintre aceste ajustări vor necesita o documentație suplimentară sub forma unui alt formular IRS. Urmați instrucțiunile de pe linia pentru care vă calificați, ceea ce vă va trimite la formularul suplimentar corect.
 • Odată ce ați completat orice linie între 23 și 35 care vi se aplică, adăugați linii 23 la 35 și introduceți rezultatul pe linia 36.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 15
  4
  Calculați venitul brut ajustat. Reduceți linia 36 (toate veniturile dvs. neimpozabile) la linia 22 (venitul dvs.) și introduceți rezultatul pe linia 37. Acesta este venitul brut ajustat.
 • Partea 5
  Completați secțiunile privind taxele și creditele și alte taxe

  Imaginea intitulată Completați Formularul IRS 1040 Pasul 16
  1
  Secțiunea fiscală și credite începe. Începeți prin a copia venitul brut ajustat de la linia 37 pe linia 38. Această linie este doar pentru a vă permite să completați cu ușurință secțiunea fiscală și credite.
  • Apoi, terminați secțiunea marcând toate casetele care vă sunt aplicabile pe linia 39 și introduceți în căsuța 39a numărul total de casete marcate.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 17
  2
  Decideți-vă dacă vă veți detalia deducerile sau veți lua deducția standard pentru categoria dvs. de contribuabili. Pentru a lua această decizie, va trebui să completați extrasul A de la IRS și să căutați deducerea standard. Deducerea standard pentru majoritatea contribuabililor se găsește pe formularul 1040 în caseta din stânga liniei 40.
 • Comparați suma pe linia 39 a instrucțiunii complementare A cu deducerea dvs. standard. Deși există o cantitate limitată de circumstanțe în care o persoană ar dori să detalieze deducerile, chiar dacă deducerea standard este mai mare, majoritatea contribuabililor trebuie să ia deducerea mai mare. Contactați un contabil public, un avocat fiscal sau un agent înscris în IRS pentru mai multe informații despre detalierea deducerilor atunci când deducerea standard este mai mare.
 • Completați și atașați instrucțiunea complementară A și introduceți rezultatul pe linia 40 dacă doriți să detaliați deducerile. Altfel, introduceți pe linia 40 suma din marginea formularului 1040 care corespunde categoriei dvs. de contribuabili. Apoi scădeți linia 40 pe linia 38 și introduceți rezultatul pe linia 41.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 18
  3
  Calculați formula pentru scutiri, care este indicată pe linia 42. Apoi, introduceți rezultatul pe linia 42. Apoi, calculați venitul dvs. impozabil scăzând linia 42 de la linia 41 și introduceți rezultatul pe linia 43. Dacă rezultatul este un număr negativ, introduceți zero (0).
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 19
  4
  Determinați valoarea impozitului dvs. Pentru a determina valoarea impozitului dvs., căutați venitul dvs. impozabil, de la linia 43, în tabelele fiscale aici. Asigurați-vă că utilizați numărul coloanei în care apare categoria dvs. de contribuabili. Introduceți rezultatul pe linia 44.
 • Dacă venitul dvs. impozabil este mai mic de 100.000 $ și niciuna dintre situațiile speciale de la paginile 40 și 41 nu se aplică casei dvs. fiscale, utilizați tabelul de taxe care începe la pagina 75 din instrucțiunile pentru formularul 1040 pentru a vă calcula impozitul. Urmați instrucțiunile de la pagina 40 dacă venitul dvs. este mai mare de 100.000 $ sau oricare dintre situațiile speciale de la paginile 40 și 41 se aplică casei dvs. fiscale.
 • Dacă sunteți supus taxei minime alternative (AMT, pentru acronimul său în limba engleză), completați și atașați formularul 6251 și introduceți rezultatul pe linia 45. Dacă nu sunteți sigur (ă) dacă sunteți supus AMT, completați foaia de calcul în pagina 45 din instrucțiunile pentru formularul 1040.
 • Dacă ați primit anterior un credit fiscal în avans, completați și atașați formularul 8962 și introduceți pe linia 46 valoarea oricărui credit de primă excedentar primit.
 • Adăugați liniile 44, 45 și 46. Aceasta vă va da impozitul total. Introduceți rezultatul pe linia 47.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 20
  5
  Completați secțiunea credite pe liniile 48-54. Nu toți se vor califica pentru unul, cu atât mai puțin pentru toate aceste credite. Dacă nu vă calificați, lăsați linia corespunzătoare goală.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 21
  6
  Încheie secțiunea fiscală și credite. Pur și simplu adăugați toate totalurile în secțiunea fiscală și credite. Dacă rezultatul este mai mic decât 0, introduceți 0 (zero).
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 22
  7
  Completați secțiunea de alte taxe. Cei mai mulți contribuabili nu vor avea taxe suplimentare pentru a raporta în această secțiune și pot pur și simplu să copieze numărul din linia 55 pe linia 61. Pentru mai multe informații complete despre alte impozite sau cine le pot datora, citiți paginile 42-44 din instrucțiunile pentru formularul 1040 aici.
 • În timp ce majoritatea contribuabililor nu vor mai avea taxe suplimentare pentru a raporta, merită să verificați această secțiune pentru a vă asigura că este.
 • Finalizați această secțiune prin adăugarea tuturor liniilor între 56 și 62. Introduceți rezultatul pe linia 63. Aceasta este obligația fiscală totală.
 • Partea 6
  Completați formularul IRS 1040

  Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 23
  1
  Completați secțiunea plăți. Majoritatea contribuabililor vor trebui să completeze una sau două rânduri în această secțiune. Începeți această secțiune introducând pe linia 64 valoarea totală a impozitului pe venit federal reținut pe toate formularele W-2 și 1099. Odată ce ați introdus informații pe toate liniile relevante, adăugați linii 64, 65, 66a și 67 până la 73. Introduceți rezultatul pe linia 74.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 24
  2
  Calculați rambursarea, dacă este cazul. Dacă linia 63 este mai mare decât linia 74, lăsați această secțiune necompletată deoarece nu vă datorați o rambursare. Dacă linia 74 este mai mare decât linia 63, scade linia 63 din linia 74 și introduceți această valoare pe linia 75.
 • Introduceți valoarea liniei 75 pe care doriți să vi se returneze. Dacă doriți ca această rambursare să fie împărțită între mai multe conturi bancare sau folosite pentru a cumpăra obligațiuni americane de economii, bifați caseta din partea umbrită a liniei 76a și completați formularul 8888.
 • Dacă doriți ca această rambursare să fie depusă direct într-un singur cont bancar, completați liniile 76b, c și d. Introduceți numărul de rutare al băncii în căsuțele pentru linia 76b. Numărul de rutare este numărul de 9 cifre din stânga-jos al alunecării de depozit pre-imprimate. Verificați dacă contul este un cont de verificare sau de economisire pe linia 76c. Introduceți numărul contului pe linia 76d. Numărul contului este numărul din dreapta numărului de traseu din fișa dvs. de depozit. Ultima cifră a numărului contului dvs. trebuie să fie înscrisă în caseta din extrema dreaptă a liniei 76d. Orice casetă care după introducerea tuturor numerelor poate fi lăsată necompletată.
 • Dacă doriți ca o parte a liniei 75 să se aplice obligației dvs. fiscale pentru anul fiscal următor, introduceți suma respectivă pe linia 77.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 25
  3
  Calculați suma pe care o datorați. Dacă linia 74 este mai mare decât linia 63, lăsați această secțiune goală. Nu datorați nici o taxă suplimentară. Dacă linia 63 este mai mare decât linia 74, scade linia 74 din linia 63 și introduceți această sumă pe linia 78. Aceasta este suma taxelor suplimentare pe care le datorezi.
 • Dacă linia 78 este de cel puțin 1.000 $ și mai mult de 10% din impozitul la întoarcere sau dacă nu ați plătit suficient impozit estimat la oricare din termenele trimestriale, este posibil să aveți o pedeapsă. Consultați instrucțiunile pentru formularul 1040 care încep la pagina 74 pentru a calcula această penalizare și introduceți-o pe linia 79.
 • Puteți plăti această sumă atașând un cec personal care trebuie plătit Departamentului Trezoreriei SUA. (asigurați-vă că numele dvs., adresa și numărul de securitate socială sunt la cec) sau prin orice metodă inclusă în Site-ul IRS, inclusiv cardurile de credit sau de debit sau deducerea automată din contul dvs. bancar.
 • Imaginea intitulată Completați Formularul IRS 1040 Pasul 26
  4
  Completați secțiunea părții terțe autorizate. Acest lucru permite IRS să discute declarația dvs. fiscală cu o terță parte - un fel de "împuternicire", dacă preferați. Dacă nu doriți ca IRS să discute declarația dvs. cu altcineva decât dvs. sau soțul dvs., bifați caseta de lângă "nu" în această secțiune. Dacă doriți ca IRS să contacteze o altă persoană decât dvs. pentru orice întrebări sau comentarii referitoare la declarația dvs., bifați caseta de lângă "da" în această secțiune. Apoi, scrieți numele persoanei și numărul de telefon (cu prefixul zonal) în zonele corespunzătoare din această secțiune.
 • Alegeți un număr de 5 cifre pe care această persoană îl poate utiliza pentru a vă identifica cu orice reprezentant al IRS care vă contactează și introduceți-l în zona numărului de identificare personală (PIN). Asigurați-vă că ați lăsat acest număr cunoscut terții dvs. autorizat.
 • Imaginea intitulată Completați formularul IRS 1040 Pasul 27
  5
  Semnează formularul. Semnând formularul, jurați că informațiile din acesta sunt adevărate și corecte, din câte știți. Există sancțiuni penale pentru transmiterea intenționată a unor informații incorecte. Dumneavoastră și soțul / soția dumneavoastră, dacă este cazul, trebuie să semnați numele lor așa cum apar în partea de sus și așa cum apar în evidențele administrației de securitate socială și a bazei de date fiscale IRS. Fiecare trebuie să pună aceeași dată în care au semnat. Toată lumea trebuie să-și înregistreze și ocupația.
 • Un număr de telefon trebuie introdus în timpul zilei (cu codul zonal) în spațiul furnizat.
 • Dacă vi s-a furnizat un cod PIN pentru protecția identității, introduceți-l în spațiul furnizat. Dacă nu aveți un cod PIN de protejare a identității, lăsați spațiul gol.
 • Deoarece pregătiți singur acest formular, secțiunea pentru utilizarea exclusivă a formatorului plătit trebuie să fie lăsată necompletată.
 • sfaturi

  • Formularele și publicațiile pentru anul în curs și anii precedenți pot fi găsite în site web din IRS.
  • Publicația IRS 17 este cunoscută sub numele de "Biblia preparatorului". Dacă aveți întrebări despre scutiri, deduceri sau credite, veți găsi toate răspunsurile dvs. aici.
  • Citiți și completați toate formularele de credit și de deducere. Lăsați formularul 1040 pentru sfârșit. Citiți formularul 1040. Completați formularele în timp ce mergeți și plasați rezultatele finale pe declarația fiscală. Când ați terminat, efectuați calculul. Când ați terminat cu asta, declarația fiscală se va umple de la sine.

  avertismente

  • Acesta nu este sfatul fiscal. Legile fiscale se modifică de la an la an. Acest articol încearcă să rămână în setările cele mai comune și este conceput pentru a vă oferi informațiile necesare pentru pregătirea declarațiilor dvs. fiscale. Ar trebui să puteți pregăti oricare dintre cele mai comune declarații fiscale individuale utilizând instrucțiunile și publicațiile 17. Cu toate acestea, dacă aveți întrebări care sunt prea confuze, nu ezitați să apelați linia telefonică IRS.
  • IRS vă va căuta dacă ceva din declarația dvs. fiscală pare fraudulos. Dacă indică o eroare, trebuie doar să o corectezi și să o urmezi. Trimiteți un formular modificat 1040X cât mai curând posibil pentru a corecta eroarea. Acesta este un proces de corecție care vă ajută să remediați o eroare. Singurul lucru pe care îl puteți face greșit este ignorarea sau scăparea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scrieți în modul standardCum să scrieți în modul standard
  Cum de a cumpăra obligațiuni de economii din Statele UniteCum de a cumpăra obligațiuni de economii din Statele Unite
  Cum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simpluCum să declarați impozitele în Statele Unite într-un mod mai simplu
  Cum puteți determina statutul de returnare fiscalăCum puteți determina statutul de returnare fiscală
  Cum să găsiți formulare pentru declararea impozitelor la venitul federal pe internetCum să găsiți formulare pentru declararea impozitelor la venitul federal pe internet
  Cum se găsește un număr federal de identificare fiscalăCum se găsește un număr federal de identificare fiscală
  Cum să vă extindeți viza în SUA în timp ce vă aflați în SUACum să vă extindeți viza în SUA în timp ce vă aflați în SUA
  Cum se completează un W4Cum se completează un W4
  Cum să obțineți copii ale formularelor W2 anterioareCum să obțineți copii ale formularelor W2 anterioare
  Cum să obțineți deduceri fiscale prin donații caritabileCum să obțineți deduceri fiscale prin donații caritabile
  » » Cum se completează formularul IRS 1040

  © 2011—2020 ertare.com